-
πολύ ωραία ακούγονται όλα. αυτό που λές για την ηχομόνωση με προβλημάτισε. εννοείς οτι δεν ακούγεται το μοτέρ?
απο ήχο πώς τα πάει γενικά?
η πλευρική στήριξη των καθισμάτων πώς είναι?
αυτοκόλλητα πού έχει?
ουφ τέλος οι ερωτήσεις!
-
Δεν ακουγεται σχεδον καθολου το μοτερ,η πλευρικη στηριξη ειναι πολυ καλη και αυτοκολλητα εχει γυρω γυρω.Κοιτα δεν εχει τη φιλοσοφια του ραλλυ μην κολλας στο ονομα,εγω ειχα ψιλοστραβωσει οταν βγηκε,αλλα ειναι πολυ ασφαλες,καλοστημενο και γρηγορο αυτοκινητο.Βεβαια δεν το πιεσα ιδιαιτερα οντας ξενο αμαξι,αλλα αυτες τις εντυπωσεις μου αφησε.Ολα τα λεφτα ηταν ο ιδιοκτητης του που ακολουθουσε με το δικο μου,και τον εβλεπα απο τον καθρεφτη να το βαζει μπουνια στις στροφες
-
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Δεν ακουγεται σχεδον καθολου το μοτερ,η πλευρικη στηριξη ειναι πολυ καλη και αυτοκολλητα εχει γυρω γυρω.Κοιτα δεν εχει τη φιλοσοφια του ραλλυ μην κολλας στο ονομα,εγω ειχα ψιλοστραβωσει οταν βγηκε,αλλα ειναι πολυ ασφαλες,καλοστημενο και γρηγορο αυτοκινητο.Βεβαια δεν το πιεσα ιδιαιτερα οντας ξενο αμαξι,αλλα αυτες τις εντυπωσεις μου αφησε.Ολα τα λεφτα ηταν ο ιδιοκτητης του που ακολουθουσε με το δικο μου,και τον εβλεπα απο τον καθρεφτη να το βαζει μπουνια στις στροφεςαν είναι ασφαλές, στρίβει, είναι γρήγορο κλπ σε τί υστερεί απο το προηγούμενο rallye?
απο τιμόνι τί λέει? αίσθηση?
-
Σίγουρα στο παιχνίδι.
Το τιμόνι του εμένα μου άρεσε αρκετά, ειδικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
-
σε τί χρώμα το πήρε ο φίλος σου?
-
Κάθε πότε αλλάζετε ιμάντα χρονισμού οι 307αρηδες με τον TU5;
-
60000 προτείνω Κωνσταντίνε.
-
Kάθε 60; Από 150 που είναι κανονικά;
-
150 ? Ότι να ναι
-
150k δίνει ο κατασκευαστής, 120 λέει η LION επίσημα, στην αντιπροσωπεία μου είπανε 100.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάθε πότε αλλάζετε ιμάντα χρονισμού οι 307αρηδες με τον TU5;Άλλαξα στα 80.000 χλμ. Κωνσταντίνε, περίπου στα τεσσεράμισι χρόνια.
Έτσι με συμβούλεψαν στο συνεργείο που πάω, έτσι διάβασα κι εδώ.
-
Καλά το 307 έχει ιμάντα ή καδένα;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κάθε πότε αλλάζετε ιμάντα χρονισμού οι 307αρηδες με τον TU5;
Άλλαξα στα 80.000 χλμ. Κωνσταντίνε, περίπου στα τεσσεράμισι χρόνια.
Έτσι με συμβούλεψαν στο συνεργείο που πάω, έτσι διάβασα κι εδώ.
Στο βιβλιαράκι συντήρησης νομίζω ότι γράφει 60.000 χλμ. ή 5 χρόνια, ό,τι έρθει πρώτο
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
σε τί χρώμα το πήρε ο φίλος σου?Σε λευκο το εχει παρει.Και επειδη ρωτησες τι διαφορα εχει με το 106,ειναι αυτο ακριβως που ειπε ο drdino.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Καλά το 307 έχει ιμάντα ή καδένα;Ιμάντα έχει. Καδένα έχουν οι καινούριοι κινητήρες της οικογένειας Prince.
Tazz, στο δικό μου βιβλιαράκι λέει να συμβουλευτώ την αντιπροσωπεία. Στο σάιτ της peugeot.gr λέει ανά 150k για κανονική χρήση και ανά 120k για εντατική. Στην lion Θεσσαλονίκης μου λένε 100k, ο Τάκης λέει ανά 80k, ο Χρουμπελίξ ανά 60k. Μπέρδεμα.
-
Καδενα δηλαδη εχουν το 207,308 κλπ?
-
Tα 207 με το EP6 σίγουρα ναι, όπως και το αντίστοιχο 308. Για τον 1,4 δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον ναι.
-
Οι ιμάντες χρειάζονται πιο τακτικές αλλαγές όταν μένεις σε περιοχές με πολύ κρύο ή πολύ ζέστη.
Αν λερωθεί με λάδια χρειάζεται αλλαγή.
-
Ε, Θεσσαλονίκη μένω (άντε και λίγο Μεσημέρι ). Με λάδι δεν τον έχω λερώσει (ακόμα ).
PEUGEOT FORUM