-
Από όσο θυμάμαι είναι πιο παλιά. Πχ στην δική μου αρχαιολογία γράφει 60κ ή 5 χρόνια
-
2004
και σε C4 VTS 1600 συναδέλφου μου γράφει 60.000 ή 4 χρόνια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι χρονολογίας είναι τα 307 σας tazz και spike;2003
Πέρσι που είχα ζητήσει από εξουσιοδοτημένο να αλλάξουμε ιμάντα, μου είπαν να πάω στην πενταετία. -
Όταν είχα το 307 δεν ήξερα πότε έπρεπε να αλλάξω ιμάντα χρονισμού.
Σε τηλέφωνο που έκανα στη LION μου είπαν στις 120.000Κμ ή 5 έτη.
Το συνεργείο που πήγαινα μου είπε να τον αλλάξω στις 80.000Κμ όπως και έκανα.
Φίλος μηχανικός από τη CITROEN μου είπε πως έπρεπε να τον αλλάξω στις 60.000Κμ - αυτοί έτσι κάνουν.
Συνεπώς μύθος η αλλαγή στις 120.000Κμ όπως και η αλλαγή λαδιών κάθε 30.000Κμ. Για τα τελευταία μηχανικός από τη LION μου τόνισε πως πρέπει να αλλάζονται κάθε 10.000Κμ.
Η απόφαση δική σας, πάντως στο 207 σκοπεύω να αλλάξω ιμάντα στις 60.000Κμ. -
μία από τα ίδια...στα 60.
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Συνεπώς μύθος η αλλαγή στις 120.000Κμ όπως και η αλλαγή λαδιών κάθε 30.000Κμ. Για τα τελευταία μηχανικός από τη LION μου τόνισε πως πρέπει να αλλάζονται κάθε 10.000Κμ.
Η απόφαση δική σας, πάντως στο 207 σκοπεύω να αλλάξω ιμάντα στις 60.000Κμ.Για την αλλαγή των διαστημάτων σέρβις στα 207 ξέρετε, ε;
-
Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί.ωπ! εεε... οοοο.. μη μου πεις.. κανεις τον .. μητσικωστα!
-
Relax Νταχτιρντί.
Πας στην αντιπροσωπεία, μιλάς στον υπεύθυνο του συνεργείου και ρωτάς πότε θα τον αλλάξεις. Σου λέει αυτός Χ, ζητάς εσύ να δεις κάτι γραπτό από τη μαμά Peugeot (και όχι να το γράψει σε χαρτάκι εκείνη την ώρα αυτός) και πας και τον αλλάζεις στον μηχανικό σου.
Μπορείς σύμφωνα με το peugeot.gr να τον αλλάξεις στα 150Κ, αλλά αν ό μη γένοιτο έχουμε καμιά θραύση, να είσαι σίγουρος ότι 'εσύ θα φταις'. Οπότε καλύτερα ρώτα την επίσημη αντιπροσωπεία για να δεις μέχρι πόσο σε καλύπτει. Αυτό κάναμε εμείς με το Leon και ας είμαστε κορόιδα (από 160Κ στα 60Κ τελικά).
-
Relax take it easy ε;
Βαλβιδόσουπα μην φάω... Αυτό που λες θα κάνω όμως.
-
Εχει κανεις ιδεα ποσο εχει ο διακοπτης τον φλας για 106 του 2003?
Χαλασε κανει τακτακτακ οπως οταν αναβεις το φλας αλλα πολυ γρηγορα!
-
Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις φλας;
-
Τι εννοεις να αλλαξω φλας? Εγω πιστευω οτι χαλασε ο διακοπτης, οταν τον πατας λιγο προς τα πανω σταματαει.
-
Όταν το φλας είναι στα τελευταία του, αναβοσβήνει με διπλάσια ταχύτητα απ το κανονικό.
-
Απο αμορτισερ πως παμε βρε παιδια?????
Για πεστε καμμια μαρκα ,να παιρνουμε ιδεες εμεις με τα 407!!!!!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Όταν το φλας είναι στα τελευταία του, αναβοσβήνει με διπλάσια ταχύτητα απ το κανονικό.Μα οταν αναβω το φλας κανει κανονικα τακ....τακ.....τακ. Οταν ειναι στην ευθεια ο διακοπτης (δεν αναβει κανενα φλας δλδ) κανει τακτακτακ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Όταν το φλας είναι στα τελευταία του, αναβοσβήνει με διπλάσια ταχύτητα απ το κανονικό.
Μα οταν αναβω το φλας κανει κανονικα τακ....τακ.....τακ. Οταν ειναι στην ευθεια ο διακοπτης (δεν αναβει κανενα φλας δλδ) κανει τακτακτακ!
Φίλε μου, εγώ έχω ακριβώς αυτό το πρόβλημα με το saxo, τώρα που θα κάνω το σερβις στα 120.000 χλμ, θα αλλαχτεί ο διακόπτης και όλα οκ. Το έχω ρωτήσει
-
Εχεις υποψη σου ποσο κανει ο διακοπτης?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μα οταν αναβω το φλας κανει κανονικα τακ....τακ.....τακ. Οταν ειναι στην ευθεια ο διακοπτης (δεν αναβει κανενα φλας δλδ) κανει τακτακτακ!
Ό,τι να ναι κατάλαβα
-
PEUGEOT FORUM