-
Περί κεραίας!
Ισπανικής κατασκευής, κίτρινο χαρτονάκι στη συσκευασία και γράφει:
ANTENA ALUMINIO και EXTENSIBLE DE 11 CM A 18,5 CM.
Την πήρα μαύρη, αν και υπάρχει μπλε και μπορντώ μεταλικό, αλλά και αλουμίνιο.
Στο χαρτονάκι της συσκευασίας έχει φωτογραφία το πίσω μέρος από MGF με σήμα Motor Club TROPHY.
Αν μπορέσω θα το σκανάρω αύριο στο γραφείο. -
Mou fenete extra mpelas na allaksei h keraia. Ego apla afhsa ena mikro selotape pou eixe h aerotomh mou apo to ergostasio kai etsi den ginete shmadi. Pantos h aerotomh akoumpa apala sthn keraia (to selotape den exei gdarthei) kai den nomizw pos ginete na ksystei to xrwma.
By the way, poulaei kaneis ta alouminenia 16aria me ta 5 mpratsa? (Apollo nomizw ta lene h Arianne). H Epsilon sth Syggrou ta dinei 900 kai emporio ta exw vrei original 700 alla kai pali einai akriba!
-
Κινητήρας Peugeot 1.6 16V (206-307).
Εκκεντροφόροι + εξάτμιση + επαναπρογραμματισμός 'εγκεφάλου' = 127 HPΑναμένεται έγκριση από Γαλλία ώστε να περάσει επίσημα από Lion.
Εφαρμόστηκε σε 206, και δοκιμάζεται εντατικά σε εξουσιοδοτημένο. Αναμένω νέα από την 'πηγή' μου και θα επανέλθω μόλις διασταυρωθεί η 'είδηση'.Λεπτομέρεια που ρώτησα εγώ ο 'ορθολογιστής': Κόστος; Δεν γνωρίζουμε ακόμα, αλλά αναμένεται λογικό!
Αναμένω κι εγώ να δώ πόσο λογικό θα είναι... -
Χαιρετώ άπαντες,
Σήμερα στο συνεργείο που έφερνε το 307 μου ο τεχνικός (με τράκαρε μια ενώ ήμουν παρκαρισμένος -φτερο+μασκα+προβολέας+λασπωτήρας 760 ευρώ), πρόσεξα ότι ανάβει μόνο το δεξί φως της όπισθεν. Το ε'ιπα στον τεχνικό και αυτός μου είπε γελώντας : 'καλά δεν ξέρεις ότι στα 307 ανάβει μόνο το ένα φώς της όπισθεν?'.
Ρε παιδιά θα τρελλαθώ.. τόσο καιρό (6 μήνες) δεν το είχα πάρει χαμπάρι ? ή ο τύπος λέει ότι θέλει? -
Ο τύπος λέει ανοησίες, είτε για να σου κάνει πλάκα είτε για να καλύψει τη δικιά του ανεπάρκεια. Σε όσα 307άρια ξέρω ανάβουν και τα δυο φώτα της όπισθεν. Απλά δεν έκανε σωστή δουλειά και πάει να τα φορτώσει αλλού.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο τύπος λέει ανοησίες, είτε για να σου κάνει πλάκα είτε για να καλύψει τη δικιά του ανεπάρκεια. Σε όσα 307άρια ξέρω ανάβουν και τα δυο φώτα της όπισθεν. Απλά δεν έκανε σωστή δουλειά και πάει να τα φορτώσει αλλού.όχι, skullone, δεν λέει ανοησίες. όντως το δεξί είναι η όπισθεν και το αριστερά το ομίχλης.
-
http://search.ebay.de/search/search.dll ... sicSearch=
Παιδιά δεν ξέρω αν έχετε δει το παραπάνω site, εγώ το θεωρώ απίστευτο αλλά δεν ξέρω γρι Γερμανικά, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ο τύπος λέει ανοησίες, είτε για να σου κάνει πλάκα είτε για να καλύψει τη δικιά του ανεπάρκεια. Σε όσα 307άρια ξέρω ανάβουν και τα δυο φώτα της όπισθεν. Απλά δεν έκανε σωστή δουλειά και πάει να τα φορτώσει αλλού.
όχι, skullone, δεν λέει ανοησίες. όντως το δεξί είναι η όπισθεν και το αριστερά το ομίχλης.
Oops, λάθος μου... Συγγνώμη! Το είχα ξεχάσει ότι είχε ένα φως όπισθεν.
-
Επισκευθήκατε το νέο site της peugeot (http://www.peugeot.gr), πολύ καλό και αμεσότατοι στην επικοινωνία.
Τους έστειλα e-mail για τη συχνότητα αλλαγής ιμάντα χρονισμού και μου απάντησαν (την ίδια ημέρα) πως αυτό γίνεται στον περιοδικό έλεγχο C στα 120000Κμ ή 8 χρονία χρήσης, (Όπως αναφέρεται και στο manual).
Σε δύο εξουσιοδοτημένα που ρώτησα μου είπαν 80000Κμ & 90000Κμ!!!
Τί να πιστέψω??? Μπάχαλο!!! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
όχι, skullone, δεν λέει ανοησίες. όντως το δεξί είναι η όπισθεν και το αριστερά το ομίχλης.
Oops, λάθος μου... Συγγνώμη! Το είχα ξεχάσει ότι είχε ένα φως όπισθεν.
ΟΚ.... ευχαριστώ.... άρα ο 'βλάκας' ήμουν εγώ που δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό... Τέλος πάντων...
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
http://search.ebay.de/search/search.dll?query=PEUGEOT+307&catref=C3&from=R10&sacategory=9800&BasicSearch=Παιδιά δεν ξέρω αν έχετε δει το παραπάνω site, εγώ το θεωρώ απίστευτο αλλά δεν ξέρω γρι Γερμανικά, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Χμμμ .. στο ebay μπορείς να βρείς από πυραύλους μέχρι πυρηνικά απόβλητα (μιας και είναι το μεγαλύτερο site δημοπρασιών).. Το θέμα είναι να προσέχεις από που αγοράζεις και τον τρόπο πληρωμής. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα γερμανικά αλλά μπορείς να κοιτάξεις το αντίστοιχο ebay στην Αγγλία
http://www.ebay.co.uk/ και δώσε search peugeot 307 (εξάλλου πάρα πολλά 307 φτάχνονται στο Coventry) . Για αγορές από Αμερική δεν συστήνω γιατί θα σου φάει πολλά το τελωνείο... -
Παιδιά δεν ξέρω αν έχετε δει το παραπάνω site, εγώ το θεωρώ απίστευτο αλλά δεν ξέρω γρι Γερμανικά, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Χμμμ .. στο ebay μπορείς να βρείς από πυραύλους μέχρι πυρηνικά απόβλητα (μιας και είναι το μεγαλύτερο site δημοπρασιών).. Το θέμα είναι να προσέχεις από που αγοράζεις και τον τρόπο πληρωμής. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα γερμανικά αλλά μπορείς να κοιτάξεις το αντίστοιχο ebay στην Αγγλία
http://www.ebay.co.uk/ και δώσε search peugeot 307 (εξάλλου πάρα πολλά 307 φτάχνονται στο Coventry) . Για αγορές από Αμερική δεν συστήνω γιατί θα σου φάει πολλά το τελωνείο...Τhanks για την ενημέρωση!
-
Ο χρήστης pkst έγραψε:
άρα ο 'βλάκας' ήμουν εγώ που δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό.........Και γω (για να μην νομιζεις φιλε μου οτι εισαι μονος σου )
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
μιχάλη, δηλώνω παρών. μία το κλίμα στο φόρουμ που με ψιλοχάλασε τον τελευταίο καιρό .
Γεια σου Τασο μας...τι εγινε ρε φιλε ποιος σε στεναχωρησε??????
-
Κι εγώ εδώ είμαι αλλά λόγο δουλείας δεν βρίσκω αρκετό χρόνο πάντα
-
re paidia eimai kainourgios sto club...prin ena 2mino pira ena 307 me ton neo 16valvido kinitira sta 1.4lt.mporo na po oti to amaksi paei arketa kala alla thelo na ksero an gnorizei kaneis na mou pei posa aloga vgazei dinamometrimeno giati akougontai polla!
-
a!kai kati akoma re paidia.......otan apo proti allakso se deytera kai epitaxino to amaksi psilo tremei.kanei les kai afino kai ksapatao to gkazi sinexeia.stis alles taxitites no problem!kserei kaneis giati ginetai auto?
-
Χαιρετώ τους συνάδελφους το forum!
Εχθές μόλις, μία φίλη μου αγόρασε το 307 1.4 οπότε έχετε ένα ακόμα μέλος στην παρέα σας.
Άρχισα να διαβάζω το ενδιαφέρον topic αλλά για να πω την αλήθεια είναι άπειρες οι σελίδες σας!!Δεν σας προλαβαίνει κανείς!!
Έχετε κάτι σημαντικό να μου αναφέρετε να της μεταφέρω?
Κάτι που πρέπει να προσέξει, ή να προσέχει γενικώς.
Κάτι σημαντικό που θα πρέπει να ξέρει ή κάτι που θα την βοηθήσει.
Ή ακόμα και κάτι που θα κάνει για να προλάβει κάποια βλάβη, κλασική ίσως...Ενδιαφέρομαι δηλαδή για πληροφορίες που μόνο κάτοχοι μπορούν να μπορούν να πούνε μετά από τόσα kms
Ευχαριστώ!!
-
Ο χρήστης tiras έγραψε:
an gnorizei kaneis na mou pei posa aloga vgazei dinamometrimeno giati akougontai polla!φίλε tiras, καλώς ήρθες. οι 4Τ δυναμομέτρησαν το 307 16V 1.4 στο τεύχος μαρτίου 2004. το δυναμόμετρο έδειξε 77,1 άλογα στους τροχούς.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Χαιρετώ τους συνάδελφους το forum!καλώς τον γείτονα
Εχθές μόλις, μία φίλη μου αγόρασε το 307 1.4 οπότε έχετε ένα ακόμα μέλος στην παρέα σας.
Έχετε κάτι σημαντικό να μου αναφέρετε να της μεταφέρω?κατ' αρχάς, να πεις στη φίλη σου να μπει στο φόρουμ. την περιμένουμε
Κάτι που πρέπει να προσέξει, ή να προσέχει γενικώς.
Κάτι σημαντικό που θα πρέπει να ξέρει ή κάτι που θα την βοηθήσει.
Ή ακόμα και κάτι που θα κάνει για να προλάβει κάποια βλάβη, κλασική ίσως...θεωρώ ότι λογικά δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα με το αυτοκίνητο, καθώς όλα τα προβλήματα νεότητας που παρουσίασε δείχνουν να έχουν λυθεί. ας έχει το νου της για τον διακόπτη των φλας, αν επανέρχεται πολύ νωρίς στην ευθεία ή αν αφού επιστρέψει στην ευθεία ανάψει προς την αντίθετη κατεύθυνση, να ζητήσει να της τον αλλάξουν, καλύπτεται από την εγγύηση. επίσης, κάποιοι είχαν αναφέρει έντονο κοπάνημα της πίσω δεξιάς ανάρτησης, αν και δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο από πρόσφατους κατόχους 307. το γνωστό πρόβλημα με το ζουάν λογικά δεν θα το αντιμετωπίσει, νομίζω ότι ο 'ιός' του ζουάν χτυπάει μόνο τα 1.6. επίσης, ας μην περιμένει να αλλάξει λάδια μετά τα 10.000 χλμ, κι ας λέει το manual για αλλαγές κάθε 20.000 χλμ. μη φρικάρει όταν δει τον ηλεκτρονικό μετρητή της στάθμης του λαδιού να της δείχνει ότι το αμάξι δεν έχει λάδια μόλις γυρίσει το κλειδί στη μίζα: το σύστημα δουλεύει σωστά μόνο σε απόλυτα επίπεδο έδαφος, και όχι πάντα ας ακολουθεί την πατροπαράδοτη μέθοδο μέτρησης του λαδιού, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. τέλος, το εργοστασιακό ραδιο-cd τείνει να χάνει τις μνήμες από το ραδιόφωνο, αλλά μάλλον αυτό δεν λύνεται και θα πρέπει να το συνηθίσει. αυτά προς το παρόν, και για οποιαδήποτε απορία έχει, εδώ είμαστε.
της ευχόμαστε καλές και απροβλημάτιστες βόλτες.
PEUGEOT FORUM