-
Σήμερα το απόγευμα, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, κλείνω την πόρτα, σβήνουν οι 'πλαφονιέρες', και μένω με το .... κλειδί στο χέρι! Αναβοσβήνουν όλα μαζί τα φωτάκια και οι ενδείξεις στον πίνακα οργάνων! Ακόμα και του ASR που δεν... έχω!
Σαν καλός πληροφορικάριος, βάζω το κλειδί στην τρούπα, ON, OFF, το βγάζω, (όπως λέμε Alt+Ctrl+Del) περιμένω καμμιά εικοσαριά δευτερόλεπτα, το ξαναματαβάνω και όλα καλά!
...Τατιάνα τεχνολογία! -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, κλείνω την πόρτα, σβήνουν οι 'πλαφονιέρες', και μένω με το .... κλειδί στο χέρι! Αναβοσβήνουν όλα μαζί τα φωτάκια και οι ενδείξεις στον πίνακα οργάνων! Ακόμα και του ASR που δεν... έχω!Σαν καλός πληροφορικάριος, βάζω το κλειδί στην τρούπα, ON, OFF, το βγάζω, (όπως λέμε Alt+Ctrl+Del) περιμένω καμμιά εικοσαριά δευτερόλεπτα, το ξαναματαβάνω και όλα καλά!
...Τατιάνα τεχνολογία!ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να αρκεί πάλι αυτό, και να μη χρειαστεί να βγάλεις μπαταρία... Ως καλός πληροφορικάριος, θα ξέρεις ότι το ίδιο πρόβλημα ΔΕΝ λύνεται με τον ίδιο τρόπο δεύτερη φορά!
-
Σαφώς! Θα σηκώσω τα μανίκια και θα πέσω με τα μούτρα σε μια γερή απομαμουνοποίηση!
(debug στα ελληνικά; ) -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σαφώς! Θα σηκώσω τα μανίκια και θα πέσω με τα μούτρα σε μια γερή απομαμουνοποίηση!
(debug στα ελληνικά; )ελπίζω -ως καλος πληροφορηκαριος- να μην φθάσεις στην έσχατη λύση....
(format!!!)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
(format!!!)Λες; Είχα κάνει δυο τον πρώτο μήνα που το πήρα, και θεωρούσα πως ξεμπέρδεψα...
Μήπως να το κάνω dual boot και να φτειάξω και μια partition με linux; Έτσι για ώρα ανάγκης...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
(format!!!)
Λες; Είχα κάνει δυο τον πρώτο μήνα που το πήρα, και θεωρούσα πως ξεμπέρδεψα...
Μήπως να το κάνω dual boot και να φτειάξω και μια partition με linux; Έτσι για ώρα ανάγκης...
παντως με Linux παιζει να πατας σε φαναρι ακόμα και ..... golf gti....
-
ΦΙΛΕ Megane98hp ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΑΚΙΣ Β ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ....ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΚ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ANTIPULLUTION OPVS LEGETAI ESBHSE EDV KAI 2 MHNES ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΕΝΕ ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΙΣ 5900 ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΓΛΥΤΟΣΑ 650 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 30%ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΙΣΗ ΕΤΩΝ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ βαριεμαι να κανω την πραξη!ειμαι ο νακατα φιλε απλα ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΝ ΝΑΚΑΤΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΑΝ 307 ΚΙΑΣ ...ΜΑΓΚΕΣΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?ΕΙΔΑ ΤΟ 207 ΚΑΙΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ?ΩΡΑΙΑ ΜΑΣΚΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 407
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, κλείνω την πόρτα, σβήνουν οι 'πλαφονιέρες', και μένω με το .... κλειδί στο χέρι! Αναβοσβήνουν όλα μαζί τα φωτάκια και οι ενδείξεις στον πίνακα οργάνων! Ακόμα και του ASR που δεν... έχω!!
Τακη, μου έκανε το Γίδιο πρόβλημα όταν ήταν 3ων μηνών. Αναβοσβύνανε τα πάντα σαν χριστουγενιάτικο δέντρο.
Το είχα πάει λοιπόν στην τότε Εψιλον, και μου αλλάξανε το κομμάτι με τα χειριστίρια πίσω απ το τιμόνι.
Πριν απο δυο μήνες μου άναψε το λαμπάκι του αερόσακου και όσο reboot και να του έκανα, όσο hit & swap δεν έσβυνε.... η λύση... μου ξαναλλάξανε το πακέτο των χειριστηρίων (εκτός εγγύησης αλλά free of charge).
Tο δικό μου ειναι από την πρώτη σειρά που ήρθε. -
Το συγκεκριμένο 'μαραφέτι' το έχω αλλάξει 4 ή 5 φορές... Είναι εξάλλου το μοναδικό πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στα σχεδόν τρια χρόνια που έχω το 307. ( Εντάξει, και 3 ζουάν )
Έχει λήξει η εγγύησή μου, αλλά τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν ένα χρόνο εγγύηση, οπότε κάθε 10-11 μήνες θα το αλλάζω δωρεάν, όσο η Peugeot δεν αλλάζει υποκατασκευαστή, ή έστω δεν βελτιώνει την ποιότητα και την αξιοπιστία του συγκεκριμένου εξαρτήματος. Το έκανα ήδη μια φορά και θα το ξανακάνω...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Έχει λήξει η εγγύησή μου, αλλά τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν ένα χρόνο εγγύηση, οπότε κάθε 10-11 μήνες θα το αλλάζω δωρεάνΝα η λύση στα προβλήματά σας. Αρκεί να πείσετε την Peugeot να επεκτείνει αυτή την πολιτική στο σύνολο του αυτοκινήτου.
Φιλιά!
-
Ωπ, τι έγινε εδώ πέρα, έχουμε και bugs τώρα? Βρε αθεόφοβοι, κολλήσατε και το forum?
-
Ti έγινε ρε παιδιά, φύγατε όλοι από τώρα για το Πάσχα????
Που πάτε ωρέ ε ε ε ε ε ε ε εε ε ε ε ? -
Ωπα...εδω ειμαι...
Ρε δε χαιροσαστε που δεν εχουμε προβληματα και δεν γραφουμε.
Λοιπον θα σας πω κατι που μπορει να ειναι και μεγαλη μαλα..ια αλλα μπορει και να ισχυει.
Ισως τα Πεζω να εχουν οντως προβληματα νεοτητας που τελικα λυνονται στα σερβις.
Και μετα να συνεχιζουν την πορεια τους ακαθεκτα.
Ενω (αυτο ισχυει εξακριβωμενα) αλλα εχουν μια καλη πορεια τον πρωτο καιρο και μετα ...καταρεουν.
ΔΕΝ θα γραψω μαρκες για να μην αρχισουμε τα μπινελικια απο δω μεσα αλλα......
ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!(ρε λες να εχω δικιο!!!)
-
KAΛΟ ΠΑΣΧΑ ΦΙΛΑΡΕΣ
-
Καλό πάσχα και από μένα, παίδες, καλά να περάσετε και με σύνεση τα κοψίδια
-
ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΙΜΑΝΤΑ ΣΤΑ 92.000ΚΜ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ.ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ?
-
Εάν θέλεις να ακούσεις την συμβουλή μου σταματά το εξουσιοδοτημένο(αν είσαι εκτός εγγύησης)…εγώ βρήκα την υγειά μου. Αρκεί βέβαια να εμπιστεύεσαι τα χέρια στα οποία θα το παραδόσεις.
-
Χρονια πολλα σε ολους και χριστος ανεστη. Μια ερωτηση προς ολους οταν βαζεται το a/c σε λειτουργεια και το αφηνετε κανα 5λεπτο να κρυωσει ο αερας στην σκαλα
3 του ανεμηστηρα στην καμπινα και μετα το βαζεται στο 1 με τον κινητηρα στο ρελαντι κανει ανα 10' αυτο το χαρακτηριστικο τσικ τσικ δηλαδη αναψε σβησε? -
Οχι.
Εκτος και αν εχει κλιμα το δικο σου οποτε αρμοδιοι ειναι οι εχοντες XSI -
Στο δικο μου που εχει κλιμα το εχω παρατηρησει αυτο αλλα δεν νομιζω να οφειλετε στο κλιμα θα πρεπει ο κινητηρας να δουλευει στο ρελαντι και να εισαι εξω απο το αυτοκινητο διαφορετικα δεν γινετε αντιληπτο ας το προσεξουν κι αλοι χωρις κλιμα και ας μας πουν
Και κατι αλλο αν ησασταν εκτος εγγυησης η και εντος και σας αναβε για '10η' φορα το 'αγαπημενο σας 'ANTIPOLUTION FAULT τι θα κανατε θα το ψαχνατε η θα το αφηνατε μεχρι να ξανασβησει
PEUGEOT FORUM