-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
ενω εσυ σαν μορφωμενος εκπαιδευτικος ετοιμαζεις κολυβα σε οσους δεν συμφωνουν με τις ασυναρτησιες σου και φροντιζεις να διαφημιζεις το μεγεθος των γεννητικων σου οργανων και του τεραστιου ανδρισμου σου!!!!
σα δε ντρεπεσαι...............ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗ!!!!!!
Όπως έγραψα και πιο πάνω το θέμα του συγκεκριμένου χρήστη πέρασε στη δικαιοδοσία του administrator, ας προχωρήσουμε μπροστά αφήνοντας όλα αυτά πίσω...
Απλά, δεν έχει νόημα να τα ξαναθυμόμαστε, δεν συμφωνείς? -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η καθε γενια εχει τα δικα της λαμογια...
εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος για τη δικια μου (20αρηδες) αλλα ειναι νωρις ακομα...θα δειξει!Ειδικά οι 20άρηδες ΔΕΝ πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με τίποτα!!Το εννοώ!!Αν δεν αμφισβητήσουν τα πάντα,δεν αλλάζει τίποτα!!
Αλλοιώς,όταν φτάσεις τα δεύτερα΄-άντα ,όπως και να το κάνεις δεν έχεις πια το πάθος!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ελα βρε Νίκο,μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!
Δεν εχουν ξεφύγει όλα και η πλειοψηφία είναι άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά για να ζήσουν και να μεγαλώσουν σωστούς ανθρώπους!
Τώρα αν το χαζοκούτι μας παρουσιάζει μια εικόνα και δεχώμαστε οτι ετσι είμαστε,διαφωνώ!!
Η Ελλάδα δεν είναι τα 60' του Λιάγκα και του Ευαγγελάτου!
Είναι οι μέρες και οι ώρες που περνάω με τα παιδιά μου και τους φίλους μου!Και αυτό δεν είναι για πέταμα γιατι αυτό είναι η πραγματικότητα!Όλα αυτά που λέω είναι αυτά που με τα ίδια μου τα μάτια βλέπω. Όσο για τους Λιάγκες και Ευαγγελάτους εκτός ότι δεν τους δίνω ούτε ένα δευτερόλεπτο απο τον υπερπολύτιμο χρόνο μου τους έχω γραμμένους και στα πα....α μου !
Και αν τα πράγματα είναι όπως τα λές τουλάχιστο για σένα τότε πολύ φοβάμαι πως ανήκεις στην μειοψηφία Νίκο....Join the Club.
Τώρα αν τα μάτια μου με γελάνε ...το εύχομαι πραγματικά να είναι έτσι και να έχεις εσύ δίκαιο.
-
Τώρα μ'αυτά που αποκαλύπτονται για την ALTEC και τον Κουρή, ίσως ο Εισαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου (το πιάσατε το υπονοούμενο; ) να μείνουν για λίγο άνεργοι...
Το δε Tempo πήρε τον πούλονεν (φινλανδιστί), καθ'ότι έγινε τσοντάδικο...
Έτσι, για τσόντες θα έχουμε πλέον μόνον τις εμφανίσεις του γαύρου στο Champions League.
-
Αλήθεια ΑΓΗ, τί γίνεται εκεί στο Τορόντο με το SARS (πνευμονία)??
Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, έτσι; Πώς το αντιμετωπίζετε;
Εσύ πού βρίσκεσαι; τί κάνεις;ΥΓ: Πολλές ερωτήσεις, ε?
-
alexastrag αλλά και οι υπόλοιποι , απλά να ξέρετε ότι εσείς αποτελείτε τους υβριστές και δυσάλγητους κομπλεξικούς αυτού του φόρουμ και σε καμία περίπτωση εγώ που στο κάτω κάτω αν είμαι αυτός που λένε όσοι λένε(μαγκιά μου) προκάλεσα προσωπικά και ουδέποτε δεν διαμόρφωσα το κάθε φόρουμ σε ζούγκλά άνανδρων παιδιών που χωρίς νου και γνώση προβάλουν δημόσια άσχετα πράγματα αναζητώντας υποστήριξη από πολλόύς ανάλογους!Και δυστυχώς σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν αρκετοί!Σε αυτούς λοιπόν που απαντούν ανοιχτά με αυτόν τον τρόπο θα απαντώ εφ'εξής ανοιχτά με τις ίδιες προθέσεις μέχρι το φόρουμ να γίνει μπ....λο , όπως αυτοί που προκαλούν επιζητούν να το κάνουν!Εδώ μιλάμε για αυτοκίνητα!Και όσο για τα κόλυβα , κακόμοιρος δεν είναι αυτός που τα τρώει στο τέλος...αλλά αυτός στη μνήμη του οποίου τα απολαμβάνουμε!
Γειά χαρά συμπλεγματικοί!Προειδοποίησα , ότι αν δε σβηστούν κάποια πράγματα θα...επανέλθω!Και επιστρέφοντας από τις διακοπές βλέπω και πολλά 'καινούρια'!Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!Κύριοι moderatoradministratorsingulatoraducator...wer zum letzten lacht , lacht am besten!ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΔΩ...
ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.
Administrator -
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
...wer zum letzten lacht , lacht am besten!μπά, υπάρχει και στα γερμανικά αυτή η παροιμία? Τελικά ποιος γέλασε?
-
άσε τις απειλές για κανένα άλλο administrator!Εγώ κανένα δεν απείλησα!Όπως και κανένα δε φοβάμαι!Η διαγραφη΄-επανεγγραφή μου είναι δεδομένη από τη στιγμή που δεν σβήστηκαν αυτά που απαίτησα!Είναι πλέον πολύ αργά!Λυπάμαι!
Εγώ πάντως cmarin έχω ξεκαρδιστεί!Γνωρίζεις κι εσύ αυτή τη γλώσσα?Ελπίζω καλύτερα από άλλους...*Ποιός σε απείλησε?
Μήπως κάνεις λάθος και μπερδεύεις την παράκληση με την απειλή? * -
...................!Εγώ κανένα δεν απείλησα!....................? [/color][/i]
ναι........ειναι γεγονος οτι χρησιμοποιεις αλλα ονοματα οταν απειλεις.............. ενω αυτο το τελευταιο εναι οτι προεκυψε οταν εξιλεωθηκες [νομιζεις] εμβαπτιζομενος στην κολυμβηθρα του Σιλωαμ και εμφανιστηκες με το ''νεο'' προσωπειο'' σου!!
παντως κατι ειναι και αυτο!!
αρχικα καταλαβες πως πρεπει να αλλαξεις ''τροπαριο'' [οι θρησκευτικες αναφορες ειναι για να ταιριαζουν και με το κλιμα των ημερων] και στην συνεχεια βεβαια επιβεβαιωνεις αυτο που και παλαιοτερα ειχα αναφερει οτι δεν μπορεις να κατσεις μακρυα απο το συγκεκριμενο φορουμ απο την στιγμη που το ανακαλυψες.......... και ενω οποιοσδηποτε αλλος εχοντας ''εισπραξει'' οτι εσυ εως σημερα [ειρωνειες,χλευασμους,διαγραφες κλπ] και τα οποια μονος εσυ με την αντικοινωνικη σου συμπεριφορα προκαλεσες αντι να αποχωρησεις και να μην ξαναασχοληθεις με ολους αυτους που απαξιωτικα αναφερεις παρ'ολα αυτα συνεχιζεις!!!!!!!
αυτο λοιπον ειναι ειτε μαζοχισμος ειτε ......η μονη διεξοδος στην μοναξια ενος ανθρωπου που ενω ολοι γελανε με τα καμωματα του αυτος συνεχιζει ακαθεκτος με διαφορετικο και πιο ''εκλεπτυσμενο'' υφος ομολογουμενως.
και φυσικα εαν αυτο σε ικανοποιει μπορεις να το κανεις......αλλωστε ελευθεροι ειμαστε να συμμετεχουμε ολοι εφ'οσον ομως τηρουμε καποιους κανονες [τους οποιους βεβαια εσυ εχεις παραβιασει κατα συρροη].
-
Άντε πάλι ο 'κύριος καθηγητής'... Τελικά να που αποδεικνύεται σωστή η χρήση που κάνανε στον Καιάδα οι Σπαρτιάτες...
-
Γειά χαρά συμπλεγματικοί!Προειδοποίησα , ότι αν δε σβηστούν κάποια πράγματα θα...επανέλθω!Και επιστρέφοντας από τις διακοπές βλέπω και πολλά 'καινούρια'!Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!Κύριοι moderatoradministratorsingulatoraducator...wer zum letzten lacht , lacht am besten!
Ποιόν ακριβώς νομίζεις οτι προειδοποιείς? Σου εφιστώ για τελευταία φορά την προσοχή!
Δεν εχω ασχοληθεί,απλά παρατηρούσα!Πρόσεχε! -
Νίκο, είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Τον πούλο (να πάρει) λοιπόν, όπως θα έλεγε και ο Μητσικώστας/Ακρίτα...
Κωνσταντίνε ΣΙΩΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !
-
Υ.Γ. Μπορεί να είμαι όλα αυτά που λέτε και...να κρατάτε χαρακτήρα απέναντί μου αγνοώντας με αλλά...ας είμαι καλά που άνοιξα καινούριο τόπικ και πάλι σήμερα και μέσα σε 2,5 ώρες περίπου έχει καμιά 10αριά απαντήσεις , πολλές από τις οποίες είναι από εσάς...που 'δε γουστάρετε' τον Χρονομέτρη... Έρε κατακαημένη Ελλαδίτσα με τους 'Έλληνές' σου!Ευτυχώς που προβάλω κι εγώ κανένα θέμα άξιο συζητήσεως !Από τον Αλιάκμωνα και τα Τέμπη μέχρι σήμερα το απόγευμα κρατώ συντροφιά στους φορουμίστες με την πνευματική μου διαύγεια και τις γνώσεις μου!Αχχχχχ! Με τιμά η συμμετοχή σας στη σοφή συζήτηση που ανοίγω!
Φιλάκια! -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αλήθεια ΑΓΗ, τί γίνεται εκεί στο Τορόντο με το SARS (πνευμονία)??
Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, έτσι; Πώς το αντιμετωπίζετε;
Εσύ πού βρίσκεσαι; τί κάνεις;ΥΓ: Πολλές ερωτήσεις, ε?
Sorry, pou argisa na apantisw, molis eida to post.
Ta pragmata einai ligo dyskola me to SARS sta nosokomeia kyriws. Dil. an tyxi kai mpeis se nosokomio yparxoyn arketes pi8anotites na to kolliseis. Profanws, aytoi poy kindyneyoyn perissotero einai aytoi poy doyleyoyn sta nosokomeia kai oi oikogeneies tous. Kata ta alla h zwi synexizetai stous kanonikous ry8mous.
To olo 8ema antimetwpizetai me apoxi kai karantina, alla epeidei einai polly fileyley8eroi gia na ypoxrewsoun kosmo se karantina areskontai se protropes mono kai auto den boh8aei gia to periorismo ths epidimias. Giuato fagame kai to hit apo ton WHO.
Egw, do3a to 8eo, eimai kala, eyxaristw. Douleyw dipla sta nosokomeia, apla den prokytai na 3anapatisw ekei mesa gia poly poly kairo (pigaina sto Starbucks/ Second Cup mesa sta nosokomeia gia kafedes syni8ws). Malista to Second Cup brisketai sto nosokomeio pou exei tous perissoterous arrwstous opoy pe8anan kai arketoi (100 metra apo thn douleia mou). Eytyxws kai prin anakoinw8ei h epidimia eixa kairo na paw ekei gia kafe.
-
Από τον Αλιάκμωνα και τα Τέμπη μέχρι σήμερα το απόγευμα κρατώ συντροφιά στους φορουμίστες με την πνευματική μου διαύγεια και τις γνώσεις μου! -
Υ.Γ. Μπορεί να είμαι όλα αυτά που λέτε και...να κρατάτε χαρακτήρα απέναντί μου αγνοώντας με αλλά...ας είμαι καλά που άνοιξα καινούριο τόπικ και πάλι σήμερα και μέσα σε 2,5 ώρες περίπου έχει καμιά 10αριά απαντήσεις , πολλές από τις οποίες είναι από εσάς...που 'δε γουστάρετε' τον Χρονομέτρη... Έρε κατακαημένη Ελλαδίτσα με τους 'Έλληνές' σου!Ευτυχώς που προβάλω κι εγώ κανένα θέμα άξιο συζητήσεως !Από τον Αλιάκμωνα και τα Τέμπη μέχρι σήμερα το απόγευμα κρατώ συντροφιά στους φορουμίστες με την πνευματική μου διαύγεια και τις γνώσεις μου!Αχχχχχ! Με τιμά η συμμετοχή σας στη σοφή συζήτηση που ανοίγω!
Φιλάκια!Και μόνο αυτό που αναφέρεις θα έπρεπε να σου δώσει να καταλάβεις οτι κανείς εδω δεν εχει πρόβλημα με κανέναν αλλά με την κακή συμπεριφορά και τις εκφράσεις που μπορεί να χρησιμοποιήσει!
-
O.K. λοιπόν εντάξει.Από σήμερα θα βάλω λίγο νερό στο κρασί μου kouk για τα λόγια που έγραψες.
Πάσο λοιπόν για την ώρα.
Φιλικά -
Φιλάκια!αρχικα ηρθε η εκπληξη ...........μετα με επιασαν τα γελια ......... τελικα ομως καταλαβα τι σημαινει να αγαπαει κανεις τοσο πολυ τον εαυτο του και να μισει τοσο πολυ οποιον τον αμφισβητει ......σε σημειο μαλιστα που δι'ασημαντον αφορμη να εκτοξευει απειλες για την ζωη του.
αυτο λεγεται Ναρκισσισμος,υπερμετρος εγωισμος,υπεροψια και ολα τα συναφη..............απ'ολα εχει ο μπαξες.
θαυμαστε τον σωτηρα μας [του φορουμ] και αναφωνηστε τρις!!!
ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΟΜΟΜΕΤΡΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!!!!!...........[στην παρανοια]
ακολουθουν παιάνες και λοιπες εκδηλωσεις λατρειας ..........................................................................
Αλέξη,νομίζω οτι δεν διάβασες το τελευταίο post!!Είναι λίγο άκαιρη η επίθεση δεν νομίζεις?Ευκαιρίες δίναμε,δίνουμε και θα δίνουμε ετσι δεν είναι?Αν θέλεις (μόνο αν θέλεις) μπορείς να διαφοροποιήσεις το κείμενό σου.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Sorry, pou argisa na apantisw, molis eida to post.Ta pragmata einai ligo dyskola me to SARS sta nosokomeia kyriws. Dil. an tyxi kai mpeis se nosokomio yparxoyn arketes pi8anotites na to kolliseis. Profanws, aytoi poy kindyneyoyn perissotero einai aytoi poy doyleyoyn sta nosokomeia kai oi oikogeneies tous. Kata ta alla h zwi synexizetai stous kanonikous ry8mous.
To olo 8ema antimetwpizetai me apoxi kai karantina, alla epeidei einai polly fileyley8eroi gia na ypoxrewsoun kosmo se karantina areskontai se protropes mono kai auto den boh8aei gia to periorismo ths epidimias. Giuato fagame kai to hit apo ton WHO.
Egw, do3a to 8eo, eimai kala, eyxaristw. Douleyw dipla sta nosokomeia, apla den prokytai na 3anapatisw ekei mesa gia poly poly kairo (pigaina sto Starbucks/ Second Cup mesa sta nosokomeia gia kafedes syni8ws). Malista to Second Cup brisketai sto nosokomeio pou exei tous perissoterous arrwstous opoy pe8anan kai arketoi (100 metra apo thn douleia mou). Eytyxws kai prin anakoinw8ei h epidimia eixa kairo na paw ekei gia kafe.
Μάλιστα! Βλέπω υπάρχει ψυχραιμία και αυτό είναι καλός σύμβουλος. Ψυχραιμία και όχι απάθεια!
Να προσέχετε μ' αυτό το πράγμα, αν και απ' ότι κατάλαβα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να έχεις σοβαρό πρόβλημα αφού το ποσοστό των αρρώστων που καταλήγει, είναι πολύ μικρό.
Προσοχή! Να σαι καλά -
Eπειδή σταμάτησαν τα κανάλια να δείχνουν το Ιρακ δεν σημαίνει ότι τα αίσχη σταμάτησαν εξίσου. Αλήθεια πού είναι τα όπλα μαζικής καταστροφής?
US: 'Saddam had no weapons of mass destruction'
By Neil Mackay
The Bush administration has admitted that Saddam Hussein probably had no weapons of mass destruction.
Senior officials in the Bush administration have admitted that they would be 'amazed' if weapons of mass destruction (WMD) were found in Iraq.According to administration sources, Saddam shut down and destroyed large parts of his WMD programmes before the invasion of Iraq.
Ironically, the claims came as US President George Bush yesterday repeatedly justified the war as necessary to remove Iraq's chemical and biological arms which posed a direct threat to America.
Bush claimed: 'Saddam Hussein had weapons of mass destruction. We will find them.'
The comments from within the administration will add further weight to attacks on the Blair government by Labour backbenchers that there is no 'smoking gun' and that the war against Iraq -- which centred on claims that Saddam was a risk to Britain, America and the Middle East because of unconventional weapons -- was unjustified.
The senior US official added that America never expected to find a huge arsenal, arguing that the administration was more concerned about the ability of Saddam's scientists -- which he labelled the 'nuclear mujahidin' -- to develop WMDs when the crisis passed.
This represents a clearly dramatic shift in the definition of the Bush doctrine's central tenet -- the pre-emptive strike. Previously, according to Washington, a pre-emptive war could be waged against a hostile country with WMDs in order to protect American security.
Now, however, according to the US official, pre-emptive action is justified against a nation which simply has the ability to develop unconventional weapons.
ΓΕΝΙΚΩΣ ΙV