-
Περνάγατε καλά βλέπω πουλάκια μου
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Περνάγατε καλά βλέπω πουλάκια μουΝασο την αλλη φορα στο Ακροπολις θα σε παω σε ταβερνα που μου εμαθε τοπικο πρασινο ερπετο με το απολυτως νοστιμο παϊδακι και εξαιρετικο κρασι.(εγω επινα μπυρα για να ειμαι καλα το πρωι αλλα με παρασυρανε και κοντεψαμε να τελειωσουμε ενα καφασι!!)
Παντως και εκει που φαγαμε με τον Νικο δεν ηταν ασχημα....Αν και την αλλη μερα φιλοι φυγανε νηστικοι γιατι εκανε μιαμιση ωρα να τους σερβιρει!!!!!
Γενικα η περιοχη πρεπει να εχει πολυ καλο φαϊ και σιγουρα (απο απολυτα ασφαλεις πληροφοριες) εξαιρετικη διασκεδαση. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Περνάγατε καλά βλέπω πουλάκια μου
Νασο την αλλη φορα στο Ακροπολις θα σε παω σε ταβερνα που μου εμαθε τοπικο πρασινο ερπετο με το απολυτως νοστιμο παϊδακι και εξαιρετικο κρασι.(εγω επινα μπυρα για να ειμαι καλα το πρωι αλλα με παρασυρανε και κοντεψαμε να τελειωσουμε ενα καφασι!!)
Παντως και εκει που φαγαμε με τον Νικο δεν ηταν ασχημα....Αν και την αλλη μερα φιλοι φυγανε νηστικοι γιατι εκανε μιαμιση ωρα να τους σερβιρει!!!!!
Γενικα η περιοχη πρεπει να εχει πολυ καλο φαϊ και σιγουρα (απο απολυτα ασφαλεις πληροφοριες) εξαιρετικη διασκεδαση.Στη Λαμια ηρθατε... αυτο ελειψε να μη φατε και καλα!
-
Hi all
Σας έλειψα ?
κανείς ??
παιδιά ????
σας έλειψα ρωτάω.... ???
ΟΧΙ ?????
ΗΕΕΕΥΥΥΥ ???
ΓΡΡΡΡ
Εχω πριχτεί κλασσικά με το μεταπτυχιακό μου και έλειπα και 3 εβδομάδες έξω!!!! Όλα καλά με το car όλη αυτή την περίοδο !!!!
Πόσο θα ήθελα να ήμουν και εγώ για παϊδάκια εεεεε.... για το acropolis !!!
Σας διαβάζω σχετικά συχνά απλά δεν μου ήρθε να γράψω
Έκανα και το πρώτο σταύρωμα στα λάστιχα !!! (τα μπροστά πίσω και αντίστροφα ενοώ...). Άσχετο όταν φθείρονται τα άκρα των ελαστικών και στη μέση το λάστιχο έχει ακόμα αρκετό πέλμα, αυτό σημαίνει ότι δεν πρόσεχα και πολύ την πίεση ??? Η αλήθεια είναι ότι την ελέγχω μια φορά το δήμηνο....
NAKATA να χαίρεσε το TT. Ελπίζω να μην σου λείψει ο γλυκός ήχος του zouan...
-
Welcome back!
Ο χρήστης Dev έγραψε:
...Άσχετο όταν φθείρονται τα άκρα των ελαστικών και στη μέση το λάστιχο έχει ακόμα αρκετό πέλμα, αυτό σημαίνει ότι δεν πρόσεχα και πολύ την πίεση ??? Η αλήθεια είναι ότι την ελέγχω μια φορά το δήμηνο...Εκτός της πίεσης, μπορεί να φταίει και το ότι είσαι... γρήγορος στα στροφιλίκια!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εκδρομη δεν ητανε ακριβως,στο Ακροπολις ειχα παει και ημουνα στο σερβις-παρκ στην Λαμια...Παρά την κούραση, πιστεύω πως περάσατε πολύ καλά!
Πάντα τέτοια, και του χρόνου περισσότεροι... χορτάτοι και ευχαριστημένοι!
-
Καλως το Dev! An εφτασες στο μεταπτυχιακο το εφαγες το μοσχαρι... Η ουρα εχει μεινει και μακαρι να ειχα να φαω και εγω μονο μια ουριτσα!!! Με το καλο να ξεμπερδεψεις!
Μιχαλη, εχω πληροφοριες οτι του χρονου, τιμης ενεκεν, για την προσφορα του στο φετινο ακροπολις θα ειναι αλλος ο αλυταρχης του αγωνα...
Βεβαια ο τιτλος θα γινει αλητ-αρχης ειδικα για την περισταση!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Μιχαλη, εχω πληροφοριες οτι του χρονου, τιμης ενεκεν, για την προσφορα του στο φετινο ακροπολις θα ειναι αλλος ο αλυταρχης του αγωνα...
Παντα καλα πληροφορημενο σε βρισκω φιλε μου.Επειδη ξερεις που ημουνα χθες βραδυ μου το επιβεβαιωσαν και απο κει!!!!Μαλιστα σκεφτονται να τον προαγουν και στην Fia μπας και δει ασπρη μερα το αθλημα!!!!(υπαρχει εντονη φημη οτι εχει ζητηθει πιεστικα και απο ολους τους οδηγους του wrc )
-
Aπο την αλλη απορω γιατι δεν δεχθηκε να συμμετασχει στο ΠΠΡ σαν εργοστασιακος οδηγος της peugeot... To πιθανοτερο ειναι να τον θελανε σαν 2o οδηγο, αλλα ειναι ντροπη κατι τετοιο οποτε και δεν δεχθηκε!
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
TT 1.8 ΤΟΥΡΜΠΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 20.000ΚΜ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩΑν μπορέσεις να μου πείς πόσο το αγόρασες απο την Γερμανία και πόσο θα πάει με τελωνεία και πινακίδες θα σου ήμουν υπόχρεος!
-
ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ 28.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ!ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ
-
Καλησπέρα σε όλους.
Μόλις γύρισα με άδεια ορκομοσιας απο καλαμάτα, και είπα να μπω να δω τι κάνει το φορουμάκι.
Μετά απο 17 μέρες ακινησίας το 307 εμεινε απο μπαταρια. Κάλεσα την οδική βοήθεια και μου την φορτισε. Απο τότε όμως ο ηλεκτρονικος δείκτης της στάθμης λαδιου δίχνει πως δεν έχω λάδι στον κινητήρα. Η στάθμη του λαδιού είναι κανονικη τημ μετρησα. Λέτε να χάλασε κάποιος αισθητήρας? -
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Μετά απο 17 μέρες ακινησίας το 307 εμεινε απο μπαταρια. Κάλεσα την οδική βοήθεια και μου την φορτισε.
Βασιλη νεε μου καλως ηρθες
Παραξενο που αδειασε η μπαταρια σε τοσο λιγο διαστημα,αλλα απο την αλλη δεν νομιζω οτι ηταν και οτι καλυτερο να την φορτωσεις εκτος συνεργειου με αυτο το διαλομουλτιπλεξ που εχουμε..
Αντρεα τι λες και συ επι του προκειμενου...... -
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ 28.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ!ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΠηγαίνεις με 28000 στην Γερμανία! Και τα τελωνεία και πινακίδες στην Ελλάδα? Εννοείς μήπως ότι θα σου πάει σύνολο 28000?
Πόσο ποσοστό επιβάρυνσης έχει το τελωνείο στην Ελλάδα απο την αρχική τιμή? Δηλαδή πόσο σου ζητάνε στην Γερμανία για το αυτοκίνητο και πόσο εδώ για τον εκτελωνισμό. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Παραξενο που αδειασε η μπαταρια σε τοσο λιγο διαστημα,αλλα απο την αλλη δεν νομιζω οτι ηταν και οτι καλυτερο να την φορτωσεις εκτος συνεργειου με αυτο το διαλομουλτιπλεξ που εχουμε..
το δικό μου έκανε καινούργιο κόλπο πρόσφατα: δεν το είχα κινήσει για πέντε μέρες, και όταν το ξανάβαλα μπρος, αρνούνταν να μου εμφανίσει τον δείκτη συντήρησης, κοινώς τα χιλιόμετρα που απομένουν μέχρι το επόμενο σέρβις. βέβαια, δεν ανησύχησα, θεώρησα πως μου έκανε ναζάκια επειδή το είχα αφήσει στη μοναξιά του, και θα του περνούσε κάποια στιγμή, όπως και έγινε... λέτε τα ηλεκτρονικά του 307 να έχουν σχεδιαστεί από γυναίκα;
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Μόλις γύρισα με άδεια ορκομοσιας απο καλαμάτα, και είπα να μπω να δω τι κάνει το φορουμάκι.
Μετά απο 17 μέρες ακινησίας το 307 εμεινε απο μπαταρια. Κάλεσα την οδική βοήθεια και μου την φορτισε. Απο τότε όμως ο ηλεκτρονικος δείκτης της στάθμης λαδιου δίχνει πως δεν έχω λάδι στον κινητήρα. Η στάθμη του λαδιού είναι κανονικη τημ μετρησα. Λέτε να χάλασε κάποιος αισθητήρας?Δηλαδη τι θες να πεις οτι πριν ο ηλεκτρονικος δεικτης λαδιου δουλευε κανονικα?
Αυτος ο δεικτης ειναι το ποιο αναξιοπιστο εξαρτημα που καταφερε να κατασκευασει η να προμηθευτει απο αλλη ετερεια η PEUGEOT και θα ηταν καλα αν ηταν και το μονο αναξιοπιστο -
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΤΟΣΟ
-
Μετά απο μερικά χιλιόμετρα ο δείκτης της στάθμης λαδιού επανήλθε στα ίσα του
-
Και εγώ όταν το είχα αγοράσει έβλεπα τον δείκτη λαδιού να δείχνει ότι θέλει...
To πήγα όμως στην peugeot και μου τον άλλαξαν και απο τότε είναι αξιόπιστος. Μόνο που αν αφήσεις το αμάξι σε μεγάλη ανηφόρα δείχνει κάτι λιγότερο από full...
Έκλεισα τα 20.000km και ο δείκτης συντήρησης είναι στα 5700 νομίζω. Αυτό σημαίνει ότι το ταλαιπώρησα πολύυυυ ?
-
Πέρασε ήδη μία εβδομάδα με το καινούργιο ζουάν (150 χλμ περίπου) και......... νεκρική σιγή!!!
Αχ τι ευτυχία!!!!!!!!
PEUGEOT FORUM