θελω κι εγώ ν αλλάξω τα λαμπάκια μου!!!!
αντρέα μήπως ξέρεις κανένα εξουσιοδοτημένο που μπορεί να μας το κάνει σε καλή τιμή? δεν είναι ανάγκη να είναι στην αθήνα, ας είναι και 200 χιλιόμετρα μακρυά!
εντυπώσεις από το ταξείδι...
ήμουν αυτό το τριήμερο αριδαία. είναι εκπληκτικά . δεν μπορώ να περιγράψω. λουτρά στο ποτάμι με θερμοκρασία νερού 38 βαθμούς. εμαθα σκι. περπάτημα στο φαράγγι. επίσκεψη στο άγιο αθανάσιο που φάγαμε εκπληκτικο καιμάκ (χοιρινο πικαντικο), δυο ατομα 22 ευρώ. γλέντι με παραδοσιακή μουσική μακεδονίας. μονο οι σέρες έχουν 69 χωρούς! ρε τι γίνεται εκεί πάνω.. μακάρι να ήταν λίγο πιο κοντά. Άσε που το 307 εκεί πάνω κάνει θραύση. δεν προλάβαινα να τα μετράω.
συμπεριφορά του 307 υποδειγματική. βέβαια οι 3.5 ώρες για θεσσαλονίκη που έκανα με το ραλλύ γίνανε 4. στον πηγαιμό, γιατί στο γύρνα μπλέξαμε στον Αγ. Κων/νο και τη μαλακάσα και αστα να πάνε. Ευτυχώς που είχε βρωμόκαιρο την κυριακή και δεν είχαν βγει πολλοί για ΣΚ αλλιώς ακόμα εκει θα ήμασταν. Παίδες προσέχετε πολύ την επιστροφή της κυριακής, άμα ανοίξει ο καιρός μας περιμένει πακέτο στην αθηνων λαμίας. Ειδικά απο καμμένα βούρλα μέχρι αγ. κων/νο.
το 307 κυρία στο ταξείδι, κινείται άνετα με 170, μαλακό όσο να μη σε ταλαιπωρεί, σκληρό όσο να το ελέγχεις, σταθερό και ήσυχο. Άνετο μέσα με πάρα πολλούς χώρους, τόσους που ξεχνάς που έχεις βάλει τι... (που είναι το cd? στο ντουλαπακι έψαξες? για κοίτα δίπλα από το κάθισμα... στις τσέπες των πίσω καθισμάτων... μα το είχα βάλει στην πόρτα... ε, εκεί θα είναι για ξαναψάξε... α ναι, εκει ήταν και δεν το έβλεπα, είχε χωθεί κάπου στο βάθος!!!!....) Το φορητό gps δεν μπορούσε να πιάσει σήμα με τίποτα. μπορεί να έφταιγε το αθερμικό παρπριζ. σε κατηφόρα-γκρεμό είδα 210, οποτε τα 215 με πλήρως στρωμένο κινητήρα δεν μου φαίνονται πια εξωπραγματικά (έχω μονο 5500 χμ και το 90% σε εθνικό οπότε περιμένω να ανοίξει κι άλλο). Πάντως θέλει κατηφόρα για να τα πιάσεις.
μικρή ταλαιπωρία το κάπνισμα. καθώς μυρίζει ακόμα δέρμα, δεν καπνίζω μέσα στο αυτοκίνητο και κάναμε στάσεις καπνίσματος.
Η κατανάλωση πλησίασε τα 12 λιτρα στο πήγαινε αλλά ήμουν πάντα πολύ ψηλά. Στο γύρνα ήταν στο λογικότερο 10-11. (μετρήσεις ρεζερβουάρ, όχι υπολογιστή) πάντως το 60 λιτρο ρεζερβουάρ δίνει καλή αυτονομία, αν και στην αθήνα πια (με γέμισμα στη βέροια) φώναζε niveau carburant feuble (επίπεδο καυσίμου χαμηλό).
Είμαι πολύ ψωνάρα που έχω βάλει τα μηνύματα στα γαλλικά? Risque de virglas = κινδυνος πάγου, και frein a main oubli = ξεχασμένο χειρόφρενο (ξεχασμένο my ass, εγώ το τραβάω )