-
Θα σας τα πει ο ίδιος...
Του ετοιμάζει τρελό χουνέρι η κοπέλα του...
-
Μαλλον θελει να χωρισουμε και αντι να μου το πει στα ισα, μου λεει οτι θελει να παρει yaris ή auris!
-
Κοίτα, και η μαμά του ΤΜ αουρις πήρε, αλλά αυτός δεν την χώρισε.
Και η δικιά μου γιάρις πήραν, αλλά δεν θα την χωρίσω (ακόμα ).
-
Ρε καφρικαφρε, εσυ μπορει να την μισεις την δικια σου και να την αφησες να παρει το yaris, εγω εκτος του οτι την οδηγω το αμαξι της....δεν θελω να οδηγω yaris & auris
Θα την πεισω να μηνει με το corsa που εχει!Νταξ μεγαλη τιμωρια...αλλα τις αξιζει πιστευω
-
Εγώ είμαι με την δικιά μου.
Αλλά ίσως φταίει ότι δεν οδηγώ τα αμάξια που χρησιμοποιεί εκείνη.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
α, ναι! τωρα θυμηθικα τη νιλα!!
νταξ, μη νομιζεις.. κι εμενα η μανα μου auris πηρε!εντάξει μωρέ και η μάνα μου που πήρε 106 xsi 1600 τί κατάλαβε;
Διπλωματία θέλει λέμε
στην αρχή της έδειξα το 1100. Ναι αλλά δεν έχει υδραυλικό...
α! με κάτι παραπάνω παίρνουμε και το άλλο με τις ζάντες...
τσουπ. Νάμαστε -
Καλα με την μανα μου τα βγαζω και εγω περα, με την γυναικα που τις λεει και ο καθε ασχετος πατερας της αδερφος της κλπ την αποψη του δεν βγαζω ακρη ομως. Βασικα το τελευταιο σεναριο ειναι να την αφησω να παρει οτι θελει, αλλα οτι οτι και να εχει το αμαξι δεν θα μου το λεει καν, θα τα κανονιζει μονη της!
-
Εχθες ανεβαινοντας την εθνικη για μεταμορφωση,παρατηρησα οτι στα 160χλμ περιπου τρεμοπαιζε το λαμπακι της μπαταριας.Δεν ειδα πτωση στην αποδοση του μοτερ η κατι αλλο.Λετε να κανει νουμερα το δυναμο?Η μπαταρια παντως ειναι καινουργια.
-
Αν θυμαμαι καλα εχεις 106.
90% η φυσσα του δυναμο.
-
Χρειαζεται αλλαγη η με καποιο σπρευ επαφων φτιαχνει?
-
Δοκιμασε με σπρευ επαφων...κουμπωσετο μηπως δεν 'πιανει' καλα.
Εμενα η ντακαρ υποτιθεται μου αλλαξε 3 δυναμο στην εγγυηση, και τελικα πηγα τοτε στον Καννελη μου αλλαξε την φυσα που απο την αρχη ζητουσα στην Ντακαρ και ολα οκ.
Δειτε τωρα και μια διαφημιση...μονο μην βγει παρα εξω θα μας παρουν με τις ντοματες!
http://www.dailymotion.com/relevance/search/peugeot+106/video/x2zu5z_pub-peugeot-106-version-gay_ads
-
[Εντυπώσεις από τις philips x-treme power στο 307...
](http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=1133864#1133864)
-
Καλές φαίνονται...
Συνήθως παίρνω Osram cool blue ή philips blue vision.
Τώρα φοράω μια και μία!Κρατάνε λιγότερο από ένα χρόνο. Ο ηλεκτρολόγος στο εξουσιοδοτημένο μου είχε πει ότι καίγονται πιο γρήγορα λόγω του ότι έχω ενεργοποιημένο το αυτόματο άναμμα των φώτων.
Έχω παρατηρήσει ότι καίγεται λάμπα όταν εκκινώ μέσα στο γκαράζ που είναι σχετικά σκοτεινά και με το που γυρίζει ο κινητήρας ανάβουν τα φώτα.
(μέχρι και παφ ακούω..)Δεν είναι πολύ ακριβότερες οι x-treme power από αυτές που έχω. Αφού λέτε πως είναι καλές, θα ψωνίσω για την επόμενη αλλαγή...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δοκιμασε με σπρευ επαφων...κουμπωσετο μηπως δεν 'πιανει' καλα.Εμενα η ντακαρ υποτιθεται μου αλλαξε 3 δυναμο στην εγγυηση, και τελικα πηγα τοτε στον Καννελη μου αλλαξε την φυσα που απο την αρχη ζητουσα στην Ντακαρ και ολα οκ.
Δειτε τωρα και μια διαφημιση...μονο μην βγει παρα εξω θα μας παρουν με τις ντοματες!
http://www.dailymotion.com/relevance/search/peugeot+106/video/x2zu5z_pub-peugeot-106-version-gay_ads
Οντως ηταν η φυσα τελικα,δεν εκανε καλη επαφη,σε ευχαριστω.Οσο για τη διαφημιση....
-
Καλημέρα!
Το τελευταίο 15θήμερο, δεν απενεργοποιείται ο συναγερμός με το κλειδί-τηλεχειριστήριο, όχι πάντα όμως. Έχει τύχει μόνο σε πολύ κρύο (συγκυρία;), και μόνο αν το αυτοκίνητο είναι κλειστό πάνω από μια-δυο ώρες. (Κρύο, μπλε αυτοκίνητο, τι μου θυμίζει... )
Το ανοίγω με το κλειδί, σκούζει ο (μαμά) συναγερμός, βάζω το κλειδί στη μίζα, γυρνάω ένα κλίκ και σταματάει.
Άνοιξα το κλειδί, άλλαξα μπαταρία (ακριβώς 5,5 χρόνια η μαμά 07/2002) καθάρισα και τις επαφές, αλλά μια εβδομάδα μετά (χτες) το έκανε πάλι.
Any ideas?
-
Τάκη είναι ο εργοστασιακός με το κουμπί απενεργοποίησης στην κονσόλα;
Υ.γ. Μπουρδέλα γαλλικά με τα ηλεκτρολογικά σας.
-
Ναι Κωνσταντίνε.
-
Στείλε ένα pm στον Αργύρη (Touristas), θα σου πει στα σίγουρα αυτός.
-
Μπα, δεν... Ακόμα περιμένω το μπλιμπλίκι που έβαλε και σε σένα... Και του είχα στείλει 2-3 pm...
Αν συνεχίσει, θα πάω στο δικό μου...
Σήμερα δεν το έκανε μετά από 9 ώρες στο γκαράζ της εταιρίας.
Θααα δω... -
Καλησπέρα!!! Έχει κανείς εμπειρία από 308 1.4 (95hp)? Επιδόσεις? Εξοπλισμός? Ευχαριστώ!!!
PEUGEOT FORUM