-
Θα πάρω αύριο πρωί αντιπροσωπεία. Αν δεν έχουν απλά τραγικοί...Με την ευκαιρία θα ρωτήσω και τιμή για αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού. Κάποιος φίλος σε pm μου είπε ότι πήρε τιμή 350€ ενώ έξω στους Βασίληδες (εδώ μου το πρότειναν για Θεσσαλονίκη) μου ζήτησαν 400€.
-
@sabas_thess said in PEUGEOT FORUM:
Θα πάρω αύριο πρωί αντιπροσωπεία. Αν δεν έχουν απλά τραγικοί...Με την ευκαιρία θα ρωτήσω και τιμή για αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού. Κάποιος φίλος σε pm μου είπε ότι πήρε τιμή 350€ ενώ έξω στους Βασίληδες (εδώ μου το πρότειναν για Θεσσαλονίκη) μου ζήτησαν 400€.
Μηπως στους Βασιληδες εχουν βαλει και αντλια νερου, αντιψυκτικο + εξωτερικους ιμαντες στην τιμη?
-
@sabas_thess said in PEUGEOT FORUM:
Νομίζεις ότι η εδώ αντιπροσωπεία θα ξέρει?
Αν μου επιτρέπεις, κάνε μια ερώτηση και Γιαννιτσά στη Σιτροέν…ίδια μοτέρ είναι. Όταν χρειάστηκα αλλαγή στο c4, εδώ μου είπαν κοντά 500αρικο μόνο για ιμάντες και εκεί με 470 έκανα και σέρβις. Το σημαντικότερο βέβαια είναι πως ξέρουν καλά τη δουλειά τους, δεν έχω το παραμικρό παράπονο σε αντίθεση με τους εδώ. -
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς και μπορεί να μου απαντήσει. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός μεταχειρισμένου Peugeot e208. Ποιες είναι οι διαφορές στον εξοπλισμό ανάμεσα στις εκδόσεις Active Plus και Allure εκτός από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων που έχει η δεύτερη;
PEUGEOT FORUM