-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Κομοτηνηςπαίζει η sugahspank στις 2 μάρτη (νομίζω) στο ραδιόφωνο
να πας -
2 Μαρτη θα ειμαι Αθηνα
-
Δεν έχει επιλογή άεργος..
-
Μετά από 7 έτη και πάλι εγγραφή.
Διδάκτωρ πια, ωρομίσθιος στα ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και Ελεύθερος Επαγγελματίας (αν και τα τελευταία 5 έτη η κύρια μου απασχόληση είναι στην Τεχνική Υπηρεσία του Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α.).
-
Ποιοι ειναι οι αλλοι 3 μαθητες?
-
Φοιτητής μηχανολογίας στο ΤΕΙ Πειραιά.
Ελπίζω όχι για πολύ ακόμα.
-
**Oικοκυρικά.
Γιατί δεν υπάρχει αυτή η επιλογή; ** -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
**Oικοκυρικά.
Γιατί δεν υπάρχει αυτή η επιλογή; **Yπαρχει επιλογη 'ΑΛΛΟ'
-
**Oικοκυρικά.
Γιατί δεν υπάρχει αυτή η επιλογή; **Συνάδει με γκάζια και μυρωδιά καμένου λαδιού???...
(πολύ καλή παρατήρηση). -
**Oικοκυρικά.
Γιατί δεν υπάρχει αυτή η επιλογή; ** -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ποιοι ειναι οι αλλοι 3 μαθητες? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Oικοκυρικά.
Αλίμονο να λέγεται αυτό και μάλιστα από έναν mod...
Επρεπε απαραίτητα να υπάρχει αυτή η επιλογή.
Είναι ρατσιστικό. -
**Oικοκυρικά.
Αλίμονο να λέγεται αυτό και μάλιστα από έναν mod...
Επρεπε απαραίτητα να υπάρχει αυτή η επιλογή.
Είναι ρατσιστικό. -
-
Φοιτητης στη μΠατρα που λεει και ο συναδελφος pasxos.. Ολα τ αλλα ειναι λεπτομερειες..
Φυσικα κανω οτι δουλεια βρεθει στο διαβα μου περιστασιακα, να βγαινει και τιποτα..Κυριως διαφημιστικα φυλλαδια και δουλειες οταν οι αλλοι κοιμουνται... εξου και το ονομα..Μη ψαρωνετε..ποτηράς-τασάκια σε club, σερβιτορος,πορτιερης (προς θεου οχι 'φουσκωτος')..
Εχει καλα λεφτα η νυχτα για τα δεδομενα ενος φοιτητη.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Φοιτητης στη μΠατρα που λεει και ο συναδελφος pasxos.. Ολα τ αλλα ειναι λεπτομερειες..
Φυσικα κανω οτι δουλεια βρεθει στο διαβα μου περιστασιακα, να βγαινει και τιποτα..Κυριως διαφημιστικα φυλλαδια και δουλειες οταν οι αλλοι κοιμουνται... : εξου και το ονομα..Μη ψαρωνετε..ποτηράς-τασάκια σε club, σερβιτορος,πορτιερης (προς θεου οχι 'φουσκωτος')..
Εχει καλα λεφτα η νυχτα για τα δεδομενα ενος φοιτητη..Εγω αλλαζω καμια λαμπα δεν κανω πλακα
Το καλο ειναι οτι με φωναζουν για καμια πριζα, κανα ντουι κατι απλο να αλλαξω και χαρτιζλικονομαι καλα Τωρα που θα ανοιξει ο καιρος θα αρχισω κατι επισκεψεις να ελεγξω κατι κλιματιστικα και θα ειμαι κομπλε ΧΗμικα πρεπει να παρω μονο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Φυσικα κανω οτι δουλεια βρεθει στο διαβα μου περιστασιακα, να βγαινει και τιποτα..Κυριως διαφημιστικα φυλλαδια και δουλειες οταν οι αλλοι κοιμουνται... εξου και το ονομα..Μη ψαρωνετε..ποτηράς-τασάκια σε club, σερβιτορος,πορτιερης (προς θεου οχι 'φουσκωτος')..
Εχει καλα λεφτα η νυχτα για τα δεδομενα ενος φοιτητη..Ο Nonos εν ωρα εργασιας http://www.youtube.com/watch?v=0HweoDLVtfw
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει καλα λεφτα η νυχτα για τα δεδομενα ενος φοιτητη..Ο Nonos εν ωρα εργασιας http://www.youtube.com/watch?v=0HweoDLVtfw
none δεν το περιμενα αυτο απο σενα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μ αρεσει που παιζει και citroen στη διαφημιση.. ολα συνωμοτουν εναντιον μου...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και εδω στο κλαμπ!
-
Υπέυθυνος Μηχανογράφησης
&
-//- Μάρκετινγκ
&
λίγο γραφίστας
&
όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνωσε βιομηχανία
Γενικά με βρήκαν εύκαιρο και κάνω ότι περνάει ΚΑΙ ΔΕΝ περνάει από το χέρι μου
Βασικά Admin όμως
ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!!!!!!