-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Δεν έχω αλλάξει ποτέ υγρά υδραυλικού στην εύα
θα σου αλλάξει εκείνη τα δικά σου υγρά όταν έρθει η στιγμή .
Kαι εγω στην xmmm δεν εχω αλαξει ποτε
στην xmmmmmm δεν χρειαζεται, ειναι ψιτροεν.
-
αν όντως ειναι όπως τα λέει ο αλπινιστής, δεν χάνεις κάτι να το αλλάξεις.
Στα to do λοιπόν -
όταν τα βγάλεις θα δεις κάτι μαύρα υγρά που κάθε άλλο παρά με λάδι θα μια ζει.
-
Στο 307 πάντως (4 χρονια πλεον) τα υγρα ειναι ακόμα κόκκινα.
-
πόσες φορές έχεις στρίψει το τιμόνι δεξιά-αριστερά.
-
ω τί του πε για τη μάνα του
νομίζω εχω μια σύριγγα μες στο αμάξι, θα το τσεκάρω απο περιέργεια. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εχω μια σύριγγα μες στο αμάξι -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
εχω μια σύριγγα μες στο αμάξι
-
-
Aπεγνωσμένα λέμε, συνηθίσαμε τους μπάφους και θέλουμε σκληρά τώρα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μη μου λες για ψυγείο καλοριφέρ, στο 304 το έχουμε βγάλει αρκετές φορές για καθάρισμαΥπαρχουν και χειροτερα δοκτωρ...Εμεις με τα 106 τα βγαζουμε και τα πεταμε μια και καλη
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Μη μου λες για ψυγείο καλοριφέρ, στο 304 το έχουμε βγάλει αρκετές φορές για καθάρισμα
Υπαρχουν και χειροτερα δοκτωρ...Εμεις με τα 106 τα βγαζουμε και τα πεταμε μια και καλη
και τον χειμώνα τι κάνετε. ανάβετε σε φουφού κάρβουνα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Μη μου λες για ψυγείο καλοριφέρ, στο 304 το έχουμε βγάλει αρκετές φορές για καθάρισμα
Υπαρχουν και χειροτερα δοκτωρ...Εμεις με τα 106 τα βγαζουμε και τα πεταμε μια και καλη
και τον χειμώνα τι κάνετε. ανάβετε σε φουφού κάρβουνα.
Έτσι κι αλλιώς δουλεύουν ψηλά από θερμοκρασίες ... α α α κι έχουν θαυμάσια μόνωση
-
Θεμα με θερμοκρασιες δεν ειχα ποτε μεσιε οσο για μονωσεις..ειναι περιττες σε αυτο το αμαξι
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Θεμα με θερμοκρασιες δεν ειχα ποτε μεσιε οσο για μονωσεις..ειναι περιττες σε αυτο το αμαξιΜην μου εκνευρίζεσαι το ίδιο έχω Και δεν είπα κάτι κακό (να σκεφτείς πως λέω να βγάλω κι όσες μονώσεις έχει ).
-
σας βλέπω να την ανάβετε την φουφού τον χειμώνα.
-
ναι προσθετουν βαρος.....
ο μηχανισμος του υαλοκαθαριστη πισω ζυγιζει νομιζω 6 κιλα
θα τον βγαλω -
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Στο σαξο στο παρατσακ το προλαβα το ξεβουλωσα με αναποδη ροη νερου βρυσης με λαστιχο κηπου και ολα οκ!!!!
drdino απο πανω φαινονται κοκκινα τα υγρα αν αρχισεις ομως να βγαζεις απο κατω προς τα πανω εκει θα δεις γελιο!!!πολλοι αφηνουν τα Lhm τους γιατι φαινονται πρασινα αλλα στην πραγματικοτητα εχουν γινει κιτρινομαυρα με μια επιφανεια πρασινου LHM. Eτσι ειναι και τα DEXRON -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ναι προσθετουν βαρος.....
ο μηχανισμος του υαλοκαθαριστη πισω ζυγιζει νομιζω 6 κιλα
θα τον βγαλω1,2 ή 1,5 κιλα μαζί με την αρθρωση και το μακτρο. Θα εχεις πρόβληαμ στο να βρεις την ταπα για να κλησεις την τρυπα. Αν θυμαμαι καλα κανανε και απο ενα μερος του αμαξιου αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποιο!
-
Τελικά,μάλλον,βρέθηκε η αιτία της διαρροής από τη δεξαμενή καυσίμων του 307 που είχα γράψει πριν λίγο καιρό.Πήγα σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο και μου είπε ότι είναι τα λάστιχα στο ντεπόζιτο που βιδώνει το καπάκι της τρόμπας (αν κατάλαβα καλά) και θα τα αλλάξω.2% πιθανότητα να έχει πιτσικάρει η δεξαμενή και να θέλει αλλάγή.Τα λαστιχάκια είναι πάμφθηνα.Θα τα αλλάξω την Πέμπτη και θα διαπιστώσουμε την ορθότητα της εκτίμησης!
PEUGEOT FORUM