-
[quote='manosk']20
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Πριν λίγο σταμάτησα σε μία Shell να βάλω βενζίνη στο Κλιό, το σύνηθες πλέον ποσό των 20 ευρώ.Δίνω το κλειδί, παίρνω το πορτοφόλι, βγαίνω έξω, πάω προς την αντλία, βλέπω με έκπληξη να σταματάει. 'Κιόλας;' λέω.. κοιτάω την τιμή... 1,099 ευρώ / λίτρο!!
Η απλή αμόλυβδη!!
Τα 'χω πάρει!! Άι στο διάολο μαλ@κες άραβες με την αστάθειά σας, τους πολέμους σας, την τρομοκρατία σας, τις διαφωνίες σας και τις διενέξεις σας με τους εβραίους!!
Άι στο διάολο κι' εσείς 'ελεύθερες' αγορές με τις 'ανησυχίες' σας, τις διακυμάνσεις σας και τα τεράστια κέρδη που δίνετε στους λίγους!!
Μακάρι να έφταιγαν οι Άραβες, ίσως τότε βρισκόταν λύση πολύ πιο εύκολα στο θέμα της ακρίβειας των καυσίμων.
-
[quote='elteo'][quote='manosk']20
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eγώ βάζω σχεδόν πάντα 20ευρώ. Το βρίσκω σαφώς πιο πρακτικό απο το να βάζω συγκεκριμένα λίτρα και να γεμίζω για ψιλά. Έτσι δίνω πάντα 20ρικο και καταφέρνω να έχω το ρεζερβουάρ σχεδόν πάντα πάνω απ' το μισό.Βασικά θέμα συνήθειας είναι.
Συγκεκριμένα λίτρα;
Προσωπικά λέω στο βενζινά γέμισέ το και αυτός όταν κλείνει η αντλία κάνει μια στρογγυλοποίηση του ποσού βάζοντας λίγη βενζίνη ακόμα. Έτσι, συνήθως πληρώνω κοντά στα 40 ευρώ (εφόσον ο δείκτης έχει φτάσει στο κάτω άκρο) και δε χρειάζεται να επισκεφτώ το βενζινάδικο για αρκετό καιρό... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Συγκεκριμένα λίτρα;
Προσωπικά λέω στο βενζινά γέμισέ το και αυτός όταν κλείνει η αντλία κάνει μια στρογγυλοποίηση του ποσού βάζοντας λίγη βενζίνη ακόμα. Έτσι, συνήθως πληρώνω κοντά στα 40 ευρώ (εφόσον ο δείκτης έχει φτάσει στο κάτω άκρο) και δε χρειάζεται να επισκεφτώ το βενζινάδικο για αρκετό καιρό...Εγώ πάλι κάνω στρογγυλοποίηση στα +7 ως 15
-
[quote='tazio'][quote='elteo'][quote='manosk']20
-
[Σκρουτζ mode]Οι αντλίες στα βενζινάδικα είναι με μέτρηση παροχής όγκου και όχι μάζας. Έτσι το καλοκαίρι το πρωί που έχει ακόμα δροσιά η βενζίνη έχει μεγαλύτερη πυκνότητα και κερδίζεις (κάποια;) eurocents.[/Σκρουτζ mode]
-
O ΓΙΩΡΓΟΣ 123 εγραψε 9/5/07
Εξαγωγες που τελικα πεφτουν στην Ελληνικη αγοραΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 12/5
Αρχισαν διωξεις για εικονικες εξαγωγες καυσιμων . -
γραψε οτι θα παει το βαρελι στα 25$ και εισαι αρχοντας!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γραψε οτι θα παει το βαρελι στα 25$ και εισαι αρχοντας!Δεν βλεπω να γινομαι αρχοντας και εαν ακομη συμβει το πρωτο .
-
[quote='aserf']Με συγχωρείς αλλά πρώτα βλέπουμε την τιμή και μετά σταματάμε στο βενζινάδικο
Υπάρχουν Shell με τιμή κάτω από 1 -
[quote='ClioDriver'][quote='aserf']Με συγχωρείς αλλά πρώτα βλέπουμε την τιμή και μετά σταματάμε στο βενζινάδικο
Ρε παιδιά θα αντέχατε να περιμένετε σε ουρά βενζινάδικου δέκα λεπτών, εκ των οποίων στα οκτώ να είστε έξω στο δρόμο και να κλείνετε την μια λωρίδα κυκλοφορίας δημιουργώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση για να γλιτώστε 5 Euro????
-
[quote='ClioDriver'][quote='aserf']Με συγχωρείς αλλά πρώτα βλέπουμε την τιμή και μετά σταματάμε στο βενζινάδικο
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε παιδιά θα αντέχατε να περιμένετε σε ουρά βενζινάδικου δέκα λεπτών, εκ των οποίων στα οκτώ να είστε έξω στο δρόμο και να κλείνετε την μια λωρίδα κυκλοφορίας δημιουργώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση για να γλιτώστε 5 Euro????Όχι, αυτό δε θα καθόμουν να το υποστώ. Ίσως να φρόντιζα να πηγαίνω κάποια ώρα που δεν έχει πολύ κόσμο, αλλιώς θα έβρισκα κάποιο άλλο βενζινάδικο στο οποίο δε θα κέρδιζα 5
-
VPower racing απο συγκεκριμένο πρατήριο πάντα.
-
Ξέχασα να απαντήσω ότι βάζω πάντα super αμόλυβδη σε 2 συγκεκριμμένα πρατήρια στην Αθήνα!!!
Απο κεί και πέρα έχω κάποια συγκεκριμμένα σε συνήθεις διαδρομές που κάνω σε Πάτρα, Αμαλιάδα, Πύργο, Μεγαλόπολη, Καλαμάτα, Λαμία, Λαρισα, Θεσ/ νίκη.
95% των περιπτώσεων είμαι πελάτης της BP, δεν κοιτάω ποτέ τιμές!!!!
Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και μου κάνει κλικ η ΕΛΙΝ λόγω Ελλάδας και έχω αρχίσει να στραβώνω λίγο με τους παγκόσμιους χειρισμούς της BP σε θέματα περιβαλλοντικά σε μερικές γεωτρήσεις και σε θέματα ελλειπών μέτρων ασφαλείας που πίνουν το αίμα σε εργάτες σε ανα τον κόσμο δυιλιστήρια!!!
Δείτε και την ιστορία
-- March 23, 2005: Explosion kills 15 people and injures more than 170 in the worst accident in the nation's gas and chemical industry in nearly 15 years. The explosion sends flames and smoke billowing into the sky and rattles homes as far as five miles away.
-- May 17, 2005: Company executives, in an interim report, say errors by workers and supervisors led to the explosion and fire. 'The mistakes made during the startup of this unit were surprising and deeply disturbing,' said Ross Pillari, president of BP Products North America.
-- June 28, 2005: Federal investigators say key pieces of instrumentation and alarms at the refinery weren't working properly. Don Holmstrom, lead investigator with U.S. Chemical Safety and Hazard Investigation Board, said an alarm within the isomerization unit didn't work properly until after the explosions had begun.
-- Aug. 17, 2005: The U.S. Chemical Safety and Hazard Investigation Board issues an urgent safety recommendation for the first time in its history, requesting that BP PLC form an independent panel of experts to review safety at the company's five North American refineries.
-- Sept. 22, 2005: BP Products North America Inc., the owner of the Texas City refinery, was fined more than $21 million, a record for the Occupational Safety and Health Administration agency, which oversees workplace safety.
-- Oct. 24, 2005: The company announces that former Secretary of State James A. Baker III will head the independent panel investigating safety and management oversight at BP Products North America.
-- Oct. 27, 2005: Federal investigators say the plant fostered a culture of bad management and a failure to recognize and correct problems at the facility. The U.S. Chemical Safety and Hazard Investigation Board says its preliminary review shows that the isomerization unit, a gasoline octane booster that exploded, should not have been started up because of a history of problems and malfunctions.
-- Nov. 23, 2005: The company releases an anonymous worker survey that shows Texas City BP workers felt the refinery's top priority was making money and that managers neglected safety in the months before the explosion. BP released the survey and an audit after attempting to keep the documents and thousands of others from public disclosure.
-- Dec. 9, 2005: BP PLC blames management system failures for the explosion. BP says will it invest about $1 billion over five years to improve and maintain the site. The company says its investigation team 'found no evidence of anyone consciously or intentionally taking actions or decisions that put others at risk.'
-- Sept. 13, 2006: The family of an engineer killed in the explosion settles a lawsuit with BP, a week before jury selection in the trial. That settled all suits by relatives of the 15 killed except the one brought by the family of killed employees James and Linda Rowe.
-- Oct. 31, 2006: An investigative board urged the petroleum industry and federal regulators to eliminate from all U.S. refineries the type of atmospheric vent that caused the Texas City blast.
-- Nov. 9, 2006: BP settles the last remaining death-related lawsuit from the explosion. Eva Rowe, 22, received an undisclosed amount in a settlement that also called for BP to continue to release documents related to the case and to donate millions to schools and medical facilities.
-- Jan. 16, 2007: An independent study by the Baker panel says BP failed to emphasize safety at its U.S. refineries before the Texas City explosion.
Θα μου πεις θα τους κόψεις τα 50Euro κάθε βδομάδα και κάτι θα πάθουν???? Αλλά είναι σωστό τα πρόστιμα που τρώνε τα λαμόγια να τα πληρώνει ο Ελληνάρας???
-
95 Αμολυβδη απο το ελιν διπλα στο σπιτι μου!
Πολυ καλη!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
VPower racing απο συγκεκριμένο πρατήριο πάντα.Για το Astra 1600; Νομίζω ότι πετάς χρήματα.
-
aserf
Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς, είναι θέμα σωστής διαχείρισης των χρημάτων μου, άσχετα με το πόσα έχω.Σωστη διαχειρηση παντου και παντα και οχι μονο στα χρηματα .
και σιγουρα δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας
TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????