-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μια χαα αμαξαρα ειναι. Ειδικα τωρα που τα 2λιτρα ειναι απαγορευμενος καρπος, τα μονα στριφτερα πυραυλακια που παιζει να αγορασεις εινα ιαυτο και το αδερφο mcs.Αν αυτη τη στιγμη ημουν κάτω των 25 και ξαναβρισκομουν στο διλημα για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ στριφτερο πυραυλακι, αναμεσα σε αυτα τα 2 θα επαιζα, και φυσικα θα κατεληγα στον Γαλλο μιας και οικομικως εχουν μια αρκετα μεγαλη διαφορα.
Δεν είσαι όμως πια 25...
Αν θες να παραμείνεις στην ίδια μάρκα, άντε καλοτάξιδο το νεο σου 3008
-
Δεν βγαζει roadster η πεζο...οποτε θα την απατησω
-
γεια σας παιδια και παλι σας ευχαριστω που μου δοσατε μια ιδεα για το 207 !!!!! με το που θα γινω κατοχος του 207 (σε κανα δυο ωδομαδες) θα σας στειλω τις εντιποσεις!!!! που μαλλον θα ειναι απιστεφτες!!!! σας ευχαριστω και παλι!!! peugeot για παντα!!!
-
Ακόμα όλοι διακοπές; Καλά να περνάτε και καλή επιστροφή σε όλους.
-
Εδώ είμαστε! Μια βδομαδούλα φύγαμε...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν βγαζει roadster η πεζο...οποτε θα την απατησωrcz?????
-
Αυτο ειναι κουπε.
Εγω θελω 2θεσιο πισωκινητο καμπριο (μη μου πει κανεις για κανα σμαρτ )
-
http://hondaswap.com/ecus-electronics-tuning/h22a2-help-needed-86011/
και για cabrio ελα μωρε .............. καλο ειναι και αυτο
http://mylonas-tsamatis.livepage.gr/image/471/5663_ΗΛΙΟΡΟΦΕΣ--WEBASTO -
Μια ερώτηση για όποιον ξέρει!
Γέμισα σήμερα το ντεπόζιτο βενζίνη,και παρόλο που δεν έχει κάποια διαρροή ή να έχει χυθεί βενζίνη στην τάπα,μυρίζει η βενζίνη τόσο στο εσωτερικό όσο και έξω από το αμάξι.Είναι φυσιολογικό αυτό;Δεν το είχα γεμίσει ξανά μέχρι το τέρμα και μου φαίνεται κάπως περίεργο. -
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Μια ερώτηση για όποιον ξέρει!
Γέμισα σήμερα το ντεπόζιτο βενζίνη,και παρόλο που δεν έχει κάποια διαρροή ή να έχει χυθεί βενζίνη στην τάπα,μυρίζει η βενζίνη τόσο στο εσωτερικό όσο και έξω από το αμάξι.Είναι φυσιολογικό αυτό;Δεν το είχα γεμίσει ξανά μέχρι το τέρμα και μου φαίνεται κάπως περίεργο.μάλλον έπαθε σοκ από το γέμισμα,είσαι φραγκατος φαίνεται.
σοβαρά τώρα πρέπει να χύθηκε βενζίνα,κατά το γέμισμα,άστο να κατέβει λίγο η στάθμη και λογικά θα φύγει η μυρωδιά,αν δεν φύγει θελουν έλεγχο τα σωληνάκια στον λαιμό του ρεζερβουάρ
(το γέμισμα κάνει κακό) -
Ναι πολύ φραγκάτος είμαι.Τόσο που δεν έχω πάει να αλλάξω ελαστικά,και κάνω μόνο 100 χλμ την εβδομάδα και αυτά μέσω Αττικής Οδού με 90χαω.Δεν έχουν εμφανιστεί τα λινά αλλά αν το σκίσω στα χλμ δεν θα αργήσουν!
-
Ναι πολύ φραγκάτος είμαι.Τόσο που δεν έχω πάει να αλλάξω ελαστικά,και κάνω μόνο 100 χλμ την εβδομάδα και αυτά μέσω Αττικής Οδού με 90χαω.Δεν έχουν εμφανιστεί τα λινά αλλά αν το σκίσω στα χλμ δεν θα αργήσουν!τι έγινε με την μυρωδιά.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Ναι πολύ φραγκάτος είμαι.Τόσο που δεν έχω πάει να αλλάξω ελαστικά,και κάνω μόνο 100 χλμ την εβδομάδα και αυτά μέσω Αττικής Οδού με 90χαω.Δεν έχουν εμφανιστεί τα λινά αλλά αν το σκίσω στα χλμ δεν θα αργήσουν!
τι έγινε με την μυρωδιά.
Δεν ξέρω.Θα το δω αργότερα ή αύριο.Πάντως μέχρι την Παρασκευή το αμάξι δεν μετακινείται,δεν έχω να πάω κάπου!
-
τι έγινε με την μυρωδιά.
Δεν ξέρω.Θα το δω αργότερα ή αύριο.Πάντως μέχρι την Παρασκευή το αμάξι δεν μετακινείται,δεν έχω να πάω κάπου!
δεν εχεις??? και τα εssακια σ επαρχιακους δρομους????? για αυτα φτιαχτηκαν τα peugeot .... εκει εχεις να πας
τα αλλα την παρασκευη ειναι για τα almera και τα tiida -
Πού να πάω ο Καραμήτρος με τα 75 ψωράλογα;
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
τι έγινε με την μυρωδιά.
δεν εχεις??? και τα εssακια σ επαρχιακους δρομους????? για αυτα φτιαχτηκαν τα peugeot .... εκει εχεις να πας
τα αλλα την παρασκευη ειναι για τα almera και τα tiida -
75 ε? εισαι δηλαδη απο αυτους τους μυστηριους τυπους με τους 8βαλβιδους και με τους υστερουντες βραχιονες πισω ε?
εσυ δεν θες αλογα ... ενα τιναγμα του γκαζιου θες και το παιχνιδι ξεκιναει...τα αλογα ειναι για τα 0-100 -
θέλει και λάστιχα ο άνθρωπος.
(κα###γκαζακιδες) -
τα καλυτερα αεροπλανικα κολπα γινονται με michelen energy ...0 προσφηση ..και για 75 αλογα που δεν τα παιδευεις στον μπροστινο αξονα ..κανεις τρελα παιχνιδια....τωρα βεβαια και η μπαριερα σ περιμενει να γνωριστειτε
για αυτο .......coolαριστα , coollllllllαριστα ...
για να το εχουμε και την παρασκευη το αμαξι -
downhill
σπαστού την κεφαλή,είναι αδιόρθωτος.
PEUGEOT FORUM