-
Τα 231 άλογα επειδή τρέχουν πολύ, ζεσταίνονται και προκαλούν διαστολή και έτσι μπορεί να φτάσει μέχρι και 1.300 κυβικά εκατοστά το αυτοκίνητο.
Ενώ, το Κλιό 1.390 κ.εκ. το αγόρασα και ακόμα τόσα έχει...Τζάμπα λεφτά...
-
Ο χρήστης CrazyRider έγραψε:
Φίλος με CRV καραμαμά........Μοντίφα by snakeseller!!!!!!
Αυτά!
Τώρα το διάβασα και έπαθα!!!Με το ζόρι κρατήθηκα να μησπάσω την οθόνη!Μήπως μας πουλάς εσύ φίδια λόγω της μέρας; Είναι δυνατόν να λέει τέτοιες παπάτζες;Αυτά ούτε ο υπερμέγιστος χρονομέτρης!!!
Λές να έχω τόση φαντασία; Και επίσης άλλη δουλειά δεν θα είχα από το να κάθομαι να βγάζω βλακείες από το μυαλό μου λόγω της ημέρας. Επίσης ψεύτης δεν είμαι... Και βέβαια τα έχει πεί όλα αυτά!
Έλα φίλε μου με παρεξήγησες!Ειρωνικά το είπα για τον τύπο που περιγράφεις!Δεν είχα σκοπό να σε πω ψεύτη!Καλημέρα!
-
-Βγηκε ενα μοντελο που πιανει τα 100 σε 0,5 s.
-Ρε συ δεν γινεται αυτο.
-Αφου σου λεω το διαβασα.
-Μηπως ελεγε σε 5 s?
-Οχι, οχι, 0,5 ελεγε!!!Ε, αμα το διαβασες!
Πως να τον πεισω οτι αυτο ειναι αδυνατο???
-
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
-Βγηκε ενα μοντελο που πιανει τα 100 σε 0,5 s.
-Ρε συ δεν γινεται αυτο.
-Αφου σου λεω το διαβασα.
-Μηπως ελεγε σε 5 s?
-Οχι, οχι, 0,5 ελεγε!!!Ε, αμα το διαβασες!
Πως να τον πεισω οτι αυτο ειναι αδυνατο???
Κι όμως Υπάρχει!!!
Πρόκειται για το Star Trek Enterprise GT
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
To θέμα θα κλειδωθεί το βράδυ!
Να σου πω, μη μας κρατάς σε αγωνία. Για ποιό βράδυ μιλάμε;
Ηλία, όσο υπάρχει καλή πρόθεση για φίδια που μας παρέχουν εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και γέλιο το θέμα παραμένει, αν γυρίσει πάλι σε προσωπικά θα κλειδωθεί.....το βράδυ
-
Toυ... Αγίου Βαρθολομαίου???
-
Α, και κάτι ακόμα:
Αν κάποιος παραθέσει εδώ ή κάνει έμμεση αναφορά σε post άλλου χρήστη για να τον προσβάλλει το post του θα διαγραφεί χωρίς πολλά-πολλά. Το ίδιο θα ισχύει και για τα 'Ανέκδοτα'.
Εξαιρούνται τα post του Χρονομέτρη.
-
από άλλα φόρουμ επιτρέπεται???
παίζουν κάτι καλά! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
από άλλα φόρουμ επιτρέπεται???
παίζουν κάτι καλά!Έλα τώρα, ξέρεις τι εννοώ!
-
OK!
θα επιστρέψω με μερικά οργιαστικά quotes! Stay tuned -
Λιγο εσχετα με την αυτοκινηση αλλα πολυ γελιο.(αν υπαρχει προβλημα τοτε να διαγραφει)
Φιλος μου μεγαλος ψευτης αλλα διασκεδαστικος- οχι οπως κατι αλλους που λενε μονο μαμακιες για την παρτη τους- μας εξιστορουσε μια καλοκαιρινη του περιπετεια...Ειχε παρει κρυφα μια μεγαλη ψαροβαρκα ενος γνωστου του και πηγαινε βολτα στην θαλασσα με την γκομενα.Βασικα πηγαινε ψιλοματσο και οπως ηταν αμεριμνος ακουει ξαφνικα σειρηνες.Κοιταει διπλα και βλεπει εναν ΖΗΤΑ θαλασσης να τον κυνηγαει...Τον φτανει με τα πολλα και του λεει -
'FIAT Coupe 'τσαγιάζει' Modena'
Aπό τα μεγαλύτερα anaconda που έχω δει (επειδή έχει και βίντεο).
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ η συζήτηση που ακολουθεί μακραίνοντας την ουρά του φιδιού.
http://www.dragster.gr/forum/viewtopic.php?t=415 -
Σου εχει μεινει αυτο εε?
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
'FIAT Coupe 'τσαγιάζει' Modena'
Aπό τα μεγαλύτερα anaconda που έχω δει (επειδή έχει και βίντεο).
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ η συζήτηση που ακολουθεί μακραίνοντας την ουρά του φιδιού.
http://www.dragster.gr/forum/viewtopic.php?t=415Τα λόγια περιττευουν...Κι όμως άντεξα να διαβάσω ολόκληρη την κουβέντα!!!Μάθαμε λοιπόν οτι η Φιατ φτιάχνει και αλυσοπρίονα!!!Άντε και στα ράφια του Πράκτικερ!!!Οι παπάτζες δε μου έκαναν εντύπωση.Τις ακούς από κάτι τύπους πολύ συχνά και έχω αποκτήσει αντισώματα!!
-
Χμμμ... πολλοί αποκαλούν το Φίατ Κουπέ 'μικρή Φεράρι'. Μήπως μετά από αυτό το συμβάν η Μόντενα πρέπει να αποκαλείται 'μικρό Φίατ Κουπέ;'
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χμμμ... πολλοί αποκαλούν το Φίατ Κουπέ 'μικρή Φεράρι'. Μήπως μετά από αυτό το συμβάν η Μόντενα πρέπει να αποκαλείται 'μικρό Φίατ Κουπέ;'Εννοείς Μεγάλο Φιατ Κουπέ!Νομίζω πως ήρθς επιτέλους ο καιρός η Φιατ να επιστρέψει το δανεισμό του κινητήρα της Ντίνο!Πρέπει ο διάδοχος της 430 να ναι με το πεντακύλινδρο (δεν προσδιορίζεται στο φόρουμ των γΛΛήγορων αλλά έστω...) υπερκυβισμένο στα 2,5 λίτρα για αλλαγή και φυσικά τούρμπο!Θα λέγεται 525 Turbo Limanakia !!!!
-
Το διάβασα και έμεινα... Μα καλά, τι άτομα μπορεί να λένε τέτοιες βλακείες κ να περιμένουν ο άλλος να τους πιστέψει? Οποιοσδήποτε έχει ακούσει Ferrari να ανοίγει μπορεί να καταλάβει ότι ο τύπος πέρασε-δεν πέρασε τα 3/4 του στροφομέτρου...
-
μα γιατί ένα coupe να μην τα 'ρίξει' σε μία 360 αν είναι 'πειραγμένο' και η απόδοσή του κινητήρα του αγγίζει υπερβολικά νούμερα;
δε μου φαίνεται απίθανο, είτε 'άνοιξε' η 360, ή όχι (ειδικά από τη στιγμή που δεν έσπασε ούτε ο κινητήρας ούτε το σαζμαν του coupe )...(αν ήταν και τα δύο εργοστασιακά προφανώς δε θα είχε τύχη το coupe)...
-
Σκεφτειτε οτι ολοι αυτοι οδηγουν...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
μα γιατί ένα coupe να μην τα 'ρίξει' σε μία 360 αν είναι 'πειραγμένο' και η απόδοσή του κινητήρα του αγγίζει υπερβολικά νούμερα;
δε μου φαίνεται απίθανο, είτε 'άνοιξε' η 360, ή όχι (ειδικά από τη στιγμή που δεν έσπασε ούτε ο κινητήρας ούτε το σαζμαν του coupe )...(αν ήταν και τα δύο εργοστασιακά προφανώς δε θα είχε τύχη το coupe)...
Μπορεί το συγκεκριμένο coupe να είναι πιιο γρήγορο από την Modena αλλά από την στιγμή που η Modena δεν άνοιξε (γιατί αν άνοιγε θα την ακούγανε 5 τετράγωνα πιο κάτω) δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα..
Προσωπικά, πιστεύω ότι ο τύπος με το αλογάκι απλά έκανε πλάκα με τα παιδάκια με το coupe...
ΦΙΔΙΑ!