-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η φωτογραφία είναι από Κολονάκι.Τα αυτοκίνητα τα έβαλαν εκεί οι παρκάδόροι και με την πρώτη ευκαιρία τα κάμνανε και μιά βόλτα γύρω από το τετράγωνο με κόφτες......
εμ αμα θες να πας για καφε με 430 για να σε δουνε, ας σε ακουσουν κιολας
εγώ και για ψώνια να αγοράσω λιπάσματα θα πήγαινα με supercar, τους παρκαδόρους αποφεύγω
-
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=61678950
Παρκαδορους και κοντρακηδες επιασε η Τροχαια...
-
Γεια χαρά!
Με αφορμή, ένα περιστατικό φίλου μου,
θα θελα να ρωτήσω κάποια πράγματα...Το παλικάρι, όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του,
από το Parking νυκτερινού μαγαζιού,
παρατήρησε,
προφανώς δεν είχε πιει γουλιά (...),
ένα 'βαθουλωματάκι' στο αριστερό πίσω φτερό...Ο Παρκαδόρος, ισχυρίστηκε ότι, δεν συνέβη το παραμικρό εντός του Parking,
και ευγενικά,
επέμεινε ότι, πιθανά η ζημια ήδη είχε γίνει και ίσως (...),
ο φίλος μου δεν την είχε παρατηρήσει...!Τι κάνουμε σ’αυτήν την περίπτωση...?
Όσο κι αν είναι, το όλο σενάριο,
διατυπωμένο σαν quiz,
νομίζω ότι προσφέρεται για πολύ πρακτικές διευκρινίσεις και επισημάνσεις!Παρεμπιπτόντως, το παλικάρι, απ’ότι κατάλαβα,
έδωσε λέει τόπο στην οργή, και έφυγε, αφού «έχει μεικτή» (…)Βέβαια, για μένα, αυτό είναι fault…
Aφενός δεν ξέρω τί Απαλλαγή έχει…?
Aφετέρου,
γιατί να μην τρίξεις τα δόντια, νομότυπα πάντα, στην (κατά τα επιφαινόμενα) μπαχαλο-οργάνωση του Parking…??Τί λέτε κι εσείς??
-
Δεν μπορεί να γίνει τίποτα καθώς ο ένας ισχυρίζεται ότι χτυπήθηκε και ο άλλος όχι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δεν μπορεί να γίνει τίποτα καθώς ο ένας ισχυρίζεται ότι χτυπήθηκε και ο άλλος όχι.Φίλε pano, γειά χαρά!
Καταρχάς, fault μου, που δημοσίευσα, ίσως, το θέμα αυτό,
αφού υπάρχει, μάλλον εκτενέστατο (!!) 'σεντόνι' στο Forum...!Ειλικρινά, δεν ήξερα για τις 'πίστες' των Παρκαδόρων...
Παρόλα αυτά,
Θα είχε, ας πούμε νόημα,
να καλέσει το παλικάρι, επί τόπου τη 'Φροντίδα Ατυχήματός' του,
να τραβήξουν κατάλληλες φωτογραφίες,
και να στοιχειοθετηθούν, ενδεχομένως, κάποια ανύπαρκτα standards ασφαλείας...?Οπότε, αυτό, θα έδινε 'πάτημα' σε έναν δικηγόρο,
πολύ περισσότερο αν είχε και ανεξάρτητη 'Νομική Προστασία' (κάτι που το σκέφτομαι έντονα -εξ'ού και σχετικό μου post...),
να τους κυνηγήσει, εντελώς νομότυπα (!!),
και να τους αναγκάσει, εξωδικαστικά (εξώδικος συμβιβασμός),
να καταβάλουν τη σχετική (πενιχρή) αποζημίωση...!Διότι, η ενδεχόμενη, επίσημη δυσφήμισή τους,
θα τους κόστιζε πολύ ακριβότερα...??Τί λές??
-
Eγώ πιστεύω πως ο παρκαδόρος αλλά και ο υπεύθυνος κάλλιστα θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως βρήκε ευκαιρία να ''μπαλώσει'' μια ζημιά που είτε έκανε ο ίδιος είτε του την έκανε κάποιος που δεν είδε.
Η δυσφήμιση τους είναι αδιάφορη, ξέρουν ότι δεν θα χάσουν κόσμο επειδή ένας έβγαλε τη βρώμα για κακή μεταχείριση των αυτοκινήτων. -
Ο χρήστης anasmzak έγραψε:
Δεν μπορεί να γίνει τίποτα καθώς ο ένας ισχυρίζεται ότι χτυπήθηκε και ο άλλος όχι.
Φίλε pano, γειά χαρά!
Καταρχάς, fault μου, που δημοσίευσα, ίσως, το θέμα αυτό,
αφού υπάρχει, μάλλον εκτενέστατο (!!) 'σεντόνι' στο Forum...!Ειλικρινά, δεν ήξερα για τις 'πίστες' των Παρκαδόρων...
Παρόλα αυτά,
Θα είχε, ας πούμε νόημα,
να καλέσει το παλικάρι, επί τόπου τη 'Φροντίδα Ατυχήματός' του,
να τραβήξουν κατάλληλες φωτογραφίες,
και να στοιχειοθετηθούν, ενδεχομένως, κάποια ανύπαρκτα standards ασφαλείας...?Οπότε, αυτό, θα έδινε 'πάτημα' σε έναν δικηγόρο,
πολύ περισσότερο αν είχε και ανεξάρτητη 'Νομική Προστασία' (κάτι που το σκέφτομαι έντονα -εξ'ού και σχετικό μου post...),
να τους κυνηγήσει, εντελώς νομότυπα (!!),
και να τους αναγκάσει, εξωδικαστικά (εξώδικος συμβιβασμός),
να καταβάλουν τη σχετική (πενιχρή) αποζημίωση...!Διότι, η ενδεχόμενη, επίσημη δυσφήμισή τους,
θα τους κόστιζε πολύ ακριβότερα...??Τί λές??
Αν διαβάσεις στην σελίδα 1 είχα πάθει ζημιά 300,000. Φυσικα δεν πήρα μια αφού το κατάλαβα και αργά.
Νομικά τώρα ο μ@Λάκας που πήρε τα κλειδιά μου και μου έδωσε ένα πλαστικό καρτελακι δεν έχει καμμια επαγγελματική σχέση με το νυχτερινό κέντρο και η σχέση σου σαν ιδιοκτήτης και παρκαδορος είναι στον αέρα χωρίς καμμια νομική υπόσταση. Δεν πρόκειται για επαγγελματικό parking με βιβλία και στοιχεία εισερχομενων. Όσοι τα αφήνουμε το κάνουμε αφελώς και κάθε κίνδυνος, απο ζημιά, κλήση ή κλοπή είναι δικός μας. -
Σημείωνε ότι οι 300.000 ήταν δρχ, γιατί νόμιζα ότι σου έκαψαν καμιά φεράρι.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν διαβάσεις στην σελίδα 1 είχα πάθει ζημιά 300,000. Φυσικα δεν πήρα μια αφού το κατάλαβα και αργά.
Νομικά τώρα ο μ@Λάκας που πήρε τα κλειδιά μου και μου έδωσε ένα πλαστικό καρτελακι δεν έχει καμμια επαγγελματική σχέση με το νυχτερινό κέντρο και η σχέση σου σαν ιδιοκτήτης και παρκαδορος είναι στον αέρα χωρίς καμμια νομική υπόσταση. Δεν πρόκειται για επαγγελματικό parking με βιβλία και στοιχεία εισερχομενων. Όσοι τα αφήνουμε το κάνουμε αφελώς και κάθε κίνδυνος, απο ζημιά, κλήση ή κλοπή είναι δικός μας.+1 (διευκρίνισε ότι ήταν 300,000 δρχ και εγω τρόμαξα)
Δινοντας τα κλειδια σας αυτόματα είστε έρμαια σε κάθε κατάσταση οπότε μην ζητάμε και τα ρέστα, και πόσο μάλλον για κάτι τέτοιο... >ένα 'βαθουλωματάκι' στο αριστερό πίσω φτερό... -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Νομικά τώρα ο μ@Λάκας που πήρε τα κλειδιά μου και μου έδωσε ένα πλαστικό καρτελακι δεν έχει καμμια επαγγελματική σχέση με το νυχτερινό κέντρο και η σχέση σου σαν ιδιοκτήτης και παρκαδορος είναι στον αέρα χωρίς καμμια νομική υπόσταση. Δεν πρόκειται για επαγγελματικό parking με βιβλία και στοιχεία εισερχομενων. Όσοι τα αφήνουμε το κάνουμε αφελώς και κάθε κίνδυνος, απο ζημιά, κλήση ή κλοπή είναι δικός μας.+1 (διευκρίνισε ότι ήταν 300,000 δρχ και εγω τρόμαξα)
Δινοντας τα κλειδια σας αυτόματα είστε έρμαια σε κάθε κατάσταση οπότε μην ζητάμε και τα ρέστα, και πόσο μάλλον για κάτι τέτοιο... >ένα 'βαθουλωματάκι' στο αριστερό πίσω φτερό...Έχετε δίκιο ρε παιδιά...
Πάντως, και τα 300 χιλιάρικα, σε δραχμές, δεν είναι, 'με την καμμία', αμεληταίο ποσό...
Ένας καλός, μέσος μισθός της παλιάς (καλής) εποχής... -
Διάβασα αρκετές σελίδες απο το εν λόγο θέμα και μπορώ να πω πως γνωρίζω πάρα πολλές περιπτώσεις με αυτοκίνητα που χτυπήθηκαν σε νυχτερινά κέντρα χωρίς να αποζημιωθεί ο κάτοχος (μέχρι και μπράβους βγάζουν για εκφοβισμό) αλλα και μια TOP ιστορία ενός γνωστού μου με Audi S3 σε νυχτερινό κέντρο που άφησε το αμάξι χαρτζιλίκωσε τον παρκαδόρο και την επόμενη μέρα αντιλήφθηκε πως το αμάξι του είχε διανύσει 50 χιλιόμετρα αφού ο δείκτης βενζίνης ήταν πεσμένος και το διασταύρωσε αφού την προηγούμενη μέρα είχε κάνει σερβις και έτσι μπόρεσε να δει τα χιλιόμετρα που θα πρεπε να γράφει το κοντερ. Πήγε στο μαγαζί, και όπως είναι φυσικό δεν δέχθηκαν τίποτα........Για μλενα επειδή έχω καλούτσικο αυτοκίνητο και βγαίνω μια στο τόσο δίνω ένα 20αρικο στο παρκαδορο και ζητάω ευγενικά να το βάλω εκει που θα πει ωστε να μην ενοχλει αφου θα πάρω τα κλειδιά.
-
20άρικο;;; Για να πάρεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου; Και δεν παίρνεις ταξί να πιεις κι όσο θες;!
Καλά μάς κάνουν αφού τους ανταμείβουμε... Την επόμενη φορά που θα βγεις, πες μου που θα πας. Με 20 ευρώ θα έρθω εγώ, θα στο πλύνω, θα στο προσέχω και θα στο φέρω στην πόρτα όταν θα φεύγεις!!!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
20άρικο;;; Για να πάρεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου; Και δεν παίρνεις ταξί να πιεις κι όσο θες;!Καλά μάς κάνουν αφού τους ανταμείβουμε... Την επόμενη φορά που θα βγεις, πες μου που θα πας. Με 20 ευρώ θα έρθω εγώ, θα στο πλύνω, θα στο προσέχω και θα στο φέρω στην πόρτα όταν θα φεύγεις!!!
LOL!!!
Έτσι! Βρίσκουν και τα κάνουν!Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Μα εδω δεν εκανε κατι ο παρκαδορος. Εαν καποιος θελει να δωσει ενα 20αρικο στον παρκαδορο για να κανει... ΤΙΠΟΤΑ σιγουρα αλλου ειναι το προβλημα.
-
Απλά δεν τα δίνουμε σε παρακαδόρους.
Καλύτερα να το βάλω σε στενό που κ κάτι να γίνει (χτύπημα,κλοπή) κλπ κάποιος μπορεί να δει κάτι παρά σε αυτούς που μπορεί να το κάνουν βόλτα,να το χτυπήσουν κ γενικά να το εκμεταλλευτούν.
Προτιμότερο να πηγαίνουμε με συγκοινωνία ή με ένα δεύτερο αυτοκίνητο που δεν θα μας πειράξει μια ζημιά. -
Η λυση ειναι μια και ειναι η εξης....το αφηνουμε πιο μακρια και περπαταμε. Τελος
-
η λύση είναι μία: σταματήστε να πηγαίνετε σε σκυλάδικα.
θα κάνετε καλό στα αυτιά σας.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Η λυση ειναι μια και ειναι η εξης....το αφηνουμε πιο μακρια και περπαταμε. ΤελοςO μεσος νεο-ελλην ομως ειναι και ψηλο τεμπελης οποτε....
-
Άμα δεν θες να τα παθαίνεις βρίσκεις λύσεις ειδάλλως όχι.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Η λυση ειναι μια και ειναι η εξης....το αφηνουμε πιο μακρια και περπαταμε. Τελος
O μεσος νεο-ελλην ομως ειναι και ψηλο τεμπελης οποτε....
Το ξερω γι αυτο και θελει και τα παθαινει....εγω εκ πεποιθησεως δεν παταω σε τετοια κωλομαγαζα αλλα στις 2-3 φορες στη ζωη μου που με εχουν προσκαλεσει και εχω παει παρκαρα αρκετα πιο μακρια και περπατησα μετα. Κανενα προβλημα
Την ιδια τακτικη εφαρμοζω και σε αλλες περιπτωσεις πχ εντος πολεως για ολιγολεπτη σταση να ψωνισω γιατι δεν μ αρεσει ουτε να διπλοπαρκαρω ουτε να ενοχλω. Πιο μακρια και ποδαρακια υστερα, κανει και καλο
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων