-
Απ'αυτό και μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο βόδια είναι πάρα πολλοί πωλητές...
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Προς τιμήν της σημερινής ημέρας το θέμα ξεκλειδώθηκε για να γράψετε αλλά και να διαβάσετε, οι νέοι, τα προηγούμενα! [moderator]
To θέμα θα κλειδωθεί το βράδυ!
Κώστα , τι το περάσαμε το πράγμα ,
μέρα που είναι , ανοίγουμε και κλείνουμε πόρτες !!!!!!!!!!!Προτείνω να κλείσουμε την πόρτα νωρίτερα , θα πάω για ύπνο και ...φοβάμαι τον ...Χρονομέτρη
Αποστόλης.
Λίγα με τον 'γητευτή των χρόνων'
-
Φίλος με CRV καραμαμά, ισχυρίζεται πως είναι 360 άλογα-360τελική (τα έχει πιάσει ο ίδιος στην Αττική οδό-και ας μην έχει δίπλωμα)-65 κιλά ροπή, Biturbonetics είναι η μάρκα τουρμπίνας-σε στροφή στη Βάρκιζα που πολλοί ''φεύγουν'' ακόμα και με 160 γιατί απλά κλείνει απότομα εκείνος έχει μπεί με....200...!!!! Ενώ στις ''τρύπες του Καραμανλή'', αν έχετε ακουστά, στην Αγ. Μαρίνα, μπαίνεις το πολύ με 80, εκείνος 200...Επίσης τα 360 άλογα είναι στις....12.000rpm(!!!!!!)
Επίσης έχει καρτ 1500ευρώ με τούρμπο (.....)-μη δυναμομετρημένο, φτου γαμώτο και δεν ξέρω πόσα άλογα είναι....
Σε στροφή όχι μόνο μπήκε με 180, αλλά έκανε και τιμονιά για να ξεκολλήσει την ουρά....όταν ο ηττημένος BMW από πίσω έκανε το ταξίδι για τον γκρεμό...με 160 μπήκε,του φυγε. Ας πρόσεχε ο BMW...Κουλός. Άλλοι μπαίνουν με 180 και ανάποδο..
Τί άλλα έχει πει το παλληκάρι... Α....ναιιιι!!!!Με το που πέρασε από Λιμανάκια μια φορά..έγινε το ΧΑΟΣ!!!!! 40 106 rallye τον ακολούθησαν για πρόκληση κόντρας...Αλλά το Crv τα άφησε πολύ πίσω..Επίσης ισχυρίζεται πως το CRV δεν είναι τζιπ, αλλά χάτσμπακ.. Του λέω: τότε τα φόκους..λεόν...ίμπιζα...τί είναι όταν το CRV σου είναι χάτσμπακ;;; Απάντηση: Είναι κούρσες..αγωνιστικά!!!!
Το crv έχει κοντράρει και στενοχωρήσει πολλά PORSCHE-FERRARI-IMPREZA-CBR-HAYABUSA-NINJA.
Επίσης, έχει και ένα Volkswagen Transporter...Παλιό..το πολύ παλιό-το πρώτο. Παλιά, είχε μηχανή Porsche και τελίκιαζε 260...Τώρα του πέταξαν μια IMPREZA 330 άλογα... Μα καλά, τι κακό είχε το πορσικούλι και το άλλαξαν το μοτοράκι;;;
Έχει πει και άλλα, άσχετα με την αυτοκίνηση...Όπως ότι σκότωσε γάτα και τον επισκέφτηκε το βράδυ το φάντασμά της.. Όπως επίσης ότι κατεβάζει 40 ΤΑΙΝΙΕΣ σε 2 λεπτά... Κάτι τέτοια..
Α!!! Έχει και ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΕΝΟ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ!!!! Μοντίφα by snakeseller!!!!!!
Αυτά!
-
Ποσο χρονων ειναι ; 5 ;
-
Ο τύπος με το CRV παίρνει το Syd Barrett Award...
-
18 είναι, ίσως έχει δίπλωμα...αλλά και πάλι....
-
Ο χρήστης CrazyRider έγραψε:
.....
Επίσης, έχει και ένα Volkswagen Transporter...Παλιό..το πολύ παλιό-το πρώτο. Παλιά, είχε μηχανή Porsche και τελίκιαζε 260...Τώρα του πέταξαν μια IMPREZA 330 άλογα... Μα καλά, τι κακό είχε το πορσικούλι και το άλλαξαν το μοτοράκι;;;
...Τωρα ομως εχει 4 οπισθεν και μια εμπρος ταχυτητα .
-
ο τυπος ειναι σιγουρα 'αλλου'
-
Ο τύπος είναι stoned and proud of it.
-
Λίγα με το CRV εντάξει, και λίγα σου λέει το παιδί έχω κι εγώ ένα τέτοιο μόνο που το δικό μου έχει 'blutooth', 'irda', 5 megapixel ενσωματωμένη κάμερα, ψήνει καφέ, πάει τα παιδιά σχολείο κ.λ.π. .
Και ξέχασε να σου πει το πιο σημαντικό ότι παρ' όλα αυτά καίει 2,97 λίτρα στα εκατό χιλιόμετρα.Κακόπιστε.
-
.
ο τύπος με το CRV (αν δε σε δούλευε), είναι φαντασιόπληκτος ή υπο την επήρεια (πολύ) σκληρών ναρκωτικών...
Δε γνωρίζω αν είναι φίδι, αλλά, φίλος γνωστού μου βάζει ένα καπάκι (από μπουκάλι νερού) ΤΟΛΟΥΟΛΗ ( το λέω καλά; ) σε γεμάτο τεπόζιτο, αυξάνει τα οκτάνια σε τρελό νούμερο (π.χ. 150), και το αυτοκίνητο πηγαίνει σα δαιμονισμένο...
-
Τι πίνει και δεν μας δίνει;;;;
-
-
Επίσης ο δικός μου είχε και νίτρο στο CRV αλλά τον σταμάτησαν 3 φορές στη Παραλιακή, οι φίλοι μας οι αστυνομικοί και για αυτό το λόγο το αφαίρεσε. Δεν είχε νόημα πλέον να τον πιάνουν κάθε φορά που νιτράρει...
-
Μήπως πέρναγε και ένα μαύρο πράγμα από πάνω του εκείνη την στιγμή?!!
Η κουβέρτα ήταν.Τον σκέπαζε η μανα του!!!
-
Μπα, κάτι γυάλινο, με λαστιχένια απόληξη και άσπρο υγρό τον πλησίαζε...
Το ΜΠΙΜΠΕΡΟ!!!
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μπα, κάτι γυάλινο, με λαστιχένια απόληξη και άσπρο υγρό τον πλησίαζε...Το ΜΠΙΜΠΕΡΟ!!!
Κορυφή!
Η καλύτερη περιγραφή που έχω διαβάσει για το μπιμπερό!!!κάτι γυάλινο, με λαστιχένια απόληξη και άσπρο υγρό
ΧΑΧΑΧΑ όλα τα λεφτα!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δε γνωρίζω αν είναι φίδι, αλλά, φίλος γνωστού μου βάζει ένα καπάκι (από μπουκάλι νερού) ΤΟΛΟΥΟΛΗ ( το λέω καλά; ) σε γεμάτο τεπόζιτο, αυξάνει τα οκτάνια σε τρελό νούμερο (π.χ. 150), και το αυτοκίνητο πηγαίνει σα δαιμονισμένο...Ίσως κ να μην είναι φίδι, το φίδι στην ιστορία βρίσκεται στο ότι ο κινητήρας αντέχει στα 150 οκτάνια...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε γνωρίζω αν είναι φίδι, αλλά, φίλος γνωστού μου βάζει ένα καπάκι (από μπουκάλι νερού) ΤΟΛΟΥΟΛΗ ( το λέω καλά; ) σε γεμάτο τεπόζιτο, αυξάνει τα οκτάνια σε τρελό νούμερο (π.χ. 150), και το αυτοκίνητο πηγαίνει σα δαιμονισμένο...
Ίσως κ να μην είναι φίδι, το φίδι στην ιστορία βρίσκεται στο ότι ο κινητήρας αντέχει στα 150 οκτάνια...
Μπορεί να είναι 149,9 και γι' αυτό να αντέχει
ΦΙΔΙΑ!