-
Μοντέλο 2001, κυβικά 1354, 200.000 χιλιόμετρα. Έχεις δίκιο nascar1, sorry
-
Μια ιδέα για τις προσφερόμενες τιμές της αγοράς μπορείς να πάρεις εδώ
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Σύμφωνοι αλλά εννοείς ότι πέφτει σκύψιμο έτσι; Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο τρόπο. Ο χώρος του γκαράζ σε βοηθάει υποθέτω υπό την έννοια ότι έχεις δικό σου χώρο ν' ασχοληθείς ή υπάρχει κάποιος εξοπλισμός; Έχεις και το Duster βέβαια που είναι ψηλό, με normal αυτοκίνητο δυσκολεύουν τα πράγματα.Σίγουρα βοηθά και ο χώρος όπως και το ύψος του αυτοκινητου όπως και ο εξοπλισμός μου. Καθώς όμως αναβατόριο δεν έχω βάλει ένα σκύψιμο φυσικά και θα το ρίξω.
-
Υπαρχουν αυτοματα πλυντηρια οπου ψεκαζουν με πιεση νερο απο κατω και ετσι δεν ξεμεσιαζεται κανεις!!!!!!
-
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Ευχαριστώ! Θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη που δεν θα έχω τα έξοδα των διακοπών. Μιας και οι αποδράσεις άρχισαν τι θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με την αλμύρα ?Φιλε δεν ειναι Lancia Beta ,ελεος
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Υπαρχουν αυτοματα πλυντηρια οπου ψεκαζουν με πιεση νερο απο κατω και ετσι δεν ξεμεσιαζεται κανεις!!!!!!O πιο σημαντικός λόγος που πλένω προσωπικα τα οχήματα μου είναι πως ταυτόχρονα επιθεωρώ και την κατασταση τους. Με το duster πραγματικά είναι πολύ εύκολο να γίνουν τέτοιες εργασίες και έλεγχοι στο κατω τμήμα σε αντίθεση με την Α που ήταν εξορισμού χαμηλή κατι που καθιστούσε όποια ενέργεια ελέγχου αδύνατη.
-
Καλησπέρα σας ,
Έψαξα αρκετά αλλα δεν κατάφερα να μάθω πόσες βαλβίδες έχει ο κινητήρες μου. Ξέρω οτι ο κινητήρας ειναι 1.4i (TU3MC). Υπαρχει τρόπος να μάθουμε πόσες βαλβίδες έχει , δηλαδή αν ειναι 6βαλβιδο ή 8βαλβιδο;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ola ta TU3 einai 8balbida.
-
Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση ! Πρακτικά 8 βαλβίδες ειναι καλες σε απόδοση ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση ! Πρακτικά 8 βαλβίδες ειναι καλες σε απόδοση ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Βασικα θεωρειται αρχαιολογια ,πρακτικα εχεις λιγο γκαζι παραπανω σε χαμηλες στροφες και ψωφαει στις ψηλες καταναλωνοντας καυσιμο χωρις αντικρισμα!
-
Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση ! Πρακτικά 8 βαλβίδες ειναι καλες σε απόδοση ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Για την εποχή του και σε συνδυασμό με τα χαμηλά βάρη μια χαρά ήταν.. Πχ το 205 με 75 άλογα πετούσε.. Το ίδιο κακό ήταν και το 309
-
Αρκει να δεις τους συγκριτικους πινακες της εποχης με τις ρεπριζ και τ απολυτα νουμερα συγκριτικα με την κατηγορια του και θα καταλαβεις Μιχαλη οτι ηταν καλο. Σημερα βεβαια αρχαιολογια.
-
Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις ... Η αλήθεια ειναι πως οτι μου είπατε το έχω παρατηρήσει αλλα δεν ήξερα σε τι ωφελείται . Όπως και να έχει το λατρεύω το αμαξάκι μου [emoji7]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Peugot 206, μοντέλο Μάρτιος 2001, αγοράστηκε Ιούνιο 2001.
Μου έχει βγάλει πολλά προβλήματα και αν το κυκλοφορούσα πιο συχνά - πάω στη δουλειά με συγκοινωνίες - είμαι σίγουρος ότι θα έστελνε συνέχεια συνεργείο.
Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάρω Peugeot
-
http://www.newsauto.gr/ta-nea-peripolik ... ikis-odou/
-
Ε,αφου ηθελαν αξιοπιστια..........σωστα επραξαν!!!!!
Καταναλωση 3.1λ........... -
Ναι βεβαια.. σε καθε γωνια κι απο ενα 308 περιπολικο μ ανοιχτο καπω...
-
Η καλύτερη επιλογή που μπορούσαν να κάνουν. Εξαιρετικό.
Άσε που δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα αναγέννησης φίλτρου!![emoji9]Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Λες και υπηρχε ποτε κανα κριτηριο, ποια μοντελα γινονται κρατικα...
-
ΧΙΟΥΝΤΑΙ έπρεπε να πάρουν....
PEUGEOT FORUM