-
Ο χρήστης predator έγραψε:
Ευτυχώς στα θέματα διαιώνισης του είδους, αναλαμβάνουν πιο αταβιστικά στοιχεία της προσωπικότητας...
δεν ειναι τοσο θεμα διαιωνισης οσο βελτιωσης
το ανθρωπινο ειδος φροντιζει απο μονο του να εκληπουν σιγα-σιγα μεσα απο τον κοινωνικο και αναπαραγωγικο ανταγωνισμο τα διαφορα κουσουρια (αρρωστιες, καχεχτικοτητα, κινητικα προβληματα, δοιανοητικα προβληματα, χαμηλες προδιαγραφες με λιγα λογια) και αυτοι που τα εχουν φυσικαΠαιδιά, χωρίς παρεξήγηση, προσέξτε λίγο πού την ξεστομίζετε αυτή τη θεωρία! Δεν είναι ό,τι καλύτερο να λες σε έναν άνθρωπο ότι ο λόγος που δεν τα καταφέρνει με το άλλο φύλο είναι γιατί έχει ...κουσούρια και ότι απλά τα γονίδιά του δεν είναι κατάλληλα για την λίμνη γονιδίων (gene pool) του είδους!
Και δεν μπορώ να μην αναφέρω ένα ντοκιμαντέρ που είχα δει κάποτε στην τηλεόραση το οποίο έλεγε ότι σε κάποιες σκανδιναβικές χώρες ούτε λίγο ούτε πολύ στείρωναν τους ανθρώπους που είχαν 'κουσούρια' (π.χ. πολλή μυωπία )
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
Ευτυχώς στα θέματα διαιώνισης του είδους, αναλαμβάνουν πιο αταβιστικά στοιχεία της προσωπικότητας...
δεν ειναι τοσο θεμα διαιωνισης οσο βελτιωσης
το ανθρωπινο ειδος φροντιζει απο μονο του να εκληπουν σιγα-σιγα μεσα απο τον κοινωνικο και αναπαραγωγικο ανταγωνισμο τα διαφορα κουσουρια (αρρωστιες, καχεχτικοτητα, κινητικα προβληματα, δοιανοητικα προβληματα, χαμηλες προδιαγραφες με λιγα λογια) και αυτοι που τα εχουν φυσικααπλα αυτο γινεται ασυμπτωτικα και καθε τοσο σου πεταγεται και κατι (τσερνομπιλ, χοιροσιμα, μπους) που φερνει τα πραγματα 100 χρονια πισω
ε αυτος ο μηχανισμος ειναι αυτοματος οταν κοιταμε το αντιθετο φυλο (ή τελωσπαντων αυτο που μας ενδιαφερει ) λειτουργει ομως αναστροφα οταν κοιταμε ανταγωνιστες και τουλαχιστον για ψυχολογικους λογους πρεπει να αποδειξουμε οτι θα επιβιωσουμε και εμεις και οι απογονοι μας (πολυ σημαντικο το τελευταιο) ειδικα οταν οι ανταγωνιστες μας ειναι αντικειμενικα πολλα επιπεδα πανω...
εκει ακριβως χρειαζονται τα ευελικτα κριτηριαοι κυριες θα μας πουνε τιποτα ουσιαστικο επι του θεματος(των θεματων για την ακριβεια) που συζηταμε ή το ειπαν και το εκαναν οτι δεν θα ξαναγραψουν ????
Αυτό μπορεί να ισχύει μια χαρά στα ζώα, αλλά όχι στους ανθρώπους. Τέτοιου είδους 'απόψεις' εφαρμοζόμενες στο ανθρώπινο είδος αγγίζουν τα όρια του ρατσισμού και αποτελούν ουσιαστικά τις εφιαλτικές αρχές της φασιστικής ψευδοεπιστήμης που ονομάζεται 'ευγονική'. Ιδέες και σενάρια τύπου Gattaca να μας λείπουν. Και όσοι ασπάζονται τέτοιου είδους ιδέες δε διαφέρουν σε τίποτα από τον Δρα Μένγκελε.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και δεν μπορώ να μην αναφέρω ένα ντοκιμαντέρ που είχα δει κάποτε στην τηλεόραση το οποίο έλεγε ότι σε κάποιες σκανδιναβικές χώρες ούτε λίγο ούτε πολύ στείρωναν τους ανθρώπους που είχαν 'κουσούρια' (π.χ. πολλή μυωπία )
ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΙΜΗΜ ΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ!!!
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Βρε κουμπάρε, δεν εννοούσε αυτό το παιδί! Αυτό που κατάλαβα εγώ ότι εννοούσε είναι ότι όταν εσύ χτυπιέσαι να ρίξεις μια κοπέλα και εκείνη σε αδειάσει με αγένεια και επιδεικτικό τρόπο μόλις δει έναν σφίχτη (δώσε όποιον ορισμό θέλεις) της αξίζει να της βγει αυτός αδερφή.
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι... Και γιατί της 'αξίζει' δηλαδή; Επειδή υπάκουσε στο βασικό βιολογικό ένστικτο που λέει ότι το θηλυκό επιλέγει το αρσενικό με τα καλύτερα γονίδια; Και επειδή τα γονίδια που αφορούν τον εγκέφαλο αργούν να αποκαλύψουν την ποιότητά τους, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ όλες οι γυναίκες κοιτάνε σαν ξερολούκουμο τον Χ γυμναστή ή μοντέλο που θα βρεθεί κάπου κοντά. Και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ αδειάζουν (με αγένεια ή όχι, είναι θέμα ανατροφής) κάποιον 'άσχημο' που θα τις πλησιάσει.
Τα είπε όλα ο Δαρβίνος παιδιά... όλοι θα προτιμούσαν να είναι με κάποιον όμορφο σύντροφο (με την -κατά το δυνατόν- αντικειμενική έννοια του όρου 'όμορφος'), και απλώς συμβιβάζονται με αυτό που μπορούν να φτάσουν. Τέλος.
Και μετά μιλάς για ρατσισμό. Δηλαδή, οι σφίχτερμεν είναι εκ γενετής ΑΝΩΤΕΡΟΙ από όσους δεν είναι σαν τα μούτρα τους; Για να καταλάβω δηλαδή αν, π.χ., εγώ είμαι ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ή ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ σε σχέση με τη ντουλάπα που ξημεροβραδιάζεται στο γυμναστήριο και έχει το IQ ενός μεντεσέ πόρτας - στην καλύτερη περίπτωση.
Αλλά και πάλι, ποιος σου είπε ότι η σωματική αυτή διάπλαση των ψυγείων αυτών είναι θέμα γονιδίων κι όχι υπερβολής στη γυμναστική και στη χρήση 'βελτιωτικών' ουσιών;
-
ΠΑΛΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!!
ΓΙΑ ΛΙΓΟ COOL -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Παιδιά, χωρίς παρεξήγηση, προσέξτε λίγο πού την ξεστομίζετε αυτή τη θεωρία! Δεν είναι ό,τι καλύτερο να λες σε έναν άνθρωπο ότι ο λόγος που δεν τα καταφέρνει με το άλλο φύλο είναι γιατί έχει ...κουσούρια και ότι απλά τα γονίδιά του δεν είναι κατάλληλα για την λίμνη γονιδίων (gene pool) του είδους!
Δεν είναι έτσι, εγώ μίλησα για τις πρώτες εντυπώσεις, οι οποίες είναι βέβαια πολύ σημαντικές.
Επειδή ελάχιστοι άνδρες διαθέτουν εμφάνιση αρχαίου Κούρου, αρκεί, κατά τη γνώμη μου, να μην είσαι τελείως τέρας. Μόλις πετύχεις μια πρώτη επαφή μπορείς να ασχοληθείς με τις υπόλοιπες στρατηγικές παραμέτρους της επιχείρησης γοητείας μιας γυναίκας. Εκεί παίζουν ρόλο όλα τα χαρίσματα που μπορεί να έχεις.
Αυτό που παίζει επίσης ρόλο είναι η αύρα που εκπέμπει ένα άτομο και αν κάποιος έχει ανασφάλειες με την εμφάνισή του, να είσαι σίγουρος ότι η γλώσσα του σώματός του θα τον προδόσει. Κάποιος που η σιγουριά που αισθάνεται φαίνεται, μπορεί να θεωρηθεί από τις γυναίκες αρχικά σαν φαντασμένος και επιδειξίας, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα τις τραβήξει.
Υπάρχει ο όρος Α-male ο οποίος περιγράφει το 'κυρίαρχο αρσενικό'. Από μελέτες έχει αποδειχτεί ότι οι γυναίκες αισθάνονται ταυτόχρονα απειλή αλλά και ψυχική ηρεμία κοντά τους. Γιατί συμβαίνει αυτό δεν ξέρω, άλλωστε ποιος τις καταλαβαίνει τις γυναίκες;
-
Οι αρχαίοι Κούροι δεν είχαν καμία σχέση με τα βόδια των γυμναστηρίων. Ήταν απλά μορφές γενικά γυμνασμένων και εξασκημένων νέων, που δε νομίζω ότι κάποιος που κάνει ένα ΜΕΤΡΙΑΣ έντασης πρόγραμμα γυμναστικής δε θα μπορούσε να φτιάξει ένα τέτοιο σώμα. Εκπροσωπούσαν το Ελληνικό πρότυπο της ισορροπημένης γύμνασης και διάπλασης του σώματος, όχι τους 'Mr. Olympia' και τους 'πρωταθλητές' που βάζει ο Weider στις διαφημίσεις του.
-
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΠΑΛΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!!
ΓΙΑ ΛΙΓΟ COOLCool είπες;
Κάτσε να φέρω το Γιώργο με το Saxo να μας κεράσει όλους...
-
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΚΟΡΜΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ,ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟ ΚΑΙ (ΠΙΘΑΝΑ)'ΚΡΕΜΜΑΣΜΕΝΟ'?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ?
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΛΚΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ?
ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ(ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ),ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΥΓΕΙΑΣ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ 'ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ' ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ?
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ? -
Δε λέμε να μείνουμε και τελείως λαπάδες, αλλά, βρε παιδί μου, πάνω απ'όλα η γύμναση είναι για να νιώθουμε εμείς οι ίδιοι ευεξία και να είμαστε γεροί και υγιείς. Ένα τουτού άμα τ'αφήσεις και δεν το λειτουργείς, ξέχασέ το, θα χαλάσει.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Παιδιά, χωρίς παρεξήγηση, προσέξτε λίγο πού την ξεστομίζετε αυτή τη θεωρία! Δεν είναι ό,τι καλύτερο να λες σε έναν άνθρωπο ότι ο λόγος που δεν τα καταφέρνει με το άλλο φύλο είναι γιατί έχει ...κουσούρια και ότι απλά τα γονίδιά του δεν είναι κατάλληλα για την λίμνη γονιδίων (gene pool) του είδους!
Στα 17 μου είχα διαβάσει το 'Και να καθαρίσουμε τους κακομούτσουνους' του Βιαν. Το προτείνω για διάβασμα, παρόλο που στους περισσότερους θα έχει πέσει στα χέρια τους. Εκεί οδηγούμαστε τελικά?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
[quote. Εκεί οδηγούμαστε τελικά?ΜΠΑ!!!
ΟΣΟ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ-ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑ? -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και μετά μιλάς για ρατσισμό. Δηλαδή, οι σφίχτερμεν είναι εκ γενετής ΑΝΩΤΕΡΟΙ από όσους δεν είναι σαν τα μούτρα τους; Για να καταλάβω δηλαδή αν, π.χ., εγώ είμαι ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ή ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ σε σχέση με τη ντουλάπα που ξημεροβραδιάζεται στο γυμναστήριο και έχει το IQ ενός μεντεσέ πόρτας - στην καλύτερη περίπτωση.
Αλλά και πάλι, ποιος σου είπε ότι η σωματική αυτή διάπλαση των ψυγείων αυτών είναι θέμα γονιδίων κι όχι υπερβολής στη γυμναστική και στη χρήση 'βελτιωτικών' ουσιών;
Κωνσταντίνε πρόσεχε καλά ποιον κατηγορείς για ρατσισμό. Αυτή η προειδοποίηση δεν θα επαναληφθεί.
Επίσης δεν ανέφερα πουθενά τις χιτλερικές μαλακίες περί γονιδίων για τις οποίες με κατηγορείς. Ίσα ίσα που τόνισα ότι θα πρέπει να σέβεται κανείς τον κόπο κάποιων ανθρώπων που προσπαθούν να βελτιώσουν, με οποιονδήποτε τρόπο, τον εαυτό τους.
Το ερώτημα είναι: Αυτά που λες για τις 'ντουλάπες' έχεις τις μπάλες να τα πεις μπροστά τους; Άσε μην απαντήσεις...
Τέλος, δεν έκανα πουθενά αναφορά στο τι εννοώ 'γυμνασμένος', γιατί θεώρησα ότι από τα συμφραζόμενα θα καταλάβαιναν όλοι ότι εννοώ αυτό που λέμε 'κλασσικό σώμα', όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα αγάλματα. Αμερικανόφερτες υπερβολές τύπου 'ντουλάπας' δεν θεωρώ ότι εμπίπτουν στην συγκεκριμένη κατηγορία, για τον απλούστατο λόγο ότι μια γυναίκα βλέπει ένα τέτοιο θέαμα σαν αφύσικο. Μόνο κάποιες πολύ ανώμαλες μπορεί να ενδιαφερθούν για κάποιον που συμμετέχει σε αγώνες bodybuilding. Βάσει αυτών, δεν έχει κανένα νόημα η τελευταία παρατήρησή σου περί 'υπερβολών' στη γυμναστική (τι εννοείς ακριβώς δεν κατάλαβα) και 'βελτιωτικών ουσιών' (δηλαδή αν πάρεις εσύ τα φάρμακα που παίρνει ο Κεντέρης, θα του ρίξεις στ'αυτιά στους Ολυμπιακούς, έτσι; )
-
Αμ έτσι πες! Αλλά και οι κούροι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι είχαν τα 'καλύτερα γονίδια'. Φροντισμένο (όχι όμως αφύσικο) σώμα είχαν, αυτό είναι σίγουρο. Έδειχναν άτομα που δεν πέρναγαν όλη τους τη ζωή μπροστά στην τηλεόραση.
-
λοιπόν δεν αφήνετε τις φιλοφρονύσεις μεσω πληκτρολογίων να πάτε σε κανα γυμναστήριο να φτιαχτήτε να έχουν να βλέπουν τα ματάκια μας κι εμάς το καλοκαίρι στις παραλίες...
-
Εγώ προτιμώ την κανονική γυμναστική όπως την κάναμε στο σχολείο. Σχεδόν εξίσου καλά (οπτικά) αποτελέσματα με το γυμναστήριο, τζάμπα και αυξάνει και την αντοχή.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
λοιπόν δεν αφήνετε τις φιλοφρονύσεις μεσω πληκτρολογίων να πάτε σε κανα γυμναστήριο να φτιαχτήτε να έχουν να βλέπουν τα ματάκια μας κι εμάς το καλοκαίρι στις παραλίες...ΒΡΕ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ-ΒΙΑ!!!
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΒΡΕ!!! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ προτιμώ την κανονική γυμναστική όπως την κάναμε στο σχολείο. Σχεδόν εξίσου καλά (οπτικά) αποτελέσματα με το γυμναστήριο, τζάμπα και αυξάνει και την αντοχή.ΤΙΙΙΙ?
ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ???
ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΙΖΑΜΕ!!! -
Εσάς σας είχαν πολύ λάσκα! Εμείς κάναμε στάνταρ 20 λεπτά γυμναστική και μετά παίζαμε μπάσκετ, βόλλεϋ ή ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ μάλιστα ήμουν και αρκετά εύστοχος... Κάτι χέρια φαρμάκι.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II