-
Για δοκιμή το πήγα-έφερα Πάτρα-Αθηνα πατημένο φουλ, δεν έκαψε τίποτα, και δεν ανέβασε κ θερμοκρασία
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
ΟΚ, όπως τα λες και καλά τη γλύτωσες, απλώς μην ξαναπάς στο πρώτο μάστορα
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
ΟΚ, όπως τα λες και καλά τη γλύτωσες, απλώς μην ξαναπάς στο πρώτο μάστορα [emoji38]Ε ναι, προφανώς, έλεος δλδ.
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
Πηγες απο ''Καραpeper''?
Σ αυτον που σου βαλε 15-50 πες του εχω ενα φιλο που λεει οτι βαρας και με το δεξι και με το ζερβι ταυτοχρονα....
Και αλλαγη φιλτρου λαδιου μη σου πω και σε καθε αλλαγη. 10 ευρω εχει το πολυ.Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Δεν γινεται να το ελεγξεις ουσιαστικα.
Πάντως ρε γμτ, αν οδηγήσεις τους Λέοντες, δύσκολα σου πάει ακόμα κ να σκεφτείς άλλη σχολή για επόμενο όχημα...
Οχι επρεπε να χεις παρει γιαρις να σαι κοινωνικα καταξιωμενος, να μη σε βλεπει με μισο ματι ο γειτονας.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πηγες απο ''Καραpeper''?
Σ αυτον που σου βαλε 15-50 πες του εχω ενα φιλο που λεει οτι βαρας και με το δεξι και με το ζερβι ταυτοχρονα....
Και αλλαγη φιλτρου λαδιου μη σου πω και σε καθε αλλαγη. 10 ευρω εχει το πολυ.Δεν γινεται να το ελεγξεις ουσιαστικα.
Πάντως ρε γμτ, αν οδηγήσεις τους Λέοντες, δύσκολα σου πάει ακόμα κ να σκεφτείς άλλη σχολή για επόμενο όχημα...
Οχι επρεπε να χεις παρει γιαρις να σαι κοινωνικα καταξιωμενος, να μη σε βλεπει με μισο ματι ο γειτονας.
Πηγα ναι, πολύ σωστός ο τύπος. Θενξ!
Καλά, για το άλλο, μη σου πω polo που προσπαθούσαν να με πείσουν στην παρέα μου....
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
Να δηλώσω πως με τα total quartz και καθαρό φίλτρο,το λιονταράκι πάει κανόνι
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
Παιδιά τα 206 τι λένε γενικά ? Αξιοπιστία κτλ...Ανταλλακτικά βρισκεις φθηνά όπως στα vag? Συντήρηση εύκολη?
Αξίζει το 1,4 95ps?
Με ρώτησε φίλος που ενδιαφέρεται να αγοράσει κάτι πολύ φθηνό για τη πόλη.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδιά τα 206 τι λένε γενικά ? Αξιοπιστία κτλ...Ανταλλακτικά βρισκεις φθηνά όπως στα vag? Συντήρηση εύκολη?
Αξίζει το 1,4 95ps?
Με ρώτησε φίλος που ενδιαφέρεται να αγοράσει κάτι πολύ φθηνό για τη πόλη.Τυπικές βλάβες: φλάντζα, κιβώτιο, κάτι ψιλολοϊδια ηλεκτρολογικά (καμιά κλειδαριά, κανάς διακόπτης κλπ). Το 16βάλβιδο που λες είναι σβελτο(ύτσικο), προφανώς για τα μέτρα της εποχής του ('90) και όχι για τα σημερινά, αλλά ταξιδεύει άνετα. Μέση κατανάλωση τριγύρω στο 9αρι (για εντός πόλης). Λόγω μικρής διαφοράς τιμής, αυτό να κοιτάξει, αν τον ενδιαφέρουν επιδόσεις, ταχύτητες κλπ που αναφέρω...
-
Αυτο το πραγμα που οταν το δικο σας αμαξι βγαζει μια βλαβη αυτο γινεται αυτοματως και τυπικη βλαδη για ολα...
Κωστη τη φλατζα βγαζει σε συντριπτικο ποσοστο σαν αμαξι. Συντηρηση φτηνη και ευκολη. Μετα τις 200.000km η αν φορτωνεται επανειλημενα, ισως χρειαστει πισω αξονα λογω της φυσης της γεωμετριας.Το βλεπεις ευκολα γιατι εχει αποκτησει τρελη καμπερ πισω Επισης κλασσικα psa-vag της εποχης -> γρυλλοι παραθυρων. Επισης ,αυστηρα, ν αποφυγει αυτα με την εξωτερικη μεγαλη συρομενη ηλιοροφη. Απο εκει και περα το τι θα σκασει ειναι τζοκερ οπως και σε καθε μεταχειρισμενο αυτης της ηλικιας.
-
Αν τη διάγνωση για τις συγκεκριμένες βλάβες την κάνουν με 100% επιτυχία από το τηλέφωνο, και έχουν πάντα καβάντζα τα αναγκαία ανταλλακτικά, τότε είναι γενική και συνηθισμένη βλάβη, μην με αναγκάζεις να εξηγώ τα προφανή
-
Τι να εξηγησεις οτι το 206 βγαζει σασμαν ? Ε δε βγαζει. Το δικο σου εβγαλε.
-
Αυτό που είπα: ότι η διάγνωση για το τι έφταιγε έγινε δια τηλεφώνου, ήταν 100% ακριβής, και τα ανταλλακτικά υπήρχαν άμεσα διαθέσιμα σε μεγάλη ποσότητα, ακριβώς γιατί είναι συνηθισμένη βλάβη. Τα οποία δεν συμβαίνουν όταν έχουμε μη συνηθισμένη βλάβη (δύσκολη ή αδύνατη διάγνωση, παραγγελία ανταλλακτικών γιατί δεν έχουν χρειαστεί ποτέ ή σπάνια κλπ)
Να το εξηγήσω πιο αναλυτικά ή φτάνει αυτό ?
-
Δλδ θες να με πεισεις οτι ΕΠΙΣΗΜΟΣ (με μετριοτατη φημη ο συγκεκριμενος,καμια σχεση με τον συνωνυμο, μαλιστα το διαχωριζω οταν προτεινω) που χρεωσε χωρις πολλα πολλα και 6 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ για επισκευη σασμαν ειχε κανει και τη διαγνωση τηλεφωνικα. Mπορω να πω δενει ακομα καλυτερα τωρα η ιστορια...
-
Ακριβώς έτσι είναι, και δεν καταλαβαίνω καν γιατί σε εκπλήσσει. Μετά την περιγραφή δια τηλεφώνου και την αρχική διάγνωση, όλα όσα είπε ο εξουσιοδοτημένος ήταν 100% σωστά σε όλα όσα είδαμε όταν κατέβηκε το κιβώτιο. Τα ανταλλακτικά ήταν άμεσα (του στυλ 'σε 1,5 ώρα είναι εδώ') διαθέσιμα, ενώ συζητήθηκε και η επιλογή του μεταχειρισμένου κιβωτίου (που επίσης υπήρχαν μπόλικα, γιατί άραγες ), η οποία όμως απορρίφθηκε ακριβώς γιατί η πιθανότητα να βγάλει την ίδια ακριβώς βλάβη ήταν εξαιρετικά υψηλή...μάλλον επειδή είναι συνηθισμένη βλάβη.
Τεςπα, δεν ξέρω γιατί το συζητάμε κιόλας, είσαι απολύτως ελεύθερος να πιστεύεις ότι θέλεις, οπότε ας μην χάνουμε το χρόνο μας τζάμπα και άσκοπα, δεν συμφωνείς ?
-
Μαιστα ,ευτυχως λοιπον δε σε πιασαν κοτσο. Tο οποιο ειναι και το κυριο που μ ενδιαφερει. Φυσικα συνεχιζω να διαφωνω οτι ζηταει σασμαν.
-
Ναι άρα σε σχέση με κάτι golf 4 που κοιτάει μάλλον καλύτερα τα βλέπω τα πράγματα.Το μόνο καλό με το golf είναι ότι το επισκευάζει παντού.
Τέλος πάντων με τόσα λίγα λεφτά που θέλει να δώσει 2000 με 2500 περίπου δε ξέρω σε τι κατάσταση θα βρει.Απο λίγο που κοίταξα στο car πάντως έχει.παρα πολλά 206 ,μερικά είναι και του 2004-5Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Αν κοιταει αυστηρα 1.4 τοτε 206 αν μπορει 1.6 καλυτερα το golf με ολα τα θετικα που εχει ενα μεγαλυτερης κατηγοριας αυτοκινητο.Εκτος να το θελει για μες τη πολη κυριως. Επισης να προσεξει μη του πασαρουν κανα 8βαλβιδο 206 για 16βαλβιδο.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδιά τα 206 τι λένε γενικά ?Να γίνει έλεγχος στον κατασκευαστή του εγκεφάλου. Αν είναι της Γαλλικής SAGEM να είστε προετοιμασμένοι για ηλεκτρονικά προβλήματα. Αν είναι της Bosch είναι Ok.
Δεν αναφέρω τίποτα άλλο γιατί τα (πολλά) προβλήματα που έβγαλε το δικό μου 1600/16V μπορεί να ήταν μόνο στο δικό μου. Δεν ασχολήθηκα αν τα είχαν άλλοι και δεν με ενδιέφερε.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Παιδιά τα 206 τι λένε γενικά ?
Να γίνει έλεγχος στον κατασκευαστή του εγκεφάλου...
Μιας που το ανέφερες, το θυμήθηκα και εγώ, έλεγχος και στις πλεξούδες, κάποιες -και τα clips τους- είναι εξαιρετικά εύθραυστες/ιδιόμορφες και μπορεί να βγάλουν κουλές -αλλά ανύπαρκτες- βλάβες. Μερικές φορές όμως δεν είναι 'ψιλολοϊδια' που είπα πιο πριν, το δικό μου ακινητοποιήθηκε από πλεξούδα. Πάντως δεν νομίζω ότι είναι συχνή βλάβη, ούτε στο psclub την είχαν ξανακούσει...
-
Πολλά μαζεύονται...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
PEUGEOT FORUM