-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
êáëþò Þ êáêþò, ãéá íá äéáâÜóåéò ôï áíôßóôïé÷ï èÝìá óôï psclub ðñÝðåé íá åßóáé ìÝëïò.
Áõôïß åêåß èÝëïõí íá ôá êïíïìÞóïõí áðü ôá ê.....íá ðéôóéñßêéá, êáëÜ êñáóéÜ!!
Ãéáôß ôï ëåò áõôü; ×ùñßò íá óõìöùíþ Þ íá äéáöùíþ ìå áõôü ðïõ ëåò, èåò íá ìáò ôï åîçãÞóåéò ëßãï; Aí äåí êÜíù ëÜèïò, äåí åßíáé ôï ìïíáäéêü club ðïõ æçôÜåé óõíäñïìÞ áðü ôá ìÝëç ôïõ...
Ôï üôé äåí åßíáé ôï ìïíáäéêü ôï ãíùñßæù,áðëÜ äåí óõìöùíþ ìå áõôÞ ôçí ëïãéêÞ.
Åßìáé ìå ëßãá ëüãéá êáôÜ ôçò áíåîÝëåãêôçò êáé ðñïò üëåò ôéò êáôåõèõíóåéò ðñïóðÜèåéáò êïíüìáò ÷ùñßò íá ìðïñåßò íá ðñïóöÝñåéò êÜôé ôï ïõóéáóôéêüÁðï üôé öáßíåôáé êáé Üëëïé äåí ãñÜöôçêáí
ÏÕ ÏÕ ÏÕ ÏÕ
Áóå ,ï ÷ñüíïò èá êÜíåé ôçí äïõëåßá ôïõ êáé èá äåßîåé ,èá äåßîåé .
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
για μεσαίο καζανάκι επώνυμο έχει υπόψη κανείς τιμές?
ψάχνω για το 206 -το ζουάν υπάρχει αλλά δεν το αλλάζω δεν το αλλάζω ξανά - και αν βρώ κάτι καλό θα παει και στο 307 με το πέρας της εγγύησης .Ούτε και εγώ είμαι εκτός εγγύησης αλλά ...πριν πεινάσω λέω να μαγειρεψω@frixos μετά τις αλλαγές απο καθαριότητα και στεγανότητα εισαγωγής πώς παει ?
Δεν έχω διαπιστώσει καμιά διαφορά ή πρόβλημα, άσε που πιστεύω ότι σχεδόν αδύνατον να περάσει ικανή ποσότητα νερού ή άλλων στοιχείων για να κάνει κάποια ζημιά.
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
καλώς ή κακώς, για να διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα στο psclub πρέπει να είσαι μέλος.
Αυτοί εκεί θέλουν να τα κονομήσουν από τα κ.....να πιτσιρίκια, καλά κρασιά!!
Γιατί το λες αυτό; Χωρίς να συμφωνώ ή να διαφωνώ με αυτό που λες, θες να μας το εξηγήσεις λίγο; Aν δεν κάνω λάθος, δεν είναι το μοναδικό club που ζητάει συνδρομή από τα μέλη του...
Το ότι δεν είναι το μοναδικό το γνωρίζω,απλά δεν συμφωνώ με αυτή την λογική.
Είμαι με λίγα λόγια κατά της ανεξέλεγκτης και προς όλες τις κατευθυνσεις προσπάθειας κονόμας χωρίς να μπορείς να προσφέρεις κάτι το ουσιαστικόΑπο ότι φαίνεται και άλλοι δεν γράφτηκαν
ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ
Ασε ,ο χρόνος θα κάνει την δουλεία του και θα δείξει ,θα δείξει .
Είμαι σίγουρος για αυτό φίλε.....
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
καλώς ή κακώς, για να διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα στο psclub πρέπει να είσαι μέλος.
Γιατί το λες αυτό; Χωρίς να συμφωνώ ή να διαφωνώ με αυτό που λες, θες να μας το εξηγήσεις λίγο; Aν δεν κάνω λάθος, δεν είναι το μοναδικό club που ζητάει συνδρομή από τα μέλη του...
Όπως πολύ σωστά έγραψε και ο frixos, δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό ύπαρξης τέτοιων fora. Τι χρεώνει; Παρέχει κάποιες υπηρεσίες; Δηλαδή, εγώ αν γίνω μέλος τι θα μου προσφέρει;
Προσπάθησα να βρω κάποιο καταστατικό που να γράφει το σκοπό ίδρυσής του και το λόγο που πληρώνει κάποιος αλλά μάταια (εκτός αν έχω στραβομάρα - πιθανό σήμερα). -
Ο χρήστης jimpap έγραψε:
Όπως πολύ σωστά έγραψε και ο frixos, δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό ύπαρξης τέτοιων fora. Τι χρεώνει; Παρέχει κάποιες υπηρεσίες; Δηλαδή, εγώ αν γίνω μέλος τι θα μου προσφέρει;
Προσπάθησα να βρω κάποιο καταστατικό που να γράφει το σκοπό ίδρυσής του και το λόγο που πληρώνει κάποιος αλλά μάταια (εκτός αν έχω στραβομάρα - πιθανό σήμερα).Καλά... εσύ πολύ το ψάχνεις το θέμα...
Για να καταλάβεις ακριβώς που το πάνε το θέμα, στο εν' λόγω site μερικοί έψαχναν να αγοράσουν ομαδικά από το εξωτερικό πίσω φανάρια style lexus,αφού το πάλευαν για μήνες επειδή οι περισσότεροι είναι πιτσιρικάδες που τα μάζευαν τα φράγκα σιγά σιγά για την αγορά ηρθε η ώρα της παραγγελίας τους, ε τότε βγήκε ένας από τους ΄΄μαγαζάτορες΄΄ του site και τους έβαλε ΄΄χέρι΄΄ του στυλ , ΄΄τι κάνετε ρέεεεε περιμένετε να γίνουμε κλειστό club να γίνεται εσείς οι κοροϊδάρες μέλη μας, να τα κάνετε σε εμάς παράγγελία, να τα πληρώσετε όσο σας πουμε και καλά προνομιακές τιμές και να πάρουμε εμείς την προμηθειά μας΄΄
Από εκεί να καταλάβεις με τι μπακαλίστικους τρόπους πάνε να φάνε το χαρτζηλίκι των καυ.....νων με τα 206 και τα 75 τερατώδη αλογατά που έχουν κάτω από το καπώ!!! -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Προσπάθησα να βρω κάποιο καταστατικό που να γράφει το σκοπό ίδρυσής του και το λόγο που πληρώνει κάποιος αλλά μάταια (εκτός αν έχω στραβομάρα - πιθανό σήμερα).Καλά... εσύ πολύ το ψάχνεις το θέμα...
Για να καταλάβεις ακριβώς που το πάνε το θέμα, στο εν' λόγω site μερικοί έψαχναν να αγοράσουν ομαδικά από το εξωτερικό πίσω φανάρια style lexus,αφού το πάλευαν για μήνες επειδή οι περισσότεροι είναι πιτσιρικάδες που τα μάζευαν τα φράγκα σιγά σιγά για την αγορά ηρθε η ώρα της παραγγελίας τους, ε τότε βγήκε ένας από τους ΄΄μαγαζάτορες΄΄ του site και τους έβαλε ΄΄χέρι΄΄ του στυλ , ΄΄τι κάνετε ρέεεεε περιμένετε να γίνουμε κλειστό club να γίνεται εσείς οι κοροϊδάρες μέλη μας, να τα κάνετε σε εμάς παράγγελία, να τα πληρώσετε όσο σας πουμε και καλά προνομιακές τιμές και να πάρουμε εμείς την προμηθειά μας΄΄
Από εκεί να καταλάβεις με τι μπακαλίστικους τρόπους πάνε να φάνε το χαρτζηλίκι των καυ.....νων με τα 206 και τα 75 τερατώδη αλογατά που έχουν κάτω από το καπώ!!!χωρίς να έχω γραφτεί στο psclub, και όντας αντίθετος με το κλείδωμα του φορουμ, προς υποστήριξή τους έχω να πω τα εξής:
κάποια παιδιά από εκεί το έχουν πάρει σοβαρά, έχουν δώσει χρήματα χωρίς αντάλλαγμα μέχρι στιγμής κι έδωσαν κάποια επιπλέον χρήματα για να γίνουν σύλλογος αφιλοκερδής
ειπαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνιση. πάντως για το αν ειναι σωστο η όχι , έχει θεματική ενότητα μέσα στο φορουμ η οποια ειναι και ανοικτη
-
Επανέρχομαι στο θέμα των αμορτισέρ και της απόσβεσης των ανωμαλιών.
Μετά από επίσκεψη στο συνεργείο (για την καθιερωμένη πλέον αλλαγή του ζουάν) ζήτησα και μου 'μέτρησαν' τα αμορτισέρ. Με διαβεβαίωσαν ότι είναι ΟΚ και δεν χρειάζονται προς το παρόν αλλαγή (~ 45.000 Km).
Παρόλα αυτά, αισθάνομαι το αυτοκίνητο να 'χτυπάει' πολύ άγαρμπα όταν περνάω από ανωμαλίες στο δρόμο (κυρίως το πίσω μέρος). Υποψιάζομαι ότι μπορεί να έχει να κάνει με την πίεση των ελαστικών. Έχω βάλει 2.4 bar σε όλα (195/65-15) και σκέφτομαι να το κατεβάσω, προκειμένου να γλυτώσω.
Έχετε καμιά άλλη πρόταση;
-
Και εμένα κοπανάει αρκετά απο πίσω, βέβαια είναι και αρκετά σκληρό ελαστικό το RE-720. Πάντως με τα 32 psi που βάζω έχει περιοριστεί το 'γκαπα γκουπα' ειδικά στις εγκαρσιες ανωμαλίες του δρόμου. Σκεφτομαι να ρίξω την πίεση των ελαστικών λίγο ακομά να δω πως θα είναι. Η πλάκα είναι πως ο κατασκευαστής προτίνει 35 psi
-
Παρατήρησα πρόσφατα πως το δέρμα στο τιμόνι, στην αριστερή πλευρά της στεφάνης, έχει αρχίσει να 'σκαει'. Υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω γιαυτο ή πρέπει να αλλάξω τιμόνι. Ξέρει κανεις ποσό κοστίζει η αλλαγή τιμονιού?
Επισής είχε παρει το μάτι μου μια ωραία 'μπίλια' για τον λεβιέ ταχυτήτων. Πως μπορώ να βγάλω την παλιά? Ξεβιδώνει κανονικά η θα μείνω με τον λεβιέ στο χερι?
Πολλές απορίες εχω εε?
-
Μπορείς να ντύσεις ξανά με δέρμα το τιμόνι. Το κόστος είναι περίπου στα 100 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Παρατήρησα πρόσφατα πως το δέρμα στο τιμόνι, στην αριστερή πλευρά της στεφάνης, έχει αρχίσει να 'σκαει'. Υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω γιαυτο ή πρέπει να αλλάξω τιμόνι. Ξέρει κανεις ποσό κοστίζει η αλλαγή τιμονιού?Σου προτείνω να αφήσεις το τιμονάκι στη θέση του, γιατί θα πρέπει να αλλαχτεί και ο αερόσακος, και μόλις μάθεις πόσο κοστίζει το σετάκι θα ψάχνεις για ηρεμιστικά
αν δεν κάνω λάθος, η peugeot έχει δερμάτινη επένδυση τιμονιού σαν ανταλλακτικό, κάποτε είχα ρωτήσει, αλλά ούτε που θυμάμαι το κόστος του. Πάντως σίγουρα θα σου έρθει φτηνότερο από το να αλλάξεις ολόκληρο τιμόνι.
-
. Ξέρει κανεις ποσό κοστίζει η αλλαγή τιμονιού?Επισής είχε παρει το μάτι μου μια ωραία 'μπίλια' για τον λεβιέ ταχυτήτων. Πως μπορώ να βγάλω την παλιά? Ξεβιδώνει κανονικά η θα μείνω με τον λεβιέ στο χερι?
Πολλές απορίες εχω εε?
Βασιλη καλη μερα,
Εχω αλλαξει και γω τον λεβιε με ενα αλουμινενιο και βγαινει (αν ξερεις) πολυ ευκολα αν τον στριψεις με ΠΟΛΥ δυναμη προς τα αριστερα και μετα τον τραβηξεις επανω.
Αντιθετα κουμπωνει πανευκολα.
Παντως λαβε υποψη σου οτι το καλοκαιρι αν δεν βαλεις κατι πανω στο λεβιε(εχω μονιμα μεσα στο αυτοκινητο αυτα που φορανε οι αθλητες στο καρπο για να σκουπιζουν τον ιδρωτα) μεχρι και εγκαυμα μπορει να παθεις!!!!!Πηρες το καινουργιο των Purcupine?????
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μπορείς να ντύσεις ξανά με δέρμα το τιμόνι. Το κόστος είναι περίπου στα 100 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος.Καλως τον φανταρο...
Τι κανεις ρε φιλε???
Πως τα περνας?????
Ακομα δεν αλλαξες το αυτοκινητο τωρα που εγινες αντρας??? -
Μετά από 2,5 χρόνια κατοχής του 307 και πίστης επίσκεψης σε επίσημο service(είμαι εκτός εγγύησης προ πολλού) θεωρώ είναι η ώρα να αποταθώ για το επόμενο service(70000 km) μου σε καλό συνεργείο, θα θελα την γνώμη σας ….
thanks
-
Φιλε andy τα συνεργεια ειναι πονεμενη ιστορια .Αυτο που μπορει να σου προτεινω εγω μπορει να κανει την μεγαλυτερη ματσολια σε εσενα.Οποτε καθε τι ειναι παρακινδυνευμενο να προταθει με το χερι στην καρδια.
Προσωπικα το παω στην Εψιλον στην Συγγρου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα...........τι θα κανουν στο δικο σου το αμαξι ειναι αγνωστο!!!! -
Το πήρα το καινούριο cd τον Porcupine Tree. Για την ακριβεια το 'κατέβασα'
Καταπληκτικό είνα. Περιμένω να κυκλοφορίσει η special edition έκδοση για να την αγοράσω. Θα έχει την κανονική εκδοση του album σε cd, καθώς και την dvd-audio έκδοση se Dts 5.1 -
Θα έχει την κανονική εκδοση του album σε cd, καθώς και την dvd-audio έκδοση se Dts 5.1Ρε Βασιλη πολυ παλιανθρωπος εισαι...
Τωρα μου το λες????
Για τιμωρια σου οταν το παρεις θα μου γραψεις το dvd !!!!! -
Γεια σας. Το δικο σας 307 αν ξεχασετε ανοιχτη καποια πορτα η δεν εχει κλεισει καλα σας ειδοποιει με ηχιτικα μυνηματα σας αναβοσβηνει τις πλαφονιερες αν το αυτοκινητο κινειτε κτλ οπως γραφει το βιβλιο χρησης??????
Το δικο μου το μονο που κανει απο ολα αυτα ειναι να εμφανιζει ενα σχεδιο στην οθονη για μερικα δευτερολεπτα οταν ανοιξει καποια πορτα και στη συνεχεια οσο και να κινειτε το αυτοκινητο και οσα χιλιομετρα και να κανεις τιποτα απο τα παραπανω δεν σε ειδοποιει για την πορτα που δεν εκλεισε καλα εκτος απο την πλαφονιερα που μενει σταθερα αναμενη και δεν αναβοσβηνει οπως γραφει ο οδηγος χρησης
Εχει προβλημα το δικο μου αυτοκινητο η ο οδηγος γραφει οτι θελει???? -
Μάλλον έχεις δίκιο, το manual γράφει τα δικά του...
Τα ίδια κάνει και το δικό μου! -
Και το δικό μου τα ίδια
PEUGEOT FORUM