-
drdino
πολυ ωραίο το μάθημα!Έπρεπε να έχεις φιατ!
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Ενας πολυ καλος μου φιλος ενδιαφερεται για το 307 1,6.Επειδη για τα συγκεκριμενα δεν γνωριζω πολλα μπορειτε να μου πειτε για τυχον ζημιες που παρουσιαστηκαν,και γενικα τι να προσεξει γιατι μαλλον εχει ψηθει τωρα με την εκπτωση που κανουν και θα το παρει.ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ, ΤΟ 308 ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΦΗΧΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η PEUGEOT ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.
ΑΓΝΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ TO ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ.
ΤΑ ΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ LIONBY THE WAY KΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΙΨΑΤΑ ΣΤΙΣ 6+krpm . -
Μέσα Νοεμβρίου λέω εγώ, εκτός αν το πάνε για τον καινούριο χρόνο... Εξαρτάται πόσα 307 θα φύγουν τώρα με τις προσφορές.
Τι άλλο how-to να κάνω τώρα;
-
Πώς να καθαρίσετε την πεταλούδα εκείνου του φίλου σας με το fiat punto.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι άλλο how-to να κάνω τώρα;Να ξεκαπνίσεις το κινητήρα με νερό.
Ψάξε ένα θέμα: εσωτερικός καθαρισμός κινητήρα (ή κάπως έτσι) - πληροφορίες και λεπτομέρειες όταν βρεθούμε.
-
Κωνσταντίνε άψογος!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι άλλο how-to να κάνω τώρα;
Να ξεκαπνίσεις το κινητήρα με νερό.
Ψάξε ένα θέμα: εσωτερικός καθαρισμός κινητήρα (ή κάπως έτσι) - πληροφορίες και λεπτομέρειες όταν βρεθούμε.
Λες θα το χρειάζεται με 45k περίπου χλμ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λες θα το χρειάζεται με 45k περίπου χλμ;Αν δεν έχεις τι να κάνεις, ναι το χρειάζεται
-
Παιδιά το RC άρχισε να πωλείται?
Το οδήγησε κανείς?
-
Για 207 μιλάμε; Αν ναι, πωλείται κανονικά και ήδη έχουν γίνει παραδόσεις.
-
Ορθώς! Παρέλαβα το δικό μου την 1/11 και νομίζω είναι ένα από τα πρώτα (σίγουρα η πρώτη παρτίδα). Έχω μείνει με το αυτοκίνητο... Είμαι ακόμη στο στρώσιμο αλλά οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής είναι οι καλύτερες !
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Παιδιά το RC άρχισε να πωλείται?
Το οδήγησε κανείς?Απ' όσο ξέρω ένα μόνο έχει φέρει η Lion για τεστντράιβ/δημοσιογραφικό, κι αυτοί που το έχουν ζητήσει για να πάρουν μια γεύση είναι στην αναμονή.
ΜR2, καλορίζικο & καλοτάξιδο!
Σε τι χρώμα το πήρες? Στον Κόνδωρα που είχα πάει πριν από δυο βδομάδες τον πρόγονό του για σέρβις είχε ένα μαύρο ετοιμο προς παραλαβή. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κωνσταντίνε πολύ ωραίος.
Όμως να ξέρεις ότι τα λαστιχάκια και οι φλάντζες που χρησιμοποιούνται στην εισαγωγή είναι (συνήθως) μιας χρήσης.
To ξέρω αυτό, αλλά δεν είχα κάποια άλλη για να την αλλάξω. Λες να έχει πρόβλημα;
Jim, το μόνο σταθερό που έβγαζε είναι η μονάδα των μοχλοδιακοπτών και το ζουάν. Η μεν μονάδα έχει φτιαχτεί εδώ και πολλά χρόνια οπότε ουδέν πρόβλημα. Για το ζουάν δεν έχω ενημέρωση για το τι γίνεται στα καινούρια πλέον.
Τίποτα άλλο δεν νομίζω να τον απασχολήσει.
Επειδή κι εγώ καθαρίζω την πεταλούδα του αμαξιού μου τακτικά, είχα πάει πριν καιρό απο μια αντιπροσωπεία και αγόρασα κάπου 6-7 φλάντζες για να έχω να αλλάζω κάθε φορά που λύνω την πεταλούδα...
-
δεν έχω εμπειρία απο τα peugeot, εκτός απο μια μικρή 4 ημερών με ένα 207 1.2 το οποίο μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις.
το 207 rally το έχει οδηγήσει κανείς? ξέρουμε τίποτα?
θα υπάρχει και επιλογή σε rally maxi?
εκ πρώτης όψεως μου αρέσει το σχήμα του...
-
207 1,2 πώς οδήγησες; Δεν υπάρχει τέτοιο...
Τι εννοείς rally maxi;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
207 1,2 πώς οδήγησες; Δεν υπάρχει τέτοιο...Τι εννοείς rally maxi;
στη Σκωτία το νοίκιασα. νομίζω 1.2 ήταν. σίγουρα δεν ήταν γρήγορη έκδοση.
το 106 rallye είχες τη δυνατότητα να το παραγγείλεις στην έκδοση maxi.με φουσκώματα κλπ. είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί είχα ρωτήσει.θυμάμαι τότε έκανε 5.000.000 δρχ περίπου.
ορίστε και φωτογραφία:
θα υπάρχει τέτοια επιλογή για το 207?
-
207 1,2 δεν υπάρχει. 1,4 είναι το μικρότερο.
Αυτήν την έκδοση του ραλλύ δεν την ήξερα ομολογώ. Για πολιτική χρήση δηλαδή σου έδιναν ένα δρομίσιο ραλύ με τα 122 άλογα και το body kit των αγωνιστικών maxi;
-
Kit-car, maxi, κλπ δεν ήταν εκδόσεις που μπορούσες να παραγγείλεις από την αντιπροσωπεία. Body kit όμως για φαρδιά μετατρόχια έβγαζαν και βγάζουν αρκετοί - καμιά Dimma π.χ. δεν αποκλείεται να βγάλει και για το 207 ένα κιτ για S2000 look αν υπάρχει ζήτηση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτήν την έκδοση του ραλλύ δεν την ήξερα ομολογώ. Για πολιτική χρήση δηλαδή σου έδιναν ένα δρομίσιο ραλύ με τα 122 άλογα και το body kit των αγωνιστικών maxi;
yeap!
συγκεκριμένα είχα ρωτήσει στην αντιπροσωπεία της Peugeot επί της Λ. Αλεξάνδρας.
πάει αρκετός καιρός απο τότε αλλά μου άρεσε αρκετά αυτή η έκδοση maxi.
είχες τη δυνατότητα να παραγγείλεις το 106 rallye με τα 122 άλογα και απο το εργοστάσιο σου τοποθετούσαν το body kit.
ξέρει κανείς αν θα ισχύσει το ίδιο και για το 207?
έχω στείλει ήδη e mail στην αντιπροσωπεία με αυτή την ερώτηση.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Kit-car, maxi, κλπ δεν ήταν εκδόσεις που μπορούσες να παραγγείλεις από την αντιπροσωπεία. Body kit όμως για φαρδιά μετατρόχια έβγαζαν και βγάζουν αρκετοί - καμιά Dimma π.χ. δεν αποκλείεται να βγάλει και για το 207 ένα κιτ για S2000 look.ναι έχεις δίκιο δικό μου λάθος.
το body kit εννοουσα. όχι τα μηχανικά μέρη. (εκτός αν έκαναν και αλλαγή τα φρένα, δεν θυμάμαι καλά) ερχόταν πάντως πιό φουσκωμένο και με μεγαλύτερες ζάντες.
PEUGEOT FORUM