-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σαλάτα τα κάναν. Στην αρχή έλεγαν ότι δεν θα έρθει καν, μετά ήρθε ως GTi και στο facelift ήρθε ως GT.
Και μια φωτό της συλλογής μου
Στην φωτό φαίνεται το 307 να είναι φαρδύτερο του 8.
Να φανταστώ ότι το 307 θα γίνει το μουλάρι σου για τα ελληνικά καλοκαίρια;
Τιμή δεν μας είπες ακόμα. Μην φοβάσαι δεν σε πιάνει ο ΣΔΟΕ.
-
Κοιτάζω την φωτό και μου κάνει εντύπωση που το 307 φαίνεται ποιο φαρδύ, ποιο φουσκωμένο από το 308.
Το 308 θυμίζει έντονα το δικό μου. Έντονα χαρακτηριστικά, δυναμικά αμαξώματα. Πόρωση!...
Ρε κοίτα που έγινα Γαλλόφιλος τώρα στα γεράματα
Εγώ ένας Κορεάτης... -
-
Ωωωωωω! Γυαλιστερό!
Ωραίος!
-
Εντυπωσιακή και η βάση στήριξης note3 στο μεσαίο αεραγωγό
Sent from my SM-N9005
-
Ποιού;
-
Πάει το Note 3;
Sent from my SM-N9005
-
Ο ντιριντίνος έχει HTC One M8 εδώ και κάμποσο καιρό...
-
Α, δεν το 'ξερα. Κρίμα...
Sent from my SM-N9005
-
Πωπω γιατί τα κάνουν έτσι ακόμα μέσα τα Πεζώ? Ίδιο με 206 του 2000 είναι. Τι το αφήνουν αυτό το κενό έτσι? Μόνο αν βάλεις navi που είναι 2din κλείνει?
-
Oλόιδιο
Γιατί να το κλείσουν; Πολύ πρακτικό είναι το ραφάκι αυτό.
-
Ντάξει γράψε λάθος. 307 εννοούσα, αλλά ίδια είναι και διάφορα VW βασικών εκδόσεων (Polo, Fabia). Κρίμα τόσο καλή έκδοση να είναι έτσι μέσα. Αν θέλουν βρίσκουν κι αλλού να βάλουν θήκες.
Τις ίδιες μαλακίες με τους Ιταλούς κάνουν κι αυτοί. Κουκλί απέξω, ωραίο μοτέρ-στήσιμο και μετά ξεπέτα με τιμόνι 10ετιας και 2-3 νικελάκια διάσπαρτα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εντυπωσιακή και η βάση στήριξης note3 στο μεσαίο αεραγωγόSent from my SM-N9005
Έχω πολύ κακή εμπειρία από βάση στήριξης κινητού σε αεραγωγό.
Συγκεκριμένα στο Opel Astra που είχα. Είχα βάλει μία τέτοια βάση στήριξης και όλα ωραία και καλά.
Δυστυχώς όμως μετά από μερικούς μήνες χρήσης, διαπίστωσα ότι είχε χαλαρώσει εντελώς η πάνω/κάτω κίνηση του αεραγωγού. Τόσο ώστε να μην μπορεί να κάτσει προς τα πάνω ο αεραγωγός και να πέφτει κάτω.Στο συνεργείο μου είχαν πει ότι ήθελε αλλαγή όλος ο αεραγωγός γιατί από το βάρος της βάσης μαζί με το κινητό χάλασε η επιβράδυνση της κίνησης.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πωπω γιατί τα κάνουν έτσι ακόμα μέσα τα Πεζώ? Ίδιο με 206 του 2000 είναι. Τι το αφήνουν αυτό το κενό έτσι? Μόνο αν βάλεις navi που είναι 2din κλείνει?Εμένα πάντως με ενθουσίασε στο δικό μου το κενό αυτό για δύο λόγους:
- Για αποθήκευση χρήσιμων μπιχλιμπιδιών ...
- Για εύκολη προσπέλαση πίσω από το ταμπλό ώστε να αλλάξω το εργοστασιακό ηχοσύστημα...
-
...
Τις ίδιες μαλακίες με τους Ιταλούς κάνουν κι αυτοί. Κουκλί απέξω, ωραίο μοτέρ-στήσιμο και μετά ξεπέτα με τιμόνι 10ετιας και 2-3 νικελάκια διάσπαρτα.Σόρυ, αλλά πως θα έπρεπε κατά την γνώμη σου να είναι το ταμπλό, το τιμόνι κλπ;;;
-
Σε ΑΥΤΗ την έκδοση θα έπρεπε να είναι ενιαία η κονσόλα, με μεγάλη οθόνη για έλεγχο όλων των πληροφοριών του αυτοκινήτου. Και το τιμόνι ας το άφηναν όπως είναι. Ποιο το νόημα να βάλεις 3 κομματάκια νίκελ? Έγινε πιο sport έτσι?
Περιέργεια δική μου αλλά αυτά τα κένα στις κονσόλες πάντα μου θύμιζαν κάτι τέτοιο:
Και στο κενό βάζεις το ταξίμετρο!
-
Γκρινιαζεις χωρις λογο Στεφανε. Μια χαρα βολευει η θηκουλα. Παλι χαλασε το Αουντι;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Όχι. Απλά βαριέμαι να δουλέψω και με κάτι πρέπει να ασχοληθώ.
-
Σε ΑΥΤΗ την έκδοση θα έπρεπε να είναι ενιαία η κονσόλα, με μεγάλη οθόνη για έλεγχο όλων των πληροφοριών του αυτοκινήτου. Και το τιμόνι ας το άφηναν όπως είναι. Ποιο το νόημα να βάλεις 3 κομματάκια νίκελ? Έγινε πιο sport έτσι?Περιέργεια δική μου αλλά αυτά τα κένα στις κονσόλες πάντα μου θύμιζαν κάτι τέτοιο:
Και στο κενό βάζεις το ταξίμετρο!
Γούστα είναι αυτά. Εγώ από την άλλη είμαι της άλλης σχολής... Της σχολής του 'ταξίμετρου'...
Πάντως όποτε βρεις χρόνο βάλε και καμιά φωτογραφία μιας κονσόλας που σου αρέσει.
-
Από σύγχρονα δεν υπάρχει και κάποιο που παθαίνω κοκομπλόκο. Ας πούμε ότι η BMW 1-series & 2-series είναι σε ψιλοκαλή μοίρα, με την ανάλογη διαμόρφωση φυσικά. Ομοίως και κάποια πρόσφατα Volvo που είναι και πιο κοντά στην τιμή του Πέζουρα για τον οποίο συζητάμε κιόλας.
PEUGEOT FORUM