-
salome καλή μου άπαιχτη όπως πάντα
-
Πολύ καλάααα όλα!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ÓùóôÜáááá
Áí êáé ìåñéêÝò öïñÝò êÜðïéåò ãõíáßêåò ÷ùñßò íá åßíáé ìïíôÝëá êëð åßíáé ðñáãìáôéêÜ ðïëý-ðïëý ùñáßåò ìå óþìáôéêÞ äïìÞ ðïõ èá æÞëåõáí ðïëëÜ ìïíôÝëá !!!!óõìöùíþ áðïëýôùò, áëëÜ áõôÝò ïé êïðÝëåò äåí óáâïõñéÜæïõí üôé âñïýí ïýôå îçìåñïâñáäõÜæïíôáé óå óïõâëáêåñé, ðáéäáêåñß ìå ôïõò óõìöïñïõìÜäåò ôïõò
êïéíùò ðñïóÝ÷ïõí ôçí äéáôñïöÞ ôùí
á÷ ðáéäéÜ áöÞóôå, ìå ôüóåò þñåò äïõëåéÜ, Ý÷ïõìå êáôáëÞîåé íá Ý÷ïõìå óáí ìïíáäéêÞ äéáóêÝäáóç ôï öáãçôü
[Üíôå óåéñÜ ìïõ íá öåñù ôï èÝìá óôï öáãçôü ]Á×ÁÁ ôïõò êÜñöùóåò üëïõò ãéá ôçí ìÜóá ,ôï ÷ñçóéìïðïßçóåò êáé ãéá äéêáéïëïãßá Ïôáí ìéá ãõíáßêá èÝëåé êáé ï êáëýôåñïò äéðëùìÜôçò ìïéÜæåé ó÷ïëéáñüðáéäï
-
Εμένα δε με πειράζει να με καρφώνουν για τη μάσα οι γυναίκες. Άλλωστε, οι τρεις μεγαλύτερες απολαύσεις για την πάρτη μου είναι γυναίκες, στροφιλίκια και μάσα.
-
Μαίρη, άπαιχτα τα ανέκδοτα!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ÅìÝíá äå ìå ðåéñÜæåé íá ìå êáñöþíïõí ãéá ôç ìÜóá ïé ãõíáßêåò. ¶ëëùóôå, ïé ôñåéò ìåãáëýôåñåò áðïëáýóåéò ãéá ôçí ðÜñôç ìïõ åßíáé ãõíáßêåò, óôñïöéëßêéá êáé ìÜóá.Åßíáé êáé ãéá Üëëïõò áõôÝò ïé áðïëÜõóåéò
-
Σωστά! Οπότε, σιγά μη νιώσουμε ότι μας καρφώνουν!
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Οταν μια γυναίκα θέλει και ο καλύτερος διπλωμάτης μοιάζει σχολιαρόπαιδοare you talking to me
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
μια γυναικα που ξερει τι κανει με δυο μηνες συστηματικη προσπαθεια βλεπει τρελες διαφορεςκι εγώ σου ξαναλέω οτι έχεις λάθος!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
μια γυναικα που ξερει τι κανει με δυο μηνες συστηματικη προσπαθεια βλεπει τρελες διαφορες
κι εγώ σου ξαναλέω οτι έχεις λάθος!
και εγω σε ξαναπροκαλω να δοκιμασεις!!
η συνταγη υπαρχει και σε περιμενει... -
Ο χρήστης salome έγραψε:
ìéá ãõíáéêá ðïõ îåñåé ôé êáíåé ìå äõï ìçíåò óõóôçìáôéêç ðñïóðáèåéá âëåðåé ôñåëåò äéáöïñåò
êé åãþ óïõ îáíáëÝù ïôé Ý÷åéò ëÜèïò!
Ïôáí áðïöáóßóåôå íá áëëÜîåôå åìöÜíéóç ôï êÜíåôå ,ìüíï ýøïò äåí ìðïñåßôå íá áëëÜîåôå äéáöïñåôéêÜ èá ôï áëëÜæåôå êáé áõôï
Ìïíï ç Ìystic åßíáé ðéï ãñÞãïñç êáé ï ÖïõóôÜíïò -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
συμφωνώ απολύτως, αλλά αυτές οι κοπέλες δεν σαβουριάζουν ότι βρούν ούτε ξημεροβραδυάζονται σε σουβλακερι, παιδακερί κοινως προσέχουν την διατροφή των
αχ παιδιά αφήστε, με τόσες ώρες δουλειά, έχουμε καταλήξει να έχουμε σαν μοναδική διασκέδαση το φαγητόΝαι καλα! Μεγα λαθος!Εγω ξερω μια (ας μη μπω σε λεπτομερειες) που δε τρωει απλα αλλα σαβουριαζει οτι βρει μπροστα της και εχει και 'γαμω' τα σωματα ! Αφου καθε μερα λεω το ρητο οτι καλητερα να τη ντυνεις παρα να τη ταιζεις !!!
-
Κοιταξτε θεμα που βρηκα να γραψω τωρα! Ηδη αισθανομαι τη γη να τρεμει κατω απο τα ποδια μου να με εχει πιασει ενα παραξενο γαργαλητο στο λαρυγγι μου και να με ποναει το κεφαλι μου!!
Λοιπον εκaνα μια περιοιγηση στο topic 'και η ιλικια μας ειναι' και δεν ειδα πουθενα να εχει γραψει κατι η Salome !
Γιατι αραγε.........?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
μια γυναικα που ξερει τι κανει με δυο μηνες συστηματικη προσπαθεια βλεπει τρελες διαφορες
κι εγώ σου ξαναλέω οτι έχεις λάθος!
Άραγε τι περιλαμβάνει η συστηματική προσπάθεια; Μήπως και θραύση του οστού της λεκάνης, πριόνισμα των δυο μισών για να στενέψει και επανασυγκόλληση;
Ή μήπως αποχή από το νορμάλ φαγητό και αντικατάστασή του με μεταλλικό νερό, centrum και κοκαΐνη; Μήπως ΚΑΙ 24 ώρες την ημέρα γυμναστική, για να μη χαλαρώσει η αδυνατισμένη σάρκα;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τι λες καλέ!!!!!!!!!!
Εγώ δουελύω για εκείνη τη Ferrari... Άντε καλά... ένα Miata.το οποίο θα χρησιμοποιήσεις για να ρίξεις πολλές γυναίκες αργότερα?
Χμμμ, μ'αρέσει που δεν ξεφεύγουμε από το θέμα μας...
Μα και φυσικά αγαπητή μου!!!!!!Θα το χρησιμοποιώ ΚΑΙ για γυναίκες...
Αλλά όχι ως αποκλειστική ασχολία, όπως δυστυχώς κάνουν πολλοί.
Αν είναι νά'ρθει θε να ρθει κι άμα δεν ρθει μαγκιά της (δεν λέω να προσπεράσει... κομμάτι δύσκολο, πρέπει να οδηγεί κάτι πολύ καλό ) -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Λοιπον εκaνα μια περιοιγηση στο topic 'και η ιλικια μας ειναι' και δεν ειδα πουθενα να εχει γραψει κατι η Salome !Διότι έχω σταματήσει πλεον να μπαίνω στις ψηφοφορίες Ψήφισα στην καλύτερη που έλεγε οτι θα πρέπει να ψηφίσουμε για το αν θέλουμε να ψηφίσουμε κλπ κλπ κλπ
Ηλικία έχω ήδη αναφέρει σε αυτό το θέμα αλλά και πάλι δεν είναι δύσκολο να το υπολογίσεις. Υπολόγισε πότε περίπου κόπηκε το πρώτο κεφαλάκι και θα το βρεις
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
η συνταγη υπαρχει και σε περιμενει...το καθημερινό περπάτημα και η ποδηλατάδα που πρότεινες δυστυχώς δεν με εξυπηρετεί. Δεν υπάρχει ο χρόνος
Καποια άλλη συνταγή?
-
Στο 'στροφιλίκια και μάσα' ψήφισες Μαίρη;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στο 'στροφιλίκια και μάσα' ψήφισες Μαίρη;όχι! χαχαχαχαχα τι πήγατε και ανοίξατε βρε αθεόφοβοι?
οπου βλέπω ψηφοφορία δεν διαβάζω πλεον ούτε τον τίτλο!
-
Πήγαινε πιο κάτω και δες το Μαίρη! Λέει πολύ αυτή η ψηφοφορία! Είναι ειδικά για τους Α.Κ. (Ανώνυμους Καλοφαγάδες). Τώρα, άμα θες να τους πεις και Ανώνυμους Κοιλιόδουλους, δε θα'χεις κι άδικο...
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II