-
Μια Ζωή ΑΕΚΑΡΑ!!!!
Ως νέος ήμουν θαμώνας της Σκεπαστής, τώρα πια έχω 6-7 χρόνια να πατήσω στν Ν.Φιλαδέλφεια. Πάντως πριν 2 χρόνια όταν ήμουν στο Βόλο καλοκαιράκι, είδα ένα προκριματικό του κυπέλου με την ΑΕΚ στο πολύ ωραίο στάδιο του Ολ. Βόλου . (Ωραίο από πλευράς τοπίου τρίγυρω πράσινο, βουνό κλπ)
-
Πάντως, ό,τι και να λένε οι άλλοι, η ΑΕΚΑΡΑ παίζει μπαλάρα...
-
Ο χρήστης portomarko έγραψε:
AEK
LANCIA και ξερό ψωμίΠου ήσουνα κρυμμένος βρε portomarko?!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πάντως, ό,τι και να λένε οι άλλοι, η ΑΕΚΑΡΑ παίζει μπαλάρα...Τότε γιατί έχει τόσα χρόνια να πάρει πρωτάθλημα;
Επίσης γιατί οι τρισευτυχισμένοι ευρωπαίοι βάζελοι αντί να πανηγυρίσουν την ευρωπαική τους πορεία όπως εμείς το 7ο, σπάσανε κάψανε και κυνηγήσανε τους παίχτες τους;ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!
ΤΟ 7ο
ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!! -
...ήθελα να ήξερα αν συνειδητοποιείς τι κάνεις όταν γράφεις?!
Διαγράφηκε απο moderator
-
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ!!!!
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΗ!!! -
Την ΑΕΚ υποστηρίζω, αλλά δεν είμαι φανατικός.
-
...διαγράφεται και αυτή,γιατι οταν απαντάμε σε μια λάθος τοποθέτηση απλά συμμετέχουμε και εμείς στην δημιουργία προβλήματος!
Διαγράφηκε απο moderator!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ÐÜëé êáëÜ íá ëÝåé ï ÏÓÖÐ ðïõ ï Êüêêáëçò Ý÷åé ëåöôÜ êáé ëáäþíåé êáé ðïõ ôï êñÜôïò åßíáé ìÝóá óôç óáðßëá. Áëëéþò... Ä' Åñáóéôå÷íéêÞ ÏËÏÓÏÕÌÐÉÔÏÓ.
Íá óå ðëçñïöïñÞóù üôé ôï ðÜñôõ ôï åß÷å îåêéíÞóåé ï Ã.ÂáñäéíïãéÜííçò óôç äåêáåôßá ôïõ 80 ìå ôá ëáäþìáôá êëð.ÁðëÜ ï Êüêêáëçò åßíáé ï åðüìåíïò êáé èá áêïëïõèÞóïõí êáé Üëëïé ìéáò êáé ôï ðïäüóöáéñï ðñïóöÝñåôáé ãéá ðïëëÝò êïìðßíåò ......
¸÷åéò ôçí åíôýðùóç üôé áêüìá ïðïéáäÞðïôå ïìÜäá áðï ôéò äýï ,áêïìá êáé ôï C.L íá ðÜñåé, áí ÷Üóåé óôï ìåôáîý ôïõò ðáé÷íßäé èá èåùñçèåß ðåôõ÷çìÝíç??Ïóï ãéá ôï ïìÜäá ôïõ Åêôïõ Óôüëïõ åßíáé ëßãï ,éäáßôåñá üôáí ï Ðáíáèçíáéêüò ÷ñçóéìïðïéÞèçêå êáôá ôçí äéêôáôïñßá ùò ìÝóù ðñïâïëÞò ìå öùôïãñáöÞóåéò ôçò ãõíáßêáò ôïõ äéêôÜôïñá óôá ÷Ýñéá ôùí ðáéêôþí êáé ãéá áðüóðáóç ôïõ êüóìïõ áðï ôá ðñáãìáôéêÜ ðñïâëÞìáôá ôïõ ôüðïõ Ãé 'áõôü êáëýôåñá íá ìçí ìéëÜìå ãéá óêïéíß óôï óðßôé ôïõ êñåìáóìÝíïõ...... -
..Iσχύουν τα παραπάνω!
Διαγράφηκε απο moderator! -
Κωνσταντίνε κάτσε και σκέψου αν κάνεις ακριβώς αυτά που κατηγορείς!
Σε ενα θέμα δύσκολο,που πήγαινε όμως καλά,κατάφερες να τα κάνεις μπάχαλο!
Τι να σου πω!
Τι ομάδα είμαστε!?!