Ο χρήστης frixos έγραψε:
καλησπέρα παιδιά.
έχω ένα 206 1.6 16v και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
1.τώρα τελευταία κάνει ένα έντονο μεταλλικό θόρυβο από το κάτω μέρος...έχω την εντύπωση ακριβώς πίσω απο τη μηχανή.πρόκειται για μεταλλικό κροτάλισμα όταν ανεβοκατεβαίνουν οι στροφές του κινητήρα(κυρίως από τις 3,5 και κάτω)
2.πως καταλαβαίνεις τα πειράκια;πάντως τώρα τελευταία βάζω racing και ο κινητήρας δουλεύει πολύ καλύτερα στο ρελαντί, ενώ δεν κάνει τα διάφορα κομπίασματα που έκανε με άλλες βενζίνες σε χαμηλές στροφές
3.όταν το αυτοκίνητο έχει ζοριστεί ακούγεται ένας κτύπος στο ρελαντί από το χώρο του κινητήρα ο οποίος σταματά όταν πατάω το συμπλέκτη.καμία ιδέα;
4.πρίν να αρχίσει το μεταλλικό κροτάλισμα ακουγόντουσαν διάφορα μικροθορυβάκια από το κάτω μέρος χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω από πού
5.αρκετά συχνά μου εμφανίζει κατά την εκκίνηση το μήνυμα anti pollution fault message;καμία ιδέα;
αυτά προς το παρόν...παρακαλώ βοηθήστε.
αυτή τη βδομάδα το αμάξι θα πάει στο συνεργείο...θα σας ενημερώσω για εξελίξειςΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ANTI POLLUSION FAULT ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΑΕΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!
ποια συμπτώματα είχε στο δρόμο το αμάξι σου με αυτό το πρόβλημα;έμενα εμφανίζεται το μήνυμα αλλά δε μπορώ να εντοπίσω κάτι στη λειτουργία του κινητήρα.την προηγούμενη φορά το είχα επισημάνει στο συνεργείο και μου είχαν πει ότι μπορεί να φταίει το καύσιμο χωρίς να μου προτείνουν να αλλάξω κάτι...βοήθησε με σε παρακαλώ
EMENA TΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΜΡΟΣΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ
EXEIΣ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ 307?
ΠΟΤΕ-ΠΟΣΟ-ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ-ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ?
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Θέλω να μου πεις περισσότερες λεπτομέριες για το παραπάνω θέμα, σου έκοψαν την μόνωση του καπώ για να χωρέσει?
Είναι όντως η σκούπα για 307 ή όχι?
Γενικά έχεις κάνει κάτι άλλο στο αυτοκίνητο από μηχανικής απόψεως?
Αυταααααααααά!!!!!
Η ΣΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 307
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΜΠΟΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟ ΜΝΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ