-
Ο χρήστης shadow έγραψε:
Ναι ρε παιδες.Και γω Μεγαρα μενω οποτε ειναι καλη ιδεα να τα πουμε απο κοντα.Φίλε, μαύρο είναι το 307 σου; Είδα ένα και μοναδικό μαύρο 307 στην κλήρωση του GTI της χρονιάς, και αναρωτήθηκα ποιού είναι...
-
Μετά την αλλαγή της εξάτμισης και του ζουάν, και αφού εκανα καμια 150ρια χιλιόμετρα σήμερα παρατήρησα και μπορω να επιβεβαιώσω, πως ο συντονισμος και το βουητό στις 2800 στροφές εξαφανίστηκε, και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με αυτό, γιατί τους τελευταίους 6 μήνες με ταλαιπωρούσε καθημερινώς.
Shadow, μιας και το έχεις ψάξει, έχεις να προτείνεις κανα φίλτρο ή φιλτροχοάνη, επειδή είμαι λιγο άσχετος με αυτα.
-
Σήμερα γυριζοντας από τη δουλειά παρατήρησα κηλίδες λαδιού στο σημείο που παρκάρω. Κοιτάζοντας από κάτω είδα διαρροή από το κάρτερ.
Αμέσως στο συνεργείο.....η τάπα του κάρτερ ήταν έτοιμη να φύγει, (είχαν χαλάσει οι βόλτες) και να μου αδιάσει όλα τα λάδια στο δρόμο!!!
Ευτυχώς ο μηχανικός παρ'ολο του ότι ήταν 5 το απόγευμα κάθισε εώς της 7 και με κολαούζο μου αντικατέστησε το αλουμινένιο σπειρωμα του καρτερ που είχε φαγωθεί απο το βίδωσε-ξεβίδωσε με νέο ατσάλινο.
Κόστος, μόλις 20 euro.
Προσοχή γιατι είναι ελάττωμα όλων των peugeot λόγω του αλουμινένιου κάρτερ και της μπρούντζινης τάπας λαδίων, όπως μου είπε ο μηχανικός, έχει δει κινητηρες να 'κολάνε', αφού αν χάσεις τα λάδια και ανάψει η ενδυκτική λυχνία (STOP), είναι πλέον αργά.
Μπράβο στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο για την άμεση, ταχύτατη & οικονομική λύση που έδωσε.INFO: Σέτ αλλαγής ιμάντα χρονισμού για το 1,6: 105euro (με ΦΠΑ), μόνο τα αντ/κα. Πρέπει να τον αλλάξω στα 80000Κμ, όπου γίνεται και το γενικό service.
-
Φίλε, μαύρο είναι το 307 σου; Είδα ένα και μοναδικό μαύρο 307 στην κλήρωση του GTI της χρονιάς, και αναρωτήθηκα ποιού είναι...[/quote]
To mayro 307 pou htan parkarismeno eksw apo ta PITS sto GTI ths xronias htan diko mou
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Shadow, μιας και το έχεις ψάξει, έχεις να προτείνεις κανα φίλτρο ή φιλτροχοάνη, επειδή είμαι λιγο άσχετος με αυτα.
Εντάξει ουτε και γω ειμαι πολυ σχετικός αλλα θα σου πω τι έχω βάλει στο δικο μου και αποφασιζεις.Στην αρχη είχα βαλει ενα απλο φιλτρο στον 'παπα', της BMC.Δεν είδα διαφορα,οποτε μετα απο μερικούς μήνες έβαλα αλλο φίλτρο της BMC (http://www.bmcairfilters.com) μαζι με εξάτμιση Sebring (oxi σαν την δικια σου) χιχι!! Παντως ειναι πολυ ωραία .Καλορίζικη
Το φίλτρο αυτο ειναι κλειστού τύπου ,έχει δλδ μεσα ενα στροβιλιστη ο οποίος στέλνει με 3πλασια ταχύτητα τον αέρα στον κινητήρα,με αποτέλεσμα να αναπνέει καλύτερα.Βεβαια αυτος που μου το εβαλε μου εξληγησε πριν το βαλει οτι στα ψηλα το αμαξι θα 'στεγνωνει'.Και είχε δίκιο.
Χρειάζεται καποια ρύθμιση ο ECU γιανα στέλνει περισσοτερο καύσιμο στα ψηλά.Επισης μου είπε να μην βαλω σκούπα γιατι δεν θα δω καμια διαφορα.
Βεβαια αυτος να πουλήσει ήθελε αλλα που 150€ η σκούπα (SPARCO)και που 260€ το BMC.Kαι κάνει ενα γλυκό θόρυβο στο άνοιγμα.!!!! ¨Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω upload καμια φωτο απο το pathdinder? Εχω γίνει μελος,αλλα δεν μπόρεσα να βγάλω ακρη. ΤΗΝΧ
ΥΓ .Το 307 μου ειναι μαύρο ,αλλα δεν ήταν στην κλήρωση. Δεν το πουλάω!!
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
To mayro 307 pou htan parkarismeno eksw apo ta PITS sto GTI ths xronias htan diko mouΚαι το μπλε resife 20 μέτρα πιο πέρα, δικό μου! Δυο όλα κι όλα τα 307 εκείνη τη μέρα και δεν βρεθήκαμε... Next time...
-
Ο χρήστης shadow έγραψε:
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω upload καμια φωτο απο το pathdinder? Εχω γίνει μελος,αλλα δεν μπόρεσα να βγάλω ακρη. ΤΗΝΧ
http://clubs.pathfinder.gr/4photos4
Αυτο ειναι το δικο μου club οπου και ανεβαζω τις φωτο που θελω. Δεν εχω προβλημα να το χρησιμοποιησει ο καθενας εδω μεσα... Πρεπει να ειναι μελος του pathfinder βεβαια!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
To mayro 307 pou htan parkarismeno eksw apo ta PITS sto GTI ths xronias htan diko mou
Και το μπλε resife 20 μέτρα πιο πέρα, δικό μου! Δυο όλα κι όλα τα 307 εκείνη τη μέρα και δεν βρεθήκαμε... Next time...
To blue recife sou einai station wagon? To eida kai malista an thymame kala eida na mpenei kai mesa o odhgos . Pantos eida allo ena mple 307.
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Και το μπλε resife 20 μέτρα πιο πέρα, δικό μου! Δυο όλα κι όλα τα 307 εκείνη τη μέρα και δεν βρεθήκαμε... Next time...
To blue recife sou einai station wagon? To eida kai malista an thymame kala eida na mpenei kai mesa o odhgos . Pantos eida allo ena mple 307.
Είμαι οικογενειάρχης, αλλά όχι τόσο φανατικά! Έχω XSI...
Και πιστεύω πως είμαι πιο συνηθισμένος τύπος, όχι τόσο ...
Ίσως λίγο και ... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ίσως λίγο και ...Αυτο τι ειναι τωρα; Ρεμπους;
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Ίσως λίγο και ...
Αυτο τι ειναι τωρα; Ρεμπους;
Μπορείς να το πεις και ρέμπους Ανδρέα, αν και είχα περισσότερο το κινέζικο ταγκράμ στο μυαλό μου...
-
Δεν επιασα καλα το πνευμα σου μαλλον!!! Καλο βραδυ...
-
Κινέζικο ταγκράμ είναι το παιχνίδι που σου δίνουν ένα σχέδιο που πρέπει να το υλοποιήσεις συναρμολογώντας συγκεκριμένο αριθμό από χάρτινα τρίγωνα (περιοδικό ΤΕΣΤ). Ατυχές ίσως το αστείο μου...
Πήρα επιτέλους μικρή κεραία! Ανοίγει η πίσω πόρτα και δεν βρίσκει η αεροτομή! 10 € το μαλλί. Μένει να δω τώρα και τις δυνατότητες λήψης της κεραίας σε ταξίδι γιατί εντός μου φάνηκε καλή. Έχει και βιδωτή προέκταση αν θες να την 'μακρύνεις', αν και στην περίπτωση που χρειαστεί θα χρησιμοποιήσω μάλλον τη 'μαμά'...
-
Ρε hi lux θα μας τρελανεις? Πως εκανες το ταμπλο να αναβουν αλλο χρωμα τα λαμπακια? Εχει κανενα κολπο?Εχω μπλε 307 με μπλε ταμπλο ε να μην κανω και μπλε τους αριθμους του ταμπλο? Ελτος και αν αλλαξες για καθε φωτο σου τις λαμπες του ταμπλο!! Παρεπιπτοντως βαλτε κεραια απο 156 τελευταια γενια. Υψος 7 εκ. η ληψη ομως ειναι λιγο χειροτερη.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Ρε hi lux θα μας τρελανεις? Πως εκανες το ταμπλο να αναβουν αλλο χρωμα τα λαμπακια? Εχει κανενα κολπο?Εχω μπλε 307 με μπλε ταμπλο ε να μην κανω και μπλε τους αριθμους του ταμπλο? Ελτος και αν αλλαξες για καθε φωτο σου τις λαμπες του ταμπλο!! Παρεπιπτοντως βαλτε κεραια απο 156 τελευταια γενια. Υψος 7 εκ. η ληψη ομως ειναι λιγο χειροτερη.Δεν το εκανα εγω! Ενας Ιταλος...
Λογικα γινεται αν αλλαχθουν οι λαμπες του ταμπλο. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πήρα επιτέλους μικρή κεραία! Ανοίγει η πίσω πόρτα και δεν βρίσκει η αεροτομή! 10 € το μαλλίΜπορεις να μου δωσεις τον τυπο ή την μαρκα της κεραιας; Ειχα βάλει και γω
αλλα εβρικα στην αεροτομη με αποτελεσμα να μου χαλασει το χρώμα.Ειναι και μαυρο και κανει 'μπαμ'.Thnx
-
Ο χρήστης shadow έγραψε:
Πήρα επιτέλους μικρή κεραία! Ανοίγει η πίσω πόρτα και δεν βρίσκει η αεροτομή! 10 € το μαλλί
Μπορεις να μου δωσεις τον τυπο ή την μαρκα της κεραιας; Ειχα βάλει και γω
αλλα εβρικα στην αεροτομη με αποτελεσμα να μου χαλασει το χρώμα.Ειναι και μαυρο και κανει 'μπαμ'.Thnx
Θα δώ τη συσκευασία στο σπίτι το απόγευμα...
-
θελω κι εγώ ν αλλάξω τα λαμπάκια μου!!!!
αντρέα μήπως ξέρεις κανένα εξουσιοδοτημένο που μπορεί να μας το κάνει σε καλή τιμή? δεν είναι ανάγκη να είναι στην αθήνα, ας είναι και 200 χιλιόμετρα μακρυά!εντυπώσεις από το ταξείδι...
ήμουν αυτό το τριήμερο αριδαία. είναι εκπληκτικά . δεν μπορώ να περιγράψω. λουτρά στο ποτάμι με θερμοκρασία νερού 38 βαθμούς. εμαθα σκι. περπάτημα στο φαράγγι. επίσκεψη στο άγιο αθανάσιο που φάγαμε εκπληκτικο καιμάκ (χοιρινο πικαντικο), δυο ατομα 22 ευρώ. γλέντι με παραδοσιακή μουσική μακεδονίας. μονο οι σέρες έχουν 69 χωρούς! ρε τι γίνεται εκεί πάνω.. μακάρι να ήταν λίγο πιο κοντά. Άσε που το 307 εκεί πάνω κάνει θραύση. δεν προλάβαινα να τα μετράω.
συμπεριφορά του 307 υποδειγματική. βέβαια οι 3.5 ώρες για θεσσαλονίκη που έκανα με το ραλλύ γίνανε 4. στον πηγαιμό, γιατί στο γύρνα μπλέξαμε στον Αγ. Κων/νο και τη μαλακάσα και αστα να πάνε. Ευτυχώς που είχε βρωμόκαιρο την κυριακή και δεν είχαν βγει πολλοί για ΣΚ αλλιώς ακόμα εκει θα ήμασταν. Παίδες προσέχετε πολύ την επιστροφή της κυριακής, άμα ανοίξει ο καιρός μας περιμένει πακέτο στην αθηνων λαμίας. Ειδικά απο καμμένα βούρλα μέχρι αγ. κων/νο.
το 307 κυρία στο ταξείδι, κινείται άνετα με 170, μαλακό όσο να μη σε ταλαιπωρεί, σκληρό όσο να το ελέγχεις, σταθερό και ήσυχο. Άνετο μέσα με πάρα πολλούς χώρους, τόσους που ξεχνάς που έχεις βάλει τι... (που είναι το cd? στο ντουλαπακι έψαξες? για κοίτα δίπλα από το κάθισμα... στις τσέπες των πίσω καθισμάτων... μα το είχα βάλει στην πόρτα... ε, εκεί θα είναι για ξαναψάξε... α ναι, εκει ήταν και δεν το έβλεπα, είχε χωθεί κάπου στο βάθος!!!!....) Το φορητό gps δεν μπορούσε να πιάσει σήμα με τίποτα. μπορεί να έφταιγε το αθερμικό παρπριζ. σε κατηφόρα-γκρεμό είδα 210, οποτε τα 215 με πλήρως στρωμένο κινητήρα δεν μου φαίνονται πια εξωπραγματικά (έχω μονο 5500 χμ και το 90% σε εθνικό οπότε περιμένω να ανοίξει κι άλλο). Πάντως θέλει κατηφόρα για να τα πιάσεις.
μικρή ταλαιπωρία το κάπνισμα. καθώς μυρίζει ακόμα δέρμα, δεν καπνίζω μέσα στο αυτοκίνητο και κάναμε στάσεις καπνίσματος.
Η κατανάλωση πλησίασε τα 12 λιτρα στο πήγαινε αλλά ήμουν πάντα πολύ ψηλά. Στο γύρνα ήταν στο λογικότερο 10-11. (μετρήσεις ρεζερβουάρ, όχι υπολογιστή) πάντως το 60 λιτρο ρεζερβουάρ δίνει καλή αυτονομία, αν και στην αθήνα πια (με γέμισμα στη βέροια) φώναζε niveau carburant feuble (επίπεδο καυσίμου χαμηλό).
Είμαι πολύ ψωνάρα που έχω βάλει τα μηνύματα στα γαλλικά? Risque de virglas = κινδυνος πάγου, και frein a main oubli = ξεχασμένο χειρόφρενο (ξεχασμένο my ass, εγώ το τραβάω ) -
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
Είμαι πολύ ψωνάρα που έχω βάλει τα μηνύματα στα γαλλικά? Risque de virglas = κινδυνος πάγου, και frein a main oubli = ξεχασμένο χειρόφρενο (ξεχασμένο my ass, εγώ το τραβάω )
Καλα αυτο το ξεραμε(οτι εισαι ψωναρα) για νεο μας το λες???
Το χειροφρενο το τραβας αλλα ΞΕΧΝΑΣ να το ξετραβας οποτε δικαιως ο Γαλλος σε κραζει!!!
Οταν κατεβουμε Κρητη θα σου εξηγησω δυο λογια για την τελικη του περιπολικου στην κατηφορα μετα το τουνελ στο Βραχασι...(ξερεις εσυ..)
Οσο για το αθερμικο θα σου ξαναεξηγησω οταν το αφησεις κανα δυο ωρες στον ηλιο της Κρητης.Θα σου βγαλει αλαρμ για εγκαυματα στα χερια και στον κ.λο -
[/quote]Θα δώ τη συσκευασία στο σπίτι το απόγευμα...[/quote]
OK Ευχαριστω...
PEUGEOT FORUM