-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είμαι το στυλ του ανθρώπου που δεν καταλαβαίνει γιατί να πρέπει ένας Ολυμπιακός και ένας Παναθηναϊκός να τσακωθούν για το ποιός κλωτσάει καλύτερα το τόπι, και δεν κρύβω πως οι αντιπαραθέσεις στο φόρουμ της Formula 1 πολλές φορές μου θυμίζουν ατμόσφαιρα και επίπεδο γηπέδου
Δε λέω, ο φανατισμός κι εμένα δε μου αρέσει στη Φόρμουλα 1 και πουθενά, αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι να υπάρχουν και κόντρες πού και πού. Πιστεύω ότι προσφέρουν ένα διαφορετικό χρώμα μάλλον, παρά βλάπτουν το Φόρουμ. Από την άλλη πάλι όταν κάνουμε κριτική πρέπει αυτή να είναι αμερόληπτη, διότι αλλιώς δε βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα.
-
νομίζω δεν χρειάζεται φιλοσοφία για να καταλάβει κανείς ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην f1... McLaren βέβαια!!!!!!!!!
-
και γω ειμαι κατα του φανατισμου αλλα εχει γουστο να υπαρχει αντιπαραθεση και ανταλλαγη αποψεων...ειναι καλο κατα τη γνωμη μου!μαλλον οφειλεται στη δομη του πρωταθληματος και τη καλυψη του σε σχεση με το wrc...τι περνιεται και στον κοσμο απο τα ΜΜΕ
-
Λοιπόν, άντε 2 ψήφοι ακόμα παιδιά και τη φάγαμε τη McLaren!! Εμείς με τη Renault φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να έχουμε τέτοιο ποσοστό, αλλά απ' ότι φαόνεται το μέλλον είναι δικό μας. Εγώ θυμάμαι τον ευατό μου να υποστηρίζει ανέκαθεν ομάδες με κινητήρα Renault, μιας και το πρώτο αυτοκίνητο της οικογένειας ήταν ένα Renault 7. Πώς να μην είμαι με τη Renault μετά! Από πέρσι ήρθε και έδεσε και η παρουσία του αγαπημένου μου οδηγού Jarno Trulli στην ομάδα και έτσι μετά από χρόνια δεν αναγκάζομαι να διχάζομαι μεταξύ προτίμησης οδηγού και ομάδας. Και μην ξεχνάται ότι το 2005 πάμε για πρωτάθλημα, ε!
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
νομίζω δεν χρειάζεται φιλοσοφία για να καταλάβει κανείς ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην f1... McLaren βέβαια!!!!!!!!!Έτσι...Έτσι...
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
νομίζω δεν χρειάζεται φιλοσοφία για να καταλάβει κανείς ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην f1... McLaren βέβαια!!!!!!!!!
Έτσι...Έτσι...
(Eimai se xeno upologisti gi auto grafw me greeklish, signwmi)
Mpa??? Kai ta 20 atoma iper tis Ferrari einai savouro-omadides?
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Mpa??? Kai ta 20 atoma iper tis Ferrari einai savouro-omadides?Εντάξει όλοι ξέρουμε οτι η Fri έχει περισσότερους οπαδούς από την McLaren...Όπως ΄γινόταν και το 1998-1999 όπου η McLaren είχε περισσότερους οπαδούς από την Fri...
Ηλίθια ιδιοτροπία κάποιων...Όποιος νικάει με αυτόν είμαι...Τι σπάσιμο... -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Mpa??? Kai ta 20 atoma iper tis Ferrari einai savouro-omadides?
Εντάξει όλοι ξέρουμε οτι η Fri έχει περισσότερους οπαδούς από την McLaren...Όπως ΄γινόταν και το 1998-1999 όπου η McLaren είχε περισσότερους οπαδούς από την Fri...
Ηλίθια ιδιοτροπία κάποιων...Όποιος νικάει με αυτόν είμαι...Τι σπάσιμο...ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΟΜΑΔΑ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΤΣΙ?).
Υ.Γ. 280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 49 ΨΗΦΟΙ!!!
-
Εγω ψηφιζω FERRARI καργα.
Ακομα και οταν (αν) τελειωσει η κοκκινη κυριαρχια,εγω δεν γινεται να αποχωριστω την αγαπημενη μου ομαδα.
Δευτερη σε σειρα προτιμισης ειναι η RENAULT και γουσταρω τρελλα οταν ειναι μπροστα απο την MC LAREN.
Ξερω οτι δεν ειναι και τοσο κοσμιο.αλλα τι να κανω;Ειμαι αντιμακλαρενικος. -
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
Εγω ψηφιζω FERRARI καργα.
Ακομα και οταν (αν) τελειωσει η κοκκινη κυριαρχια,εγω δεν γινεται να αποχωριστω την αγαπημενη μου ομαδα.
Δευτερη σε σειρα προτιμισης ειναι η RENAULT και γουσταρω τρελλα οταν ειναι μπροστα απο την MC LAREN.
Ξερω οτι δεν ειναι και τοσο κοσμιο.αλλα τι να κανω;Ειμαι αντιμακλαρενικος.βρε φρόντισε εσύ να ξεφύγεις από τη ρετσινία της Ρουφιάνας της ferrari που έκανε ότι έκανε (περί βυρίλιο μιλάω ε; Με πιάνεις;;;)
με τέτοια καμώματα και είσαι ferrari? εγώ θα ντρεπόμουνα στη θέση σου -
Ferrari - Ferrari - Ferrari
Και δεν ακούω τίποτα (όσο δε για ρετσινιές που διάβασα περί βηρυλλίου
και άλλων υλικών να θυμίσω ότι σε παλαιότερα topic είχε συζητηθεί
ήδη το θέμα)!!!! -
FERRARI από το 1980 έως και τώρα χωρίς να υπάρχει φανατισμός και με μεγάλη συμπάθεια στη RENAULT
-
Ma sxedon oloi synpa8oun tin renault!!
-
Ο χρήστης gegounaris έγραψε:
Ma sxedon oloi synpa8oun tin renault!!ΜΑ ΣΧΕΔΩΝ ΟΛΟΙ,ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?Υ.Γ.ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Williams-BMW ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ?
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
FERRARI από το 1980 έως και τώραΕσύ είσαι αυτό που λέμε:' μια ζωή μεσα στους δρόμους'!
-
Θα ψήφιζα Williams λόγω JPM αλλά μετά σκέφτηκα ότι αυτό δεν είναι μάλλον σωστό μια που αν φύγει ο Κολομβιανός από την ομάδα, δεν θα υπάρχει κάτι που να με συνδέει με αυτήν.
-
Είμαι Ferrarista από τότε που άρχισα να παρακολουθώ στενά την F1,εδώ και 13 χρόνια περίπου τότε που τα χρόνια ήταν πετρινα για τη SCUDERIA.Πολύς κόσμος πιστεύει ότι όλοι γίναμε FERRARI από τότε που άρχισε να σαρώνει τους τίτλους με το Γερμαναρά,αλλά δεν είναι έτσι.Θυμάμαι τις εποχές που το podium ήταν επιτυχία για τα κόκκινα μονθέσια.
-
H psifos mou einai mystiki!!!
Sas afino na to mantepsete!!!!! -
Καλά δεν υπάρχει κανένας που να έγινε Ferrari τα τελαυταία χρόνια λόγο του ακατανόμαστου???
Επeιδή βλέπω F1 από την εποχή που ο Senna πήγε στην lotus (πρωτη του μεταγραφή μετά την TOLEMAN,αν θυμαμε καλά).ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θυμάμαι να έβλεπα παντού καπελάκια και μπλουζάκια Ferrari, ουτε φυσικά και φιλάθλους τόσους που θα ζήλευε και ο ολυμπιακός.Παρόλο που η Ferrari είχε και άλλες ένδοξες εποχές από τοτε έως σήμερα. Το θέμα είναι ότι τότε την F1 την έδειχνε η ΕΡΤ και δεν είχε τόσο κοινό στην ελλάδα. αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί τόσα χρόνια κανείς ,σχεδόν, δεν φόραγε καπελάκια ,μπλουζάκια, κ.λ.π της Ferrari. Μου θυμήζει λίγο η εικόνα αυτή όταν είμασταν παιδάκια και αλλάζαμε ομάδα κάθε Δευτέρα μετα την μπάλλα της κυριακής και αναλόγος των αποτελεσμάτων.
εγώ ψήφισα MCLAREN αν και συμφωνω με το σχόλιο του 'συνforuma' που είπε ότι ο οδηγός παίζει μεγάλο ρόλο στην απόδοση.
-
Η ferrari είναι με μία λέξη η πεμπτουσία της αυτοκίνησης....όχι δεν είμαι πορωμένος...απλά σέβομαι αυτό το όνομα και τους δημιουργούς που δεν φτιάχνουν αυτοκίνητα για τον Μ.Ο. με χιλιάδες ηλεκτρονικά βοηθήματα αλλά για αυτόν που ξέρει τι ζητάει...άσχετο αν δεν μπορεί να το αποκτήσει ποτέ...
Ferrari δαγκωτό λοιπόν...και michael schumacher βέβαια γιατί στην μετά sena εποχή δεν υπάρχει απλά άλλο τέτοιο τιμόνι στον κόσμο της F1...για να δούμε ποιός θα τον διαδεχθεί....εγώ πιστεύω raikonnen,alonso και webber θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.
Ένα μπάβο επίσης αξίζει πιστεύω στην Jaguar που μετά από αρκετό καιρό έχει ένα αξιόλογο μονοθέσιο.
ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ