-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Και εγώ όταν το είχα αγοράσει έβλεπα τον δείκτη λαδιού να δείχνει ότι θέλει...To πήγα όμως στην peugeot και μου τον άλλαξαν και απο τότε είναι αξιόπιστος. Μόνο που αν αφήσεις το αμάξι σε μεγάλη ανηφόρα δείχνει κάτι λιγότερο από full...
Έκλεισα τα 20.000km και ο δείκτης συντήρησης είναι στα 5700 νομίζω. Αυτό σημαίνει ότι το ταλαιπώρησα πολύυυυ ?
και εγω το πηγα στην peugeot για τον δεικτη λαδιου και μου ειπαν οτι αλλαξαν ασφαλειοθηκη απο τοτε βελτιωθηκε καπως αλλα συνεχιζει να ειναι αναξιοπιστο
Μηπος ακουσε κανεις για προβλημα με την κορνα σε 307
καποια αυτοκινητα απο καινουργια ειχαν προβλημα με την κορνα -
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
Μηπος ακουσε κανεις για προβλημα με την κορνα σε 307
καποια αυτοκινητα απο καινουργια ειχαν προβλημα με την κορνατο δικό μου δεν είναι καινούργιο (πλέον), αλλά είχα ένα μικροπροβληματάκι με την κόρνα - λειτουργούσε μόνο όταν την πατούσες από την αριστερή πλευρά του τιμονιού, από τη δεξιά δεν έκανε τίποτα. το πήγα σε εξουσιοδοτημένο, κάτι καθάρισαν στο εσωτερικό του καλύμματος του αερόσακου, και έκτοτε λειτουργεί μια χαρά. τους πήρε γύρω στο μισό λεπτό, και η εργασία έγινε δωρεάν, εννοείται.
-
Καλημέρα φίλοι μου,
Θα θελα την συμβουλη σας στο εξής προβλημα που αντιμετωπίζω τις τελευταίες δυο μέρες, καταρχην όλα ξεκίνησαν από την Παρασκευή όταν ειχα ξεχάσει για κάνα δίωρο τα alarm αναμμένα και διαπιστωσα ότι έπαψε να κλεινει αυτόματα το παράθυρο του οδηγου(??). Όμως δεν είχα καποιο άλλο προβλημα μέχρι χθες όπου μετά από κανονικό ξεκίνημα και μια βόλτα 40 km περίπου, έπαψε να παίρνει μπροστά. Το περίεργο είναι ότι οι διαγνώστηκες ενδείξεις λειτουργούν και δεν δείχνουν κάποιο πρόβλημα αλλά το panel πληροφοριών (ώρα, ημερομηνία κλπ) ξεπρογραμματίζεται. Μετά από κλείδωμα και ξεκλείδωμα και με σχετική πίεση για εκκίνηση παίρνει με δυσκολία. Έχω την εντύπωση ότι είναι πρόβλημα μπαταρίας αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο μιας και το αυτοκίνητο είναι δυο χρόνων περίπου με 50.000 km και σίγουρα δεν έχω ταλαιπωρήσει την μπαταρία με οποιονδήποτε τρόπο. Θα εκτιμούσα κάθε συμβουλή η παρατήρηση πριν κατευθυνθώ το απόγευμα για κάποιο συνεργείο. -
Φιλε indy εμενα με αφησε απο μπαταρια περπιπου στους 15 μηνες Επειδη μαλλον εβαλα μπροστα με καλωδια ενα αλλον αυτοκινητο.Μην σου φαινεται καθολου παραξενο και απο αυτα που αναφερεις μαλλον εισαι για αλλαγη μπαταριας.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
το δικό μου δεν είναι καινούργιο (πλέον), αλλά είχα ένα μικροπροβληματάκι με την κόρνα - λειτουργούσε μόνο όταν την πατούσες από την αριστερή πλευρά του τιμονιού, από τη δεξιά δεν έκανε τίποτα. το πήγα σε εξουσιοδοτημένο, κάτι καθάρισαν στο εσωτερικό του καλύμματος του αερόσακου, και έκτοτε λειτουργεί μια χαρά. τους πήρε γύρω στο μισό λεπτό, και η εργασία έγινε δωρεάν, εννοείται.
Το προβλημα που παρουσιαζε το δικο μου (απο καινουργιο) με την κορνα ειναι οτι δεν χτηπουσε σχεδον καθολου
στο συνεργειο της LION που το πηγα μου ειπαν οτι αλαξανε τους διακοπτες της κορνας υποθετω οτι εννοουσαν τις επαφες
μετα η κορνα φαινοταν να λειτουργει κανονικα
μετα ομως απο καποιους μηνες αρχισε να ξαναπαρουσιαζει προβληματα
Νομιζω οτι η αιτια ειναι καποια αλλη λεπτομερεια πχ κατι που εμποδιζει να γινει η επαφη και οχι οι ιδιες οι επαφες
Τα περισσοτερα εξουσιοδοτημενα ομως το μονο που ξερουν να κανουν ειναι απλα να αλλαζουν οτι νομιζουν οτι φταιει χωρις να ψαχνουν ιδιαιτερα την πραγματικη αιτια του προβληματοςΕπισης την ιδια μερα ειχε ερθει στο ιδιο συνεργειο κι αλλο 307 με το ιδιο ακριβως προβλημα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι τυχαιο
θα πρεπει αρκετα αυτοκινητα να παρουσιασαν προβλημα με την κορνα. -
Φιλοι καλησπέρα & καλο καλοκαιρι.
Μόλις γυρισα απο εκδρομη στο Παρισι, χιλιαδες 307 HDi κατακλυζουν τους δρομους.
Η κεντρική αντιπροσωπεια είχε το NAUTILUS!!! ΦΟΒΕΡΟ!!! Δυστηχως δεν ξερω να κατεβαζω τις φωτο στο forum.
Τα λέμε τελος μήνα αφου θα λειπω λογω εργασιας.
Καλα να περνατε.
Νακατα, καλοριζικο το ΤΟΥ-ΤΟΥ. -
δεν νομιζω οτι αυτο ειναι τυχαιο
θα πρεπει αρκετα αυτοκινητα να παρουσιασαν προβλημα με την κορνα.Kαθολου τυχαιο δεν ειναι.Και το δικο μου εκανε κατι κολπα αλλα πηγα σε ενα καλο συνεργειο και χωρις να ξερω τι κανανε μου το φιαξανε(προς το παρον τουλαχιστον!!!)
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
...Η κεντρική αντιπροσωπεια είχε το NAUTILUS!!! ΦΟΒΕΡΟ!!!εδώ θα δείτε πολλά πρωτότυπα της Peugeot,
μεταξύ των οποίων και το Nautilus που σχεδίασε το 1997 ο Pininfarina. -
Βρε παιδια, στο δικο μου RC ακουγονται τα τακακια.... Τακη το δικο σου το κανει; Ρωτησα και ενα φιλο με Ηoggar που φορανε ιδιες δαγκανες και μου ειπε πως δεν εχει παρατηρησει κατι τετοιο....
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Βρε παιδια, στο δικο μου RC ακουγονται τα τακακια.... Τακη το δικο σου το κανει; Ρωτησα και ενα φιλο με Ηoggar που φορανε ιδιες δαγκανες και μου ειπε πως δεν εχει παρατηρησει κατι τετοιο....Ανδρέα να σου πώ την αλήθεια, κι εγώ έχω παράπονα γενικότερα από το Hoggar... Όταν πηγαίνω με πάνω από 180 στην παραλία της Πελασγίας προ τον Αη-Γιώργη για μπάνιο, πηδάει τόσο πολύ στα χαλίκια που έχω χάσει τρεις φορές τα βατραχοπέδιλα... άσε που χύνεται ο 'φραπές' όταν δεν έχω βάλει καπάκι στο ποτήρι... Ένα δράμα...
Άσε που δεν μπορώ να ακούσω το Μαζωνάκη από το θόρυβο που κάνουν τα δυο μοτέρ! Φρίκη... Θα το διώξω το ρημάδι... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Θα το διώξω το ρημάδι...τάκη, πόσο λες να το δώσεις; είμαι σε αναζήτηση για φτηνό αυτοκινητάκι πόλης, που να χωράει στα στενά και να μην καίει
-
Mμμμμμμ.......Κρυαδες.........
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Mμμμμμμ.......Κρυαδες.........Τωρα γυρισες απο τη θαλασσα και μπηκες να δεις τι κανουμε;;;
-
Οφειλες να ξερεις οτι εισαστε παντα υπο επιτηρηση.....
Τωρα που μας την εκανε και ο Νακατας αυτοανακηρυσομαι προστατης του τοπικ μας......
Αντιρρηση κανεις????? -
O BIGE BROTHER ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
τάκη, πόσο λες να το δώσεις; είμαι σε αναζήτηση για φτηνό αυτοκινητάκι πόλης, που να χωράει στα στενά και να μην καίειΤάσο να στο δώσω για μερικές μέρες, κι αν το βολευτείς στο παρκάρισμα, και δεν πατάς τα smart τρια-τρια, θα τα βρούμε φίλε...
Μου το έχουν ζητήσει και στο χωριό για όργωμα...
-
[/quote]
Τάσο να στο δώσω για μερικές μέρες, κι αν το βολευτείς στο παρκάρισμα, και δεν πατάς τα smart τρια-τρια, θα τα βρούμε φίλε...
Μου το έχουν ζητήσει και στο χωριό για όργωμα... [/quote]
Δωστο καλυτερα στο χωριο για οργωμα, μπορει να το δει καποιος αντιπρωσοπος για τρακτερ και να προτεινει στην εταιρια την σχεδιαση ενος καινουριου τυπου τρακτερ που θα κινειτε με μεγαλυτερη ταχυτητα 'on road'
-
Δωστο καλυτερα στο χωριο για οργωμα, μπορει να το δει καποιος αντιπρωσοπος για τρακτερ και να προτεινει στην εταιρια την σχεδιαση ενος καινουριου τυπου τρακτερ που θα κινειτε με μεγαλυτερη ταχυτητα 'on road'Και μετά να κόντρες με τα τρακτέρ Lamborghini... που θα βγουν βελτιωμένα και ... ερπετά!
(Το παρατραβάω...) -
Την Δευτερα το θρυλικο μπορντω,ταχυτατο και με 17αρες 307 μπαινει στο συνεργειο για
1)επισκευη σαζμαν(χτυπαει απο καινουργιο η δευτερη και η τριτη)
2)επισκευη cd(δεν ρουφαει τα δισκακια)
3)ελεγχο οθονης(οταν εχει ζεστη δειχνει ξεπλυμενα...)
4)λεω και γω να αλλαξω ενα ζουαν ετσι για την ιστορια....Τωρα τι λετε ...ειναι καλυτερα να γραφουμε η οχι.....
-
MDVQ θα γραψει:
Την Tριτη το θρυλικο μπορντω,ταχυτατο και με 17αρες 307 μπαινει στο συνεργειο για να σταματησει το θορυβο που απεκτησε το ζουαν απο τη χαζη ιδεα που ειχα να το αλλαξω!
PEUGEOT FORUM