-
Λοιπόν, επειδή σας βλέπω να παρασοβαρέψατε, πάρτε μαθήματα ιστορίας από τον ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΝ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ:
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι...
Σκηνή Πρώτη (σουρρεαλισmός):
Ο Γκουσγκούνης, τραγική φιγούρα, καραφλός και κακάσχημος είναι πρώτη μούρη στο πλανο και πηδάει τη γκόmενα. Οπότε σε μια στιγμή μουρμουρίζει κάπως δυνατά .Πω πω, να είχα μια μπύρα τώρα....οπότε ένα χέρι εμφανίζεται από το πουθενά στο πλάνο, κραδαίνοντας ένα πελώριο κρίκερ με παγωμένη μπύρα. Ο Γκουσγκούνης την κατεβάζει μονορούφι και συνεχίζει το θεάρεστο έργο του...
Σκηνή Δεύτερη (ατάκα):
Ναι, καλά μαντέψατε, ο Γκουσγκούνης είναι και πάλι πρώτη μούρη στο πλάνο και η τύπισσα του κάνει στοματικό έρωτα. Σε μια στιγμή τελειώνει ο Γκουσγκούνης οπότε η φιλενάδα του γυρνάει και αρχίζει να τα φτύνει. Η ατάκα που ακολουθεί απογειώνει τον αισθησιασμό της ούτως ή άλλως ρομαντικής σκηνής: 'Τι φτύνεις μωρή ; Κουκούτσια έχουν ;'
Σκηνή Τρίτη (σενάριο):
Όσο βλέπει κανείς Γκουσγκούνη, τόσο περισσότερο συλλαμβάνει την μεγαλειωδώς αφαιρετική σκέψη των σεναριογράφων αλλά και των απίστευτων ικανοτήτων τους να ζωγραφίζουν σε ένα τόσο ευτελές (όπως θεωρείται) θέαμα τα πάθη των ανθρώπων που όσο και να προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτά στο τέλος υποκύπτουν, με ντοστογιεφστική μαεστρία: Χαλάνε τα υδραυλικά μιας. Ο Γκουσγκούνης έρχεται ως υδραυλικός στο σπίτι της περί ης ο λόγος, στρογγυλοκάθεται στο τραπέζι της κουζίνας όπου έχει μια μεγάλη φρουτιέρα με πορτοκάλια. Παίρνει ένα πορτοκάλι στο χέρι του και ρωτάει όλος αβρότητα:
Πορτοκάλι θες; Όχι απαντάει αυτή. Να σε γαμ*** θες; Δεν έχω πρόβλημα, ανταπαντά αυτή και... η συνέχεια επί της οθόνης.
Σκηνή Τέταρτη (ατάκα):
Και πάλι ως υδραυλικός, έχει έρθει στο σπίτι μιας τσαχπίνας. Στρογγυλοκάθεται ως είθισται στο τραπέζι και παίζει ο διάλογος: Αυτή - Καφέ θες ; Γκ. - Ναι Αυτή - Πώς των πίνεις ; Γκ. - Πολλά βαρύ και όχι, µε δυο φουσκάλες. Αυτή - Είσαι και μερακλής ! Γκ. - Έχεις γα** τις κωλάρες. Την συνέχεια την αφήνω ως άσκηση στον αναγνώστη.
Σκηνή Πέμπτη (έγκλημα και τιμωρία):
Γυρνάει στο σπίτι κουρασμένος (έφτιαχνε υδραυλικά ντε !), αφήνει την τσάντα κάτω. Χαιρετάει βαριεστημένα τη γυναίκα του και... Γκ. - Τι φαΐ ; Γυν. - ...δεν έκανα φαΐ... (απολογητικά, με ψιλοπονηρό όμως ύφος) Γκ. - Δεν έκανες φαΐ ;;; Θα σε γαμ*** !!! Όπερ και εγένετο...
Μπαίνει ο Γκουσγκούνης σε ένα μπαρ. Πάει προς τον πάγκο, και βλέπει την μπαργούμαν. Στον τοίχο είχε ένα ρολόι. Πάει να το κοιτάξει, μπαίνει στη μέση η μπαργούμαν. Κάνει δεξιά, ξαναμπαίνει μπροστά του η μπαργούμαν. Κάνει αριστερά, να σου πάλι μπροστά του η μπαργούμαν. Οπότε γυρνάει και της λέει: 'Δεν βλέπω την ώρα να σε γαμ***' !!!
Ο Γκουσγκούνης πηδάει μια, σε 'σκυλίσια' στάση (ξέρετε τώρα) με τα χέρια του στη μέση του, κουνιέται μπρος πίσω. Η κυρία λέει 'Γκουσγκούνη κουράστηκα, άλλαξε στάση' - 'Εντάξει μωρό µου' και βάζει... τα χέρια στο κεφάλι του.
- Έφερα τις πίτσες. - Μα δε παραγγείλαμε πίτσες. - Παραγγείλατε δε παραγγείλατε εγώ θα σας γαμ*** !
Είναι ο Γκουσγκούνης και παίζει πιάνο και από κάτω μία του παίρνει πίπα. Οπότε λέει: 'Εγώ θα παίζω πιάνο και εσύ... κλαρίνο' !!!
Ο Γκουσγκούνης παίζει το ρόλο του πατέρα... Έρχεται η κόρη στο σπίτι με μια καινούρια φίλη της. Κάθονται στον καναπέ... Έρχεται ο, αρχηγός, Γκουσγκούνης στο σαλόνι και τις βλέπει. Κάθεται κι' αυτός, χωρίς να πει τίποτα, κοντά τους. Περνάει ένα λεπτό απόλυτης ησυχίας (δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα μέχρι τότε).
Ξαφνικά γυρνάει προς τη φίλη της κόρη του...
Γκ. - Τον παίρνεις απ' τον κώλο ;
Κόρη - Μπαμπά !!! Τι είναι αυτά που λες ;;;!!!
Γκ. - Προσπαθώ να σπάσω τον πάγο... (συνέχεια γνωστή)Μου το παν χτες...Είναι στην παραλία δύο γκόμενες, ολοµόναχες.
Σε κάποια φάση εμφανίζεται από το πουθενά ο Γκουσγκούνης να κόβει βόλτες εκεί κοντά. Σε κάποια φάση ρωτάει τις γκόμενες:
- Τι κάνετε κορίτσια εδώ ;
- Περιμένουμε νά 'ρθει κάποιος να µας γαμ###.
- Α! Ευτυχώς που πέρναγα!Έτσι για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα μας...
Να παίρνουμε όλοι μαθήματα από τον great Gousgounis -
Μετά από κάτι τέτοιο, τι να γράψει κανείς για να προκαλέσει γέλιο;;;
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!
-
Προσοχή παίδες,γιατί προβλέπω κλείδωμα!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Λοιπόν, επειδή σας βλέπω να παρασοβαρέψατε, πάρτε μαθήματα ιστορίας από τον ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΝ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΑψογος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
γμτ. όταν είμαι στεναχωρημένη ούτε μπορώ να φάω μου κόβεται η όρεξη εντελώς.ναι ε? Να δεις ενα πράμα που εμένα δεν μου κόβεται η όρεξη με τίποτα! Καημό το έχω πια!
Ερωτευμένη τρώω, απογοητευμένη τρώω, χαρούμενη τρώω, άρρωστη (εκει να δεις τι τρώω).
-
Α, ρε παιδιά, πάνω που πετάω ένα flame για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να έχει ενδιαφέρον το θέμα πετάγεται κάποιος και γράφει κάτι από ...Γκουσγκούνη και το γυρνάμε πάλι στο αστείο!
Δε σας αντέχω πια!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δε σας αντέχω πια!πέστα Κώστα Κώστα!!!!
Πάνω που άρχιζα να σου απαντώ πολύ σοβαρά τσακ το είδα κι εγώ! Παει, το έκλεισα το παράθυρο, μου έφυγε η έμπνευση! -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Πάνω που άρχιζα να σου απαντώ πολύ σοβαρά τσακ το είδα κι εγώ! Παει, το έκλεισα το παράθυρο, μου έφυγε η έμπνευση!Κάνε μια προσπάθεια να την ξαναβρείς βρε Μαίρη τώρα που ο Γκουσγκούνης πήγε για κατούρημα!
-
Ρε παιδιά,αφού έχει τόση επιτυχία το θέμα γιατί δεν κάνετε μια εισήγηση στον moderator να σας ανοίξει μία ενότητα ολόκληρη να μπαίνετε εκεί να κάνετε forumικό chat...Πάντως βλέπω το φόρουμ του αγαπημένου μου περιοδικού και στεναχωριέμαι.Είπαμε πλάκα πλάκα στα δύο πρώτα 'Γυναίκες και αυτοκίνητα' συμμετείχα κι εγώ αλλά τώρα πάει να γίνει όπως εκείνα τα θέματα με τις τυρόπιτες και οδήγηση τα απίστευτα που είχαν εμφανιστεί κάποια στιγμή στο παρελθόν...
-
-
Γυναικείο Λειτουργικό Σύστημα; Δηλαδή σχεδιασμένο από γυναίκες; Ξέχνα το! Θα είναι αδύνατη η αποκρυπτογράφηση των μενού, των οδηγιών και των λειτουργιών του. Χειρότερα κι από τη Γραμμική Α'!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Το πιο κακό νομίζω είναι να σε θέλει ακόμη και να τα φτιάξεις (ή να πας) με τον καλύτερο φίλο του Πω πω.. κομμάτια θα γίνει και δεν θα έχει και που να τα πει να ξεθυμάνει!Εάν σου ξαναγνωρίσω εγώ άντρα φίλο μου που θα είναι ομορφότερος από τον Κουασιμόδο, να μου τρυπήσεις τη μύτη!
Συν ότι ξεκινάω εκστρατεία κολλητοποίησης μόνο με γυναίκες!
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Ρε παιδιά,αφού έχει τόση επιτυχία το θέμα γιατί δεν κάνετε μια εισήγηση στον moderator να σας ανοίξει μία ενότητα ολόκληρη να μπαίνετε εκεί να κάνετε forumικό chat...Πάντως βλέπω το φόρουμ του αγαπημένου μου περιοδικού και στεναχωριέμαι.Είπαμε πλάκα πλάκα στα δύο πρώτα 'Γυναίκες και αυτοκίνητα' συμμετείχα κι εγώ αλλά τώρα πάει να γίνει όπως εκείνα τα θέματα με τις τυρόπιτες και οδήγηση τα απίστευτα που είχαν εμφανιστεί κάποια στιγμή στο παρελθόν...Αναγκάσαμε κανέναν να διαβάζει τη θεματική μας ενότητα; Όποιος θέλει διαβάζει και συμμετέχει! Όποιος δεν θέλει, απέχει! Δεν βλέπω να ενοχλούμε κανέναν. Το να λες ότι βλέπεις το forum του αγαπημένου σου περιοδικού αυτοκινήτου και στενοχωριέσαι, εμένα προσωπικά με προσβάλει. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά εγώ έτσι αισθάνομαι και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το κόλλημά σου!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αναγκάσαμε κανέναν να διαβάζει τη θεματική μας ενότητα;Έλα βρε Νάσο, μην αρπάζεσαι κι εσύ! Προφανώς τον άνθρωπο τον ενόχλησε το post περί Γκουσγκούνη (και δεν μπορώ να πω ότι και μένα με ενθουσίασε ιδιαίτερα ) και αντέδρασε έτσι! Μη χαλάσουμε τώρα ένα από τα μεγαύλτερα και μακροβιότερα θέματα του φόρουμ με καυγάδες!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μαίρη, δεν ξέρω για τους φίλους σου τι κακό δρόμο έχουν πάρει...Έχεις δει κινητό να βουτάει στην κανάτα με τη λεμονάδα για να μην την πάρει τηλέφωνο;
Πλάκα πλάκα αν δεν καψουρευτείς, αν δεν σε φτύσει κατάμουτρα κι αν δεν δίνεις το κινητό σου σε άλλους για να μην την πάρεις τηλέφωνο, έχεις ζήσει μισή ζωή...
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Πλάκα πλάκα αν δεν καψουρευτείς, αν δεν σε φτύσει κατάμουτρα κι αν δεν δίνεις το κινητό σου σε άλλους για να μην την πάρεις τηλέφωνο, έχεις ζήσει μισή ζωή...Να μου λείπει, μου αρκεί η ...άλλη μισή!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πώς είναι δυνατόν κάποιοι που δεν πολυχωνεύουν εσάς τις 'μούντζες' (όπως σας αποκαλούν στα καλιαρντά) να σας κάνουν άψογες ενδυματολογικές προτάσεις, τη στιγμή που συνήθως οι ίδιοι κυκλοφορούν σαν ξεγοφιασμένες λατέρνες;egw pantws exw gnwstoys gay kai dh synaderfous, giati ta touristika epagelmata sfizoun apo gay, pou 8a tous zhleyan kai oi kalyteroi modistroi sto 8ema ntysimatos, apla apsogoi
Άσε πια την άλλη απόδειξη για το πόσο σας αγαπάνε... Που πλασάρανε κάτι μισιακά σαν την Τουίγκι και σας βάλανε να λιμοκτονείτε για ένα γραμμάριο και σας χώσανε στη μάπα κάτι φαντάσματα τύπου Kate Moss, που τρέφονται με κοκαΐνη και θρεπτικά συστατικά που απορροφά η επιδερμίδα απ'τα καλλυντικά και σας βάλανε να βάφετε τα μάτια σας έτσι που να μοιάζουν σα να'χετε ξενυχτήσει πέντε βδομάδες και να'χετε φάει και ξύλο μαζί...
twra edw na soy 8ymisw oti egw me th salome toulaxiston exoyme apodei3ei kai sto parel8on oti den apoteloume antiprosopeytiko deima gynaikwn, opote kai atopo to sxolio gia tis 2 toulaxiston gynaikes tou forum
Αυτοί είναι οι καλύτεροι φίλοι σας; Με τέτοιους φίλους, τι ανάγκη έχετε πια από εχθρούς!
eipame mhn eisai ratsisths, oloi an8rwpo einai, an hsoun ki esy mia 'aderfh' psyxh pagideymenh se la8os swma ti 8a ekanes? [giati yparxoun kai aytoi poy gennh8hkan me ayto to 'kousouri', dystyxws]
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
twra edw na soy 8ymisw oti egw me th salome toulaxiston exoyme apodei3ei kai sto parel8on oti den apoteloume antiprosopeytiko deima gynaikwn, opote kai atomo to sxolio gia tis 2 toulaxiston gynaikes tou forum
áõôü óßãïõñá
eipame mhn eisai ratsisths, oloi an8rwpo einai, an hsoun ki esy mia 'aderfh' psyxh pagideymenh se la8os swma ti 8a ekanes? [giati yparxoun kai aytoi poy gennh8hkan me ayto to 'kousouri', dystyxws]
Áëëï ôï ëÜèïò ôçò öýóçò êáé Üëëï ïé åê ðåðïéèÞóåùò êáé ðéóôåýïíôåò üôé êÜíïõí êÜôé ôï äéáöïñåôéêü
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πρέπει κάποτε να καταλάβουν πως το λόμπι των ομοφυλόφιλων τις εκμεταλλεύεται κανονικότατα για να βγάζει λεφτά!kwstantine mporeis na mou e3hghseis pws bgazoun lefta apo emas? giati eilikrina den to katalavainw...
Ρε, είστε σοβαρές όταν λέτε ότι οι gay είναι οι καλύτεροι σας φίλοι;! Αυτοί που σας φθονούν και θα ήταν ευχαριστημένοι αν δεν μπορούσατε να σταυρώσετε άνδρα της προκοπής ώστε να'χουν να παίζουν αυτοί; Και τι 'ενδυματολογικές προτάσεις' να σας κάνουν που τα γούστα τους είναι για σφαλιάρες;! Όποτε τυγχάνει να δω 'επίδειξη μόδας' στην TV ή βιτρίνες ακριβών μαγαζιών δεν ξέρω αν πρέπει να κυλιστώ κάτω από τα γέλια ή να αρχίσω τα μπινελίκια!!!
eilikrina den thn katalavainw tetoia kakia, den eipame oti einai kai aytokollhtoi, ok? apo thn allh ti perissotero kako mporw na pa8w apo enan 'filo gay' poy den mporw na to pa8w kai apo mia straigth filh genous 8ylhkou...an o allos einai skartos, oti fylo kai na einai, oti 8eo kai na pisteyei 8a sou thn kanei thn pou@@@@...
Τελικά είστε πολύ πιο αφελείς από εμάς μου φαίνεται! Δε συμβουλεύεστε και καναν άνδρα πότε-πότε λέω εγώ μπας και σας ξεστραβώσει και αρχίσετε να ντύνεστε όπως σας αξίζει;
xryso mou tous exoume dei kai tous antres pou 8eloun na mas kanoun eite kat' eikona kai omoiwsh twn prwhn twn, eite 3ekol@@@, opote den nomizw oti ti8ete 8ema afeleias...
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Αλλο το λάθος της φύσης και άλλο οι εκ πεποιθήσεως και πιστεύοντες ότι κάνουν κάτι το διαφορετικόsymfwnw ki egw, giati einai polloi pou eite me thn dikaiologia oti 8eloun na ta dokimasou ola, eite giati 8a tous prosferei kapoiou eidous antalagma, to dokimazoun. egw den eimai yper aytwn kai eilikrina to katakrinw, alla ton allo pou exei pragmatika provlhma den mporeis na ton antimetwpizeis san lepro, kaka ta psemata
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)