-
Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι δεν την παλεύεις
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Απλά έχεις συνηθίσει το γκάζι του αυτοκινήτου σου. Απόλυτα φυσιολογικό. Δοκίμασε και 1-2 γεμίσματα με 100αρα να εξαλειφθεί και η (ψυχολογική?) πιθανότητα κακής βενζίνης...Μόνο 100άρα βάζω. Δύο φορές που έβαλα 95άρα απλή, είδα διαφορά. Εδώ έχω δει διαφορές και με τις 100άρες.
Τις τελευταίες φορές βάζω BP Ultimate 100άρα. Πολύ καλύτερη και ποιο φτηνή από κάποιες 100άρες Revoil, Elin και AEGEAN που έβαζα πριν.Σίγουρα όμως όπως λες, έχω συνηθίσει το γκάζι του.
-
Τότε καιρός για πρόγραμμα. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεωθεί λίγο η σχέση με το αμάξι.
-
Κι εγώ συμφωνώ. Ένα προγραμματάκι θα σημαίνει ριζική ανανέωση σε όλα τα επιπέδα
-
Τότε καιρός για πρόγραμμα. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεωθεί λίγο η σχέση με το αμάξι.Κι εγώ συμφωνώ. Ένα προγραμματάκι θα σημαίνει ριζική ανανέωση σε όλα τα επιπέδα
welcome to cosmopolitan forum!
-
Προγραμματάκι;; Αν είναι Freeware και παίζει σε Windows XP ευχαρίστως ...
-
Για το δικό σου βρωμάει ο τόπος από προγράμματα. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι επώνυμο με 1000€. Με ένα 500αρικο την κάνεις τη δουλειά σου πιστεύω.
-
Για το δικό σου βρωμάει ο τόπος από προγράμματα. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι επώνυμο με 1000€. Με ένα 500αρικο την κάνεις τη δουλειά σου πιστεύω.Δεν έχεις άδικο. Πλέον είναι πολλοί οι tuners για τον THP.
Αν χρησιμοποιούσα συχνά το αυτοκίνητο θα το σκεφτόμουν.
Επειδή όμως το χρησιμοποιώ σπάνια το βρίσκω ανούσιο.
Ακόμη είμαι στα 9600χιλιόμετρα. 3 χρόνια και ακόμη δεν έχω περάσει τα 10.000χιλιόμετρα...
Ούτε ταξίδι δεν το έχω πάει...Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω ανταλλαγή με κανένα ατμοσφαιρικό 1000άρι ή 1200άρι ή 1400άρι, ίσα-ίσα για να έχω ένα 4τροχο.
-
Ο χρήστης speedman_27 έγραψε:
To γράφει είτε στο πλαίσιο της πόρτας του οδηγού είτε στον μεντεσέ της πόρτας του οδηγού.
το ξερω αλλα έχει σβηστη δεν φαίνεται.
στο μανουαλ;
δεν γράφει. Έσεις που έχετε πόσο βάζετε ;
Γύρω στο 2.3 πρέπει να είσαι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για το δικό σου βρωμάει ο τόπος από προγράμματα. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι επώνυμο με 1000€. Με ένα 500αρικο την κάνεις τη δουλειά σου πιστεύω.
Δεν έχεις άδικο. Πλέον είναι πολλοί οι tuners για τον THP.
Ακόμη είμαι στα 9600χιλιόμετρα. 3 χρόνια και ακόμη δεν έχω περάσει τα 10.000χιλιόμετρα...
Ούτε ταξίδι δεν το έχω πάει...Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω ανταλλαγή με κανένα ατμοσφαιρικό 1000άρι ή 1200άρι ή 1400άρι, ίσα-ίσα για να έχω ένα 4τροχο.
Ε τότε τι το κουβεντιάζουμε... Πούλα το να πάει στο καλό. Κρίμα να κάθεται και συ να πληρώνεις.
-
Ε τότε τι το κουβεντιάζουμε... Πούλα το να πάει στο καλό. Κρίμα να κάθεται και συ να πληρώνεις.Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Προς το παρόν, άστο να ξεκουράζεται...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν έχεις άδικο. Πλέον είναι πολλοί οι tuners για τον THP.
κοίτα μιας και μιλάμε για 207 θα σου έλεγα πουλα το το μουρδέλο να δεις άσπρη μέρα αλλά... μιας και το χρησιμοποιείς σπάνια δεν είναι κρίμα να χρησιμοποιείς κανα 1200αρη γκετζ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κοίτα μιας και μιλάμε για 207 θα σου έλεγα πουλα το το μουρδέλο να δεις άσπρη μέρα αλλά... μιας και το χρησιμοποιείς σπάνια δεν είναι κρίμα να χρησιμοποιείς κανα 1200αρη γκετζ?Εντάξει εσύ έχεις μένος με το 207 γενικότερα. Γενικά με τα Peugeot.
Εγώ από την άλλη έχω άλλη άποψη για το αυτοκίνητο που αγόρασα. Το 206 που είχα πράγματι είχε βγάλει αρκετά θεματάκια. Το 207 προς το παρόν δεν έχει βγάλει τίποτα απολύτως (ευτυχώς!!!!!).
Οι σοβαρές σκέψεις που κάνω για μετάβαση σε άλλο αυτοκίνητο με λιγότερα κυβικά έχει να κάνει με την μεγάλη μείωση των αποδοχών μου στην εργασία μου. Αν μάλιστα χάσω την εργασία μου τότε θα το πουλήσω και θα μείνω μόνο με το σκούτερ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
κοίτα μιας και μιλάμε για 207 θα σου έλεγα πουλα το το μουρδέλο να δεις άσπρη μέρα αλλά... μιας και το χρησιμοποιείς σπάνια δεν είναι κρίμα να χρησιμοποιείς κανα 1200αρη γκετζ?
Εντάξει εσύ έχεις μένος με το 207 γενικότερα. Γενικά με τα Peugeot.
Εγώ από την άλλη έχω άλλη άποψη για το αυτοκίνητο που αγόρασα. Το 206 που είχα πράγματι είχε βγάλει αρκετά θεματάκια. Το 207 προς το παρόν δεν έχει βγάλει τίποτα απολύτως (ευτυχώς!!!!!).
Οι σοβαρές σκέψεις που κάνω για μετάβαση σε άλλο αυτοκίνητο με λιγότερα κυβικά έχει να κάνει με την μεγάλη μείωση των αποδοχών μου στην εργασία μου. Αν μάλιστα χάσω την εργασία μου τότε θα το πουλήσω και θα μείνω μόνο με το σκούτερ.
κανένα μένος δεν είχα με τα πεζό... το μένος άρχισε όταν ένα ΣΥΧΡΟΝΟ αυτοκίνητο άρχισε να με αφήνει στον δρόμο... το ίδιο και το έτερο 207 που έχουμε στο γραφείο... τα ίδια και γνωστών μου...
αν έχεις θέμα με την δουλεία πάω πάσο...
-
FaureciaPSA owns 57.43% of automotive supplier Faurecia,[15] a company created by a 1997 merger between Bertrand Faure and PSA-owned ECIA. It provides various components to Citroen and Peugeot together with significant interior and exterior parts to companies such as Audi, BMW and Mercedes-Benz.[16]
Συγνώμη για το ξενόγλωσσο. Τώρα κατάλαβα από που ψωνιζουν κάποιοι τα πρωτοκλασσάτα εσωτερικά τους και κάποιοι άλλοι τα ρετάλια
-
Συγχωρεμένος
-
Γεία σας. Εχει οδηγήσει κανείς το peugeot 308 1,6 e- HDI pilotee ;; Πως είναι το ημιαυτόματο κιβώτιο ;; Είναι αλήθεια ότι ο κινητήρας 1,6 πετρέλαιο πνίγεται από τίς πολύ μακριές σχέσεις; Εχει ικανοποιητικό τράβηγμα και μπορείς να προσπεράσεις με ασφάλεια ; Zητησα για το μοντέλο test drive από την Lion Hellas αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης loin(t)aris έγραψε:
FaureciaPSA owns 57.43% of automotive supplier Faurecia,[15] a company created by a 1997 merger between Bertrand Faure and PSA-owned ECIA. It provides various components to Citroen and Peugeot together with significant interior and exterior parts to companies such as Audi, BMW and Mercedes-Benz.[16]Συγνώμη για το ξενόγλωσσο. Τώρα κατάλαβα από που ψωνιζουν κάποιοι τα πρωτοκλασσάτα εσωτερικά τους και κάποιοι άλλοι τα ρετάλια
Δώσε πόνι λιοντάρη!!!!!
-
Faurecia
, μάλλον το πιο δυνατό χαρτί της ΠΣΑ μετά τα αυτοκινητά της.
-
PEUGEOT FORUM