-
Συμφωνώ γενικώς με τα παραπάνω.
Η γαλοπούλα σημαίνει ελλιπή ποσότητα ψυκτικού υγρού και ακούγεται ιδιαίτερα όταν ανοίγει η βαλβίδα που στέλνει το παραπάνω υγρό στο ψυγείο του καλοριφέρ. -
Thanks Κωνσταντίνε
Καλά, όταν και γω είπα για 90οC δεν εννοούσα κολλημένους 90oC όπως π.χ. στα VW Στο δικό μου η θερμοκρασία παίζει μεταξύ 85 και 95. Στους 85 πάει όταν κινούμαι με χαμηλές στροφές και υψηλή σχέση (οπότε υπάρχει καλή ροή αέρα ), ενώ στους 95 πάει όταν του έχω πιει το αίμα και ξαφνικά πέφτω σε πλήρη ακινησία (οπότε και ανοίγει το βεντιλατέρ για να επιστέψει στους 90).
Θα ενημερώσω ξανά τον ιδιοκτήτη ότι πρέπει να το ελέγξει...Βασικά το αρκουσίδιον εννοώ (το ανέφερα ως κλιματισμό γιατί αν θυμάμαι καλά είναι ψηφιακό με ένδειξη θερμοκρασίας). Το θόρυβο τον άκουσα και γω μια στιγμή που το έβαλε μπροστά για να ξεθαμπώσουν τα παράθυρα. Δε ξέρω λοιπόν αν το κάνει και με σκέτο καλοριφέρ, οπότε θα είναι η κυκλοφορία του νερού. Στο σέρβις που τους το είχε αναφέρει του είπαν ότι έφταιγε η χαμηλή στάθμη του φρέον (σε 2 χρόνια και 24000 χλμ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;), το οποίο και συμπλήρωσαν, χωρίς αποτέλεσμα τελικά...
-
Συμπλήρωσαν αλλά δεν ψάξανε να βρούνε την διαρροή τα τσακάλια. Κανονικά δεν δικαιολογείται απώλεια freon για κανένα λόγο.
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
2) Ο κλιματισμός έκανε ένα θόρυβο 'γκλου γκλου...' λες και κυλούσαν νερά μέσα στο σύστημα. Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι το είχε πάει για να του το φτιάξουν, προσέθεσαν φρέον, του είπαν ότι είναι ΟΚ αλλά ξανάρχισε να το κάνει.Αν έκανε θόρυβο μόνο όταν άναβε τον ανεμιστήρα, έχει βουλώσει η αποχέτευση και πραγματικά κυλούν νερά.
Η μοκέτα δεν είναι βρεγμένη;
εντιτ
Σε μερικά κλιματιστικά ακούγεται το φρέον να κυκλοφορεί. -
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γαλλικό αμάξι τι να περιμένεις απο δαύτα φιλαράκι. -
Αν θες να δεις τεχνολογια σε αμαξι παραγωγης δες την DS, αν θες να δεις κανα καλο εργο φερε μου ενα πολο ή γκολφ των 90's να σου ραψω 1-2 κουστουμακια σε στροφοδιαδρομη.
Φιλικα παντα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
- Ο κλιματισμός έκανε ένα θόρυβο 'γκλου γκλου...' λες και κυλούσαν νερά μέσα στο σύστημα. Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι το είχε πάει για να του το φτιάξουν, προσέθεσαν φρέον, του είπαν ότι είναι ΟΚ αλλά ξανάρχισε να το κάνει.
Αν έκανε θόρυβο μόνο όταν άναβε τον ανεμιστήρα, έχει βουλώσει η αποχέτευση και πραγματικά κυλούν νερά.
Η μοκέτα δεν είναι βρεγμένη;
εντιτ
Σε μερικά κλιματιστικά ακούγεται το φρέον να κυκλοφορεί.Ακούς την εκτόνωση του φρέον, όχι γλου γλου. Αποκλείεται να ακούσεις τέτοιο θόρυβο. Αλλά προφανώς όταν ενεργοποίησε τον κλιματισμό το παιδί, είχε το σύστημα γυρισμένο στο ζεστό.
Ξέρατε ότι τα 106 είχαν ηλεκτροϋδραυλική υποβοήθηση;
Τρομερή εξέλιξη,όντως
Κοιτα να δεις τεχνολογία......Εγώ το ανέφερα γιατί ένα αμάξι με τόσο φοβερό τιμόνι όπως το rallye το είχε με ένα ηλεκτρουδραυλικό σύστημα και όχι με αμιγώς υδραυλικό. Εμένα με εντυπωσιάζει αυτό, άλλους όχι προφανώς. Πάντως από κάτι μοτέρ 1,4 60 αλόγων-->αξιοπιστία είναι πυρηνική φυσική.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακούς την εκτόνωση του φρέον, όχι γλου γλου. Αποκλείεται να ακούσεις τέτοιο θόρυβο. Αλλά προφανώς όταν ενεργοποίησε τον κλιματισμό το παιδί, είχε το σύστημα γυρισμένο στο ζεστό.Σε κάτι ιδιοκατασκευές-κλιματιστικά μπορεί να ακούς το φρέον να βράζει και κάνει γκλου-γκλου.
Αυτά δεν τα αγοράζεις - είναι απαράδεκτα.Δεν ξέρω αν από βλάβη μπορεί να κάνει έτσι ο εξατμιστής.
-
H εβαπορέτα; Δύσκολο... Εφόσον πάντως το παιδί έχει πρόβλημα με τον θερμοστάτη, ας τον αλλάξει και ας κάνει την εξαέρωση.
-
Ρε γλου γλου κανει το ψυγειο μου....και δεν εχω βαλει καμια γαλοπουλα μεσα
Γμτ και το εχω λιγοτερο απο χρονο....ενα σκασμο € ειχαμε δωσει
-
Μαλλον δεν εγινε σωστη εξαερωση γιαυτο.Σημερα καναμε ενα ταξιδακι αστραπη μεχρι το ναυπλιο με ενα 306 gti To οποιο μαλλον θα το δωσει ο φιλος και με βαζει σε σκεψεις
-
Να σε βάλει, να σε βάλει. Αν κάνεις τπτ, τέρμα οι ντροπές, θέλω βόλτα.
-
Εννοειται γιατι οχι. Μου εκανε φοβερη εντυπωση,δεν σε τρομαζει πουθενα και σου δινει πολλα περιθωρια να το πιεσεις,ειδικα σε ανοιχτες καμπες η σταθεροτητα του ειναι το κατι αλλο.
-
Καλημερα και καλο μηνα,
εχει κανεις τους κωδικους των αμορτισερ de-carbon ειτε σε μορφη pdf ή καποιο site, οχι το site της delfe δεν αναφαιρει τιποτα.
Ψαχνω τους κωδικους των peugeot για 306, διοτι πολυ πουλανε τα comfort για performance (βλεπε κωδικους citreon).
Αν υπαρχουν οι κωδικοι ολοων των αυτοκινητων ακομα καλυτερα, ευχαριστω. -
Μου χουν σπάσει τα νεύρα οι μαλάκες της lion. Εδώ και πόσους μήνες περιμένω να οδηγήσω το 308 με τα 150, και όλο μου λένε ηλίθιες δικαιολογίες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου χουν σπάσει τα νεύρα οι μαλάκες της lion. Εδώ και πόσους μήνες περιμένω να οδηγήσω το 308 με τα 150, και όλο μου λένε ηλίθιες δικαιολογίες.αρα εχουμε συγκριτικο 116 με 308Τ?
-
Στα ίδια λεφτά δεν είναι; (πάνω κάτω, έχουν διαφορά 3-4 χιλιάρικα)
-
1.000.000 207 κυκλοφορούν από χτές στους δρόμους της Ευρώπης.
PEUGEOT FORUM