-
Δεν φαίνεται στις φωτογραφίες σου αλλά (συνήθως) οι θερμοστάτες έχουν μια μικρή βαλβίδα (στον εξωτερικό δακτύλιο) για να φεύγει ο αέρας. Αυτή η βαλβίδα πρέπει να μπει προς την επάνω πλευρά (για να φεύγει τυχόν αέρας από τη κάτω πλευρά του θερμοστάτη).
-
LEonp, δεν έχει κάτι ο θερμοστάτης, ούτε στο κάλυμμα του.
-
τον αλλαξες ή απλά τον καθάρισες?
-
Αλλαγή!
-
drdino
msn -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
LEonp, δεν έχει κάτι ο θερμοστάτης, ούτε στο κάλυμμα του.OK
Τι λέει η θερμοκρασία, καρφί 89;
(το Πάσχα θα είναι στο 85) -
Μιάς και είστε εδώ όλοι μαζεμένοι... να κάνω μερικές ερώτηση?
Έχω το XSi από τον Φλεβάρη 2003, έχω κάνει ήδη 97000km, δεν έχω αλλάξει αναρτήσεις ακόμα...
Πρέπει λοιπόν να πάω (μάλλον άμεσα γιατί κοπανάει αρκετά) για αναρτήσεις.
Τι προτείνετε, να πάω πάλι για τις μαμά ή σε κάτι σε bilstein όπως είχα διαβάσει παλαιότερα εδώ μέσα? Από τις μαμά αναρτήσεις είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος...
Και άλλη μία ερώτηση.. Έχουμε καμία ιδέα σε τί κόστος πάνε οι μαμά και οι bilstein?thnx
-
Εύγε νέε μου.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Εύγε νέε μου.Εσέαν σε ζητάνε στο Μερκεντέ Φόρουμ! Ο Ηλίας κάτι ρώτησε! Τρέχα! Μελλοντικός πελάτης!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
LEonp, δεν έχει κάτι ο θερμοστάτης, ούτε στο κάλυμμα του.
OK
Τι λέει η θερμοκρασία, καρφί 89;
(το Πάσχα θα είναι στο 85)Δεν το δοκίμασα στον δρόμο ακόμα βασικά, θα δούμε.
Ο παλιός πάντως δεν είναι και πολύ στα καλά του. Δεν ήταν τέρμα ανοιχτός, αλλά μάλλον κατά το ήμισυ. Επίσης το τσιμουχάκι του είναι σκισμένο.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και ναι, σημαντική αλλαγή. Θερμοκρασία λειτουργίας πιάνει όπως και παλιά, ενώ ήδη η κατανάλωση έπεσε 0,6-0,7 l/100.
Με τον παλιό θερμοστάτη, στο ίδιο σημείο της διαδρομής πάνω από 71-72 δεν ανέβαζε.
Να ευχαριστήσω επίσης τον φανταστικό ηλεκτρολόγο (μην κοκκινίζεις obelix ) για τις συμβουλές του.
ρε drdino, η θερμοκρασία ανέβηκε... αλλά η βενζίνη πεσμένη μου φαίνεται...
-
Τόσο πολύ παραφλού χρειάζεται?? Εμένα με κρύο κινητήρα η στάθμη του παραφλού είναι πάντα απο την μέση του δοχείου και κάτω.
Ps. Eπειδή πλησιαζει καιρός για service μήπως να στο φέρω βρε Ντίνο να μου το φτιάξεις? Πόσο χρεώνεις την εργατοώρα ?
-
Συνολικά το σύστημα χωράει 6 λίτρα. Με την αλλαγή θερμοστάτη χρειάστηκαν κάπου στα 2 λίτρα για να φτάσει στο max και μετά 1-1,5 για να ανέβει ψηλά η στάθμη στο έξτρα δοχείο που χρησιμοποίησα. Η πεζό αυτό προτείνει, αυτό έκανα ως ψάρακας που είμαι.
Στην εργατοώρα φθηνός είμαι, στα αναλώσιμα συνεργείου (παντσέτες, κόκα κόλες, καφεδάκια) χρεώνω κάτι παραπάνω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και ναι, σημαντική αλλαγή. Θερμοκρασία λειτουργίας πιάνει όπως και παλιά, ενώ ήδη η κατανάλωση έπεσε 0,6-0,7 l/100.
Με τον παλιό θερμοστάτη, στο ίδιο σημείο της διαδρομής πάνω από 71-72 δεν ανέβαζε.
Να ευχαριστήσω επίσης τον φανταστικό ηλεκτρολόγο (μην κοκκινίζεις obelix ) για τις συμβουλές του.
πωπωωω.. μου φαινονται πολυ vintage οι αναλογικοι δεικτες.. ωραιοι ειναι.. τους ειχα ξεχασει!!
(οταν δεν οδηγω το τεραS, κυκλοφορω με Yaris, οποτε απο το ενα ντιτζιταλ, παω στο αλλο..! ) -
Mην μου μιλάς για γιάρις.
-
α, ναι! τωρα θυμηθικα τη νιλα!!
νταξ, μη νομιζεις.. κι εμενα η μανα μου auris πηρε! -
Όντως... Συμπάσχουμε άρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όντως... Συμπάσχουμε άρα.Προβλέπω να συμπάσχετε παρέα και με τον ρατανπλανάκο σύντομα...
-
εχω χασει επισοδεια.. 'ΞΗΓΗΣΟΥ!
PEUGEOT FORUM