-
Εγώ να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και να πω.....αν για λόγους κάλυψης υποστήριξης μέσω του συμβολαίου που υπάρχει μέ τον Συγγελιδη και το δημόσιο αυτή μαζί ίσως με την σιτροεν ήταν οι μόνες επιλογές; Είναι και αυτό μία θεωρία
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Παρόλο που αυτή η συζήτηση έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον νομίζω φίλοι πως είναι λίγο εκτός θέματος. Παραδόξως επειδή στο πρόσφατο παρελθόν έχω διαβάσει για τα περιπολικά suzuki ή τα qq του λιμενικού δεν είχα διαβάσει παρόμοια σχόλια μια και η υπόθεση δείχνει να έχει ψωμί... Εγώ πάντως αν μου επιτρέπετε το βλέπω κυρίως ως ένα ζήτημα promotion. Με λίγα λόγια όλοι δείχνουν να βγαίνουν σχετικά κερδισμένοι. Η ΑΟ προμοτάρει πως για την αυτή της φύλαξη δαπανεί σοβαρό ποσό αγοράς για τους φύλακες της τάξης και πως δεν αδιαφορεί. Το κράτος βγαίνει κερδισμένο καθώς προμηθεύτεται ανέξοδα μια μικρή ομάδα νέων οχημάτων που τα κόστη συντήρησης τους είναι πολύ χαμηλά ενώ και ο προμηθευτής πετυχαίνει μια καλή προωθηση των προϊόντων του με μια πώληση ακόμη και σε τιμή με περιορισμένο κέρδος. Αυτός ο τελευταίος έτσι κι αλλιώς θα ρεφάρει από την πώληση ανταλλακτικών.για οικονομική αστυνόμευση της ΑΟ,τα δίκυκλα είναι οτι πρέπει,καθώς και μποτιλιάρισμα να υπάρχει,έχουν επιλογές ελιγμών ακόμη και ανάμεσα απο τα σταματημένα αυτοκίνητα.....
-
Όντως ενδιαφέρουσα παρατήρηση φίλε GGAB αλλά τα δίκυκλα έχουν και κάποιους περιορισμούς που πρέπει να έχουμε υπόψη μας σε σχέση με τα οχήματα που ασχολούμαστε. 1) Οι μηχανές 'καίνε' βενζίνη ενώ και οι ρυθμοί λειτουργίας τους έχουν ως αποτέλεσμα υψηλές καταναλώσεις. 2) Σε ένα δρόμο όπως η ΑΟ τα οχήματα όλα με τέτοιο ρόλο μαζεύουν πολλά χλμ και στις μηχανές από ότι γνωρίζω τα διαστήματα συντήρησης και αλλαγής αναλωσίμων (πχ ελαστικά) είναι κατα πολύ μικρότερα.3) Δεν έχουν την δυνατότητα να φέρουν μαζί τους κάποια παρελκόμενα όπως για παράδειγμα προειδοποιητικούς κόνους για όταν χρειαστεί 4) Δεν μπορούν αν χρειαστεί να μεταφέρουν επιπλέον άτομα. 5) Οι συχνοί πλευρικοί άνεμοι και γενικότερα διάφορα καιρικά φαινόμενα δρουν ανασταλτικά πολλάκις για την χρήση τους εντός της ΑΟ. Βέβαια όμως και επειδή έχουν απίστευτη ικανότητα ελιγμών ενώ μπορούν να αναπτύσουν πολυ εύκολα μεγάλες ταχύτητες, θα μπορούσαν να βρίσκονται σε επιχειρισιακή ετοιμότητα σε μεικτά σχήματα. Συνδυαζόμενα δηλαδή με αυτοκίνητα σε κοινές δράσεις. Με ένα τέτοιο τρόπο νομίζω πως η πρόταση σου αποκτά πραγματικά πολύ δελεαστικό χαρακτήρα ενώ καθιστά την αστυνόμευση της ΑΟ παιχνιδάκι.
-
Ωραια η ιδεα των μεικτων σχηματισμων!!!! ανα περισταση βεβαια......
Οταν ειπα για δικυκλα,μη φανταστεις τιποτα 1000αρια.......το πολυ 600cc,νομιζω ειναι υπεραρκετα για την αστυνομευση της ΑΟ.Παντως και τα νεα ντιζελακια δεν πιστευω οτι θα τα εχουν ασκοπα να κοβουν βολτες στην ΑΟ,μαλλον θα ειναι σε ετοιμοτητα σε καποιους σταθμους. -
Ειλικρινά χαίρομαι που το βλέπεις κι εσύ έτσι!!!!
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
:offtopicviii: αλλά έχω μια απορία, σε καταδίωξη τα 308 με τα 120 άλογα diesel ποιον θα καταφέρουν να πιάσουνΤο πιο γρηγορο περιπολικο ειναι...ο ασυρματος ,να το ξερεις...
-
Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω πως επιτυγχανεται η οικονομικη οδηγηση σε ενα 306 . Συνηθως αλλαζω ταχυτητα στις 2.000 στροφες περιπου.ειναι σωστο;
-
Μια χαρα εισαι. Το καλο των zx-306 ειναι τα 950-1000 κιλα και ο χαμηλοροπος tu3 που με προσεκτικη οδηγηση δινει εξαιρετικες καταναλωσεις ακομα και σημερα. Στα 50-60 πας με 5η και τραβαει ικανοποιητικοτατα στο ισιωμα.
-
Θα συμφωνησω απολυτα. Μαλιστα επειδη ειχα καιρο να το οδηγησω λογω διακοπων ( οδηγουσα alto εταιρικο) προχθες που επεστρεψα μου φαινοτανε εξωπραγματικο.για αυτο ρωτησα .ειχα την εντυπωση πως το επνιγα. Ξερουμε τη καταναλωσεις εχουμε στο περιπου εντος και εκτος πολης;
-
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Θα συμφωνησω απολυτα. Μαλιστα επειδη ειχα καιρο να το οδηγησω λογω διακοπων ( οδηγουσα alto εταιρικο) προχθες που επεστρεψα μου φαινοτανε εξωπραγματικο.για αυτο ρωτησα .ειχα την εντυπωση πως το επνιγα. Ξερουμε τη καταναλωσεις εχουμε στο περιπου εντος και εκτος πολης;στο internet είσαι ρε αδερφέ, κάνε ένα search στο google.
-
Καλά ντε μην τον μαλώνεις....
Για το 50% των ερωτήσεων που γίνονται εδώ μέσα υπάρχουν απαντήσεις στο ίντερνετ!!
Κουβέντα κάνει ο άνθρωπος!! -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Καλά ντε μην τον μαλώνεις....
Για το 50% των ερωτήσεων που γίνονται εδώ μέσα υπάρχουν απαντήσεις στο ίντερνετ!!
Κουβέντα κάνει ο άνθρωπος!!Δεν τον έδειρα κι' όλας. Ολόκληρο link έβαλα από κάτω.
Πάντως πρέπει να καίει κάμποσο. Η αδερφή της γυναίκας μου που έχει τον 1.4 75 άλογα στο C3 δεν έχει δει στο trip computer κάτω από 8 και δεν μπαίνει κέντρο.
Ο nonos σίγουρα θα έχει ολοκληρωμένη άποψη και στοιχεία. -
Αρκετα δεν καει;; για τον nono ειμαι σιγουρος οτι θα ξερει!!!
-
Είχα το Xsara με αυτό τον κινητήρα αλλά τότε λόγω ηλικίας το μόνο που δε με ενδιέφερε ήταν η κατανάλωση
-
Πριν απο λιγο μετα απο μια βολτα μεσα σε κινηση πηγα για βενζινη και με την ευκαιρια ελεγξα και αερα.
Για καποιο λογο οταν πλησιασα τον μπροστα αριστερα τροχο μου ηρθε ενα κυμα ζεστου αερα. Αυτο συνεβη μονο σε αυτο τον τροχο και με τρομαξε ιδιαιτερα. Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι σοβαρο; -
Μαλλον τιποτα αλλα καλου κακου τσεκαρε με το χερι αν η ζαντα στη μια απο τις δυο μεριες ειναι καυτη και τα ξαναλεμε.
-
Αυριο θα εχω απαντηση!!! Η αληθεια ειναι πως με φοβησε πολυ.
-
Σταματημενος βγαζει ζεστη απο εκει κι εγω θυμαμαι να χει τυχει, δε νομιζω πως ειναι κατι.
-
Μακαρι..αυριο θα εχεις απαντηση και για το αν καει μονο η μια μερια της ζαντας.
-
Λοιπον..καει ολοκληρη η εξωτερικη πλευρα της ζαντας και συπεπως και η εσωτερικη.τελευταια τα δυνατα φρεναρισματα συνοδευονται και απο ενα παιξιμο του τιμονιου χωρις το οχημα να παρεκκλεινει απο την πορεια του.
Επιπλεον, μιας και το οχημα ενεργοποιηθηκε για τα καλα εκανα σημερα εναν ελεγχο υγρων.ολα ηταν ενταξει εκτος απο την σταθμη του παραφλου,το οποιο ειναι κατω απο την μεση.το αυτοκινητο μπηκε σε λειτουργια στις 2 σεπτεμβριου και γενικο service εγινε περυσι τον νοεμβριου.οταν ο μηχανικος αλλαξε το παραφλου και εκανε εξαερωση ,για πολυ καιρο ακουγα οταν το εβαζα μπροστα εναν ηχο σαν να περνανε νερα μπροστα στο ταμπλο στο υψος του παρμπριζ.μου ειπε οτι ειναι λογω ακινησιας και οτι μολις το κινησω κανονικα θα σταματησει.μπορει η μειωση του παραφλου να ωφειλεται σε αυτο τον θορυβο;
Συγγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο κειμενο...
PEUGEOT FORUM