-
προσωρινη παραδοση πινακιδων?
-
Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για ελαστικά για το peugeot 307 1400cc;Διάσταση ελαστικού 195/65/15 με δείκτη Τ.Με ενδιαφέρει να έχει καλό κράτημα σε χειμερινό τοπίο περισσότερο.Δε θέλω να βάλω αποκλειστικά χειμερινά που σίγουρα είναι καλύτερα,αλλά ένα 'all around' ελαστικό.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για ελαστικά για το peugeot 306 1400cc;Διάσταση ελαστικού 195/65/15 με δείκτη Τ.Με ενδιαφέρει να έχει καλό κράτημα σε χειμερινό τοπίο περισσότερο.Δε θέλω να βάλω αποκλειστικά χειμερινά που σίγουρα είναι καλύτερα,αλλά ένα 'all around' ελαστικό.306 ή 307 ;
-
PEUGEOT 307 έκανα λάθος πριν.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
προσωρινη παραδοση πινακιδων?Πως εννοείς την προσωρινή παράδοση πινακίδων; Γιατί υποθέτω οτι μετά θα χρειαστεί νέες πινακίδες+ ασφάλεια+ ΚΤΕΟ για να ξανακυκλοφορήσει και βγάλει νέες πινακίδες, με τις τότε τιμές!!!
Μπορεί να γλιτώσω τα τέλη+ασφάλεια για λίγο, αλλά τελικά πάλι θα τα πληρώσω. Άσε που στο ενδιάμεσο ΔΕΝ θα μπορεί να κυκλοφορεί (νομίζω ούτε σε πίστα!), οπότε θα πρέπει να παραμένει ακινητοποιημένο κι άχρηστο. Μόνο ώς μουσειακό έκθεμα ίσως! Και καλά ο δήμος δεν θα μου το μαζέψει, αλλά τι κερδίζω έτσι;
Ευχαριστώ για την πρόταση, δυστυχώς όμως δεν βλέπω να αποφεύγω την ανακύκλωση. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Στα πόσα χλμ πρέπει να αντικατασταθεί ένας καταλύτης;Ξέρει κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει η αντικατάσταση;
στα 100,000 χλμ
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Στα πόσα χλμ πρέπει να αντικατασταθεί ένας καταλύτης;Ξέρει κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει η αντικατάσταση;
στα 100,000 χλμ
Και αυτό που ακριβώς είναι γραμμένο?
Θεωρητικά αντέχει όσο το ίδιο το αυτοκίνητο στην πράξη μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στην απόδοση του από άλλες αιτίες
http://autorepair.about.com/od/glossary ... talyti.htm
http://auto.howstuffworks.com/question482.htm -
στην πιατσα
-
Κάπου είχα δει γραμμένο ότι ο καταλύτης αρχίζει και χάνει συνήθως τις ικανότητες του σταδιακά απο τα 100.000 χλμ και μπορεί να πάει έως τα 200.000 χλμ ανάλογα με την χρήση του αυτοκινήτου (χτυπήματα, κακή ποιότητα βενζίνης, κίνηση σε πόλη κλπ).
Πάντως η απάντηση που μου έδωσαν σε συνεργείο είναι έως ότου βγάλει καυσαέρια πάνω απο το όριο, όταν το Megane μου είχε 190.000 χλμ και ήταν μέσα στα όρια. -
στην πιατσαΟ Μπάμπης ο Σουγιάς ή ο Νίκος ο Πεταλούδας... Καλό είναι να μην μεταφέρουμε διάφορα, ειδικά αν δεν είμαστε σίγουροι γι αυτά που έχουμε ακούσει
-
xaxa ναι αυτοι!!! οπως ειπε και ο φιλος απο πανω....ειναι παντου γνωστο πως με τον καταλυτη μετα απο τα 100,000 εισαι σε φαση αλλαγης ....βεβαια αναλογα και με την χρηση ....αλλα εινια μια γενικη αληθεια αυτο
-
Όπα εγώ δεν είπα αριθμώ χιλιομέτρων, είπα ότι στο 206 μου έβγαλε πρόβλημα από τις 75000χιλ,και τον άλλαξα στα 100.000χιλ.
ένα doleto που εχω με 176000,και ενα punto με 166000 κανένα πρόβλημα με τον καταλυτη
το μόνο πρόβλημά των doleto και punto είναι ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ. -
xaxa ναι αυτοι!!! οπως ειπε και ο φιλος απο πανω....ειναι παντου γνωστο πως με τον καταλυτη μετα απο τα 100,000 εισαι σε φαση αλλαγης ....βεβαια αναλογα και με την χρηση ....αλλα εινια μια γενικη αληθεια αυτοΕγώ δεν το ξέρω αυτό αντίθετα ξέρω πολλά αμάξια με 200κ μίλια και όχι χιλιόμετρα που δεν αλλάξανε καταλύτη. Επίσης γνωρίζω αμάξια με 200κ χλμ στην Ελλαδα που πάλι δεν αλλάξανε καταλύτη. Οι καταλύτες είναι πολλοί ακριβοί για να είναι αναλώσιμοι και να αλλάζονται κάθε 100k ( δλδ ακόμα και εντός εγγυήσεως ). Δες λίγο τα λίνκ που έβαλα...
-
εσύ θα μου πεις αν είναι ακριβός ο καταλύτης, 420 ευρωπουλα έδωσα για το 206,και άλλα 180 για τον λάμδα.
-
τωρα θα το δω....!! γενικα και με οποια αυτοκινηταα ειχα...και με παιδια αλλα που ξερω...απο τα 100,000- 150,000 αρχιζουν να αλλαζουν ...οχι οτι βγαζει ντουμανι η βουλωνει αλλα αλλοιονονται και τους αλλαζουν ......τωρα και σε οικογενιακο αυτοκινητο με 280,000 δεν αλλαξαμε...το οποιο το οδηγουσε πολυ χαλαρος οδηγος.... ,χαιρω πολυ.....αλλα ναι δεν βγαζει ντουμανι αλλα ουτε και ειναι οπως θα επρεπε....
παντως οι περισσοτεροι απο τα 100,000 αρχιζουν να αλλοιονονται...... αυτο βλεπω γυρω μου αυτο λεω!!! -
kalispera eimai kenourios edw kai tha ithela na kanw mia erwtisi geniki!!! thelw na parw to 207rc kai thelw tin voithia sas!!!! exete akousei kati gia to sigekrimeno montelo apo thema provlimatwn!!! tha einai to prwto mou kenourio amaksi kai den thelw na trexw apo tin arxi!!!!
-
Καλως ηλθες Λουκα.
Γραφε στα ελληνικα γιατι τα greeklish δεν επιτρέπονται. -
Ο χρήστης loukas207rc έγραψε:
kalispera eimai kenourios edw kai tha ithela na kanw mia erwtisi geniki!!! thelw na parw to 207rc kai thelw tin voithia sas!!!! exete akousei kati gia to sigekrimeno montelo apo thema provlimatwn!!! tha einai to prwto mou kenourio amaksi kai den thelw na trexw apo tin arxi!!!!γεια σου φίλε καλός μας ήρθες αλλά σε παρακαλώ και εγώ γράφε στα ελληνικά
-
Ο χρήστης loukas207rc έγραψε:
kalispera eimai kenourios edw kai tha ithela na kanw mia erwtisi geniki!!! thelw na parw to 207rc kai thelw tin voithia sas!!!! exete akousei kati gia to sigekrimeno montelo apo thema provlimatwn!!! tha einai to prwto mou kenourio amaksi kai den thelw na trexw apo tin arxi!!!!Τίποτα το σημαντικό μηχανικώς. Μια προσοχή στα μπουζί θέλει μόνο το μοτέρ, ειδικά αν το πίνεις (αλλαγή max στα 15-20k χλμ).
Μπορεί να τρίζει η κλειδαριά του πορτμπαγκαζ, λυνεται συνηθως με ρυθμιση. -
Μια χαα αμαξαρα ειναι. Ειδικα τωρα που τα 2λιτρα ειναι απαγορευμενος καρπος, τα μονα στριφτερα πυραυλακια που παιζει να αγορασεις εινα ιαυτο και το αδερφο mcs.
Αν αυτη τη στιγμη ημουν κάτω των 25 και ξαναβρισκομουν στο διλημα για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ στριφτερο πυραυλακι, αναμεσα σε αυτα τα 2 θα επαιζα, και φυσικα θα κατεληγα στον Γαλλο μιας και οικομικως εχουν μια αρκετα μεγαλη διαφορα.
PEUGEOT FORUM