-
Αν έχετε 2 λεπτά χρόνο, απαντήστε στην εξής μικρή έρευνα: (αφορά παρκινγκ και όχι παρκαδόρους
Thnx
-
Έχετε γίνει Ψυχαναγκαστικοί ....
Σιγά ρε ..... με τή πάτε στα μπουζούκια ;;;; Με Bentley ;;;;;;
Σεμνά ρεεεεεεεε ..... Σεμνά ........
-
Φιλε οτι και να έχεις αν σέβεσαι τα λεφτακια που έσκασες να το πάρεις δεν το δίνεις σε κανέναν άσχετο, άπλυτο, λωποδύτη, κολοπαιδο κλπ που παριστάνει τον παρκαδόρο. Εδω σε οργανωμένα πάρκινγκ που στο παρκάρουν δήθεν επαγγελματίες αποκλείεται να μην στο χτυπήσουν όπως τα στοιβάζουν η τα οδηγούν. Θα νοιαστούν στα χοροπηδάδικα που δεν θα σε ξαναδούν την επόμενη ή που την ώρα που θα στο παραδώσουν θα είσαι τόσο σούρωμενος που δεν θα καταλάβεις και προφυλακτήρας αν σου λείπει.
Σε κάθε περίπτωση αν κάποιος γουστάρει να πάει μπουζούκια ταξακι ώστε να περασει ξένοιαστα και να πιει οσο θέλει.
Προσωπικα βέβαια διαλέγω πλέον μονο πάρκινγκ που παρκάρω ο ίδιος αν και εκει ποτε δεν ξέρεις που θα έρθει να παρκάρει ο κάθε ηλίθιος διπλα σου .... -
Τα παλικαρια στην 'Αυτοκινηση 2015' δε ντρεπονται λιγο λεω γω να λενε 'αν θελετε αφηστε οτι θελετε?'.. Για τη ψυχη τη μανα σας μηπως δουλευετε? Δε σας πληρωνουν? Και να πεις οτι στο φερναν κιολας... αϊντε μαλακισμενα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τα παλικαρια στην 'Αυτοκινηση 2015' δε ντρεπονται λιγο λεω γω να λενε 'αν θελετε αφηστε οτι θελετε?'.. Για τη ψυχη τη μανα σας μηπως δουλευετε? Δε σας πληρωνουν? Και να πεις οτι στο φερναν κιολας... αϊντε μαλακισμενα...επειδη ηξερα οτι θα εκνευριστω με κατι τετοια, πηγα και το εβαλα μονος μου εκει που ηθελα και τελος... τους λες 'θελω να το παρκαρω μονος μου αν δεν σε πειραζει ' και σιγα... το ιδιο ισχυει παντου... δεν θελω να μπαινουν ακυροι στο αυτοκινητο και ειδικα πισω απο το τιμονι.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Φιλε οτι και να έχεις αν σέβεσαι τα λεφτακια που έσκασες να το πάρεις δεν το δίνεις σε κανέναν άσχετο, άπλυτο, λωποδύτη, κολοπαιδο κλπ που παριστάνει τον παρκαδόρο. Εδω σε οργανωμένα πάρκινγκ που στο παρκάρουν δήθεν επαγγελματίες αποκλείεται να μην στο χτυπήσουν όπως τα στοιβάζουν η τα οδηγούν. Θα νοιαστούν στα χοροπηδάδικα που δεν θα σε ξαναδούν την επόμενη ή που την ώρα που θα στο παραδώσουν θα είσαι τόσο σούρωμενος που δεν θα καταλάβεις και προφυλακτήρας αν σου λείπει.
Σε κάθε περίπτωση αν κάποιος γουστάρει να πάει μπουζούκια ταξακι ώστε να περασει ξένοιαστα και να πιει οσο θέλει.
Προσωπικα βέβαια διαλέγω πλέον μονο πάρκινγκ που παρκάρω ο ίδιος αν και εκει ποτε δεν ξέρεις που θα έρθει να παρκάρει ο κάθε ηλίθιος διπλα σου ....Για το sirion δεν με νοιαζει τοσο. Αλλα οταν εχω την merc ουτε για πλακα. Αλλοι τα παιρνουν στα club κλπ για να πουλησουν μουρη, ή γιατι ενταξει θελουν να μετακινηθουν. Δεν μπορω να διασκεδασω και να εχω το μυαλο μου στο να μην με ζωγραφισει ειτε απροσεκτος, ειτε μεθυσμενος. Σε παρκαδορο δεν την δινω και ας μην με αφησει να παρκαρω. Οποτε ή με το sirion ή με ταξι και εγω.
-
Ποια Μερκ εχεις Στιβ? Ειχα παλια μια Slk r170
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
Τα παλικαρια στην 'Αυτοκινηση 2015' δε ντρεπονται λιγο λεω γω να λενε 'αν θελετε αφηστε οτι θελετε?'.. Για τη ψυχη τη μανα σας μηπως δουλευετε? Δε σας πληρωνουν? Και να πεις οτι στο φερναν κιολας... αϊντε μαλακισμενα...
επειδη ηξερα οτι θα εκνευριστω με κατι τετοια, πηγα και το εβαλα μονος μου εκει που ηθελα και τελος... τους λες 'θελω να το παρκαρω μονος μου αν δεν σε πειραζει ' και σιγα... το ιδιο ισχυει παντου... δεν θελω να μπαινουν ακυροι στο αυτοκινητο και ειδικα πισω απο το τιμονι.
Δε ημουν με το δικο μου αμαξι..Συνοδηγος σε φιλου.
Μαζι σου.
Σε μαγαζι της παραλιακης στον Αλιμο το δωσα τελευταια φορα προ 2μηνου, το χαν 5-10 λεπτα στο ρελαντι να δουλευει με ανοιχτη τη πορτα οπως το αφησα μεχρι να το παρουν.. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ποια Μερκ εχεις Στιβ? Ειχα παλια μια Slk r170Ωραιο αυτοκινητο! Καθαροαιμο διθεσιο. Και μπορουσες χαλαρα να κινηθεις μεσα στην πολη. Εγω εχω την w211 2008. Αλλα δεν ειναι για μεσα στην πολη.
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων