-
Βιτσιοζε
-
Κάτι μου λέει ότι τα ξαδέρφια μας παρασύρουν σε συζητήσεις για να γεμίζουν σελίδες...
-
ε μόνο εμείς θα παθαίνουμε ζημιές ας πάθουν τίποτα και τα ξαδέλφια
εμένα σήμερα χάλασε το ραδιόφωνο, κάνει διακοπές και δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα -
Ο χρήστης vassilis35gr έγραψε:
Τι να περιμενω σε θεμα βλαβων για το 207 μου (1.4cc)?
Διαβαζω για τα ηλεκτρικα της Peugeot και αρχιζω να αναρωτιεμαι..μην φοβασαι τιποτα...... ξερω τι σου λεω...πολλα ιαπωνικα εχουν προβληματα σ ηλεκτρικα ...αλλα δεν τα λενε οι ιδιοκτητες τους γιατι ο μονος λογος που πηραν ανιαρο αυτοκινητο ηταν η αξιοπιστια ...και μετα εμφανιζονται ως οι μ@@@@ς της ιστοριας.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Τι να περιμενω σε θεμα βλαβων για το 207 μου (1.4cc)?
Διαβαζω για τα ηλεκτρικα της Peugeot και αρχιζω να αναρωτιεμαι..μην φοβασαι τιποτα...... ξερω τι σου λεω...πολλα ιαπωνικα εχουν προβληματα σ ηλεκτρικα ...αλλα δεν τα λενε οι ιδιοκτητες τους γιατι ο μονος λογος που πηραν ανιαρο αυτοκινητο ηταν η αξιοπιστια ...και μετα εμφανιζονται ως οι μ@@@@ς της ιστοριας.
Όντως.... Αφού έχουμε κάνει και club και κλαίμε ο ένας στον ώμο του άλλου...
-
καινουργιο avensis (εν ετη 2005) ενος γειτονα με προβληματα στα ηλεκτρικα......αλλαγη εγκεφαλου απο αντιπροσωπεια...και μετα απο 5 μηνο αλλαγη μοτερ...
και αλλα μικρα και μεγαλα ακουω απο εδω και απο εκει απο γνωστους μου που ειναι ιδιοκτητες ανιαρων ιαπωνικων..
ναι ειναι πιο αξιοπιστα απο τον μεσο ορο των ευρωπαικων αλλα καμια σχεση με την τρομακτικη διαφορα που πιστευουν οτι εχουν οι ιδιοκτητες των ιαπωνεζικων. -
καινουργιο avensis (εν ετη 2005) ενος γειτονα με προβληματα στα ηλεκτρικα......αλλαγη εγκεφαλου απο αντιπροσωπεια...και μετα απο 5 μηνο αλλαγη μοτερ...και αλλα μικρα και μεγαλα ακουω απο εδω και απο εκει απο γνωστους μου που ειναι ιδιοκτητες ανιαρων ιαπωνικων..
ναι ειναι πιο αξιοπιστα απο τον μεσο ορο των ευρωπαικων αλλα καμια σχεση με την τρομακτικη διαφορα που πιστευουν οτι εχουν οι ιδιοκτητες των ιαπωνεζικων.Εμείς με 7 ιαπωνικά μέχρι τώρα δεν είχα προβλήματα.
Βγάζουν αλλά όχι τόσα όσα νομίζουν οι ιδιοκτήτες ενδιαφέροντων ευρωπαϊκών...ΥΓ. Όταν ήρθε η ώρα να πάρω αμάξι διάλεξα ευρωπαϊκό.
ΥΓ2. Αλήθεια αφού δεν τα λένε οι ιδιοκτήτες τους εσύ πως ξέρεις ότι βγάζουν προβλήματα; -
δεν τα λενε στα φορουμ....στα φιλαρακια τα λενε...ασε που σ διαφορα συνεργρεια μη αντιπροσωπειας βλεπεις και ιαπωνικα που ερχονται και ευρωπαικα και κανεις συζητησεις με τον ''μαστορα''και μαθαινεις πραγματα που δεν τα λενε οι στατιστικες..... και οι πωλητες
-
δεν τα λενε στα φορουμ....στα φιλαρακια τα λενε...ασε που σ διαφορα συνεργρεια μη αντιπροσωπειας βλεπεις και ιαπωνικα που ερχονται και ευρωπαικα και κανεις συζητησεις με τον ''μαστορα''και μαθαινεις πραγματα που δεν τα λενε οι στατιστικες..... και οι πωλητεςΕ πες το από την αρχή...
-
(στα μουτρα σ ....)
κατι ξερουμε και εμεις οι ευρωπαιοι ...απο εσας τους ιαπωνες -
κατι ξερουμε και εμεις οι ευρωπαιοι ...απο εσας τους ιαπωνες
Ποιοι είμαστε εμείς οι ιάπωνες;
Τελυταία φορά που κοίταξα το Punto μου ήταν ευρωπαϊκό... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
κατι ξερουμε και εμεις οι ευρωπαιοι ...απο εσας τους ιαπωνες
Ποιοι είμαστε εμείς οι ιάπωνες;
Τελυταία φορά που κοίταξα το Punto μου ήταν ευρωπαϊκό...ε πες μου οτι εχεις φιατ και μαλιστα PUNTO .......ετσι εξηγουνται ολα
σ πειραζω
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μωρέ τα έχω αυτά... αλλά με βλέπω να πιάνω κανένα κοπτάκι και να αρίσω να κόβω ότι καλώδια βρω εμπρός μου!
Τοτε ειναι που θα γινει το 'ελα να δεις'!!!!!
Κάτι τέτοιο παίχτηκε και εχθές...
Η ώρα 2.30 τα ξημερώματα, εγώ κοιμώμενος του καλού καιρό και εν μέσω του τέταρτου ονείρου μου, χτυπάει μανιασμένα το πλαστικό τηλέφωνο της σοφίτας.
-Ναιιιι
-Έλα να δεις το αμάξι σου τι κάνει κάτω... άρχισε παλι τα δικά του.
-ΟΚΗ συνέχεια γνωστή...
ρε συ Θανάση τι τον ήθελες κι εσύ τον συναγερμό (αν φταίει κ αυτός ) και μάλιστα του κατοστάρικου από αντιπροσωπεία ;
δεν πρόκειται να βάλω ποτέ μου. Λες κ θα με σώσει. Γιατί την έχω την ολική και την μερική κλοπή στην ασφάλεια ; -
elteo τη πατρακα σου κανεις δε θα τη κλεψει..σεατ ειναι!
106 σε βλεπω ενημερωμενο για τα γιαπωνεζικα...
htanso πανε πετα το συναγερμο για αρχη!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
elteo τη πατρακα σου κανεις δε θα τη κλεψει..σεατ ειναι!106 σε βλεπω ενημερωμενο για τα γιαπωνεζικα...
htanso πανε πετα το συναγερμο για αρχη!
-
Επανέρχομαι με το πρόβλημα διαρροής που είχα αναφέρει πριν μερικές εβδομάδες...
Την Τετάρτη το πρωί γέμισα πάλι τη δεξαμενή βενζίνη για να πάω στην Καλαμάτα.Αν και ο βενζινάς επέμενε να στρογγυλοποιήσει το ποσό τον απέτρεψα μήπως και δεν τρέξει βενζίνη.Οποία πλάνη..Έτρεξε αμέσως,πρέπει να έχασα 2-3 λίτρα.Ο βενζινάς έσκυψε και μου είπε ότι είναι από τον λαιμό της δεξαμενής.Σταμάτησε γρήγορα και έφυγα για την Καλαμάτα.Στα 370χλμ συνολικά,κι ενώ ο δείκτης βενζίνης ήταν ακριβώς στη μέση,έβαλα 10€ βενζίνη για να επιστρέψω με σιγουριά και δεν έτρεξε τίποτα.Πήγα σε ένα μηχανικό και μου είπε να το πάω από το πρωί μια καθημερινή ώστε να το γεμίσει βενζίνη να δει από πού χάνει και να το φτιάξει.Θα το πάω από την άλλη εβδομάδα τώρα.Πάντως ξανά δεν έχασε,ακόμα και όταν ήταν παρκαρισμένο σε ανηφόρα.... -
Μια απο τα ίδια με το Peugeot.
Έχθές απενεργοποιήσαμε τον συναγερμό αλλά σήμερα μία απο τα ίδια...Άρα δεν φταίει αυτός
Όμορφα...
-
Ρε παιδιά, σίγουρα δεν μπορεί να μπει μεταχειρησμένη BSI ;
-
Χαζεύοντας, έπεσα πάνω σ' αυτά:
Κίνα για τα πάντα...
-
to dvd ειναι κινεζικο???? με τι συνδεσεις ειναι .????
στην φωτο φαινεται πολυ ωραιο/.
PEUGEOT FORUM