-
Ναι αντιπροσωπεία Peugeot ή οτι άλλο λεει το βιβλιο κατασκευαστή
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
κάποιος που να έχει αντιμετωπιίσει το ίδιο?
-
Tο βιβλίο σου αναφέρει τη διαδικασία χειροκίνητου κλεισίματος;
-
Ναι αλλά η γυναίκα μου έχασε τον λεβιέ.Κάνει άλλο εργαλείο? Παίζει να ξεμπλοκάρει?
-
Ο χρήστης petrosg85 έγραψε:
Ναι αλλά η γυναίκα μου έχασε τον λεβιέΝα την προσέχεις
-
το βρηκα το εργαλειο.δεν κανει τπτ.απλα με βοηθησε να την κλεισω χειροκινητα
-
Ο χρήστης petrosg85 έγραψε:
το βρηκα το εργαλειο.δεν κανει τπτ.απλα με βοηθησε να την κλεισω χειροκινηταΈκλεισε χειροκίνητα με το εργαλείο, αυτή είναι η δουλειά του. Σαν τι άλλο περίμενες να κάνει δηλαδή ένα εργαλείο, διάγνωση κι επισκευή; συνεργείο/αντιπροσωπεία για τα περαιτέρω.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Γεια σας, εχω ενα 206 1.4 του 2002 εδω και 1.5 χρονο...Μεχρι τωρα το A/C λειτουργουσε κανονικα,σημερα που το αναψα ομως δε βγαζει κρυο αερα και ακουγεται ενα θορυβος σαν κατι να ρουφαει μεσα απο σωληνα? ..Περιπου οπως ακουγεται το νερο που ερχεται απο μακρια σε μια βρυση πριν τρεξει..Τι μπορει να φταιει?
-
Φρεον θελει κατα πασα πιθανοτητα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φρεον θελει κατα πασα πιθανοτητα.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ποσο παει το μαλλι περιπου γι'αυτο?
-
Ενα 40αρι μου πηραν εμενα προσφατα για φρεον και λαδια στον κομπρεσσορα (σε σαξο).
-
Νέα για το κουπεδάκι της μάρκας.
http://www.autoblog.gr/2013/07/10/peugeot-rcz-r-2014/
Αφού το είδαμε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Γαλλίας πριν μερικές ημέρες, η Peugeot παρουσίασε σήμερα την έκδοση παραγωγής του RCZ R το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στο φετινό Goodwood Festival of Speed. Η έκδοση παραγωγής διαθέτει τόσο την αεροτομή, όσο και τις διπλές απολήξεις των εξατμίσεων του πρωτότυπου.
Μηχανικά το αυτοκίνητο φορά τον 1,600αρη THP απόδοσης 270 ίππων στις 6.000 σ.α.λ με 330 Nm ροπής στις 1.900 – 5.500 σ.α.λ, κάνοντας το, το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής της Peugeot όλων των εποχών. Φορά νέα ανάρτηση, Torsen μπλοκέ διαφορικό, σπορ εξάτμιση και έχει 145 γρ/χλμ εκπομπές CO2, με μέση κατανάλωση 6,3 λίτρα/100 χλμ. Τα φρένα του είναι διαμέτρων 380 mm μπροστά και είναι τοποθετημένα σε μια πλήμνη από αλουμίνιο.
Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη). Έχει μήκος 4.294 mm, πλάτος 1.845 mm, ύψος 1.352 mm και 2.612 mm μεταξόνιο. Στο έδαφος πατά με ζάντες 19″ με ελαστικά Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 διαστάσεων 235/40, και ζυγίζει 1.280 κιλά
Διαθέτει μαύρη ματ οροφή, χαμηλότερη ανάρτηση κατά 10 mm και θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα (Moroccan Red, Nera Black, Mercury Grey και Opal White). Στο εσωτερικό συναντάμε bucket δερμάτινα Nappa/Alcantara καθίσματα με κόκκινες ραφές, μαύρη οροφή, βουρτσισμένα αλουμινένια διακοσμητικά, μικρότερο δερμάτινο τιμόνι, νέο επιλογέα ταχυτήτων, μαύρο ταμπελάκι και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις στο ταμπλό.
Στο Goodwood θα υπάρχουν δύο κόκκινα RCZ R παραγωγής και θα οδηγηθούν από τον Bradley Philpot, πρεσβευτή της Peugeot. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2013.
-
Είναι υπέροχο
1600, 270 άλογα και μπλοκέ η τιμή του όμως δε θα 'ναι γύρω στις 40000; -
-
-
Άντε μπράβο η Πεζό αποφάσισε να βγαλει σπορ αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Άντε μπράβο η Πεζό αποφάσισε να βγαλει σπορ αυτοκίνητοSorry κιόλας, αλλα αυτό δεν είναι σπορ;
-
Ειναι τοσο σπορ που τα αυτοκολλητα ξεφτανε ευκολα και γρηγορα. Προφανως απο τις τεραστιες ταχυτητες που αναπτυσσει!
-
Φανταστειτε ποσο σπορ του χει φανει η μπεμπα του ,του Θανου που ποσταρει κατι τετοια..
Ελα Θωμα τρολλαρε...
-
Καλημερα σας φιλαρακια,
Ειπα να μοιραστω μαζι σας ενα γεγονος μπας και σας φανει (που δεν το ευχομαι) χρησιμο.
Μου ριξανε ενα δενδρο πανω στο καπω και μου το κανανε ψιλοχαλια.
Η συνηθισμένη απαντηση στο αν φιαχνεται ηταν οχι,καθοτι αλουμινενιο.
Και ομως.....φιαχνεται και παραφιαχνεται.
Αν καποιος χρειαστει τον μαστορα, ας μου σφυριξει και του στελνω pm.
PEUGEOT FORUM