-
Τα γενέθλια μου ήταν πριν από 25 μέρες.
-
ας πρόσεχες. έχασες για φέτος.
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Ξεκίνησα να πλύνω το αμάξι κάτω από την πιλοτή και βρέθηκα στα καλά καθούμενα με χοντρή βλάβη.Το αμάξι κλειδωμένο, άρχισα να ρίχνω νερό με το λάστιχο (όχι πιεστικό) και εντελώς ξαφνικά άρχισε και δούλευε ο πίσω υαλοκαθαριστήρας, μετά από λίγο άρχισε να βαραει ο συνεργεμος και η πλάκα είναι ότι δεν μπορούσα να το βγάλω και δεν φτάνει αυτό άναψαν και τα μεσαία φώτα και τα μικρά μια άναβαν μια σβηνανε και το αποκορύφωμα, ξεκίνησαν και η μπροστινή υαλοκαθαριστήρες και το καντράν μέσα να έχει γίνει χριστουγεννιάτικο δέντρο και'γω να έχω μείνει με τα κλειδιά στο χέρι και να μην μπορώ να κάνω τίποτα.
Βγάζω τον πόλο της μπαταρίας σβήνουν φώτα και υαλοκαθαριστήρες, ο συνεργεμος εξακολουθούσε και βάραγε, φυσικό θα μου πείτε, είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν reset αλλά δεν έγινε τίποτα.
Να μην σας ταλαιπωρώ, για καλή μου τύχη κάποιος γείτονας είναι ηλεκτρολόγος στη peugeot, άρχιζε να το ψάχνει και μετά από καμιά ώρα το βρήκε.Κάτω από το τιμόνι και λίγο αριστερά υπάρχει η κεντρική μονάδα που η διαστάσεις είναι λίγο πιο μικρές από ένα φύλο Α4 αλλά με πέντε περίπου πόντους πάχος, από την μια μεριά έχει δυο πλακέτες και από την άλλη βάσεις για να κάτσουν επάνω ρελεδες, δυστυχώς δεν θυμάμαι πως την ανέφερε την συγκεκριμένη μονάδα.
Λοιπόν, είχε πάρει νερό και μάλιστα στην πλακέτα και σε ορισμένες βάσεις είχαν πιάσει και άλατα και ορισμένα κομμάτια είχαν σαπίσει.
Ποιος ξέρη τώρα ποσό θα κοστίσει αυτό το πράγμα και το θέμα είναι ότι για να βάλεις το καινούργιο θα πρέπει να βρω και από πού δακρύζει μέσα νερό.
Το αυτοκίνητο το πήρα καινούργιο, ποτέ δεν πήγε σε φανοποιό και ποτέ δεν έγινε αλλαγή παρμπριζΨαξε καλα τα λαστιχα που βρισκονται για να κουμπωνουν οι πορτες στο πλαισιο και τις τσιμουχες αντιστοιχα, ακομα και του παρμπριζ και των παραθυρων. Με τον καιρο, ολα αυτα 'καιγονται' και χανουν την ελαστικοτητα και το παχος που ειχαν, ειδικα αν το αυτοκινητο δεν σταθμευε σε κλειστο χωρο, και βρισκοταν συχνα κατω απο ηλιο...
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
θα κάνουμε ρεφενέ όλοι μέσα από το forum για δώρο στην γιορτή σου.
Απέχει πολύ ρε γμτ η δικιά μου.
γενέθλια,κάποια άλλη επέτειο.
Τα γενέθλια μου ήταν πριν από 25 μέρες.
ας πρόσεχες. έχασες για φέτος.
-
Επαναλαμβανεστε
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Επαναλαμβανεστεεδώ μιλαμε για peugeot, στο άλλο ζητάμε καποιο ιστορικό.
-
-
Παρατήρησα στο car configurator του ελληνικού site ότι ο κινητήρας με τα 175 άλογα καταργήθηκε από την έκδοση 207sw. Επειδή στη Γαλλία ούτως ή άλλως δεν έβγαινε ποτέ έτσι, υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το αν το συγκεκριμένο μοτέρ θα είναι και πάλι διαθέσιμο στο sw μετά το facelift;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έτσι πως πάμε, σε 5 μήνες τόσα θα έχω.Κάθε ΣΚ εδώ είσαι βρε;
-
Αν σε 307 αλλάξουμε ζάντα με offset 30 αντί για 25 οι τροχοί θα λερθουν πιο έξω ή πιο μέσα; Θα επηρρεαστεί σημαντικά η συμπεριφορά του οχήματος;
-
http://www.youtube.com/watch?v=VZumyp5m45E&feature=related
dr dino η μαμα εταιρια( PEUGEOT SPORT ) σ καλει .
http://www.youtube.com/watch?v=uDNV6fozZyo&feature=fvw
παρε το εργαλειο και ορμα -
Ο χρήστης MacGyver έγραψε:
Αν σε 307 αλλάξουμε ζάντα με offset 30 αντί για 25 οι τροχοί θα λερθουν πιο έξω ή πιο μέσα; Θα επηρρεαστεί σημαντικά η συμπεριφορά του οχήματος;Aπό το 25 μαμα στο 30 μπαίνει 5χλσ πιο μέσα. Μην το κάνεις.
-
-
Aπό το 25 μαμα στο 30 μπαίνει 5χλσ πιο μέσα
Ήλπιζα ότι θα ήταν προς τα έξω οπότε δε θα με πείραζε τόσο.
Οκ, ευχαριστώ. -
Γεια σας.
Εχω ενα 205 1,9 που προσπαθω με χιλια ζορια να το εχω στην πενα. Του ειχα φορεσει εναν αξονα απο 309 GTI οπως και μπροστινα ψαλιδια απο το ιδιο αυτοκινητο.
Προσφατα επεσε πανω στο παρκαρισμενο 205 μου ενα RAV4 και εκτος απο την φανοποιια μου στραβωσε και τον πισω αξονα.
Ψαχνω τωρα για πισω αξονα δισκοφρενατο απο 205 ή 309 GTI. Αν ξερετε τιποτα σας παρακαλω ενα Π.Μ.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Παρατήρησα στο car configurator του ελληνικού site ότι ο κινητήρας με τα 175 άλογα καταργήθηκε από την έκδοση 207sw. Επειδή στη Γαλλία ούτως ή άλλως δεν έβγαινε ποτέ έτσι, υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το αν το συγκεκριμένο μοτέρ θα είναι και πάλι διαθέσιμο στο sw μετά το facelift;Απαντάω μόνος μου στην ερώτησή μου:
Τα καλά: έχει προβλεφθεί έκδοση rc και για το facelifted sw.
Τα κακά: δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Lion να την εισάγει, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ειδική παραγγελία με μέγιστο χρόνο αναμονής τους 4 μήνες και ανοιχτή τιμή μέχρις ότου ενημερωθούν οι κατάλογοι της Lion όσον αφορά τα facelifted μοντέλα.Θέλω ένα 207 sw rc ΧΘΕΣ γμτ!
-
Κάτσε να πάρει μπρος το εργοστάσιο κτλ. Οι φουρνιές λογικά των f/l θα ρθουν κατα Οκτώβρη.
-
Τον Οκτώβρη φτάνουν, πράγματι τα facelifted 207.
Καλά, δεν πρόκειται να παραγγείλω αυτοκίνητο τώρα αλλά τόσο πολύ το θέλω το συγκεκριμένο αυτοκινητάκι που μακάρι να μπορούσα αν το είχα κιόλας.
-
Μέσα θα έχουν καμία αλλαγή;
-
Ναι, βγάλανε τον δείκτη θερμοκρασίας λαδιού οι απάλευτοι.
PEUGEOT FORUM