-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Όταν το φλας είναι στα τελευταία του, αναβοσβήνει με διπλάσια ταχύτητα απ το κανονικό.Όταν έχεις καμένη λάμπα το κάνει αυτό.
-
Στέλιο πάρε τηλέφωνο και ρώτα για το διακόπτη των φλας. Σίγουρα διακόπτης είναι. Τα ίδια μου έκανε στο 106 και τον είχα αλλάξει. Τιμή δε σου λέω βέβαια, γιατί πάνε και 6-7 χρόνια!
Ίσως παίζει και μεταχειρισμένος....Να ΜΗΝ πληρώσεις τίποτα για τυχόν εργατικά. Η τοποθέτηση είναι γελοία. Βγάζεις τον παλιό και κουμπώνεις τον καινούριο.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Απο αμορτισερ πως παμε βρε παιδια?????Για πεστε καμμια μαρκα ,να παιρνουμε ιδεες εμεις με τα 407!!!!!
Μαμά Peugeot - νομίζω ότι είναι τα καλύτερα.
-
TakisB αν δεν ξερεις να το κανεις μονος σου πληρωνεις αυτα που θα σου ζητησουν....ενταξει αν πουν πανω απο 10 € θα περιμενω καμια 10ρια μερες να το παω στο συνεργειο μου που θα παω και για service.
Το θεμα ειναι ποσο θα εχει ο διακοπτης αν εχει πανω απο 70 €
-
Γύρω στα 85 ευρω
-
Εντιτ...απο πεζο η κανα βαλεο?
-
Στέλιο όπως σου είπαν και οι άλλοι πας για διακόπτη μάλλον... Όντως είναι τόσο ακριβός, αλλα αν σε παρηγορεί, σκέψου ότι η μονάδα για multiplex αμάξια κάνει πάνω από 200 ευρώ...
-
Ναι καταλαβαινω τι λες
Δευτερα πρεπει να παρω να ρωτησω τιμη σε πεζο, και να παρω και τον μαστορη μου να δω αν υπαρχει σε βαλεο.
-
Άστο έτσι δε παθαίνει τπτ. Και το δικό μου το έκανε από τότε που το πήρα μέχρι που το πούλησα.
-
Οδήγησα και εγω το 207 gt και πήραν τα μυαλά μου αέρα τόσο , ώστε να σκέφτομαι σιγα σιγά να κάνω την κίνηση.
Το πολυαγαπημένο μου 307, παρόλο που είχα ησυχάσει για μεγάλο διάστημα απο προβληματα, παρουσίασε ένα καινουριο. Η μοκέτα στο πάτωμα στην θέση του οδηγου, είναι λαδωμένη, σε αρκετή ποσότητα, και δεν ξέρω απο που προέρχεται αυτή η διαρροή. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχω χύσει τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
Αντε πάλι απο Δευτέρα στα συνεργεία
-
Ωχ...ψυγειο καλοριφερ?Μακαρι να μην ειναι αυτο
-
Ωχ Ωχ, ειναι μεγάλη ζημιά αν ειναι αυτο δηλαδη?
-
Έχει πολλά εργατικά. Θέλει ξήλωμα ένα μεγάλο μέρος του ταμπλό.
-
Aν ειναι λαδωμενη και οχι βρεγμενη ,παιζει να ειναι και υγρα συμπλεκτη - φρενων.
-
SuperBilly16V, δες αν έχει πέσει η στάθμη του ψυκτικού ή του υγρού φρένων. Αν είναι το πρώτο, είναι το ψυγείο του καλοριφέρ. Αν είναι το δεύτερο, είναι το κυλινδράκι του συμπλέκτη. Μικρό κόστος έχει αυτό.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Είναι λιπαρό το υγρό , σαν λάδι, οπότε μπορεί να είναι και απο τον συμπλεκτη. -
Αν είναι λιπαρό, μάλλον παραφλού είναι... Το υγρό των φρένων είναι κάπως 'στεγνό' στην υφή του.
-
Δεν θέλεις να είναι υγρό φρένων (συμπλέκτη) γιατί το δάπεδο (λαμαρίνα) κάτω από τη μοκέτα είναι τώρα γυαλιστερό χωρίς ίχνος μπογιάς επάνω του.
Το υγρό φρένων βγάζει τη μπογιά από τη λαμαρίνα, καλύτερα να είναι αντιπηκτικό (δεν κάνει τέτοια ζημιά αλλά κι αυτό δεν στεγνώνει εύκολα).
-
Το 106 μου εβγαζε απο τους αεραγωγους των ποδιων χαμηλα,και οντως μου φαινοταν σαν λαδι αφου και το χρωμα του ηταν προς το καφε.Πολυ ταλαιπωρια παντως γιατι ξυλωθηκε ταμπλο,και ενα κοματι της πολαπλης.Το ψυγειακι φυσικα ειναι ΚΑΙ αυτο της valeo
-
Ρε παιδια στα ποδια του συνοδηγου δεν σκανε τα νερα οταν ειναι το ψυγειο?
Κουφαλες....τον εφτιαξα τον διακοπτη με τον γνωστο τροπο (αν και προσπαθησα και την πρωτη μερα που το εκανε....χωρις αποτελεσμα ομως ) ξεκιναω χτες να παω στην δουλεια....αρχιζει παλι τα τικτακτικακ....τα παιρνω και εγω πιανω τον διακοπτη και τον κουναω πολυ γρηγορα πανω κατω (σα να αναβεις απο αριστερο σε δεξι φλας πολυ γρηγορα) 4-5 φορες, και με το που σταματαω εφτιαξε!
PEUGEOT FORUM