-
Πριν 15 χρόνια έτσι σκεπτόμουν κι εγώ,αλλά τώρα έχω αναθεωρήσει.Τα θέλω τα πόδια μου,για να κάνω σκι,και τα χέρια μου για να φωτογραφίζω γκόμενες (και να πιάνω βεβαίως βεβαίως!!!) και φυσικά τον μικρό downhill για κεντρίζω Κατά συνέπεια,δεν θέλω να μείνω φυτό από καμιά τούμπα ή καμιά συνάντηση με τους πρόποδες χαράδρας
16/9 με περιμένει και η Φρανκφούρτη,να δω και την έκθεση αυτοκινήτου
-
φερε μας καμία καλή φώτο απο την έκθεση, και αν τυχόν έχουν εκεί ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ DS ΠΕΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ.
-
Α τόσο καλά είναι τα Michelin Energy;Εγώ λέω να βάλω ένα από τα παρακάτω,αν και το πρώτο δεν το έχει κανένας να το δω...
Dunlop SP4 All season
Goodyear efficien grip -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
φερε μας καμία καλή φώτο απο την έκθεση, και αν τυχόν έχουν εκεί ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ DS ΠΕΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ.DS?Τι είναι αυτό;
Θα δείτε πάρα πολλές φωτογραφίες!Η σελίδα μου θα γεμίσει Φρανκφούρτη!!!
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
downhill
σπαστού την κεφαλή,είναι αδιόρθωτος.θα ειμαι καλο παιδι το υποσχομαι
και τα χέρια μου για να φωτογραφίζω γκόμενες (και να πιάνω βεβαίως βεβαίως!!!)
αν εισαι επαγγελματιας φωτογραφος σε περιοδικα ( ) παρακαλω μην μου το πεις γιατι θα παρω τα βουνα με κανενα peugeot .
ειμαι ζηλιαρης. -
CITROEN DS την καινούργια που σκοπεύει να βγάλει η citroen.
-
Τι εγινε ανεβαζουμε το αδερφο θρεντ εδω?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
αν εισαι επαγγελματιας φωτογραφος σε περιοδικα ( ) παρακαλω μην μου το πεις γιατι θα παρω τα βουνα με κανενα peugeot .
ειμαι ζηλιαρης.Όχι δεν είμαι επαγγελματίας σε περιοδικά...ακόμα
-
μας χωριζουν 2883 απαντησεις....εχουμε ακομα
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τι εγινε ανεβαζουμε το αδερφο θρεντ εδω?το είχε ανάγκη,είχε πέσει πολλή τώρα τελευταία.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Α τόσο καλά είναι τα Michelin Energy;Εγώ λέω να βάλω ένα από τα παρακάτω,αν και το πρώτο δεν το έχει κανένας να το δω...Dunlop SP4 All season
Goodyear efficien gripΤα all season ξέχνα τα, εγώ προτείνω
Michelin Energy Saver
Προς το παρόν απόλυτα ικανοποιημένος με εξαιρετική πλευρική πρόσφυση -
Στο 207 οταν βρεχεται, στου καθρευτες, φαινεται να τρεχει νερο -γλυφει- ακριβως στην ενωση της λαμαρινας με το κορμο του καθρευτη και αφηνει αλατα στη πορτα μεχρι κατω. Συμβαινει και σε αλλους ή να παω να το στεγανοποιησουν? εμενα δε μου φαινεται λογικο
-
Ο χρήστης yosebu έγραψε:
Στο 207 οταν βρεχεται, στου καθρευτες, φαινεται να τρεχει νερο -γλυφει- ακριβως στην ενωση της λαμαρινας με το κορμο του καθρευτη και αφηνει αλατα στη πορτα μεχρι κατω. Συμβαινει και σε αλλους ή να παω να το στεγανοποιησουν? εμενα δε μου φαινεται λογικοΔεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο... Αλλά είναι και άσπρο και δεν ξέρω αν θα φαινόταν....
-
Και καλύτερα μην γίνεις...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Και καλύτερα μην γίνεις...
Γιατί;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Α τόσο καλά είναι τα Michelin Energy;Εγώ λέω να βάλω ένα από τα παρακάτω,αν και το πρώτο δεν το έχει κανένας να το δω...
Dunlop SP4 All season
Michelin Energy Saver
Προς το παρόν απόλυτα ικανοποιημένος με εξαιρετική πλευρική πρόσφυσηΓια το θέμα ελαστικά έχω ακούσει και διαβάσει χιλιάδες διαφορετικές απόψεις.
-'Τα Michelin 'μαγουλιάζουν' '
-'Τα dunlop είναι μαλακά'
-'τα dunlop είναι σκληρά'
-'Τα dunlop sp4 all season είναι τέλεια'
-'δεν κάνουν τίποτα σωστά'..
Βάλε το τάδε,βάλε το δείνα....Ειλικρινά έχω απελπιστεί...Η εταιρεία είχε επάνω Continental eco contact 3,κι έχω αρχίσει να το σκέφτομαι να τα βάλω ξανά...
-
Απο προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα οτι είναι πολύ λίγα τα λεφτά που δίνουν και πολλές (και περίεργες) οι ώρες.
Δεν αξίζει... Συν οτι οι περισσότεροι δουλεύουν πια με ελεύθερους επαγγελματίες και όχι με δικούς τους. -
Dunlop SP4 All season
Michelin Energy Saver
Προς το παρόν απόλυτα ικανοποιημένος με εξαιρετική πλευρική πρόσφυσηΓια το θέμα ελαστικά έχω ακούσει και διαβάσει χιλιάδες διαφορετικές απόψεις.
-'Τα Michelin 'μαγουλιάζουν' '
-'Τα dunlop είναι μαλακά'
-'τα dunlop είναι σκληρά'
-'Τα dunlop sp4 all season είναι τέλεια'
-'δεν κάνουν τίποτα σωστά'..
Βάλε το τάδε,βάλε το δείνα....Ειλικρινά έχω απελπιστεί...Η εταιρεία είχε επάνω Continental eco contact 3,κι έχω αρχίσει να το σκέφτομαι να τα βάλω ξανά...
Εγώ σου λέω τι βλέπω από τα λάστιχα με βάση προσωπική εμπειρία και άλλων 2-3 γύρω μου με ίδιες ή σχεδόν ίδιες απαιτήσεις με μένα.
Άλλη μια εξαιρετικη επιλογή είναι τα Premium Contact IΙ -
Ο χρήστης yosebu έγραψε:
Στο 207 οταν βρεχεται, στου καθρευτες, φαινεται να τρεχει νερο -γλυφει- ακριβως στην ενωση της λαμαρινας με το κορμο του καθρευτη και αφηνει αλατα στη πορτα μεχρι κατω. Συμβαινει και σε αλλους ή να παω να το στεγανοποιησουν? εμενα δε μου φαινεται λογικοΝαι... Μπορεί να θεωρηθεί ως σχεδιαστική ατέλεια... Θέλει συχνό καθαρισμό.
Επίσης εγώ έχω παρατηρήσει ότι και το 'διακοσμητικό μπουρί' της εξάτμισης μαυρίζει πολύ γρήγορα...
Περίεργο και αυτό...
-
Τελικά σήμερα δεν μυρίζει βενζίνη το αμάξι.Δεν μετακινήθηκε βεβαίως!!!
PEUGEOT FORUM