-
Κανείς ????
-
Η τρελα δε παει στα βουνα.. παει στο Κορωπι...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/9527311/ -
Λοιπόν, στο 106 mk2 μου, άλλαξα εν τέλει το μοτέρ του ρελαντι και ήρθαν όλα στα ίσια τους. Παρατήρησα τελευταία κάτι παράξενο. Έχω πολύ μικρότερη κατανάλωση όταν βάζω ΕΚΟ 100αρα, σε σχέση με την κατανάλωση που έχω με συμβατική βενζίνη 'της γειτονιάς'. Αυτό να υποθέσω πως δεν σχετίζεται με τον τύπο της βενζίνης,100αρα ή απλή, αλλά με την ποιότητα και το αν είναι νοθευμένη;
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η 100άρα δείχνει την αξία της στον ανοικτό δρομο. Στην πόλη καίγεται ευκολότερα. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει εγώ. Αν κινείσαι γενικά περισσότερο σε ανοικτό δρόμο ή στην πόλη σε ώρες χαμηλής κίνησης τότε ναι η 100άρα πιθανόν και λόγω ποιότητας να βελτιώνει τις καταναλώσεις σου. Αν τίποτε από αυτά που γράφω δεν ισχύει, απλά άλλαξε βενζινάδικο... Να το χαίρεσαι το 106.
-
Χμμμ. Όλο στην Ολυμπία οδό είμαι, Πάτρα - Αθήνα δυο φορές την εβδομάδα. Το 106 σκυλί του πολέμου, δεν έχω πραγματικά κανένα παράπονο,και σκέψου είναι το 1.1! Μία χαρά πάει στα 120χλμ/ώρα σταθερά,και έχει και επιταχύνσεις αξιοπρεπεστατες,και εκτός του ρελαντί δεν έχει βγάλει άλλη βλάβη. Με 1500€ που το πήρα, ασπροπροσωπο με έχει βγάλει!
-
Λογικό τότε με την 100άρα να βλέπεις βελτίωση! Της γειτονιάς τότε μια χαρά είναι. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι από τις πρώτες μου αγάπες. Ήταν ο λόγος που δεν συμπάθησα ποτέ το saxo. Ελεγα πάντα... Γιατί να πάρεις saxo αφού υπάρχει το 106;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Λογικό τότε με την 100άρα να βλέπεις βελτίωση! Της γειτονιάς τότε μια χαρά είναι. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι από τις πρώτες μου αγάπες. Ήταν ο λόγος που δεν συμπάθησα ποτέ το saxo. Ελεγα πάντα... Γιατί να πάρεις saxo αφού υπάρχει το 106; [emoji38]Πραγματικά,όταν ήταν να το πάρω,είχα δει και κάνα δυο saxo. Ειδικά στο εσωτερικό,το 106 με έψηνε πολύ περισσότερο.
-
Είχε φίλος το 106 το ραλύ ενώ ένας άλλος το saxo vts. Οι υπολοιποι περιττό να σου πω σε ποιο θέλαμε να μπούμε!
-
peugeot 208 1.0 vti αυτο το μοντελο με τον 1000αρι κινητηρα υπαρχει διαθεσιμο να το παρεις καινουριο;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Είχε φίλος το 106 το ραλύ ενώ ένας άλλος το saxo vts. Οι υπολοιποι περιττό να σου πω σε ποιο θέλαμε να μπούμε!Η προσωπικη μου εμπειρια λεει εντελως το αναποδο. Λιγο πιο 'αμαξι' το σαξο μεσα, λιγο πιο 'σπαρτιατικο'' με γυμνη λαμαρινα στις πορτες το 106. Εννοειται προτιμω το VTS μεσα.
-
Και εγώ με το Νονό.
Εξάλλου το 1997 είχα προτιμήσει το saxo από το 106 -
Ειναι και λογικο. Σχεδιαστικα το 106 ειχε σχεδον το ιδιο εσωτερικο απο το 1991 που παρουσιαστηκε. Το αδερφακι βγηκε το 1996.
-
Για να μην μπερδεύεστε, το αντίστοιχο (σε εσωτερικό, εξοπλισμό, υλικά κλπ) του VTS ήταν το GTi, όχι το Rallye.
-
4 αεροσακους και δερματινα ειχε παραπανω και ηταν και προτιμηταιο απο αυτη την αποψη. ΑΛΛΑ εμεις μιλαμε για αλλο πραγμα, για σχεδιαση ταμπλω-εσωτερικου.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
4 αεροσακους και δερματινα ειχε παραπανω και ηταν και προτιμηταιο απο αυτη την αποψη. ΑΛΛΑ εμεις μιλαμε για αλλο πραγμα, για σχεδιαση ταμπλω-εσωτερικου.Και standard κλιματισμό, πιο 'πλούσια' καθίσματα, καλύτερα υλικά στα door panels, νομίζω καλύτερο ραδιο-CD, και ζάντες αλουμινίου και σίγουρα 2-3 πραγματάκια ακόμα. Γι'αυτό και λεγόταν GTi και το άλλο, το γυμνό, Rallye. Και είχαν και κανά 500αρι χιλ. διαφορά, δεν θυμάμαι ακριβώς.
Φυσικά το Saxo, ως πιο 'καμπυλάτη' σχεδίαση, ήταν πιο '90s από την 80τίλα που έβγαζε το τετραγωνισμένο 106.
-
Ερωτηξις για το 106 μου: 1 λίτρο λάδι / 5.000 χλμ είναι οκ;
-
Αν έχεις ήδη τσεκάρει πως από κάπου δεν υπάρχει διαρροή εμένα έτσι κι αλλιώς φυσιολογικό μου φαίνεται.
-
Ψυγεία κλπ είναι καθαρά,το αμάξι είναι 18 χρονών,άρα λέω να μην ανησυχήσω..
-
Παρόμοια καίει και το σειτσέντο μου μετά από 160000 χλμ και 15 χρόνια!
-
TU μοτερ να καιει λαδι ειναι σχεδον αδιανοητο... Δεν εχω ακουσει ουτε μια περιπτωση. Καπου χανεις θεωρω αν δεν εχει πανω απο 300.000km...
PEUGEOT FORUM