-
Ο χρήστης marios_eos_160ps έγραψε:
.......Για μλενα επειδή έχω καλούτσικο αυτοκίνητο και βγαίνω μια στο τόσο δίνω ένα 20αρικο στο παρκαδορο και ζητάω ευγενικά να το βάλω εκει που θα πει ωστε να μην ενοχλει αφου θα πάρω τα κλειδιά.Εγω και με 10€ μπορω να κανω το ιδιο τιποτα οπως ο παρκαδορος!
-
Εγώ μπορώ να κάνω αυτό το τίποτα καλύτερα.
-
Μπορεί τα 20 γιούρια να φαίνεται χαζό ποσό εφόσον ο οαρκαδόρος δεν κάνει τίποτα, αλλά μια φορά θα κάτσει στραβή και θα το φάει κάποιος μακάκας παρκαδόρος ή περαστικός (εαν το παρατήσω στο δρόμο) και μετά η ζημιά θα είναι μεγαλύτερου κόστους. Τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο, γιατί κύριοι οτι αυτοκίνητο και να έχει ο καθενας έχει ιδρώσει για να το πάρει και είναι ηλίθιο το να το προσέχεις σαν τα ματια σου και να την παθεις απο αλλον.
-
εγω πιο ησυχο θα το εχω αν το αφησω στο δρομο παρα σε παρκαδορο
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ μπορώ να κάνω αυτό το τίποτα καλύτερα.Mην χαλας την πιατσα ρε!!!
-
Μπορεί τα 20 γιούρια να φαίνεται χαζό ποσό εφόσον ο οαρκαδόρος δεν κάνει τίποτα, αλλά μια φορά θα κάτσει στραβή και θα το φάει κάποιος μακάκας παρκαδόρος ή περαστικός (εαν το παρατήσω στο δρόμο) και μετά η ζημιά θα είναι μεγαλύτερου κόστους. Τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο, γιατί κύριοι οτι αυτοκίνητο και να έχει ο καθενας έχει ιδρώσει για να το πάρει και είναι ηλίθιο το να το προσέχεις σαν τα ματια σου και να την παθεις απο αλλον.20€ σε παρκαδορο;;;
και γιατι να μην παρω ταξι; Για να κανω μοστρα το αμαξι; Σε ποιον αραγε, στο παρκινγκ;
-
Αμα κατεβεις απο τη Κηφισια στην παραλιακη το καλοκαιρι, θα παρεις ταξι? Με 20ε, με διπλη βαρδια κ στις δυο διαδρομες?
-
Από Κηφισιά σε παραλιακή νομίζω προτιμότερο είναι το αεροπλάνο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Από Κηφισιά σε παραλιακή νομίζω προτιμότερο είναι το αεροπλάνο.από Εκάλη ο γείτονας του φίλου μου πηγαίνει στη δουλειά με ελικόπτερο...
Βέβαια ξυπνά τον φίλο μου κάθε πρωί...Sent from space using Tapatalk
-
... αλλά μια φορά θα κάτσει στραβή και θα το φάει κάποιος μακάκας παρκαδόρος ή περαστικός (εαν το παρατήσω στο δρόμο) και μετά η ζημιά θα είναι μεγαλύτερου κόστους. Τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο, γιατί κύριοι οτι αυτοκίνητο και να έχει ο καθενας έχει ιδρώσει για να το πάρει και είναι ηλίθιο το να το προσέχεις σαν τα ματια σου και να την παθεις απο αλλον.Δηλαδη οι ζημιες που κανουν οι παρκαδοροι ΜΕΣΑ στο παρκινγκ του μαγαζιου, δεν ειναι σοβαρες? Διαβασες τι εχει γραφτει στις προηγουμενες σελιδες?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα κατεβεις απο τη Κηφισια στην παραλιακη το καλοκαιρι, θα παρεις ταξι? Με 20ε, με διπλη βαρδια κ στις δυο διαδρομες?Και αμα κατεβεις απο Λαμια;
Προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω 20€ σε παρκαδορο.-
Στη χειροτερη δεν παω, ευτυχως υπαρχουν απειρα μαγαζια. -
Ουτε εγω υπαρχει περιπτωση να δωσω 20ε σε παρκαδορο, αλλα ρωταω εσεις που προτεινετε το ταξι ως αυτονοητη λυση: θα παρεις ταξι Κηφισια-παραλιακη-Κηφισια? Ή ακομα χειροτερα Κηφισια-Island-Κηφισια?
-
η καλυτερη λυση ειναι μια.
παιρνεις απο εκεινα τα ψευτικα κλειδια που εχουν και ηλεκτροσοκ,τους τα δινεις και γελας οταν σε ψαχνουν -
Αν βγεις σχετικά νωρίς (τόσο ώστε να προλάβεις το τελευταίο δρομολόγιο του Ηλεκτρικού), κατεβαίνεις από Κηφισιά στο Ν. Φάληρο, και από εκεί παίρνεις το Τράμ (που νομίζω ότι είτε σταματαέι αργά, ή καθόλου, τουλάχιστον πιο παλιά που έβγαινα το χρησιμοποιούσα) και πας στα μαγαζιά που θες με 1,40Ε, και δεδομένης της ώρας χωρίς καμία ταλαιπωρία.
Στην επιστροφή, παίρνεις το τραμ και πάλι, πας Σύνταγμα και από εκεί ΤΑΞΙ, που θα σου βγεί αρκετά πιο φθηνά.
Με δεδομένο φυσικά ότι δε σε ενοχλεί η διαδικασία αυτή, καθώς και το να χρησιμοποιείς ΜΜΜ.
Έχω να βγω πολύ καιρό στην παραλιακή (πάνω από χρόνο σίγουρα), και δε μου λείπει. Παρόλα αυτά ποτέ δεν άφησα ούτε το αμάξι να μου παρκάρουν, ούτε να κρατήσουν τα κλειδιά. Και συνήθως όταν χρειαζότανε λόγω υποχρέσεως να πάω προς τα εκεί (γενέθλια φίλου/ης κτλ) προτιμούσα να παίρνω το σαράβαλο του πατέρα μου, και να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Θυμάμαι ακόμα τη μούρη του παρκαδόρου γνωστού μπουρδέλου της παραλιακής, όταν είδε το χιλιοχτυπημένο 323. Όταν του εξήγησα ευγενικά ότι θεωρώ απίθανο ακόμα και να το βάλει μπροστά μόνος του, δε μου έφερε καμία αντίρρηση και μου υπέδειξε ένα μέρος πίσω πίσω, το πάρκαρα μόνος μου, και φυσικά τα κλειδιά τα κράτησα εγώ.
Μία φορά έδωσα το αμάξι μου σε παρκαδόρο (το ΜΧ5 ), αλλά ήμουνα σε εκδήλωση της εταιρείας που δούλευα, στο κτήμα του αφεντικού μου. Φυσικά ο χώρος ήταν ελεγχόμενος, και το αυτοκίνητο δεν κουνήθηκε ρούπι, αλλά μέχρι να το ξαναπάρω στα χέρια μου...
Τελευταία φορά που ήρθα σε εαφή με παρκαδόρο ήταν πριν μερικούς μήνες, στο γάμο ενός συναδέλφου, σε γνωστό κτήμα. Δεν το φαντάστηκα ο βλάκας, και είχα πάει με το δικό μου. Φτάνοντας στον άνθρωπο, του εξηγώ ότι θέλω να το παρκάρω μόνος μου, και αν θέλει μπορεί να έρθει μαζί για να ελέγξει ότι δε θα κάνω καμία ζημιά. Όταν με ρώτησε απλά για ποιο λόγο, του εξήγησα ευγενικά ότι είμαι λίγο 'περίεργος'. Δίχως περαιτέρω εξηγήσεις, μου υπέδειξε που να το παρκάρω και να μην ενοχλώ και όλα καλά.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ουτε εγω υπαρχει περιπτωση να δωσω 20ε σε παρκαδορο, αλλα ρωταω εσεις που προτεινετε το ταξι ως αυτονοητη λυση: θα παρεις ταξι Κηφισια-παραλιακη-Κηφισια? Ή ακομα χειροτερα Κηφισια-Island-Κηφισια?- δεν πας σε μαγαζια που θελουν 20€ για να παρκαρουν το αμαξι σου. Το θεωρω κοροιδια και αλητεια.
- πηγαινεις με το αμαξι σου, παρκαρεις 100-200-300μετρα μακρια και περπατας.
- πηγαινεις με το αμαξι σου μεχρι καποιο σημειο, παρκαρεις με ασφαλεια, και απο εκει παιρνεις ταξι.
- χρησιμοποιεις συνδιασμο ΜΜΜ-ταξι-αυτοκινητου.
-
Νομίζω η τέταρτη λύση είναι η καλύτερη.
Το μόνο σίγουρο είναι πώς το επόμενο πρωϊνό θα λείπει από την τσέπη μεγάλο ποσό. (αν βάλουμε κ το ποσό που θα πληρώσουμε για το ποτό/ποτά ή φαγητό ή και τα δύο) -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ουτε εγω υπαρχει περιπτωση να δωσω 20ε σε παρκαδορο, αλλα ρωταω εσεις που προτεινετε το ταξι ως αυτονοητη λυση: θα παρεις ταξι Κηφισια-παραλιακη-Κηφισια? Ή ακομα χειροτερα Κηφισια-Island-Κηφισια?
- δεν πας σε μαγαζια που θελουν 20€ για να παρκαρουν το αμαξι σου. Το θεωρω κοροιδια και αλητεια.
- πηγαινεις με το αμαξι σου, παρκαρεις 100-200-300μετρα μακρια και περπατας.
- πηγαινεις με το αμαξι σου μεχρι καποιο σημειο, παρκαρεις με ασφαλεια, και απο εκει παιρνεις ταξι.
- χρησιμοποιεις συνδιασμο ΜΜΜ-ταξι-αυτοκινητου.
Στα πρωτα τρια συμφωνουμε. Στο 4ο εχω να πω:
Αν βγεις σχετικά νωρίς (τόσο ώστε να προλάβεις το τελευταίο δρομολόγιο του Ηλεκτρικού), κατεβαίνεις από Κηφισιά στο Ν. Φάληρο, και από εκεί παίρνεις το Τράμ (που νομίζω ότι είτε σταματαέι αργά, ή καθόλου, τουλάχιστον πιο παλιά που έβγαινα το χρησιμοποιούσα) και πας στα μαγαζιά που θες με 1,40Ε, και δεδομένης της ώρας χωρίς καμία ταλαιπωρία.
Στην επιστροφή, παίρνεις το τραμ και πάλι, πας Σύνταγμα και από εκεί ΤΑΞΙ, που θα σου βγεί αρκετά πιο φθηνά.
Με δεδομένο φυσικά ότι δε σε ενοχλεί η διαδικασία αυτή, καθώς και το να χρησιμοποιείς ΜΜΜ.
Ενταξει, παραδεξου το, γραφεις για να κανεις πλακα...Θα πας με ΜΜΜ απο τη Κηφισια στη παραλιακη, μεταμεσονυκτια? 1,5 ωριτσα ΧΑΛΑΡΑ, κ bonus φτανεις μουσκεμα στον ιδρωτα. Σοβαρευτειτε ρε παιδια.
Εννοειται οτι δεν πας σε μαγαζια που σου ζητανε 20αρικο για το αυτοκινητο, αν κ δεν εχω ακουσει ποτε μου μαγαζι που να ζηταει 20αρικο (πιο πανω ο συνφορουμιτης ανεφερε οτι τα σκαει κατ'επιλογην). Προσπαθησε να καταλαβεις οτι δεν συζηταω επ'αυτου (το 20αρικο στο παρκαδορο ή οχι), αλλα την εναλλακτικη 'ταξι' αντι για 20ρικο. Το ταξι θα παει 40αρικο για τετοιες αποστασεις, τετοιες ωρες της νυχτας.
-
kacey αυτό που λέω το έχω κάνει (πάνω από μία φορά, για την ακρίβεια παίζει να το έχω κάνει περισσότερες φορές, από όσες έχω χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο για την ίδια δουλειά), αλλά όχι από Κηφισιά, αλλά από Ηράκλειο.
Βέβαια όπως ξαναείπα έχει περάσει πάνω από χρόνος που έχω να βγω στην περιοχή. -
Πας σε μαγαζιά που έχουν δωρεάν πάρκινγκ η στα περιξ... (δεν μου έρχεται μαγαζί που να μην μπορείς να παρκαρεις δίπλα )
Αν βαριέσαι τόσο να περπατάς το παρκαρεις μόνος σου με αντίτιμο τα 5€ περνεις και τα κλειδιά σου και είσαι κύριος ...Αν έχεις αυτοκίνητο και παρόλα αυτά μπαίνεις σε τραμ , προαστιακός , λεωφορεία , αεροπλάνα κλπ κάπου έχεις χάσει το νόημα του αυτοκινήτου που είναι να σου διευκολύνει τη ζωή και όχι να σου σπάει τα @@
-
Βασικα όποιος δεν έχει τα 10€ για το πάρκινγκ ή δεν έχει τη διάθεση να ψάξει πλησίον, απλά δεν πάει σε τέτοια μαγαζιά. Δόξα το θεό από μέρη να βγεις άλλο τίποτα. Τα περί ΜΜΜ είναι απλά αστεία. Η έξοδος είναι για να περάσεις καλά όχι να ταλαιπωρηθείς.
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων