-
ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ!ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 307!ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ FORUM!ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΓΟΡΓΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ!ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 307ΚΙΔΕΣ!ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 206ΑΚΙΑΣ 107ΚΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ!
-
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ!ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 307!ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ FORUM!ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΓΟΡΓΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ!ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 307ΚΙΔΕΣ!ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 206ΑΚΙΑΣ 107ΚΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ!Φιλε Λαζαρε δεν νομιζω οτι τεθηκε θεμα κλεισιματος του μαγαζιου... Αντιθετως εγινε αναφορα σε επεκταση του!!! Οσο για το αν θα πρεπει να γραφουν μονο οι κατοχοι 307 ειναι στην καλη θεληση του καθενος. Μεχρι τωρα δεν εχει ειπωθει κατι ασχετο ή και αν ειπωθηκε εγινε για πληροφορηση μας σαν κατοχους PEUGEOT! Μη χαλαμε για τετοιους ανυπαρκτους λογους τις καρδιες μας και τη διαθεση μας.
-
ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ!ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΖΑΚΙΔΕΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΕΚΙ!
-
ας αναφέρω κι εγώ λοιπόν τις εμπειρίες μου από την οκτάμηνη συμβίωση με το αυτοκίνητο (1.6 xs, 8.500 km μέχρι σήμερα, ημερομηνία συναρμολόγησης νοέμβριος 02)
ας αρχίσω από τα αρνητικά: δεν μπορώ επ' ουδενί να δεχτώ ότι μια αυτοκινητοβιομηχανία του μεγέθους της PSA δεν μπόρεσε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει έναν διακόπτη φλας της προκοπής. τον έχω αλλάξει ήδη δύο φορές (ο πρώτος επανερχόταν πριν καν στρίψω, ο δεύτερος τα ίδια, περιμένω εντυπώσεις από τον τρίτο, αν και κάτι μου λέει πως σύντομα θα ακολουθήσει την τύχη των προηγουμένων, αφού κάνα δυο φορές, μετά από επαναφορά στην ευθεία αφού έχω ευθυγραμμίσει το τιμόνι, έχει γυρίσει από την άλλη κατεύθυνση!)
το ζοάν με ενοχλούσε το καλοκαίρι (έχει ήδη αλλαχτεί μία φορά), τώρα που έπιασε ψύχρα και τα τζάμια είναι κλειστά, μάλλον δεν θα το καταλάβω πότε θα αρχίσει να διαμαρτύρεται πάλι. στην τελευταία μου επίσκεψη στο συνεργείο πάντως, με διαβεβαίωσαν ότι η PSA έχει έτοιμα τα καινούργια ζοάν, απλώς δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα. παρ' όλα αυτά, μετά από λίπανση έχει σταματήσει το...τραγούδι, αν και το περιμένω να ξαναεμφανιστεί σε καμιά πεντακοσαριά kms. πάντως, μόνο για ζοάν δεν ξαναμπαίνω στο συνεργείο, θα περιμένω να μαζευτούν κάνα δυο πραγματάκια ακόμα για κοίταγμα και τότε θα το αλλάξω ξανά.
το πρώτο δίμηνο, πορτ-μπαγκάζ και πίσω πόρτες αρνήθηκαν να ανοίξουν σε δυο-τρεις περιπτώσεις. με λίπανση των κλειδαριών διορθώθηκε το πρόβλημα.
το πίσω δεξί κάθισμα έτριζε ανά τακτά διαστήματα, αλλά με τοποθέτηση ενός κομματιού κολλητικής ταινίας στο σιδερένιο γάντζο που το συγκρατεί, ο θόρυβος εξαλείφθηκε.
η ηλεκτρονική ένδειξη λαδιού κάνει τα δικά της κάθε φορά που γυρίζω τον διακόπτη (ακόμα και σε δρόμο χωρίς κλίση). υποδείχθηκε στο συνεργείο, καθαρίστηκε ο αισθητήρας, και κάνα δεκαπενθήμερο μετά άρχισε πάλι να δείχνει ό,τι να 'ναι. σύμφωνα με τους τεχνικούς, επηρεάζεται από την υγρασία (δηλαδή, αν είχε πρόβλημα το καλοκαίρι με 40 βαθμούς, τώρα που θα πιάσουν οι βροχές καλύτερα να του κολλήσουμε κάνα μαύρο πλαστικό μπροστά, να μην το βλέπουμε καθόλου και αγχωνόμαστε όταν βάζουμε μπρος!)
ένας τριγμός από την πίσω δεξιά πόρτα, ακόμα να εντοπιστεί από πού πηγάζει. στο συνεργείο έκαναν ότι δεν τον άκουγανπάμε στα θετικά:
τιμόνι άμεσο και γρήγορο, χωρίς να σου μεταφέρει όμως και το παραμικρό πετραδάκι που θα βρεθεί στην άσφαλτο. σε εμπνέει πάντως να κινηθείς σβέλτα.
φρένα άγκυρες, εξαιρετικό το ABS, με έχει σώσει δύο φορές από το να βρεθώ αγκαλιά με προπορευόμενους ταξιτζήδες.
κινητήρας διαμάντι, αν και στις χαμηλές στροφές και σε ανηφόρες ενίοτε μουλαρώνει. οι εν κινήσει επιταχύνσεις πάντως είναι εξαιρετικές, και το αμάξι σου εμπνέει εμπιστοσύνη για το κάτι παραπάνω (προς θεού, το αυτοκίνητο δεν είναι GTi, αλλά όταν θες να το ανοίξεις, ανταποκρίνεται και με το παραπάνω. συμβάλλει σε αυτό και η στιβαρή αίσθηση του πλαισίου).
η συνολική εντύπωση που αφήνει το αυτοκίνητο, χωρίς να είναι σπορ, είναι ότι οι γάλλοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο να πετύχουν τη χρυσή τομή μεταξύ ασφάλειας (βλ. γκολφ/κορόλα) και σπορτίβ αίσθησης (βλ. φόκους). ενστάσεις έχω κι εγώ για τη θέση των διακοπτών για τα τζάμια (τα προτιμούσα δίπλα στο λεβιέ ταχυτήτων, όπως στο 206), αλλά η σωστή θέση της ρεζέρβας είναι στο πορτ-μπαγκάζ, πώς να το κάνουμε;
το μακρύ αμάξωμα (και το αυξημένο ύψος) δεν νομίζω ότι ευνοεί τόσο πολύ τις κλειστές στροφές, πιο πολύ νομίζω ότι βρίσκεται στο στοιχείο του σε δρόμο με ανοιχτά εσάκια.
κατά τα άλλα, εξαιρετικά καθίσματα, ράδιο-CD ανεκτό (μην τρελαθούμε ρε παιδιά, αγαπώ το hi-fi, αλλά για εργοστασιακή πηγή μού φαίνεται οκ - αν δεν έχανε και τις μνήμες...), και όσο για ζάντες, δεκαπεντάρες με 65άρια, γιατί ζώντας στην Αθήνα με τα βομβαρδισμένα οδοστρώματα, δε μου περισσεύουν λεφτά για να τρέχω κάθε τρεις και λίγο για ίσιωμα.ελπίζω να μην κούρασα
-
για να μην παρεξηγηθώ, δεν είπα σε κανένα να φύγει και να πάει αλλού.
απλά είδα το 206κλαμπ και μου άρεσε και ξέρω κι άλλους 307άκηδες που τους αρέσει. και το επισκέπτομαι κι εγώ, παρότι είχα ραλλυ και θα πάρω 307 διότι (να τα ξαναλέω?) κοινοί κινητήρες, κοινά μηχανικά, κοινά συνεργεία. αλλά δεν είπα ποτέ να κλείσουμε το εδώ μαγαζί, που παρεπιπτόντως με βοήθησε πάρα πολύ να αποφασίσω την αγορά του 307. και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω όλους κι όλες γι αυτή σας την έμμεση βοήθεια.Μου φαίνεται ηλίθιο, 2 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του αυτοκινήτου να μην μπορούν να φτιάξουν ένα διακόπτη φλας κι ένα ζουάν. Ίσως διότι αυτά είναι προβλήματα που δεν τα γράφουν τα περιοδικά και δεν επηρεάζουν τον αγοραστή στο να πάρει αυτοκίνητο. πάντως είναι ηλίθιο.
και γιατί η ρεζέρβα να είναι μέσα? ποιο είναι το πλεονέντημα? μένει καθαρή και προστατεύεται? αφού τα άλλα 4 λάστιχα είναι έξω και τα βλέπει ο ήλιος. κι όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις λάστιχο ούτως η άλλως θα λερωθείς. κι αν είσαι φορτωμένος τίγκα (4-5 άτομα και αποσκευές) και είσαι στην εθνική και βρέχει θα πρέπει να αδειάσεις τουλάχιστον το μισό πορτμπαγκάζ για να αλλάξεις λάστιχο.
το 307 έρχεται γενάρη. 1.6 3θ λευκό δέρμα. από τη Ντακαρ δίνουν 30.000χμ η 3 χρόνια δωρεάν σέρβις. αυτό σημαίνει ουσιαστικά λάδια- φίλτρα 2 φορές (10.000 και 30.000) και εργασία μία (30.000). Συναγερμό δεν βρήκα κάποιον να δίνει και RCD θα βάλω δικό μου mp3. ούτως η άλλως ο καλύτερος συναγερμός είναι η ασφάλεια κλοπής.
-
Φιλε Nikapos στο θεμα συναγερμου καθετα σου λεω να μην τολμησεις να βαλεις τιποτα αλλο παρα αυτον που δινει η μαμα Peugeot.Αν βαλεις κατι αλλο η δεν θα εχεις συναγερμο η θα εχεις 307 φλαμπε!!!!!
Για ραδιοcd διαλεγεις και παιρνεις.Η δικο σου και χωρις οθονη η μαμα και οθονη.Παντως με τοση ευαισθησια στα ηλεκτρονικα σε θαυμαζω για το θαρρος σου. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Φιλε Nikapos στο θεμα συναγερμου καθετα σου λεω να μην τολμησεις να βαλεις τιποτα αλλο παρα αυτον που δινει η μαμα Peugeot.Αν βαλεις κατι αλλο η δεν θα εχεις συναγερμο η θα εχεις 307 φλαμπε!!!!!
Για ραδιοcd διαλεγεις και παιρνεις.Η δικο σου και χωρις οθονη η μαμα και οθονη.Παντως με τοση ευαισθησια στα ηλεκτρονικα σε θαυμαζω για το θαρρος σου.Ασε που αν τοποθετήσεις after market συναγερμό χάνεις την εγγύηση....
Εγώ στο δικό μου μέχρι και κοτσαδόρο αφαιρούμενο έβαλα Peugeot, για να μην δώσω δικαίωμα αλλά να σου πω και κάτι ?Και καλύτερης ποιότητας είναι και πιο φτηνός τελικά...... -
φίλε νίκο, θα σου έλεγα να μην ανησυχείς για τον διακόπτη των φλας και το ζοάν. έχει πέσει το σχετικό 'κράξιμο' σε πολλά σχετικά fora, και κάτι μου λέει πως η peugeot το κοιτάζει το θέμα, και μέχρι να παραλάβεις το αυτοκίνητο και αυτά τα μικροπροβληματάκια θα έχουν εξαλειφθεί. άλλωστε και ο δικός μου διακόπτης εκτός από μια-δυο φορές που έκανε τα 'δικά' του (και ήταν πάντα σε απότομη αναστροφή) δείχνει να λειτουργεί μια χαρά. το ζήτημα νομίζω ότι αφορά πιο πολύ τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, που δεν έκαναν καν τον κόπο να δοκιμάσουν τους καινούργιους διακόπτες μετά την αντικατάσταση. προσωπικά προτιμώ μια τίμια απάντηση, του στυλ 'το γνωρίζουμε το πρόβλημα και περιμένουμε να λυθεί από τον κατασκευαστή', παρά να χάνω ώρες από τη δουλειά μου για επισκέψεις σε συνεργεία, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
η τοποθέτηση της ρεζέρβας κάτω από το πορτ-μπαγκάζ μου δημιουργεί μια ελαφρά ανασφάλεια, άσε που δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις 206 που μετά από λίγο καιρό άρχισε να κοπανάει ή να βρίσκει στην εξάτμιση. τη ρεζέρβα θα χρειαστεί να την αλλάξω μία φορά το χρόνο, το πολύ, χτύπα ξύλο με τους τριγμούς και τα κοπανήματα από λάθος εφαρμογή της όμως θα πρέπει να συμβιώνω καθημερινά. από τα δύο, προτιμώ το πρώτο, λοιπόν.
συμπληρωματικά σε προηγούμενες δημοσιεύσεις αναφέρω ότι η κατανάλωσή μου παίζει μεταξύ 7,5 (στην εθνική) και 11,5 (κολλημένος όχι με την μπάλα αλλά με την κίνηση), ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα conti premium contact (τα βρίσκω οκ προς το παρόν, χωρίς να είναι τίποτα τα εξαιρετικό πάντως), και πειράκια έχω μόνο με v-power - με eko 95/98 ή ultimate εξαφανίζονται ως δια μαγείας.
το μόνο για το οποίο έχω μετανιώσει είναι που δεν το παρήγγειλα με ηλιοροφή, αλλά οι χρόνοι παράδοσης ήταν απογοητευτικοί. το σκέφτομαι για τοποθέτηση after market ηλιοροφής, αν και όχι με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.
τέλος, όλες οι αντικαταστάσεις εξαρτημάτων ή επισκευές (ακόμα και η αλλαγή δεξιού καθρέφτη, που αποκολλήθηκε από το πλαίσιό του, άγνωστο γιατί), έγιναν δωρεάν, πράγμα που οφείλω να αναγνωρίσω στη lion. -
Πιστεύω πάντως ότι η Πεζώ θα πρέπει να βελτιώσει το after sale γιατί δεν γίνεται να έχω χαλασμένο διακόπτη φλας εδώ και δύο μήνες και που τους παίρνω τηλέφωνο να μου λένε ότι έχει έλλειψη η LION.
-
Σε ενα 307 1.6 16v που την είχα δοκιμάσει γενικώς είχα κάποια μικρά τρεμοπαίγματα στο ρελαντί και δεν είχα δει κάποια βελτίωση. Από όσο ξέρω είναι μια χαρά βενζίνη απλώς για μερικά μοτέρ όπως του 307 είναι καλύτερη και ποιο αποτελεσματική η χρήση βενζινης 98 οκτανίων και πάνω. Και με τη Bp ultimate και με την racing 99+ έχω δει σημαντικές διαφορές στον κινητήρα μιας και 'τραβάει' καλύτερα χαμηλά, ανεβάζει πολυ πιο εύκολα στροφές και κάνει και λιγότερο θόρυβο. Προσωπικά πάντως χρησιμοποιώ την Bp Ultimate μιας και με αυτήν εκτός από καλύτερη και ομαλότερη λειτουργία του κινητήρα, έχω και πιο μειωμένη κατανάλωση.
superbilly16 γιατι βαζεισ 99+ το λεει ο κατασκευαστης?Εγω που εβαλα μια φορα ετσι για δοκιμη δεν ενοιωσα μεγαλεσ διαφορες να σου πω την αληθεια!Αν το λεει ο κατασκευαστης που το γραφει να το δω και εγω!Εχω ακουσει πως αυτου του τυπου βενζινη ειναι επωδυνο για τον κινητηρα χτυπαει λεει τα πιστονια γενικα δεν ειναι οτι και καλυτερο!Για να τποθετηθουνε ολοι οι φιλοι μασ εδω το θεμα ειναι σοβαρο!Εχω ακουσει οχι απο εμπειρα στοματα πωσ 1 στα 5 γεμισματα πρεπει να βαλεις!
-
O κατασκευαστής συνιστά βενζίνη με τουλάχιστον 98 οκτάνια. Μου το είχαν πει και στην αντιπροσωπεία που πήρα το αμάξι, αλλά το λέει και στο manual του 307 σε κάποια από τις αρχικές σελίδες κάτω δεξιά αν θυμάμαι καλά. Προσωπικά όσες φορές έχω βάλει 95ρα βενζίνη έχω δει περισσότερο κακό παρά καλό. Το ρελαντί τρεμόπαιζε συχνά, είχε πειράκια και γενικώς το αυτοκίνητο δεν πολυτράβαγε ιδιαίτερα χαμηλά. Με τις 99+ και 100ρες βενζίνες ουτε το ρελαντι μου τρεμοπαίζει και πειράκια έχω να ακούσω πολύ καιρό. Το αμάξι τραβαει και αρκετα καλύτερα απο χαμηλα. Εντάξει μην περιμένεις τίποτα το φοβερό αλλα η διαφορά είναι αισθητη. Όσο αφορά την ιστορία για το αν αυτές οι βενζίνες προκαλούν προβλήματα στους κινητήρες, όσο μπόρεσα να ψάξω και να μάθω, πιστεύω πως δεν στέκουν και πως είναι απλώς βλακείες. Εξάλου δεν νομίζω πως συμφέρει κάποιες εταιρίες όπως η Shell και η Βp να παρέχουν κάποιο προιον στην αγορά το οποίο θα δημιουργούσε τόσα προβλήματα και θα τις έβλαπτε οικονομικά έτσι δεν είναι? Χρησιμοποιώ μόνο αυτές τις βενζίνες πάνω απο εναμιση χρόνο, δεν είχα ποτε κανενα πρόβλημα και το 307 πάει μια χαρά.
-
Εμπειριες απο χτεσινο ταξιδι προς Λαμια μερια.
Με βενζινη μισο ντεποζιτο 95shell και μισο 95bp 3 ατομα χωρις aircondition και με τα λαστιχα τις μανας του (θα σας περιγραψω μια αλλη φορα πως στραβωσα τις 17αρες,παντως οχι σε λακουβα υπαρχουν και πιο ευκολοι τροποι πχ να σκασεις με 140 χλμ με το πλαι σε τσιμεντενιες οριοθετησεις δρομου και να μην τουμπαρεις τελικα)ειδα στο Σηρειο 210 χλμ με το στροφομετρο στο κοκκινο .Πολλες φορες ειδα 200 λιγες 205 και συνεχεια 190.Στο γυρισμο και αφου ειχα συναντησει και ενα καλο φιλο απο δω μεσα με bp 100αρα και παλι γεματο ντεποζιτο ειδα μια φορα 207 αρκετες 200+ και συνεχεια 190.Ολες οι στροφες στην Υλικη με τερμα γκαζι (2 φορες που κοιταξα το κοντερ ειχε 200+) εβγαλε μεση ωριαια στο computer trip απο την Τραγανα που το μηδενισα, μεχρι τα διοδια στο Καρτοδρομιο 175 χλμ(αλλα στο υψος της Ριτσωνας καναν εργα και πηγα καμμια 6αρια χιλιομετρα με 60-70 χλμ και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο καταβηκε σε εκεινο το σημειο η μεση ωριαια.Ειχε μεχρι εκεινο το σημειο 185 και οταν βγηκα απο αυτο το κομματι ηταν 153.)Μεχρι το σπιτι μου τελικα η μεση ωριαια ηταν 158 χλμ και η καταναλωση 16,8 λιτρα!!!Εκαψε απο Λαμια μεχρι Αθηνα τα 5/8 του ντεποζιτου.Οταν ισιωσω τις 17αρες θα γινει καινουργια μετρηση για να δουμε τι συμβανει πραγματικα και οχι τι μας λενε οι αλλοι που τους εχουν πει ...
Επισης να σας αναφερω οτι τουλαχιστον σαν αισθηση (δεν μπορω οπως καταλαβαινετε να ειμαι με χρονομετρο και V-box στα χερια) το αμαξι παει καλυτερα με 16αρες ζαντες τουλαχιστον σε ρεπριζ .Αυτααααααααα
Περιμενουμε ολοι οι υπολοιποι και αλλες εντυπωσεις απο δικα σας ταξιδια. -
Και η ενημερωση που σας ειχα υποσχεθει για τις ζαντες.
Ο εισαγωγεας λεγεται Παυλιδης και το τηλ ειναι 210/5762917-5752115.
Επισης με ενημερωσε οτι υπαρχουν πλεον και αλλα σχεδια για το 307. -
σχετικά με τους τριγμούς στο τιμόνι όταν στρίβεις ενώ είσαι σταματημένος, mdvq, τους παρουσιάζει και το δικό μου. δεν φταίνε τα 17άρια ή τα 16άρια λάστιχα. νομίζω ότι είναι από τις δαγκάνες των φρένων. δοκίμασε να στρίψεις το τιμόνι χωρίς να πατάς φρένο, και θα δεις ότι εξαφανίζονται.
-
Ok φιλε tazz θα το δοκιμασω αν και μαλλον δεν σας εδωσα ακριβως να καταλαβετε τι εννοω.
δεν ειναι ακριβως τριγμοι ενα τρεμουλο αισθανομαι οταν το στριβω και ειναι σταματημενο (πχ στο παρκαρισμα).παντως σε ευχαριστω. -
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ 40ΚΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΟΥ ΤΥΧΕΡΟ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40ΚΜ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕ V POWER ΕΠΙΑΣΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ 200 ΑΝΕΤΑ 205 ΖΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ 207 ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 210 ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΙΧΕ ΑΠΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΚΟΜΗ!ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΚΟΝΤΕΥΕ ΣΤΟ 200!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ!ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 100 ΟΚΤΑΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΗΤΑΝ ΚΑΤΑ 1/4 ΓΕΜΑΤΟ!
-
Μετά από τέσσερα γεμίσματα που έχω κάνει με BP Ultimate αυτό που έχω να πω είναι ότι με αυτή τη βενζίνη το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα. Τραβάει από χαμηλές στροφές και δεν έχω ακούσει καθόλου να χτυπάνε τα πειράκια. Όλα αυτά από την κίνηση μέσα στην Αθήνα. Δεν το έχω πάει κανένα ταξίδι για να σας μεταφέρω εμπειρίες από ταξίδι.
Μόλις το κάνω θα σας ενημερώσω.
-
Αγαπητοί φίλοι, δεν έχω καταφέρει να βγάλω τελικό συμπέρασμα σχετικά με τις βενζίνες. Χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό απλή αμόλυβδη 95 οκτανίων από πολύ φθηνό πρατήριο (0,68 Ε/lt) και δεν έχω παρατηρήσει αξειοσημείωτη πτώση στην απόδοση ή την κατανάλωση ούτε πειράκια. Υπάρχει όμως μια μικρή αρρυθμία στο ρελαντί. Πιστεύτε (ή γνωρίζετε) ότι με άλλου τύπου βενζίνη (είτε απλή V-Power είτε σούπερ αμόλυβδη οποιασδήποτε εταρείας είτε κάποια από τις 'υπερβενζίνες') θα σταματούσε;
-
η αλήθεια είναι ότι μετά το τελευταίο γέμισμα με απλή bp, οι αρρυθμίες στο ρελαντί επανήλθαν και σε μένα, ενώ είχαν εξαφανιστεί τόσο με ultimate όσο και με eko 98άρα. νομίζω ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας 'απαιτεί' τα παραπάνω οκτάνια, και δε νομίζω να ξαναβάλω απλή, παρά μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης. επομένως, σούπερ αμόλυβδη για μέσα στην πόλη (μέχρι τώρα με τη συγκεκριμένη της eko δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, άσε που δεν είναι τραγικά ακριβότερη), και για μακρινά ταξίδια γέμισμα με ultimate (για λόγους οικονομίας περισσότερο, παρά απόδοσης).
-
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ 40ΚΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΟΥ ΤΥΧΕΡΟ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40ΚΜ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕ V POWER ΕΠΙΑΣΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ 200 ΑΝΕΤΑ 205 ΖΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ 207 ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 210 ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΙΧΕ ΑΠΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΚΟΜΗ!ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΚΟΝΤΕΥΕ ΣΤΟ 200!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ!ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 100 ΟΚΤΑΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΗΤΑΝ ΚΑΤΑ 1/4 ΓΕΜΑΤΟ!mipws itan megali h katifora giati enas filos mou sthn eythia tis tripolis den katafere na piasei 200 me 4 atoma!!!!!!!!!!!!!
PEUGEOT FORUM