-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
Ααααα....τα αρχικά είναι Better Morors Worldwide!!Παρακαλω προσεχτε την ωρθογρφηα σας : Better Morors Worldwide γιατι διαβαζεται και ως :Βetter Morons Worlwide
Πλακα κανω ,μην παρεξηγηθουμε
-
Καμμιά παρεξήγηση...πλάκα κάνουμε!!
Αφου το πάτε ετσι...να λοιπον!!
Μετά από έρευνα βρέθηκε ότι τα αρχικά σημαίνουν Beer Massage Women!
Ακους εκει!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(αληθεια ρε παιδια αυτο το παιδι ο Ολυμπιος μηπως ασθενει???....πως και δεν εχει σταξει ακομα το φαρμακι του????? )Και μόνοι σας μια χαρά τα καταφέρνετε!
Τον φάγατε ρε τον Ολύμπιο!!Μετά το ραβανί...χάθηκε με την συνταγή!!
Δεν ήταν ραβανί, Νίκο δεν προσέχεις... Εχω κάτι τρεχάματα για την κατοχύρωση της συνταγής (patent pending) αλλά θα επιστρέψω οσονούπω.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
Β. ερώτημα. Αν πάρω αυτοκίνητο από τη Λαμία π.χ. κι έχω δηλώσει κάτοικος αθήνας, οι πινακίδες που θα πάρω θα είναι ΜΙχ χχχχ ή ΙΒχ χχχχ?Ανδρέα τα φώτα σου..
Οι πινακιδες βγαινουν υποχρεωτικα στο υπουργειο συγκοινωνιων στο οποιο υπαγεσαι συμφωνα με τη διευθυνση κατοικιας σου...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
Ααααα....τα αρχικά είναι Better Morors Worldwide!!:
Aαααα..ετσι εχει το πρaγμα ...και γω νoμιζα οτι οι Ελληνες τους ειχαν δωσει την ιδεα ....Bate Mesa Wlahi
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Ανδρέα τα φώτα σου..
quote]
Tα φωτα σου ζητησε ο Νικος βρε παλιοτσιγγουνη!!!!Δεν μπορουσες να του δωσεις και το αλλο????
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ανδρέα τα φώτα σου..
quote]
Tα φωτα σου ζητησε ο Νικος βρε παλιοτσιγγουνη!!!!Δεν μπορουσες να του δωσεις και το αλλο????
Πολυ ομορφα αυτα τα φωτακια!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ανδρέα τα φώτα σου..
quote]
Το αλλο το εδωσε σε εσενα μπας και μαθεις να κανεις ενα quote της προκοπης αλλα μου φαινεται οτι πρεπει να σου δωσω και τον προβολεα ομιχλης που μου εχει μεινει!
-
για το Α. ερώτημα? σε τι υπολείπεται σε εξοπλισμό το 407 στη βασική από το 307 χςί?
το θεώρημα του φερμά αποδείχτηκε πρόσφατα (πριν 3-4 χρόνια νομίζω) με εργαλεία που αποκλείεται να είχε τότε ο φερμά στη διάθεσή του. Στην απόδειξη που ισχυρίζεται ότι είχε μάλλον υπήρχε λάθος και γι αυτό δεν μπόρεσαν να την αναπαράξουν αυτοί που προσπάθησαν. Και για να μη σας μείνει η απορία, το θεώρημα του φερμά είναι
'Η εξίσωση α^ν=β^ν+γ^ν δεν επαληθεύεται για κανένα α,β,γ ρητό εκτός από την περίπτωση που ν=0 ή 1 ή 2.'
Για ν=2 γίνεται το γνωστό μας πυθαγόρειο α^2=β^2+γ^2 που επαληθεύεται για άπειρες τριάδες όπως η 5, 4, 3.
(ρητός κλάσμα με αριθμητή και παρονομαστή ακέραιους, πχ. 8/9
άρρητος οι υπόλοιποι όπως η τετραγωνική ρίζα του 2)Ο φερμά είχε γράψει στο περιθόριο του σημειοματαρίου του ότι είχε μια πολύ καλή απόδειξη γι αυτό αλλά δεν τον έφτανε το περιθόριο για να τη γράψει, πράγμα που κίνησε την περιέργεια και φαντασία πολλών μαθηματικών ανά τους αιώνες.
Κι εδώ τελειώνει η σημερινή μας διάλεξη
-
Κι εδώ τελειώνει η σημερινή μας διάλεξηΔιάβασες το Θεώρημα του Παπαγάλου, έτσι;
Για να σε δούμε στην επόμενη διάλεξη με την εικασία του Γκόλντμπαχ!
-
[quote='nikapos']...
το θεώρημα του φερμά αποδείχτηκε πρόσφατα (πριν 3-4 χρόνια νομίζω) με εργαλεία που αποκλείεται να είχε τότε ο φερμά στη διάθεσή του....
[quote]Φτου γμτ, ποιός ακούει τον Νίκο τώρα
Αφού λύθηκε το θεώρημα μάλλον καταρρέει και το παράδειγμα μου και άρα μάλλον έχει ελπίδες να λύσει το πρόβλημα με τη BMW. -
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
...
το θεώρημα του φερμά αποδείχτηκε πρόσφατα (πριν 3-4 χρόνια νομίζω) με εργαλεία που αποκλείεται να είχε τότε ο φερμά στη διάθεσή του....Φτου γμτ, ποιός ακούει τον Νίκο τώρα
Αφού λύθηκε το θεώρημα μάλλον καταρρέει και το παράδειγμα μου και άρα μάλλον έχει ελπίδες να λύσει το πρόβλημα με τη BMW.Ε ρε γλέντιαααα!!!....Εμ...υπάρχει και Θεός κύριοι Πεζαίοι μας....και απ ότι φαίνεται έχει BMW!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...
το θεώρημα του φερμά αποδείχτηκε πρόσφατα (πριν 3-4 χρόνια νομίζω) με εργαλεία που αποκλείεται να είχε τότε ο φερμά στη διάθεσή του....Φτου γμτ, ποιός ακούει τον Νίκο τώρα
Αφού λύθηκε το θεώρημα μάλλον καταρρέει και το παράδειγμα μου και άρα μάλλον έχει ελπίδες να λύσει το πρόβλημα με τη BMW.Ε ρε γλέντιαααα!!!....Εμ...υπάρχει και Θεός κύριοι Πεζαίοι μας....και απ ότι φαίνεται έχει BMW!!!!
Μη χαίρεσαι. Η εικασία του Γκόλντμπαχ δεν έχει ακόμα απαντηθεί!
Τπ χαβά μου εγώ...
-
για το Α. ερώτημα? σε τι υπολείπεται σε εξοπλισμό το 407 στη βασική από το 307 χςί?:)Απλα δεν συγκρινονται. Αλλη κατηγορια και το θεμα ειναι αν μπορεις να δωσεις τα παραπανω euro... Σιγουρα τα αξιζει.
-
για το Α. ερώτημα? σε τι υπολείπεται σε εξοπλισμό το 407 στη βασική από το 307 χςί?Νίκο ρίξε μια ματιά στο http://www.peugeot.gr
307 XSI 1.6
ABS
cd changer στο ταμπλό
Immobilizer
Αερόσακοι τύπου κουρτίνας
Αερόσακος Οδηγού
Αερόσακος Συνοδηγού
Αισθητήρας βροχής και φωτός
Αυτόματος Κλιματισμός
Δερμάτινη επένδυση
Ζάντες αλουμινίου 16'
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός
Ηλεκτρικοί καθρέπτες
Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
Κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων
Πλευρικοί Αερόσακοι
Προβολείς ομίχλης
Ραδιο-cd player
Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα οδηγού και συνοδηγού
Τιμόνι με υποβοήθηση
Υπολογιστής ταξιδιού407 SR CONFORT 1.8
ABS
ESP
Immobilizer
Αερόσακοι τύπου κουρτίνας
Αερόσακος Κολώνας Τιμονιού
Αερόσακος Οδηγού
Αερόσακος Συνοδηγού
Αυτόματος Κλιματισμός
Εμπρός Πλευρικοί Αερόσακοι
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός
Ηλεκτρικοί καθρέπτες
Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
Κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων
Προβολείς ομίχλης
Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα οδηγού
Τιμόνι με υποβοήθηση
Υπολογιστής ταξιδιού
Υφασμάτινη επένδυση -
για το Α. ερώτημα? σε τι υπολείπεται σε εξοπλισμό το 407 στη βασική από το 307 χςί?Οσα σου γραφει ο Τακης συν το γεγονος οτι δεν το εχω αγορασει ακομα εγω!!!
Σε αυτο το σημειο υπολειπεται σημαντικα το 407 -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
για το Α. ερώτημα? σε τι υπολείπεται σε εξοπλισμό το 407 στη βασική από το 307 χςί?
Οσα σου γραφει ο Τακης συν το γεγονος οτι δεν το εχω αγορασει ακομα εγω!!!
Σε αυτο το σημειο υπολειπεται σημαντικα το 407Μιχάλη θα περιμένουμε μαζί το 407 coupe V6;
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι μπορεί να έχει διπλά ζουάν!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
........να έχει διπλά ζουάν!!!Σωστα σκεφτηκαν οι ανθρωποι..
Σου λεει ,στο 307 ειναι το ζουαν μονο του, σκουζει ολη μερα και κανεις δε του απανταει...κατσε να του βαλουμε και συντροφια, να μην αισθανεται μοναξια , να εχει και μια παρεα να σκουζουνε μαζι βρε αδερφε....
Καλοι ανθρωποι...δεν λεω!!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
........να έχει διπλά ζουάν!!!
Σωστα σκεφτηκαν οι ανθρωποι..
Σου λεει ,στο 307 ειναι το ζουαν μονο του, σκουζει ολη μερα και κανεις δε του απανταει...κατσε να του βαλουμε και συντροφια, να μην αισθανεται μοναξια , να εχει και μια παρεα να σκουζουνε μαζι βρε αδερφε....
Καλοι ανθρωποι...δεν λεω!!!!Μήπως να βγάλει η peugeot τα ζουάν του 307 σε ξεχωριστή συσκευασία ως αξεσουάρ για άλλα αυτοκίνητα
Τόσα ούφο υπάρχουν που αγοράζουν λεντάκια, ποτηροθήκες και διάφορα άλλα. Άν το σπρώξει κανείς σωστά στην αγορά ξέρετε πόσα ζουάν μπορεί να πουλήσειΠαναγιώτης (που παρεπιπτόντως δεν έχει αλλάξει ΠΟΤΕ ζουάν στο 307 SW)
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Μήπως να βγάλει η peugeot τα ζουάν του 307 σε ξεχωριστή συσκευασία ως αξεσουάρ για άλλα αυτοκίνητα
Τόσα ούφο υπάρχουν που αγοράζουν λεντάκια, ποτηροθήκες και διάφορα άλλα. Άν το σπρώξει κανείς σωστά στην αγορά ξέρετε πόσα ζουάν μπορεί να πουλήσειΠαναγιώτης (που παρεπιπτόντως δεν έχει αλλάξει ΠΟΤΕ ζουάν στο 307 SW)
Λεγε λαμακιες μπας και αυριο εισαι για ζουαν....
PEUGEOT FORUM