-
Ωχ. Βλέπω ο Carlos Tavares να το κλείνει το μαγαζί...
-
Ο CEO της Γαλλικής εταιρίας δηλώνει πως τα νέα μοντέλα της, όπως τα 308, 2008 και 208, μπορούν να συγκριθούν με τα αντίστοιχα μοντέλα της Volkswagen, τόσο από πλευράς ποιότητας, όσο και από τεχνολογικής πλευράς.
Χιουμορίστας ο πρόεδρας.
Κλείστε το το μπουρδέλο και απαλλάξτε μας απο τα σαπίδια σας ρε.
-
Το όλο ντιλ με την Ντονγκφέγκ ήταν το εξής, 'θα σου δώσουμε 3 δις κασαδούρα και θα σου ανοίξουμε την ντόπια αγορά μέσω υμών, και εσείς θα μας δώσετε το 14%' . Δε νομίζω να το κλείσει τώρα που πατάει πόδι στην Κίνα (και η Κίνα θα τους πατάει το πόδι).
Διάβασα όμως αλλού ότι θέλει να πάει το περιθώριο εκεί που ήταν προ κρίσης, στο 2,5%, τώρα (θα) ήθελε να πουλάει όσο οι γερμαναράδες, χμ. Με απλή αύξηση των τιμών, πιστεύω θα πάρει το the longest of the three. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ο CEO της Γαλλικής εταιρίας δηλώνει πως τα νέα μοντέλα της, όπως τα 308, 2008 και 208, μπορούν να συγκριθούν με τα αντίστοιχα μοντέλα της Volkswagen, τόσο από πλευράς ποιότητας, όσο και από τεχνολογικής πλευράς.
Χιουμορίστας ο πρόεδρας.
Κλείστε το το μπουρδέλο και απαλλάξτε μας απο τα σαπίδια σας ρε.
-
οκ τεχνολογία έχει η φολκς αλλά ποιότητα? Τριμπούρδελα είναι !!
-
Eκεί ακριβώς είναι και η επιτυχία της, στην ευρώπη τουλάχιστον. Στο ότι μοσχοπουλάει αυτό που βγάζει, παρόλη τη μετριότητα στην αξιοπιστία, τις μικρές εγγυήσεις που δίνει και τις απαράδεκτες τιμές ανταλλακτικών. Εκτός ευρώπης, στο ότι έχει τεράστιο μερίδιο στην Κίνα και σχετικά ικανοποιητική παρουσία στην Ούσα, δύο αγορές που η Πεζώ τις κοιτάει απέξω και τυχαίνουν να είναι και οι μεγαλύτερες. Έχει να φάει πολλά καρβέλια ακόμη για να μιλήσει επί ίσοις όροις η ΠΣΑ.
-
Κανένα νεώτερο από τον Συγγελίδη έχουμε;
Τελικά υπάρχει η Peugeot στην Ελλάδα ή αποχώρησε;
Πήρα τηλέφωνο στο συνεργείο και μου τα μάσαγαν.Έχει βγει καμιά επίσημη ανακοίνωση του δικτύου εξυπηρέτησης;
Εκτός αν το έκλεισαν το μαγαζί και μας το κρύβουν...
-
καλημερα σας
πριν λιγες μερες εγινα κατοχος ενος 208 1.4 ντιζελ
επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη με ντιζελ ξερει κανεις τι να προσεξω ωστε να εχω ενα απροβληματιστο αμαξι??
γενικως αν ξερετε κατι για το 208 πειτε μου
ευχαριστω -
Τελικά ο ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΣ το διέλυσε το δίκτυο...
Μαρούσι/Χαλάνδρι ένα μόνο συνεργείο, η (αδιάφορη) AutoMotivo.
Κάποιο άλλο λέει στο Γέρακα και κάποιο στο Μοσχάτο και κάποιο άλλο στην Νέα Χαλκηδώνα ... στου διαόλου τα κέρατα.Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ στην Πεύκη τέλος... όπως και όλα τα υπόλοιπα.
Ξέμεινα από συνεργείο. Κρίμα. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κάποιο άλλο λέει στο Γέρακα και κάποιο στο Μοσχάτο και κάποιο άλλο στην Νέα Χαλκηδώνα ... στου διαόλου τα κέρατα.Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ στην Πεύκη τέλος... όπως και όλα τα υπόλοιπα.
Ξέμεινα από συνεργείο. Κρίμα.Εισαι ακόμα στην εγγύηση;
Send from outer space ★
-
Ο χρήστης joebar έγραψε:
καλημερα σας
επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη με ντιζελ ξερει κανεις τι να προσεξω ωστε να εχω ενα απροβληματιστο αμαξι??
ευχαριστωε για τα πρωτα δες να μην πολυαναβαίνεις πάνω απο τις 2.000 στροφες. Μετα φροντιζε οταν είναι κρυο να μην το ζοριζεις με γεμισματα στις ταχυτητες , να περιμένεις δλδ να πιασει πρωτα θερμοκρασια και μετα να το δουλευεις σε ολο το οφελειμο ευρος στροφων , και πριν το σβησεις αν εχεις την υπομονή κρατα το κανα μισο - ενα λεπτο αναμμενο πριν το σβησεις. Προσοχη διαρκως στα πρατηρια που βαζεις, για την ωρα και μεχρι να βγει καποια ακομα αξιοπιστη , πηγαινε στα εταιρικά πρατηρια της shell, μια φορα την βδομαδα συνηθως καθε πέμπτη έχουν την vpower τιμη απλης. Πόσα λτ ντεποζιτο έχει?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Send from outer space ★
Όχι. Είχα συνηθίσει να πηγαίνω στον Αρβανίτη, που ήταν και εξουσιοδοτημένος (και κάπως ακριβούτσικος)... αλλά έλεγα να μην σταματήσω αν και εφόσον παραμείνει στο επίσημο δίκτυο.
Πλέον έχω ξεκινήσει να ψάχνω για άλλο συνεργείο (εξειδικευμένο) στην περιοχή μου. Έχω εντοπίσει 3 συνεργεία που ασχολούνται με Peugeot/Citroen, το ένα μόλις το επισκέφτηκα το απέρριψα, τα άλλα δύο είναι υπό εξέταση.
-
Ο χρήστης joebar έγραψε:
καλημερα σας
ευχαριστωΥπάρχει ειδικό ποστ για το peugeot 208, viewtopic.php?f=15&t=36657
Έχω γράψει και εγώ εκεί τις εντυπώσεις μου. Το μεγάλο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου είναι η οικονομία ενώ το πρόβλημα του (όπως και των περισσοτέρων diesel) είναι η η έλλειψη ισχύος κάτω από τις 1600 στροφές.
Όσον αφορά το καύσιμο τα έχουν γράψει και οι άλλοι συν-φορουμίτες: μην βάζεις diesel όπου είναι φτηνότερο αλλά εκεί που εμπιστεύεσαι την ποιότητα του. Κάθε Πέμπτη η shell δίνει το deisel v-power στην τιμή του κανονικού, και εγώ βρήκα ότι γενικά η μηχανή δουλεύει πιο στρωτά (λιγότερο θόρυβο).
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Send from outer space ★
Όχι. Είχα συνηθίσει να πηγαίνω στον Αρβανίτη, που ήταν και εξουσιοδοτημένος (και κάπως ακριβούτσικος)... αλλά έλεγα να μην σταματήσω αν και εφόσον παραμείνει στο επίσημο δίκτυο.
Πλέον έχω ξεκινήσει να ψάχνω για άλλο συνεργείο (εξειδικευμένο) στην περιοχή μου. Έχω εντοπίσει 3 συνεργεία που ασχολούνται με Peugeot/Citroen, το ένα μόλις το επισκέφτηκα το απέρριψα, τα άλλα δύο είναι υπό εξέταση.
Ο Αρβανίτης δεν φτιάχνει πλέον peugeot ή απλά δεν είναι επίσημο;
-
Λογικά θα πρέπει το συνεργείο να είναι ακόμα ανοιχτό. Πέρυσι που είχα πάει ήταν σε δραματική κατάσταση. Σχεδόν όλοι οι μηχανικοί είχαν φύγει. Ένας είχε μείνει, ο αρχαιότερος μηχανικός, ο οποίος μου είχε πει ότι 'βαράνε μύγες' και πράγματι έτσι ήταν.
Πριν γίνει το συνεργείο εξουσιοδοτημένο της Peugeot, ήταν εξουσιοδοτημένο Honda-Mitsubishi και πολύ παλαιότερα ήταν της Fiat. Οπότε μάλλον θα αλλάξουν ξανά ταμπέλες.
Τέλος πάντων, θα βρω κάτι άλλο και θα πηγαίνω εκεί. -
Ο Αρβανίτης ήταν επίσημος επισκευαστής της Peugeot αλλά τώρα που άλλαξε χέρια η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα έμεινε λίγο «μετέωρος», παραμένοντας όμως εξειδικευμένο συνεργείο Peugeot (όπως άλλωστε και Honda-Mitsubishi, ενώ φυσικά ξέρει και από Ιταλικά). Τώρα, πολύ μεταξύ μας, οι μηχανικοί που απολύθηκαν πέρισυ μη νομίζεις ότι άξιζαν και πολύ το μισθό τους. Αν είχες προλάβει το παλιό συνεργείο στη Δ. Ράλλη στο Μαρούσι, θα θυμάσαι εκτός από το Χρήστο κι άλλο ένα παιδί μικρότερο (πρέπει να έχουμε την ίδια ηλικία, στα 32 τώρα), Χρήστος κι αυτός, ο οποίος είναι ξεφτέρι αλλά δυστυχώς δεν έμεινε όταν έκλεισε εκείνο και κράτησε μόνο της Πεύκης. Τώρα έχει πάρει άλλον έναν, ο οποίος δούλευε πριν σε κάποιο συνεργείο αντιπροσωπείας Peugeot.
Η δουλειά είναι λογικό να έχει κόψει, οι «μεγάλες» δουλειές (ιμάντες, σετ συμπλέκτη, αμορτισέρ κλπ) αναβάλλονται επ' αόριστον από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, ενώ ακόμα και για τις απλές (λαδόφιλτρα και τέτοια) ο κόσμος προτιμά να πάει μέχρι και σε κάποιο βενζινάδικο (true story: έπλενα το αυτοκίνητο στο βενζινάδικο που πάω συνήθως και σταματάει Mazda 2 να ρωτήσει αν έχει φίλτρο λαδιού ο βενζινάς για να αλλάξουν λάδια εκεί).
Εγώ πάντως φίλε Storm τον εμπιστεύομαι τυφλά το Χρήστο, με τον οποίο έχουμε αναπτύξει και φιλική σχέση, και, αν θυμάμαι καλά, σου είχα πει όταν πας να του πεις ότι σε έστειλα εγώ. Αν τύχει καμιά μέρα περνώντας και δεις το Τέμπρα απ' έξω σταμάτα να πούμε μια καλημέρα. -
Στο Χρήστο αναφερόμουν απλά δεν ήθελα να αναφέρω το όνομά του...
Τον ήξερα από πολύ παλιά που είχα το Yugo και το πήγαινα στην Δ.Ράλλη.
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που γράφεις.Ωστόσο θα περίμενα να ρίξουν κάπως τις τιμές, ειδικά αυτή την εποχή που μεταξύ των άλλων έχασαν και την εξουσιοδότηση καθώς επίσης και να απαγκιστρωθούν από αυτά τα λάδια της FUCHS...
Πάντως μεταξύ μας... και σόρυ κιόλας αλλά επειδή δεν έχω λεφτά για πέταμα κοιτάω πλέον και τα κόστη, ειδικά όταν βλέπω μεγάλες διαφορές στις τιμές των υπηρεσιών στα εξειδικευμένα συνεργεία.
-
Ρε παιδια, οδηγησε κανεις το 208 Gti να μας πει εντυπωσεις?
-
Για όποιον ξέρει.
Αλλαγή μπουζί σε κινητήρα THP με βάση τα χιλιόμετρα ή τα χρόνια;
Έχω 12950 χιλιόμετρα...Ρωτάω γιατί έχω χάσει την μπάλα με τα συνεργεία... Το τι έχω ακούσει δεν περιγράφεται...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για όποιον ξέρει.
Αλλαγή μπουζί σε κινητήρα THP με βάση τα χιλιόμετρα ή τα χρόνια;
Έχω 12950 χιλιόμετρα...Ρωτάω γιατί έχω χάσει την μπάλα με τα συνεργεία... Το τι έχω ακούσει δεν περιγράφεται...
Με τα χλμ ,τι να παθαίνουν με τον καιρό;
PEUGEOT FORUM