-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Να ζητήσω την βοήθεια του φορουμΣτο 307 δεν βλέπω να αποδίδει ικανοποιητικά το AC και μάλλον θέλει φρέον
Που μπορώ να δω ποια είναι η ονομαστική χωρητικότητα σε φρέον
Σε άλλα αυτοκίνητα είναι χτυπημένα κάπου στον χώρο της μηχανήςΕυχαριστώ για το ενδιαφέρον
Εδώ θα βρεις την χωρητικότητα ψυκτικού του κλιματιστικού.
-
ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Να ζητήσω την βοήθεια του φορουμ
Στο 307 δεν βλέπω να αποδίδει ικανοποιητικά το AC και μάλλον θέλει φρέον
Που μπορώ να δω ποια είναι η ονομαστική χωρητικότητα σε φρέον
Σε άλλα αυτοκίνητα είναι χτυπημένα κάπου στον χώρο της μηχανήςΕυχαριστώ για το ενδιαφέρον
Εδώ θα βρεις την χωρητικότητα ψυκτικού του κλιματιστικού.
Έχοντας υπόψιν βέβαια ότι σημαντικό ρόλο παίζει η ημερομηνία κατασκευής και ότι η τιμή χωρητικότητας στο συγκεκριμμένο site αναφέρεται στα 'πρώτα' 2-3 χρόνια του 307...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στην Αγγλία είναι οπισθόβουλοι...θες να κάνουμε πλήρη εξίσωση με τους Άγγλους?
Κάποιοι έχετε κάνει ήδη.
Βασικά τους Citroenakides βλέπω να λένε για Αγγλιες κλπ!
**ουστ ρε χαζόσκυλο...**που θα μας πεις και ντιντίδες...
καλά έχουμε πολύ φάση εδώ μέσα
-
O κομπρέσορας του 207 GT μετά από κάποιο καιρό χρήσης χρειάζεται αλλαγή;
Γενικώς ο υπερσυμπιεστής ή και το ίδιο το μοτέρ υπάρχει περίπτωση να έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από ότι ο ατμοσφαιρικός 1600άρης βενζινοκινητήρας; -
Είναι τόσο καινούριο το μοτέρ που είναι δύσκολο να πάρεις απάντηση σε αυτή την ερώτηση...
Δεν είναι κομπρέσορας, είναι twin scroll turbo. Υπάρχει η γενική άποψη (που μάλλον είναι απλή αντίληψη) πως οι μη ατμοσφαιρικοί κινητήρες έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από αντίστοιχης ισχύος ατμοσφαιρικούς. Προσωπικά θεωρώ πως προέρχεται περισσότερο από θέμα χρήσης παρά από μετρήσιμα μεγέθη αξιοπιστίας.
Αν συγκρίνεις αυτόν τον 1.6Τ με τον υπάρχοντα στη γκάμα της PSA (TU5JP4) των 110 ίππων λανθάνεις καθώς δεν έχει καμία σχέση. Θα έχει όμως - ίδιο μπλοκ, αν δεν απατώμαι - ο νέος των 120 ίππων (σύντομα κοντά σας).
-
Με τον 120άρη τον συγκρίνω βασικά και ψάχνομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Πάντως είναι παράλογη η τιμολογιακή πολιτική της Peugeot, αν στο μοντέλο με τον 120άρη βάλει κανείς όλα τα extra που έχει το GT, τελικά του κοστίζει ακριβότερα από ότι το GT
-
Οπότε παίρνεις το GT κι είσαι έτοιμος.
Τα έξτρα πάντα κοστίζουν, αναλογικά, περισσότερο.
-
Κύριοι αποχωρώ από το club του ζουάν. Από σήμερα το 106 δεν έχει ζουάν. Την θέση του την πήρε ένα μεταλλικό σπιράλ.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Κύριοι αποχωρώ από το club του ζουάν. Από σήμερα το 106 δεν έχει ζουάν. Την θέση του την πήρε ένα μεταλλικό σπιράλ.τυχερέ...για δώσε καμια φωτό ή πληροφορία...
-
Δεν είχα φωτογραφική μαζί
Αλλά είναι ίδιο με αυτόΝομίζω ότι τέλειωσα με το θέμα τριγμοί από την εξάτμιση.
-
Τέτοιο φοράει και το δικό μου (από τη μάνα του).
Για κάποιες χιλιάδες χλμ είχα ένα μικρο-συντονισμό μεταξύ 2800 και 3000. Στο προηγούμενο σέρβις λύγισα λίγο το προστατευτικό φύλλο αλουμινίου που βρίσκεται πάνω από το σπιράλ κι έβγαλε το σκασμό! -
Λες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:hmmm: Λες;Και τι έχουμε να χάσουμε;
Κωνσταντίνε τι λέει το τεστ μακράς διαρκείας του cruise control? Να πάω; Να ρίξω pm?
-
Τάκη να πας οπωσδήποτε. Όλα βαίνουν καλώς, εργοστασιακό.
Απίστευτη ευκολία, δεν περιγράφεται σε λέξεις.
Αν το αποφασίσεις, πες μου να του μιλήσω και να σου δώσω το τηλέφωνό του.
-
Ρε φιλαρες μισο να καταλαβω..
Αυτο που βαλατε δεν ειναι της μανας του???
Γιατι εγω ειμαι στην εγγυηση και οπως καταλαβαινετε ,δεν μπορω να κανω για 1 1/2 χρονο τιποτα εκτος.
Για ριξτε μια διευκρινηση... -
Μιχάλη καλημέρα!
Είναι γνήσιο χειριστήριο της Peugeot, κουμπώνει ακριβώς στη θέση του πάνω στο com2000 όπως το χειριστήριο του ηχοσυστήματος. Αφού το τοποθετήσεις, συνδέεις το αυτοκίνητο στο τερματικό, και ενεργοποιείς το εξάρτημα. Παρακάτω δεν ξέρω, αν χρειάζεται κάτι ακόμα. Ξέρω όμως ότι χρειάζεται ένα καλώδιο από το BSI προς tο com... Θαααα μάθω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τάκη να πας οπωσδήποτε. Όλα βαίνουν καλώς, εργοστασιακό.Απίστευτη ευκολία, δεν περιγράφεται σε λέξεις.
Αν το αποφασίσεις, πες μου να του μιλήσω και να σου δώσω το τηλέφωνό του.
Ok! Please, activate connection!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε φιλαρες μισο να καταλαβω..
Αυτο που βαλατε δεν ειναι της μανας του???
Γιατι εγω ειμαι στην εγγυηση και οπως καταλαβαινετε ,δεν μπορω να κανω για 1 1/2 χρονο τιποτα εκτος.
Για ριξτε μια διευκρινηση...Κοίταξε, είναι το εργοστασιακό χειριστήριο, στην εργοστασιακή θέση με εργοστασιακό τρόπο τοποθέτησης. Ο αργύρης μου είπε ότι δεν επισπεαζεται η εγγύηση, κάτι λογικό!
-
Οκ Ντινο ευχαριστω!!!
Μπορουμε (με πμ αν δεν θελεις απο δω) να εχουμε τηλεφωνα κλπ???
PEUGEOT FORUM