-
Σκούζει πολύ...
Ιδιαίτερα κρύο, τρομάζει...
-
Το πεντάλ σκούζει ή το ρουλεμάν;
-
Το ρουλεμάν! Το πεντάλ τι να πει;
-
Στο 406 το ρουλεμάν άρχισε να ακούγεται στα 40-50k περιστασιακά (κρύες εκκινήσεις). Σώπασε κατά τα 100k, και μέχρι τα 200φεύγα που αλλάχτηκε ο συμπλέκτης δεν μας έλεγε τπτ.
-
κλασικα ρουλεμαν συμπλεκτη !!! το ιδιο και σε εμενα που ειμαι στα 128,000 χλμ
-
Ήταν τελικά ρουλμάν, αλλά όχι μόνο!
Με το που κατέβηκε το συγκρότημα κιβωτίου-διαφορικού, άρχισαν να πέφτουν... μπίλιες, ενώ και το πλατό με το δίσκο ήταν στα τελευταία τους.
Εκτός από την αλλαγή του σετ δίσκου-πλατό-ρουλμάν, αλλάχτηκαν και το χωνί πρωτεύοντος με την τσιμούχα του, και τα τσιμουχάκια των ημιαξονίων.
Διαπιστώθηκε και αρχόμενη διαρροή από το 'καβούκι' του θερμοστάτη, (το αλουμινένιο 'κουτί' που βιδώνει στον κορμό του κινητήρα, και πάνω του κάθεται ο θερμοστάτης) οπότε αλλάχτηκε και αυτό, νέο ψυκτικό υγρό και εξαέρωση...
4 ώρες αργότερα έφυγα ελαφρύτερος κατά 460€, από τα οποία τα 285 περίπου ήταν ανταλλακτικά.
-
To καβούκι του θερμοστάτη ήταν γνωστή, καλυπτόμενη στην εγγύηση, βλάβη για τα πρώτα 206/307...
Περαστικά. -
Το δικό μου καβούκι* (θερμοστάτη ) είναι επταετίας...
Anyway, τώρα ξαναμαθαίνω να οδηγώ το 307 γιατί έχει ένα πεντάλ βούτυρο, που πιάνει από αρκετά χαμηλά!
*Κόστος καβουκίου, 38€.
-
υπαρχει καμια πληροφορια αν και ποτε θα μπει 6αρι στα GT/RC?
-
Προς υποψήφιους αγοραστές Peugeot/Citroen!
Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει Peugeot και έχει βάλει στα κριτήρια του να έχει το αυτοκίνητο είσοδο USB για να ακούει μία μουσικούλα, απλά να μην κοιτάει τα Peugeot / Citroen ...
Μεγάλη ΜΟΥΦΑ και ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ το USB που βάζουν ως εξτρά και κοστίζει και 200euro!...
Διαβάζει ότι γουστάρει, όπως το γουστάρει, έχει περιορισμό φακέλων και τραγουδιών ανά φάκελο, δεν βγάζει πληροφορίες στην οθόνη (id3 tags / filenames) κατά την αναπαραγωγή, αλλά μόνο κατά την αναζήτηση τραγουδιών χειροκίνητα, βγάζει κάτι λειψές πληροφορίες (κομμένα filenames/λειψά id3 tags)
Ξενέρωσα ΕΝΤΕΛΩΣ. Ούτε να οδηγήσω δεν θέλω. Το έχω παρατήσει το αυτοκίνητο στο γκαράζ και δεν έχω διάθεση ούτε μπρος να το βάλω.
Ενα gamimeno usb ήθελα, έδωσα 19500euro και usb ΔΕΝ έχω!...
Και μετά μου λέτε όλοι εσείς εδώ μέσα για την Hyundai και την ΚΙΑ ... Κολοκύθια!!
Είχα το JVC στην κουπεδιά με το USB και ευχαριστιόμουν την οδήγηση και την μουσικούλα.
Και τώρα τι; Κολοκύθια το κέρατό μου...Αυτός είναι λόγος να πουλήσω το αυτοκίνητο ...
υ.γ. και μην μου πει κανείς για 'οδηγική ευχαρίστηση' και ότι τα 'γαλλικά στρίβουν' ... γιατί αυτά είναι κολοκύθια ...
-
γιατι δεν εβαλες ενα καλο aftermarket rcd mp3?
-
καλα δεν το δοκιμασες πριν το παρεις;
-
Για τσεκαρε το γιατι σε μενα λειτουργει μια χαρα δεν ειναι απατεωνια με γλιτωσε απο το να βγαλω off τα εργοστασιακα δεσιματα (χειριστηρια rcd κλπ)
Οσο για τα προβολακια ειναι στεγανα απο μονα τους..... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι δεν εβαλες ενα καλο aftermarket rcd mp3?Δεν μπαίνει εύκολα το κέρατό μου. Βλέπεις η gamimeni εργοστασιακή πηγή έχει πάνω trip computers και όλες τις ηλεκτρονικές βλακείες της Peugeot. Μέχρι και το beeper του parking assistance από την εργοστασιακή πηγή παίζει...
Για να αλλάξω πηγή πρέπει να σκάσω μία περιουσία να βάλω ALPINE (μοντέλο από ακριβή σειρά) με κάποιους αντάπτορες. Από ότι φαίνεται πρέπει να σκάσω 1000euro και δεν ξέρω αν θα έχω USB... Και πάλι κάποια πράγματα θα τα χάσω ... Το κέρατό μου.
καλα δεν το δοκιμασες πριν το παρεις;
Τι να δοκιμάσω το κέρατό μου; Στη Peugeot το έχουν σαν εξτρά αξεσουάρ. Πήρα το αυτοκίνητο πρώτα και περίμενα 10 μέρες να το φέρουν για να το βάλουν στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Που να ξέρω ότι αυτό το πράγμα δεν λειτουργεί σωστά. Ρώτησα στο PSClub αλλά από ότι κατάλαβα κανείς δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με το μαραφέτι αυτό ...
Κρίμα ρε γαμώτο ...
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Για τσεκαρε το γιατι σε μενα λειτουργει μια χαρα δεν ειναι απατεωνια με γλιτωσε απο το να βγαλω off τα εργοστασιακα δεσιματα (χειριστηρια rcd κλπ)
Οσο για τα προβολακια ειναι στεγανα απο μονα τους.....Αφού εσένα παίζει μια χαρα δεν λες και σε εμένα πως στην ευχή παίζει αυτό το μαραφέτι;
Τι είναι το 'μία χαρά';
Εξηγησέ μου πως λειτουργεί.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μεγάλη ΜΟΥΦΑ και ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ το USB που βάζουν ως εξτρά και κοστίζει και 200euro!...Ξενέρωσα ΕΝΤΕΛΩΣ. Ούτε να οδηγήσω δεν θέλω. Το έχω παρατήσει το αυτοκίνητο στο γκαράζ και δεν έχω διάθεση ούτε μπρος να το βάλω.
Αυτός είναι λόγος να πουλήσω το αυτοκίνητο ...
ας πούμε ότι δε δουλεύει σωστά το USB... τι σε χαλάει να έχεις 2-3 700άρια CDRW με mp3 να κάνεις τη δουλειά σου?
κάθε δισκάκι χωρά 120-130 τραγούδια.. και με τα CDRW φτιάχνεις όποτε θέλεις διαφορετική συλλογή:) -
στορμ βαλτο αγγελια οχι μετα...ΤΩΩΩΩΩΩΡΑ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:ysterical: στορμ βαλτο αγγελια οχι μετα...ΤΩΩΩΩΩΩΡΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ όπως είναι επιπλωμένο χωρίς usb φορτωμένο! -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Μεγάλη ΜΟΥΦΑ και ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ το USB που βάζουν ως εξτρά και κοστίζει και 200euro!...
Ξενέρωσα ΕΝΤΕΛΩΣ. Ούτε να οδηγήσω δεν θέλω. Το έχω παρατήσει το αυτοκίνητο στο γκαράζ και δεν έχω διάθεση ούτε μπρος να το βάλω.
Αυτός είναι λόγος να πουλήσω το αυτοκίνητο ...
ας πούμε ότι δε δουλεύει σωστά το USB... τι σε χαλάει να έχεις 2-3 700άρια CDRW με mp3 να κάνεις τη δουλειά σου?
κάθε δισκάκι χωρά 120-130 τραγούδια.. και με τα CDRW φτιάχνεις όποτε θέλεις διαφορετική συλλογή:)Αδύνατο. Αυτό το έκανα το 1999 ... Μην με γυρνάς 10 χρόνια πίσω. Πρέπει να κάτσω να γράψω ούτε λίγο, ούτε πολύ, 75 cds... αφού οι μνήμες USB που έχω είναι πλέον 75Gbyte...
Υποτίθεται ότι πήρα αυτοκίνητο σύγχρονο. Διαφορετικά ας έπαιρνα το Cordoba. Μέχρι και ο πατέρας μου, μου κάνει πλάκα. Το Cordoba έχει Panasonic MP3 με USB και 6 ηχεία...
Και έδωσε 11500euro...Να το πουλήσω δεν μπορώ. Είναι στην μέση η παρακράτηση το κέρατο μου.
Προς το παρόν παραμένει στο γκαράζ κολλημένο στα 200χιλιόμετρα.
Δεν έχω διάθεση, ούτε να το οδηγήσω...
Ξενέρωσα εντελώς... -
δεν γινεται να βαλεις αλλο USB;
PEUGEOT FORUM