-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
- Όταν στρίβω αριστερά, ακούγεται, όχι παντα, ένας θόρυβος κοφτός (ένα Τακ) Συγνώμη για την περιγραφή αλλά πραγματικά δεν έχω καταφέρει εδώ και δύο χρόνια να εντοπίσω από πού ακούγεται.
Μάλλον πρόκειται για το διακόπτη τως φλάς. Ίσως χρειάζεσαι μια νέα μονάδα com...
Com: η ηλεκτρονική πλακέτα που βρίσκεται στο τιμόνι πίσω από τον αερόσακο και έχει ενσωματωμένους τους διακόπτες φώτων-φλάς και υαλοκαθαριστήρων.Φίλε TakisB, ο θόρυβος που λέω δεν προέρχεται από την κονσόλα ή από τον διακόπτη του φλας (πρέπει να είμαι από τους τυχερούς γιατί μέχρι στιγμής δεν είχα τέτοιο πρόβλημα). Είναι ένας μεταλλικός θόρυβος που ακούγεται από την ρόδα...έχω την εντύπωση ότι είναι από την δεξιά. Ιδίως αν ο δρόμος έχει κάποιες ανωμαλίες (και ποιος δεν έχει θα μου πεις) τότε ακούγεται σίγουρα. Καμιά ιδέα;
-
Ο χρήστης apocosmos έγραψε:
......
3. Ôï êëéìáôéóôéêü ïñéóìÝíåò öïñÝò åêåß ðïõ äïõåëåýåé êáíïíéêÜ, îáöíéêÜ óôáìáôÜåé ãéá äåõôåñüëåðôá êáé ìåôÜ ðÜëé êáíïíéêÜ.Åßíáé áðï ôï áéóèçôÞñá èåñìïêñáóßáò ãéá ôçí êáìðßíá .Ïôáí öôÜóåé óôçí åðéëåãìÝíç èåñìïêñáóßá ôçí äéáôçñåß êÜíïíôáò ìéêñÝò äéáêïðÝò áëëéþò ãßíåóáé Åóêéìþïò
- Ôþñá ôåëåõôáßá Ý÷åé áñ÷ßóå íá ôá ðáßæåé ï áéóèçôÞñáò ëáäéïý êáé íá ìïõ äåß÷íåé ü,ôé íÜ 'íáé.
Káëùò ôïíå êáé áò Üñãçóå (ôïí äåßêôç åííïåßôå) ...Êëáóóéêüôáôï áðëÜ Ýëåã÷Ý ôï áðï ôïí êáíïíéêü äåßêôç(âÝñãá)
- Ôï ðéï êïõöü ðïõ ìïõ Ý÷åé óõìâåß. ÅðÝóôñåöá áðü Èåóóáëïíßêç êáé åêåß ðïõ ðÞãáéíá ìå 100-120 îáöíéêÜ Üñ÷éóáí íá áíáâïóâÞíïõí üëá ôá öùôÜêéá óôç êïíóüëá óôéãìßáéá, ôï ñáäéüöùíï, ï êëéìáôéóìüò, ïé âåëüíåò óôá ÷éëéüìåôñá, óôñïöÝò, ëÜäéá êáé âåíæßíç Ýðåöôáí óôï 0(!!!) êáé ìåôÜ îáíáîåêéíïýóáí êáé ï ìåôñçôÞò ÷éëéìïìÝôñùí(ü÷é ï óõíïëéêüò) Üñ÷éóå íá ãñÜöåé ÷éëéüìåôñá êáôÜ ÷éëéÜäåò. Ôá öþôá ðïñåßáò, öëáò êëð. áíáâüóâçíáí óôéãìéáßá üëá ìáæé. ×áìüò..êáé åííïåßôáé üôé óôï óõíåñãåßï äåí âñÞêáí ôßðïôå. Áñêåß íá óáò ðù üôé ôá ôåëåõôáßá 30 ÷éëéüìåôñá ôçò äéáäñïìÞò ôá Ýêáíá óå 1 þñá ãéáôß öïâüìïõí. (¶óå ðïõ êïéôïýóá óôïí ïõñáíü ìÞðùò õðÞñ÷å êÜôé!!!)
ÅðåéäÞ åß÷á ìéá áíÜëïãç åìðåéñßá óïõ ðñïôåßíù ôá åîÞò:
1.ÏäÞãçóå ôï áõôïêßíçôï ìå êëåéóôü ñáäéï/CD .Áí ðáñÜëëçëá Þ åëÜ÷éóôá ðñßí áõôá ôá 'êëåéóßìáôá öùôüò ' áêïýóåéò êÜðïéï ôñéãìü áðï ôçí êïëþíá ôïõ ôéìïíéïý **ôüôå áðáßôçóå ôçí áëëáãÞ ôïõ ìï÷ëïäéáêüðôç ôùí öëÜò . **Áí óå áñ÷ßóïõí óôá êïõëÜ ôïõ ôýðïõ 'ÈÝëåé áðëÜ ìéá áíáâÜèìéóç' ,'íá áëëÜîïõìå ïèüíç ðïëëÜðëþí åíäåßîåùí ðéèáíþí õðåñöïñôþíåé ôï óýóôçìá 'êëð êëð êëð **ðñéí ôïõò ä...óôåßëåéò ñþôá ôïõò áðï áíÜâïõí ôá öþôá ðïñåßáò öëÜò êëð.Åêôüò ôïõ ïôé ìðïñåß íá ëýóåé ôï ðñüâëçìá åßíáé áðßóôåõôá äéáóêåäáóôéêü íá âëÝðåéò ôçí öÜôóá üëùí áõôþí ôùí ìç÷áíéêþí-Îåñüëáò ÌÜóôïñáò .üôáí ðñïóðáèïýí íá óïõ áðáíôÞóïõí **
Ðïëý ðéèáíþí íá ëýóåé ôï ðñüâëçìá êáé ìéá áðëÞ áíáâÜèìéóç áëëÜ êõíÞãá ôï ....ÅðåéäÞ ç õðïãñáöÞ ìïõ ëÝåé 206 ãéá ôï åñùôÞìáôá 3 êáé 4 áðëÜ áíáöÝñù üôé Ý÷ïõìå ðïëõ ðåñéóóüôåñá êïéíÜ áðï üôé íïìßæïõìå (åõãåíéêÞ ÷ïñçãßá áðï Multiplexing ÆïõÜí êëð)ãéá ôï 5ï åß÷å áíÜëïãï ðñüâëçìá ôï áõôïêßíçôï ôïõ áäåëöïý ìïõ
-
H ομάδα έπεσε κατηγορία ή μου φαίνετε?
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
H ομάδα έπεσε κατηγορία ή μου φαίνετε?Όχι βέβαια φίλε frixos!
Τριήμερο ήταν και πήραμε μια ανάσα!
( Πλένοντας μοκέτες... Βοηθώντας στις ντουλάπες... )
Άστα... Ούτε το 307 δεν έπλυνα... -
Εεεεε...ας μη με λεγατε αργοσχολο και πολυλογα......
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εεεεε...ας μη με λεγατε αργοσχολο και πολυλογα......Mα δεν ειπα τιποτα...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Εεεεε...ας μη με λεγατε αργοσχολο και πολυλογα......
Mα δεν ειπα τιποτα...
Κατσε καλα εσυ γιατι θα εχουμε δραματα σε λιγες ωρες!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Κατσε καλα εσυ γιατι θα εχουμε δραματα σε λιγες ωρες!!!
Να παραγγειλω παϊδακια;;;
-
Αλλη μία απόπειρα θανάτωσης του βρωμερού ΄΄ποντικιού΄΄ με αντικατάσταση του ζουάν έγινε σήμερα:
Υπενθυμίζω- CONDOR (αποτυχία, μέσα σε 2 ημέρες ξανά μανά)
- CONDOR (αποτυχία, μέσα σε 1 μήνα ξανά μανά)
3)ΘΕΟΦΙΛΟΣ (μεγάλη αποτυχία, αντικατάσταση του ζουάν με ποιο χοντρό από honda, μέσα σε μία εβδομάδα έτριζε σαν τα κάρα που έχουν απομείνει στο Κεφαλάρι και πλήρωσα και 50€) - ΑΓΝΑΝΤΗΣ (σήμερα, τους έχει έρθει καινούργιο γενικά στην peugeot κασι ισχυρίζονται ότι λύνει δια παντώς το problem, το τοποθέτησαν χωρίς χρέωση παρόλο που είμουν εκτός εγγύησης!!! Θα δείξει ......)
Αυτά α α α α α α !!!!!!!!!
-
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ !ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΖΟΥΑΝΙΤΙΔΑ ΕΠΑΝΩ !ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΑΚΑΤΑ!ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ .....ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΤο οποίο θα είναι? Καλορίζικο!
-
TT 1.8 ΤΟΥΡΜΠΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 20.000ΚΜ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ
-
Καλορίζικο να είναι!
-
Μια καταγραφη γεγονοτος χωρις ομως να εχουν τηρηθει συνθηκες 'εργαστηριου'
Με τα 225/45/17 στην ευθεια του Σηρειου 200+ με το ζορι ενω με της μανας του 210+.
Βεβαια δεν ξερω τι ανεμος φυσουσε και σιγουρα η θερμοκρασια ηταν καμμια δεκαρια βαθμους παραπανω.
Τα συμπερασματα δικα σας!!!! -
Μήπως να βάλουμε 135/70-13 να πηγαίνουμε αέρα;
Μιχάλη περιμένουμε εντυπώσεις από την εκδρομή!
-
Εκδρομη δεν ητανε ακριβως,στο Ακροπολις ειχα παει και ημουνα στο σερβις-παρκ στην Λαμια.Ειναι μια ξεχωριστη εμπειρια γιατι δεν σου δινεται και καθε μερα η ευκαιρια να συνομιλεις με τους παγκοσμιους που θαυμαζεις.Βοηθουσα και τον επι των σχεσεων με τους αγωνιζομενους και ειμουν συνεχεια με τους κκ Σολμπερκ κλπ σε αμεση επαφη.Φυσικα δεν τους ενοχλουσαμε τους ανθρωπους ουτε κουβεντα τους πιαναμε αλλα εζησα μερικες φασεις που ητανε πολυ ανθρωπινες και μου δειξανε οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι σαν εμας με τις ανασφαλειες τους και το κυριοτερο, που με εντυπωσιασε, με κ@υλα για το αντικειμενο.
Και εξηγουμε.
Ειναι ο συνοδηγος του Πανιζι και του Ντυβαλ(αν θυμαμαι καλα) και τσεκαρουν για να ειναι σιγουροι την ωρα που μπαινουν στο κοντρολ.Πιστευα οτι ποτε σε αυτο το επιπεδο δεν υπαρχει περιπτωση να ρωταει ο ενας τον αλλο για το χρονο εισοδου στο κοντρολ.Εγω που ειμαι συνοδηγακος σε αγωνες στην Ελλαδα το αποφευγω για να μην θεωρηθω ασχετος...
Οταν δε τελειωσανε με αυτο ειπε ο Πανιζι στον Βελγο .. ''πως με περασες ετσι την εκκινηση στην υπερειδικη της Λιλλαιας??''.
Δηλ ειχανε μπροστα τους ενα Ακροπολις και αυτοι κοιταγανε πιος ειναι πιο γρηγορος στην κοντρα στην ευθεια.....
Και μετα φανταζομαι τον Πανιζι να στολιζει τους μηχανικους της Μιτσουμπισι γιατι εχουν αργο αυτοκινητο....
Και ενα τελευταιο.Κατα την προσωπικη μου αποψη ο χειροτερος χαρακτηρας απο τους οδηγους ειναι ο Σαινθ.Πιστευω οτι ο συνοδηγος του πρεπει να περναει δυσκολες ωρες διπλα του.Απορω γιατι τον χειροκροτουν ενω ειχε δηλωσει οτι το Ακροπολις ειναι Ραλλυ Μικυ Μαους....
Μια αλλη φορα θα σας γραψω και πως δουλευουν τα συνεργεια τηλεορασης για να δουμε αυτα τα φοβερα πλανα μεσα απο τα αυτοκινητα. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Και ενα τελευταιο.Κατα την προσωπικη μου αποψη ο χειροτερος χαρακτηρας απο τους οδηγους ειναι ο Σαινθ.Πιστευω οτι ο συνοδηγος του πρεπει να περναει δυσκολες ωρες διπλα του.Απορω γιατι τον χειροκροτουν ενω ειχε δηλωσει οτι το Ακροπολις ειναι Ραλλυ Μικυ Μαους....όντως έχει δηλώσει τέτοιο πράγμα ο σάινθ για το ακρόπολις; νόμιζα ότι αυτό το είχε πει για το ράλι γερμανίας! με τον σάινθ πιστεύω ότι συμβαίνουν δύο τινά:
α) είναι ο τελευταίος της παλιάς φρουράς (μάκινεν, μακρέι κ.λπ.) και πιστεύω ότι του έχει στοιχίσει που βλέπει τους πιτσιρικάδες να τον περνάνε αέρα.
β) μετά τον χωρισμό του από τον moya, μάλλον το γλυκό δεν έδεσε. από τα in car πλάνα που βλέπουμε πάντως, η συμβίωσή του με τον marti δεν πρέπει να είναι και η πλέον αρμονική...είναι και γαλαζοαίματος, αυτό πού το πας;
προσωπικά τον χειροκρότησα για τους λόγους που αναφέρθηκαν και στα σχετικά με το ακρόπολις topics. λίγο το έχεις κοτζάμ παγκόσμιος, και σε αυτή την ηλικία, να τρέχει μόνο για τους εργοστασιακούς βαθμούς, και για να βοηθήσει τον πιτσιρικά να πιέσει χωρίς άγχος για τη δεύτερη θέση;
-
[quote='tazz']Από τα in car πλάνα που βλέπουμε πάντως, η συμβίωσή του με τον marti δεν πρέπει να είναι και η πλέον αρμονική...
[quote]
Δεν ξερω Ισπανικα και δεν μπορω να ξερω τι λεξεις χρησιμοποιουσε,αλλα και μονο η απαξιωση στο προσωπο του και οτι του φωναζε μπροστα σε ολο τον κοσμο οταν τον σπρωχναμε για να μπει μεσα στο κοντρολ και η στεναχωρημενη εκφραση του Μαρτι με εκανε να τον κακοχαρακτηρισω.Ασε δε που οταν τον ξανασπρωξαμε για να παει λιγο πιο δεξια για να μπει σε καθεστως φλεξι σερβις και ενω του λεγαμε να παει δεξια δεν ακουγε κανενα πηγε ΑΡΙΣΤΕΡΑ και αφησε το Ξαρα μεσα στην μεση του δρομου περιπου κλεινοντας το κοντρολ και λεγοντας'Ι leave the car here'πηδηξε τα καγκελα και εξαφανιστικε.Μετα πηγε ανθρωπος της Σιτροεν στην αλυταρχη και ζητησε συγγνωμη για την συμπεριφορα του.
Καλα δεν συζητω το γεγονος να πει καλημερα σε κριτη!!!!
Θελετε και αλλα??? -
Εγω που τον εζησα τον Μιχαλη παιδες τον ψιλολυπηθηκα! Παντως κουραγιο για παϊδακια και μπυρα ειχε το βραδυ!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
κουραγιο για..... μπυρα ειχε το βραδυ!Επινα να ξεχναω ποιον εχω διπλα μου παρεα!!!!!
PEUGEOT FORUM