Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Χαιρετώ τους συνάδελφους το forum!
καλώς τον γείτονα
Εχθές μόλις, μία φίλη μου αγόρασε το 307 1.4 οπότε έχετε ένα ακόμα μέλος στην παρέα σας.
Έχετε κάτι σημαντικό να μου αναφέρετε να της μεταφέρω?
κατ' αρχάς, να πεις στη φίλη σου να μπει στο φόρουμ. την περιμένουμε
Κάτι που πρέπει να προσέξει, ή να προσέχει γενικώς.
Κάτι σημαντικό που θα πρέπει να ξέρει ή κάτι που θα την βοηθήσει.
Ή ακόμα και κάτι που θα κάνει για να προλάβει κάποια βλάβη, κλασική ίσως...
θεωρώ ότι λογικά δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα με το αυτοκίνητο, καθώς όλα τα προβλήματα νεότητας που παρουσίασε δείχνουν να έχουν λυθεί. ας έχει το νου της για τον διακόπτη των φλας, αν επανέρχεται πολύ νωρίς στην ευθεία ή αν αφού επιστρέψει στην ευθεία ανάψει προς την αντίθετη κατεύθυνση, να ζητήσει να της τον αλλάξουν, καλύπτεται από την εγγύηση. επίσης, κάποιοι είχαν αναφέρει έντονο κοπάνημα της πίσω δεξιάς ανάρτησης, αν και δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο από πρόσφατους κατόχους 307. το γνωστό πρόβλημα με το ζουάν λογικά δεν θα το αντιμετωπίσει, νομίζω ότι ο 'ιός' του ζουάν χτυπάει μόνο τα 1.6. επίσης, ας μην περιμένει να αλλάξει λάδια μετά τα 10.000 χλμ, κι ας λέει το manual για αλλαγές κάθε 20.000 χλμ. μη φρικάρει όταν δει τον ηλεκτρονικό μετρητή της στάθμης του λαδιού να της δείχνει ότι το αμάξι δεν έχει λάδια μόλις γυρίσει το κλειδί στη μίζα: το σύστημα δουλεύει σωστά μόνο σε απόλυτα επίπεδο έδαφος, και όχι πάντα ας ακολουθεί την πατροπαράδοτη μέθοδο μέτρησης του λαδιού, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. τέλος, το εργοστασιακό ραδιο-cd τείνει να χάνει τις μνήμες από το ραδιόφωνο, αλλά μάλλον αυτό δεν λύνεται και θα πρέπει να το συνηθίσει. αυτά προς το παρόν, και για οποιαδήποτε απορία έχει, εδώ είμαστε.
της ευχόμαστε καλές και απροβλημάτιστες βόλτες.