-
Ο χρήστης ariskehris έγραψε:
ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!!!
ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥΣ(ΕΛΕΓΕ Η ΕΡΕΥΝΑ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΩΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?Φίλε Hunter κι' εγώ είχα διαβάσει άλλη έρευνα, όπου αναφέρονταν το μαύρο (επειδή δεν ξεχωρίζει εύκολα το σούρουπο, την αυγή κλπ) και το κόκκινο (δηλώνει επιθετικότητα)
Πιθανό καί αυτό (γιά τό μαύρο),άν καί στό σκοτάδι όλα τα χρώματα δέν διακρίνονται.
Τό ότι τό κόκκινο δηλώνει επιθετικότητα,συνεπάγεται (κατα τήν έρευνα) τήν ανταπόδωση επιθετικότητας από τούς άλλους οδηγούς καί άρα είναι επικίνδυνο,ή ό ίδιος ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου γίνεται επιθετικός καί άρα επικίνδυνος;
Θυμάσαι άν τό αναφέρει κάπου;Καλοσώρισες καί στήν παρέα μας.
-
μαυρο φοκους , και χρυσαφη πισοκουνα κορτινα με πολλυ αγαπη !!!!!!!! δεν τα οδηγαω εγω μονο σε καμια χωραφα
-
Επέλεξα το 'άλλο' διότι αφενός χρησιμοποιώ 3 αυτοκίνητα όλα άλλο χρώμα αφετέρου αυτό που θεωρώ ότι με αντιπροσωπεύει (ένα clio) το χρώμα του λέγεται jade κ είναι το χρώμα του σμαραγδιού που ανάλογα την ώρα φαίνεται γαλάζιο, πράσινο ακόμα κ ασημί το έχει δει αστυνομικός...
Το άλλο clio είναι όντως ασημί κ ο 'παπούς' citroen πράσινο ανοικτό. -
'barents blue' περιγράφεται στο χρωματολόγιο της εταιρείας.
Μου αρέσει επίσης το μπλε της BMW καθώς και το μπλε της AUDI.
Kai τα δύο είναι ανοιχτόχρωμα.
Επίσης και το κόκκινο της ALFA και το 'persepolis' της Peugeot. -
Κοκκινο, Rosso Starter για την ακριβεια, το μικρο Ιταλικο Sei μου. Κ διαβεβαιωνω πως δεν ειναι επιθετικο παρα τα πιο πανω γραφομενα!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κοκκινο, Rosso Starter για την ακριβεια, το μικρο Ιταλικο Sei μου. Κ διαβεβαιωνω πως δεν ειναι επιθετικο παρα τα πιο πανω γραφομενα!Είναι,είναι...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Κοκκινο, Rosso Starter για την ακριβεια, το μικρο Ιταλικο Sei μου. Κ διαβεβαιωνω πως δεν ειναι επιθετικο παρα τα πιο πανω γραφομενα!
Είναι,είναι...
-
Εμένα πάλι είναι ασημί/μαύρο το μικρό μωράκι μου
-
Μαύρο...δεν αντέχω άλλο να το πλένω και την επόμενη να γίνεται χειρότερο απ'ότι ηταν
-
Καλησπέρα.
Ψήφισα μάυρο, που θα είναι το νέο αυτοκίνητό μου (Nissan Almera 1.5 Challenge) εντός δέκα ημερών......
Όσο για το τωρινό μου, είναι ασημί (Fiat Punto GT) και το αποχωρίζομαι μετά από 8 έτη συμβίωσης
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα.Ψήφισα μάυρο, που θα είναι το νέο αυτοκίνητό μου (Nissan Almera 1.5 Challenge) εντός δέκα ημερών......
Όσο για το τωρινό μου, είναι ασημί (Fiat Punto GT) και το αποχωρίζομαι μετά από 8 έτη συμβίωσης
Μια απορία.... Πούλησες το Punto GT για να πάρεις.....Αλμέρα;;;;;;
-
blue-black MX5.
Και γενικα εχω μια λατρεια στο σκουρο μπλε και στο μπλε γενικοτερα! -
Λευκό σιτροεν ξανθια (σαν ασφαλιτικο... εχω πολλες ιστοριες που με περνανε για μπατσο...!!!)
Λευκο οπελ κορσα (αγοραστηκε μεταχειρισμενο οποτε δεν ειχα επιλογη...παντως αν το αγοραζα καινουργιο θα το επαιρνα ασημι ή μαυρο...)κοινως πολυ ασπριλα στην οικογενεια... το επομενο μας αυτοκινητο σιγουρα θα εχει καποιο αλλο χρωμα...
Παντως μου αρεσει πολυ το λευκο banquise της σιτροεν....( )
οποτε μαλλον ειμαι αρρωστος -
Σημερα παρηγγειλε η κοπελα μου το Ignis Sport σε κοκκινο χρωμα.....
-
καλό! είναι ένα από τα αυτοκίνητα που πολύ θέλω να 'του βάλω χέρι' μια μέρα
φαντάζομαι θα του κάνεις εκτενές test-drive ε? -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Σημερα παρηγγειλε η κοπελα μου το Ignis Sport σε κοκκινο χρωμα.....Καλοτάξιδο!
Ωραίο χρώμα στο συγκεκριμένο... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καλό! είναι ένα από τα αυτοκίνητα που πολύ θέλω να 'του βάλω χέρι' μια μέρα
φαντάζομαι θα του κάνεις εκτενές test-drive ε?Δεν καταλαβες καλα...
Το 1 απο τα 2 κλειδια που θα μας δωσουνε,θα μπει μαζι με τα κλειδια του Clio κ του Rav....Ποιος περιμενει τωρα 10-12 ημερες(που να μην ηταν ετοιμοπαραδοτο δηλαδη) ????
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Σημερα παρηγγειλε η κοπελα μου το Ignis Sport σε κοκκινο χρωμα.....
Καλοτάξιδο!
Ωραίο χρώμα στο συγκεκριμένο...Ευχαριστουμεεε γιατρεεε.
Και το μαυρο ειναι πολυ ομορφο,αλλα υπερισχυσε η αποψη της κοπελας μου εδω... -
Σε βλέπω την έχεις 'εκπαιδεύσει' σωστά!!
Εγώ μετά από 7 χρόνια συγκατοίκησης,κλειδί αυτοκινήτου δεν έχω πάρει!!
Δεν τα ήθελα κιόλας από το μπουρουχάμαξο!!!
-
κόκκινο με άσπρη ζάντα ε? Πολύ κακό θα είναι
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Δεν τα ήθελα κιόλας από το μπουρουχάμαξο!!!λογικόν!
Τι χρώμα αυτοκίνητο οδηγάτε;